2009 Nisan Anneleri buraya

aradım doktorumu yaptırmalısın dedi.......

bu gun saat1den sonra izin aldım ve yaptıracagım

bugun ögleden sonrada izinliyim ohh saat2den sonra evimdeyim
ehehehehehe:)

ben fgeçen çarşamba gitttim. gelmişken yapalım dediler
ama 5 doz dendi.
benimbildiğim iki dozdu
bu seni ömür boyu korur dedi hemşire
kararsız kaldım, 5 doz çok geldi bana

5 doz doğru şemşamer.Çünkü benim aşılarım tamamlanmış kızıma hamileyken sadece bir tane tetanoz aşısı yapızac dediler geçen hafta yaptırdım onuda.

glnm kvrck doktorun yapmıyor aşıyı
baglı oldugun saglık ocagına hem kaydını yaptır hemde aşını

günaydın nisan anneleri..valla buğün oğlum kıpır kıpır kahvaltı yaparken pıt pıt durmadı afacanım..bugün tam 20+0 olduk.:CüvCüv:.evet arkadaşlar doktorlar tercihi bize bırakıyor..ben yaptırmayı düşünüyorum doktorum ii olur dedi..hem biz tedbirimizi alalım takdir allahtan deil mi..allahım hepimize sorunsuz gebelikler ve doğum nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

bundan 3 hafta önce doktorumuz amnion sıvısı çok az bebeginizin böbreklerinde sorun olabilir demişti..3 hafta boyunca sıvı alımıma çok dikkat ettim allaha şükür geçen kontrolde amniyon sıvısı miktarı normale dönmüş..aman çok dikkat edin arkadaşlar bol bol sıvı tüketin..sıvı az olursa çok ciddi problemler ortaya çıkıyo..

kzlar geçen hafta sağlık ocağına kayıt olduğumda 2 doz denmişti.
20 hafta ve 24 . hafta diye
ben daha yaptırmadım....

bu arada bakıyorumda ben burda yokken ; (kzlar beni msnde oyalarken)
burda yazılar yazmışlar kandiıdılar beniii.....

tamam canım vermeyin kızlarınızı benim yakışıklı oğlumun peşinden kızlarınız koştuğunda ben çazgır kaynanalık yapacağım.

yaa şaka bir yana da ; düşünsenize...
gün geliyor. birbirlerini seviyor, bizde dünürler eskilerden konuşurken yazıştığımz ortaya çıkıyor
hani dünya küçük derler yaaa

kızlar siz tansiyonunuzu ölçüyormusunuz kaç çıkıyor

benim tansiyonumu doktor ölçüyor her gittiğimde. Hep 10 a 6 çıkıyor şimdilik iyi yani. Normalde de düşük tansiyonlu biriydim zaten.

tünaydın arkadaşlar offf nasıl gesdimde geldim aralık annelerine baktım nasıl heyecanlılar bide ocak annelerine onlara göre başındayız nerdeyse ama tatlı heyecanlar yahu ayy bisde öyle olucaz inşşallah

cevaplar için teşekkürler benim dr gidince 14-9 çıktı sonra tekrar ölçtürdüm 9-5çıktı şimdi evde istirahat ederken 11-6 çıkıyor daha yorgunken 13-7 çıkıyor sinirlenince tavan yapıyor çok oynak tansiyonum var buda canımı sıkıyor biraz dr da korkuttu habire tansiyon ölçüyorum

canım dikkat et sakın tuzlu falan da yeme tansiyon çok öenmli hamileyken bi üstüne yapışırsa hayatın boyunca kurtulamazsın Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…