canım açıyormu ;
bende 10 gün sonra vurulacağım . aç tok fark ediyormu....
bu arada sen nerden giriyorsun nete bakım ;
evde pc yok demiştin.
bugun ayrıntılı ultrasonda Amniyotik bant teşhisi konuldu.canım çok sıkkın ilk defa duyuyorum ve nadir görülen birseymiş bu.çok tehlikeleri varmış bunu duyan veya yaşayan varmı aranızda
kızlar isiznle bişey paylaşacagım delirmek üzereyim ve bunu bi kac kez yazdım......
bu gün24 kasım ve ben5.ayımı bitirdim çünkü 20 haftalıgım
benım düünüm zaten 23 hazırandaydı
yani 5.ay oldu
tam 5 aylık evliyim5 aylıkhamıleyım ne sacmalıktır bu ya
ben bide 6 temmuzda adet oldum
14 tennuzda anestezıyle sigillerim yakıldı
anestezi gören hamileler sakat cocuklar dogurularmış
sigillerimi yakanda şuanki doktorumda aynı doktor
rüyalarımdada bebegımınkalbi delik dıye görüyorum
anlayamıyorum yaaaaaaaaaaa
neden böyle sacmalık
benım 5 aylık hamıle olmamam gerekli
randevumda 1 aralıkta gercekten 2 güdür düşşünüyorum delircem
günaydın arkadaşlar. posiedon doğum günün kutla olsun. a.s.
geda ve diğer öğretmen arkadşalar öğretmenler gününüz kutlu olsun sizede bir a.s. öpücüklü çiçek gönderiyorum.
urlacım arkadşalara katılıyorum. lütfen kendini boş yere strese sokma. o rüyalara kafana çok taktığın için görüyorsundur. ben rüya uzmanıyım canım. allah korusun öyle bişey ollsa doktor bunu sala senden saklamaz, ne kadar zor olsada beni bilgilendiriri, neticede kararı verecek olan sensin doktro değil. başka bi doktora gitsen belki kafan daha da karışır. ama illa gidcem diyosan bi git. ama lütfen boşu boşuna bebeğini ve kendini üzme. bak gör çok sağlıklı olacak. a.s.
canım ben hesapladım 23 haziranda evlendiysen sen 22 haftalık evlisin şuan e bebek de 20 haftalık. 6 temmuzda adet olduysan döllenme günü bundan 14 gün sonra başlar yani 20 temmuzda başlamış sen 20-21-21-23-24-25 o günlerde sen ilişkiye girdiysen hamile kalmışsındır yani hamile kaldığın gün siğiller yakıldıktan sonraya denk gelio ama hamilelik başlangıcı tıpta son adet tarihine göre hesaplanıo yani bir problem yok anesteziyi döllenmeden önce almışsın.
arkdaşlar geçen çarşambadan beri giremiyodum. doktora gittim 3 gün istirahat verdi . yazdıklarınızı okumayıda anca bitirdim. okumayınca kendimi size ihanet etmiş gibi hissediyom o yüzden hepsini okudum.
sağlık ocağına gitmiştim madem geldin tetonoz aşını yapalım dediler bende yaptırdım. yalnız hemşire 5 doz olacak dedi şaşırdmı. benim bildiğim iki dozdu. kafam karıştı. bilgisi olan varsa yazssın lütfen.
ayrıca bende akıntı çok arttı. çok koyu ve çok fazla . bu kadar değildi önceden
karnımdada bebek bi yerde toplanıyo gibi bi his var.
ayrıca beslenmeme hiç dikkat etmiyom. offff ya ne tembel karıyım ben.
neyse bugünde akşam oldu hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar.
hadi ya.acaba ben fındık yüzünden mi akşınıp duruyorum.3 hafta oldu hala geçmedi.ve ben hergün fındık yiyorum.sağol canım ya.:uhm:
geda hoşgeldin yoktun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?