2009 Nisan Anneleri buraya

aa evet iyüksel.okulla çok zor oluyo benim için ama umarım seni o kadar zorlamıyordur. deneysel çalışıyorum ve tam tez aşamasındayım.başlangıçta daha da kötüydü ama şimdi 5 ayımı doldurdum ve rahatım.bu arada bende tetanoz aşısını biran önce yaptırmaya karar verdim. her ne kadar gedanın kötü deneyimini okuyunca tırssamda en kısa zamanda yaptırıcam. dr. um istersen yaptır, çalıştığın ortam gerektiriyor aslında dedi. bu arada son zamanlarda sık sık ani bir sancı giriyor,biraz kıvrandırdıktan sonra geçiyor.dr.umu aradım ama cevap vermedi tel.e. acaba aranızda benzer bi sorun yaşayan var mı?

Günaydın nisan anneleri
Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle:)
Çalışam hamişlere kolay gelsin ...

Arzum çok geçmiş olsun canım
Geda görünmüyodun bayadır hoşgeldin:)
Ovtemizkan sana da günaydın
Herkes nasıl bugün bakalım?:))

günaydın arkadaşlar. gedacım farketmez olurmuyuz. bende nerede bu kız acaba diye düşünüyodum. msn yede giremiyosun kaç gündür. bebeğenin sağlıklı olmasına çok sevindim. maşallah.

ufff geda okurken bile kötü oldum inan. geçmiş olsun. hemşirenin tecrübesizliğinin aczine uğramışsın . umarım bi daha yaşamazssın.

bugun ayrıntılı ultrasonda Amniyotik bant teşhisi konuldu.canım çok sıkkın ilk defa duyuyorum ve nadir görülen birseymiş bu.çok tehlikeleri varmış bunu duyan veya yaşayan varmı aranızda

çok geçmiş olsun arzum. inşalah düzelecek bişeydir. bazen doktorlarda zaaflarımızdan faydalanabiliyo. umarım hiç bişeyciği yoktur bebeğinin.

rumeliliye katılıyorum arkadşlar. doğal ürünler yoğun kullanım sonucunda istemediğimiz sonuçlar doğurabilir. ilaçların hammadeside neticede doğal ürünler değilmi. normalde tükettiğimiz ancak neye yaradığın tam olarak bilmediğmiiz gıdaların aşırı tüketimininde nelere sebebiyet vereceğini bilmiden kullanmamak gerekiyo. iki canlıyız bize zarar vermeyeceğini düşündüğümüz şey bebğimize zarar verebilir oyüzden doğalda olsa lütfen araştırmadan soruşturmadan kullanmayın.

yaa bu kızda karabatak gibi ;
bir giriyor bir çıkıyor;
msnde de böyle bu :))))

eh yarrabbım...................

arzum gecmiş olsun

gedacım bilgilerin için sagol..............

herkese günaydın ..........

rüya gödüm yine anlatıcam ama bıraz işim var bi bakıp dönücem

eh yarrabbım...................

arzum gecmiş olsun

gedacım bilgilerin için sagol..............

herkese günaydın ..........

rüya gödüm yine anlatıcam ama bıraz işim var bi bakıp dönücem

kaydirigubbakcemile3

rüya dedin aklıma geldi urla. geçen bi rüya gördüm çok komikti. kaydirigubbakcemile3

burdaki arkadaşlarla hep birlikte toplanıyormuşuz. ama ne toplanma . oscar gecesi gibi. kırmızı halılar serilmiş. gazeteciler etrafımızı sarmış.
"ayyy ne kadan ünlüymüşüz meğer "diyomkaydirigubbakcemile3 gazetcilere poz verip kırmızı halıdan geçiyom. kaydirigubbakcemile3

oy gedacım gecmiş olsun...... bende dün atıldım aşımı evet 2 doz atılcaz ben bi daha 1 aysonra gidecegım 2.doz için...

