bu arada iltihaplar için:
40 adet sarımsak soyulur ve taze sıkılmış limon suyunun içine atılır ortalarından tahta kürdanla delik acılıp, sonra 15 gün kapalı ve karanlık ortamda bekletilir, sonra hergün bir kasık içilir, igrenç kokar...
ama kesin çözümdür:::)))))
megul fındığı pek önermiyorlar canım... alerjik olabilir diye istersen dr. bir sor
bende dediğin gibi cevizi hergün yiyorum ama balıkla aram hiç iyi değil onu çok nadir yiyorum:asigim:
megul fındığı pek önermiyorlar canım... alerjik olabilir diye istersen dr. bir sor
bu arada iltihaplar için:
40 adet sarımsak soyulur ve taze sıkılmış limon suyunun içine atılır ortalarından tahta kürdanla delik acılıp, sonra 15 gün kapalı ve karanlık ortamda bekletilir, sonra hergün bir kasık içilir, igrenç kokar...
ama kesin çözümdür:::)))))
Selam Kızlar,
bende aranıza yeni katıldım.oğluşumun muhtemel doğum tarihi 21 nisan. son yazışmalarda tetanoz aşısından bahsetmişsiniz. bunun için herhangi bir süreç var mı? yani belli bir süreyi doldurmak gerekiyor mu? benim çalıştığım ortam bu aşıyı gerektiriyor sanırım, bu yüzden detaylı bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?
Selam Kızlar,
bende aranıza yeni katıldım.oğluşumun muhtemel doğum tarihi 21 nisan. son yazışmalarda tetanoz aşısından bahsetmişsiniz. bunun için herhangi bir süreç var mı? yani belli bir süreyi doldurmak gerekiyor mu? benim çalıştığım ortam bu aşıyı gerektiriyor sanırım, bu yüzden detaylı bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. bu arada inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıp severiz. tuğçe8 ayrıca teşekkür ederim. biraz daha bekleyeyim o zaman. bu arada ultrasona en fazla 15 günde bir girmek gerekiyormuş. kanıtlanmış bir zararı olmamasına karşın doktorlar daha sıklıkta ultrasonu tavsiye etmiyorlar. yinede doktorun doğrusunu bilir diyeyim :)
40 diş sarmısağı denemeden önce biraz düşünün derim....çünkü bu kür kapalı damar yolları için hazırlanan bir kür ve oldukça ağır....nerden biliyorsun dersenizde iki abimde kolesterol için bu kürü uyguluyor....90 kiloluk insanları bu küre başladıkları 1 hafta görmek bile istemezdiniz çünkü çok bitkin düştüler....aman kızlar doğal olan herşey şu an için(gebe iken) mucize olamayabilir.....lütfen dikkatli olun ve kaçınılmaz sorunlara yol açmayın....bul suyunuzu için rahat olun....sevgiyle kalın
canım ben 20 haftayım ve bugun vuruldum ignemi
birde 25 aralıkta vurulacagım
20.haftada gitmeliyiz
hoşgeldin aramıza:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?