canım dikkat et sakın tuzlu falan da yeme tansiyon çok öenmli hamileyken bi üstüne yapışırsa hayatın boyunca kurtulamazsın Allah korusun
canım çok dikkat ediyorum yani artık takıntı haline geldi bir düşüyo bir çıkıyo anlayamadım zaten tuzu hayatımdan çıkarttım normalde kiloda almıyorum şimdiye kadar maaşallah 3,5 kilo aldım hayırlısı bakalım.
o zaman asabi tansiyon seninki çok dikkatli ol canını hiçbişeye sıkma sinirlenme de
merhaba arkadaşlar...umarım hepiniz iyisinizdir...size bir şeye danışacağım ben yaklaşık iki haftadır..hemen hemen her gün sabaha karşı kabus görüyor ve hepsinden ağlayarak uyanıyorum .....ay çıldıracam inanın gece tuvalete kalkınca tekrar uyumak istemiyorum yine kabus göreceğim diye....bir de bu kadar düenli hergün görmem şaşırtıcı bir olay.....sizde var mı böyle bir olay
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldi.....
Demet kızın hayırlı olsun, benim kızıma arkadaş geliyor desene ....
Tansiyon konusu çok ciddi ama takıntı haline getirip tekrar bakarsan tuğce seni yıpratır ...
bu arada ben hamileliğimden önce yüksek tansiyon hastasıyımdım:çok üzgünüm: (14-9 falandı) aman Rabbimin mucizesi hamileliğimden beri hep (12-6) çok şükür....dr. hamile tansiyonunu o el tansiyon aletleri düzgün ölçemez dedi hatta kücüğü 0 bile gösterebilirmiş o yuzden mutlaka hemşirenin ölçtüğüne bak demişti...
kızlar bu arada ceviz ve balık yiyormusunuz bebeğin zeka gelişimi için çok önemli ben hadftada 1 balık hergün de ceviz yemeye çalışıyorum. birde yeşil yapraklı sebzelerde çok faydalı ıspanak ve marul gibi. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?