dün gece erkenden eşimle birlikte uyuduk saat :09:30 gibi

hamileyim bi park gibi bir yerdeyız eşim eşim degıl başka biri eşim o diyoki bu bebek kız ben istemıyorum erkek olucak diyo

benı doktora götürüyorlar annesıyle ama tanımadıgım biadam
bebegımı aldırıyorlar

kendi annemı göüyorum bi mutfak ama ilmıyorum o mutfagı ufak sarı cikin bi mutfak annem kapısında diyorum almamışlardır bebegımı demi diyorum
annem kafasını sallayıp aldılar dıyor bnn nasıl aglıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

actım gözlerimi yanaklarımda yaşlar benım kociş uyanmamış aglamama kalktım sanki biri beni boguoo nefes alamıom

actım balkon kapısını...
salona oturdum başladım aglamaya tekrar ruyanın tesırden yarım saat kurtulamadım
benım kociş anca uyandıııııııııııııııı

kolonya getırdı su içirdi
yapma aşkım falan rüyamı öle cok az anlattımmm

otrdum bi baktım saat 1

ama ben sabah olmuş diye düşünüyordum cunku cok uyumuştum bana göreee

sonra eşimleyattık tekrar sarılıp ama içimden gelen hıçkırık gibi aglamalar vardı cok korktum

bebegımı vermem dıyommmmmmmmmmmmmmmmm

her gecen gün beegımı daada benımsıyorum o benımm vermem onu kimselere

gedacım biz senınle yeni evli iki gebeşiz............

87lisin sanırım msnde paylaşacak cok seyimiz var msn gelince uzun uzun konuşalım

fikir alışverışı yapalım hamilelikten degıl ama hemen biz yokmuyuz diyenler olabılır

hayattan

allah kız ben seni ne yapıyım. anam eccik olumlu düşün. güzel düşünki güzel olsun. çok karamsara bağladın sen bu aralar. hep rüyalarına yansıyo , rüyülarında gerçek hayata. bi kara döngüdür tutturdun gidiyon. yarın bebiş oluncada rahat durman sen. eccik rahatla. sakin ol. yatmadan önce dua oku. bebğini mümkün mertebe düşünme. düşünsende güzel yanlarını düşün. kitap felan okumyaa çalış, dikkatin biraz dağılsın.
emi canıma.s.

günaydın büyülü bahceler

urla alemsin valla, bilinç altı garip calısıyorr

kızlar sarımsaklı limonlu ilac yanlıs anlasıldı galiba, hepsini birden almayacaksınız tabiki günde bir tatlı kasıgı idi, ama bu sadece bir tavsiye en iyisini anneler bilir ve hisseder.....ben sadece paylasmak istedim:)
neyse
saglıcakla kalın

geda bu arada saglık ocagı beni bitirdi, sanırım artık hiç gidemem sanada geçmiş olsun canım cocookkkk

Kızlar;
Bizde kan uyuşmazlığı var.Şimdi nisan anneleri topiğinin altında gördümde aklıma geldi.Bir sorayım dedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı??Gerçi benim ablamdada vardı Allaha şükür bir sorun yaşamadı.Yalnızca iğnesini oldu ama şimdi o topiği okuyunca ayda bir test yapılıyo felan yazıyo benim doktorum bana test yapmıyor.Birde kendi doktorum değilde başka bir doktorda istersen 28. haftada iğnen yapılıyor dedi halbuki ben doğumdan hemen sonra yapılıyor diye biliyorum.Kendi doktorumda öyle söyledi zaten.Benimle aynı durumda olan kan uyuşmazlığı olan var mı acaba??

canım nasılsın bebeğin nasıl uzun zaman oldu eski arkadaşlar neden girmiyor verdiğin bilgi için sağol,senin rahimde az kanama vardı geçtimi

çok saol canım hatırlamana çok sevindim inan....çok şükür iyiyiz bebeğimde,bende....12.haftaya kadar progestan kullandık ve üzmedi bizi bebeğimiz saolsun.....sen nasılsın seninde başından ufak aksaklıklar geçti ama şükür sende iyisin

didem evet bilinacaltımı bilmıom artık ruyalarımbitse sevıncem

didem nedensaglık ocagı bıtırdı seniii

ya benımle cok ıyı ilgilendiler

kalp atışlarınıda dinledik.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…