2009 Nisan Anneleri buraya

beyzakk cok gecmişolsun...................
şemşamer benimde akıntım var ve bıraz cok
ben evde yemek pişiremiyoum arkadaşlar bi akşam annemde bi akşam eltımde bi akşam kaynanamda v.s
yemek yaparsam istifra edıyorum yemelerden kesiliyoum yemek yeme hissim gidiyor

hoşgeldinin yeni gelen arkadaşım.....................

GÜNAYDIN nisan anneleri

günaydın arkadaşlar dün gece rahatsızlandım çok ağrım vardı doktora gittik doktor erken doğumdan şüphelendi
öyle korktumki allah kimseye yaşatmasın
neyseki değilmiş idrar yollarım iltihaplanmış antibiyotik verdi
bu arada kız olduğu kesinleşti:) %100 kız dedi doktor

aman demetcim dikkat et kendine;
kızın da hayırlı olsun ;
benim oğlana bir gelin adayı daha ; ne şanslı kerata bu yaa :))

Herkese günaydınlar.Nasılsınız pimpirikli nisan anneleri.Size söylüyorum ama ben dahada kötüyüm.Dün erken çıktım işten 15:30 da.Kızım göğüs kafesini gösterip ağrıyo dedi 3-4 kez akşamları dün sağlık ocağına götürdüm yediği abur cuburlar reflüye sebep olabilir dedi doktorumuzşurup verdi ağrı olursa ver dedi.Kansız mı diye baktı değilmiş.kalbinde de sorun olamaz dedi çabuk yorulma morarma halsizlik falan yok deyince.Neyse içim rahatlamış oldu.Napalım herşeyi büyütme hastalığım var benimde.Aklıma herşey geliyo kalbindemi sorun var diye.

Demetcim hayırlı olsun kızın allah analı babalı büyütsün.
Dotomosede allahtan bol sabır diliyorum.Herşeyde bir hayır vardır desin artık kimbilir belki dünyaya gelse dahada üzülecekti.
Beyzak cım bence boşuna üzme kendini.Ablamın 3. hamileliğinde de amniyosentez yapılmazı gerekiyodu büyük kızı lösemi olduğu için eğer dna lar uyarsa kordon kanı saklanacaktı.Gebeliğinde hiçbir sorun yoktu.Amniyosentez yapıldığında böbreklerinde büyüme ve kist görülmüş beynindede kist olabileceğini söylemişler.Oda çok üzülmüştü.Annem hep sen allaha sığın kızım hiçbişeyi yoktur onun dedi.Gerçektende şimdi topaçgibi dünyalar güzeli bir kızı daha oldu.Kontrole falan gitti hiçbişey yok.Gebelikte bu gibi geçici durumlar olabiliyomuş.

demet1 ben de dün doktora gittim ve aynen bende de idrar yolları iltahabı çıktı doktorun verdiği ilaçın adı ne. bana iki tane verdi antibiyotik AKSEF diğer ilaç PİYELOSEPTYL
ama ilaçları içipte en az 3 litre su içmezsen bi işe yaramaz dedi.sana ne dedi merak ettim.

aman demetcim dikkat et kendine;
kızın da hayırlı olsun ;
benim oğlana bir gelin adayı daha ; ne şanslı kerata bu yaa :))

günaydın nisan anneleri.
demet kızın hayırlı olsun canım.
şirvan kızların hepsine el koydun valla bize gelin adayı bırakmadın.klava:

İdrar yolları iltihabı yaşayan arkadaşlar size kötü haber.Bebişiniz doğduğunda aynı hastalık onda da oluyo haberiniz olsun.Benim ilk gebeliğimde oldu kızım doğduğunda onda da oldu hemde iki kez tekrarladı.Eltim yeni doğum yaptı onunda hamileliğinde oldu şimdi çocukta yeni atlattı hastalığı komşumuzun gelinide aynı şekilde çocuk 2.kez tekrarladı hastalığı.Aman dikkat edin aklınızdada olsun.

dozkan sanada geçmiş olsun canım
bana augmentın diye bir antibiyotik verdi birde magnezyum verdi birde kan hapı verdi bana öyle çok su içmen gerekli diye birşey demedi ama ben zaten çok su içmeye dikkat ediyorum
ben açıkçası korktum antibiyotik içmeye ama içince çok rahatladım bütün acımı kesti
tekrar geçmiş olsun canım

demet çok geçmiş olsun, bende de oluyo zaman zaman ağrılar, banada vermişti ilaç ama hiç içmedim.

şirvan sende açgözlülük yapma bakıyım. diğer oğlan analırnıda bırak, kızlarımız için aranız açılmasın sonra:)kaydirigubbakcemile3

Şirvancım seninki nasıl olsa kesin erkek şimdiden kız bakmaya başla.Hani bi söz vardır anasına bak kızını al diye.Mızmız anneleri hemen ele bence Şimdiden böyleler yarın rahat vermezler oğluna bak.Benimkide erkekse öyle yaparım artık :))

Herkese tekrar günaydın
Yeni gelenler aramıza hoşgelmişler
Demet, dozkan canım çok geçmiş olsun size
Kızın hayırlı olsun
ebaratuba sana da geçmiş olsun canım
Urla bende bilmiyorum tetenoz aşısını..

bi hemşire arkadaş var tetanoz aşısı mutlaka attır dedi

dogum sırasında bebegını ve senı koruyacak dedi

canım emşire bana 20.haftadan sonra gel dedi

ama doktorumu arıyacagım şimdi soracagım git derse gidecegım

ben fgeçen çarşamba gitttim. gelmişken yapalım dediler
ama 5 doz dendi.
benimbildiğim iki dozdu
bu seni ömür boyu korur dedi hemşire
kararsız kaldım, 5 doz çok geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…