teşekkür ederim canım arkadaşım... tek sen farketmişin galiba:1no2: dün dr gittik bugün de okuldan geldim sabıka kaydı almaya gittim ancak eve girebildim. bişeyler yiyip hemen okumaya koyuldum ve yeni bitti:)
teysesi dün bebişi görmeye gittikhihoyyyt çok şükür geçen gittimizde aşağı ine meselesi normalleşmiş. bebek kıpır kıpırdı öyle ki dr teyzesi resmini çekmekte çok zorlandı. ama ben daha net hissediyorum diyemem. 353 gr olmuş bıdığım ama boyunu bilmiyom. dr artık hareketler bugünlerde hissettirir kendini dedi... Hayırlısı Rabbim hepimizin bebişini bbizlere bağışlasın....a.s.
şemşamer ben de dün sağlık ocağına gittim aynı şeyi bana yaptılar madem geldin aşını ol ben istemedim dr sorcam dedim ama yaptılar zorla yani:) yaparken de hemşireiğneyi batırdı ve kolunu bğk dedi iğne içinde kol bükülünce iğne içinde eğildi ve kemiğe değdi çok kötü oldu yani ve ikinci iğneyi batırıp ööle yaptılar. kolum şimdi odun gibi:)
5 doz meselesine gelince normali ikimiş ama 5 e tamamlarsak ömür boyu korunuyomuşuz. ebe bana 5 doz yaptırmanı tavsiye ederim dedi... bilgine...
bugun ayrıntılı ultrasonda Amniyotik bant teşhisi konuldu.canım çok sıkkın ilk defa duyuyorum ve nadir görülen birseymiş bu.çok tehlikeleri varmış bunu duyan veya yaşayan varmı aranızda
40 diş sarmısağı denemeden önce biraz düşünün derim....çünkü bu kür kapalı damar yolları için hazırlanan bir kür ve oldukça ağır....nerden biliyorsun dersenizde iki abimde kolesterol için bu kürü uyguluyor....90 kiloluk insanları bu küre başladıkları 1 hafta görmek bile istemezdiniz çünkü çok bitkin düştüler....aman kızlar doğal olan herşey şu an için(gebe iken) mucize olamayabilir.....lütfen dikkatli olun ve kaçınılmaz sorunlara yol açmayın....bul suyunuzu için rahat olun....sevgiyle kalın
yaa bu kızda karabatak gibi ;
bir giriyor bir çıkıyor;
msnde de böyle bu :))))
eh yarrabbım...................
arzum gecmiş olsun
gedacım bilgilerin için sagol..............
herkese günaydın ..........
rüya gödüm yine anlatıcam ama bıraz işim var bi bakıp dönücem
oy gedacım gecmiş olsun...... bende dün atıldım aşımı evet 2 doz atılcaz ben bi daha 1 aysonra gidecegım 2.doz için...
dün gece erkenden eşimle birlikte uyuduk saat :09:30 gibi
hamileyim bi park gibi bir yerdeyız eşim eşim degıl başka biri eşim o diyoki bu bebek kız ben istemıyorum erkek olucak diyo
benı doktora götürüyorlar annesıyle ama tanımadıgım biadam
bebegımı aldırıyorlar
kendi annemı göüyorum bi mutfak ama ilmıyorum o mutfagı ufak sarı cikin bi mutfak annem kapısında diyorum almamışlardır bebegımı demi diyorum
annem kafasını sallayıp aldılar dıyor bnn nasıl aglıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
actım gözlerimi yanaklarımda yaşlar benım kociş uyanmamış aglamama kalktım sanki biri beni boguoo nefes alamıom
actım balkon kapısını...
salona oturdum başladım aglamaya tekrar ruyanın tesırden yarım saat kurtulamadım
benım kociş anca uyandıııııııııııııııı
kolonya getırdı su içirdi
yapma aşkım falan rüyamı öle cok az anlattımmm
otrdum bi baktım saat 1
ama ben sabah olmuş diye düşünüyordum cunku cok uyumuştum bana göreee
sonra eşimleyattık tekrar sarılıp ama içimden gelen hıçkırık gibi aglamalar vardı cok korktum
bebegımı vermem dıyommmmmmmmmmmmmmmmm
her gecen gün beegımı daada benımsıyorum o benımm vermem onu kimselere
canım nasılsın bebeğin nasıl uzun zaman oldu eski arkadaşlar neden girmiyor verdiğin bilgi için sağol,senin rahimde az kanama vardı geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?