2009 Nisan Anneleri buraya

i yüksel gecmiş olsun cnm dikkat et kendineeeeeee

didem olurmu evde dogum ya bi problem cıksa sonra pişman olmamak işçin doktoruna düzenli git ve dogumunu hastanede yap

canım açıyormu ;
bende 10 gün sonra vurulacağım . aç tok fark ediyormu....

bu arada sen nerden giriyorsun nete bakım ;
evde pc yok demiştin.

2 elti yan yana oturuyoruz

onların evdeyım bu akşam yemekte
ordan giriyorum

ac tok farketmıyormuş

acıdı biraz ama hemşire 1-2 gün kolun agrır normaldir dedi

bebegımın kalp atışlarınıda duydukkkkkkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yaaa bu arada bizde şenay diye biri vardı. ikiz annesi
ondan haber alan varmı ....
uzun zamandır yok ... umarım herşey yolundadır.

bugun ayrıntılı ultrasonda Amniyotik bant teşhisi konuldu.canım çok sıkkın ilk defa duyuyorum ve nadir görülen birseymiş bu.çok tehlikeleri varmış bunu duyan veya yaşayan varmı aranızda

rumelilil saol canım bende iltahap olursa uygulamayı düşünüyordum çok haklısın biz hamileyiz sonuçta herşeyi kullanamayız bebeişimiz bizden besleniyor ve ona ağır gelebilir allah korusun. urla demek vuruldun aşıyı ya ben hala kararsızım napçam bilmiyorum. arzum canım geçmiş olsun ama hiç duymadım bahsettiğin şeyi bu arada kaç haftalık bebişin 2 li veya 3 lü test sonucunda mı çıktı bu şirvancım sen söleyince hatırladım ikizler biri kız biri erkekti yanlış hatırlamıyorsam bende merak ettim şimdi.
tuğçe canım bu arada geç oldu ama kusura bakma canım geçmiş olsun tansiyon problemin varmış devamlı evde yatmak zorunda olmakda çok zor rabbim güç kuvvet versin inşallah.

urlacım daha yeni okuyabiliyorum yazılanları o yüzden ancak cevap yazıyorum...
ben de 6 temmuz düğünüm oldu 10 temmuzda adet oldum.. 10 temmuza göre 5 aylık hamileyim. dr. bunu sordugumda ben evli deilken nasıl hamile kalabilirim? dediğim zaman dr. bana "senin tabi ki o zaman hamile olman mümkün deil ve siz hesaba göre hamilesiniz yoksa 1- 2 hafta sonra farkeder" demişti. rahatlatırsa seni....
bir de sağlık meselesi.... bence sıkma kendini Rabbim sapasağlam bi bebiş verir inşallah. yakında 2. düzeye gircez o zaman rahatlayacaksın inşallah.. biras daa sabır...a.s.

şemşemar çook teşekkür ediyorum... çiçeklerini aldım çok güseldi...hihoyyyt

çiçekçiçek e teşekkürler hepimiz özellikle URLA adına.. ben dr. 1-2 hafta farkeder deyince anlamadım ama güvendiğim için inanmıştım. çiçek sağolsun ayrıntılı olarak yazmışa.s.

urlacım inşallah artık iyisindir. hoş ben çok geç konuya dahil oldum ama üzüldüm kendini üzmene....:1no2:

arzum geçmiş olsun canım duymuştum,ama bazen gebeliğin ilerleyen zamanlarında kendiliğinden kayboluyo diye duydum doktorun ne dedi canım kesin teşhismi....

şemşamer ben de dün sağlık ocağına gittim aynı şeyi bana yaptılar madem geldin aşını ol ben istemedim dr sorcam dedim ama yaptılar zorla yani:) yaparken de hemşireiğneyi batırdı ve kolunu bğk dedi iğne içinde kol bükülünce iğne içinde eğildi ve kemiğe değdi çok kötü oldu yani ve ikinci iğneyi batırıp ööle yaptılar. kolum şimdi odun gibi:)

5 doz meselesine gelince normali ikimiş ama 5 e tamamlarsak ömür boyu korunuyomuşuz. ebe bana 5 doz yaptırmanı tavsiye ederim dedi... bilgine...

arzum geçmiş olsun.ben de internette şöyle bi baktım.selinaya katılıyorum kendiliğnden geçebiliyormuş.bir de en tehlikelisinde büyük sorunlar çıkıyormuş.inşallah kendiliğinden geçer.

hadi ya.acaba ben fındık yüzünden mi akşınıp duruyorum.3 hafta oldu hala geçmedi.ve ben hergün fındık yiyorum.sağol canım ya.:uhm:

megülcüm iyuksel haklı. benim bi arkadaşım üniversitede iken gece yemiş fındığı fıstığı ilerleyen saatlerde kaşıntı kabarıklık... acile gittik sanırım serum takıldı (ööle hatırlıyom) sonra sabah dr. muayene etti kan tahlili falan meğer bunun fındığa alerjisi varmış. sen dr. na bi sor. yeme bi ka. gün bakalım kaşıntı geçecek mi tabi ialç da kullanmaman gerek anlaşılması için. inşallah geçer. sen ceviz ye hem beyne benzediği için doğrudan eyin gelişimi:)

geda hoşgeldin yoktun bugün

teşekkür ederim canım arkadaşım... tek sen farketmişin galiba:1no2: dün dr gittik bugün de okuldan geldim sabıka kaydı almaya gittim ancak eve girebildim. bişeyler yiyip hemen okumaya koyuldum ve yeni bitti:)

teysesi dün bebişi görmeye gittikhihoyyyt çok şükür geçen gittimizde aşağı ine meselesi normalleşmiş. bebek kıpır kıpırdı öyle ki dr teyzesi resmini çekmekte çok zorlandı. ama ben daha net hissediyorum diyemem. 353 gr olmuş bıdığım ama boyunu bilmiyom. dr artık hareketler bugünlerde hissettirir kendini dedi... Hayırlısı Rabbim hepimizin bebişini bbizlere bağışlasın....a.s.

Son düzenleme:
geda aşkolsun biz de farkettik yokluğunu :) bu arada tetonoz aşın baya zorlu geçmiş ..umarım diğer doz daha rahat gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…