kızlar yaaa bu aralar acaip huysuz ve sinirliyim.. resmen çatacak yer arıyorum.. daha doğrusu günüm günüme uymuyooo... sabah iyi oluyorum mesela öğleden sonra ise bi anda değişiyorum... bazen sinirimden oturup durup dururken ağlamaya başlıyorum... offf bu hormonlar beni mahvedecek... dolayısıyla kocamıda
evet ben anadolu yakasındayım,kadıköy, ama gezmeyi severim ben her yere gidebilirim yani naniknanik hatta hava çok güzel bugün çıkımde azcık gezim bari :)) normalde çok üşürdüm ben ama hamile kaldığımdan beri hiç üşümüyorum bu fırsatı değerlendireyim dedim. bu arada o mağazanın adı neki??
sen neredesin geda ? avrupa mı?
kızlar yaaa bu aralar acaip huysuz ve sinirliyim.. resmen çatacak yer arıyorum.. daha doğrusu günüm günüme uymuyooo... sabah iyi oluyorum mesela öğleden sonra ise bi anda değişiyorum... bazen sinirimden oturup durup dururken ağlamaya başlıyorum... offf bu hormonlar beni mahvedecek... dolayısıyla kocamıda
yok ben de daa sinir ama okulda acaip sinirleniyom evde uyumaktan sinirlenmeye vakit kalmıyokaydirigubbakcemile3 okulda bi arkadaş da hamile ve eşine takmış kafayı hep ona kızıyo hem de her yaptıına:) ben de bööle giderse senin çocuk aynı babası olcak diyom dalga geçiyom
ööle diyolar hamileyken kime kızarsan bebek ona benzermiş...
benimde ööle valla... evde sürekli uyuyorum... okulda sabahcıyım malum sabah cok erken kalkıyorum öğleden sonra yemeği yapıp küt yatak olayı... akşamlarıda erkenden gene yatıyorum .... eğer o dediğin doğru ise ben hep kocama kızayımda ona benzesin bari... onun gibi gamzeleri ve inci dişleri olsun kızımın.... ya ama kıyamam da ben onaa....sırnaşık şey
yok ben de daa sinir ama okulda acaip sinirleniyom evde uyumaktan sinirlenmeye vakit kalmıyokaydirigubbakcemile3 okulda bi arkadaş da hamile ve eşine takmış kafayı hep ona kızıyo hem de her yaptıına:) ben de bööle giderse senin çocuk aynı babası olcak diyom dalga geçiyom
ööle diyolar hamileyken kime kızarsan bebek ona benzermiş...
evet bende eşime benzesin bebeğim diye kızmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor adam okadar iyiki maşallahama kızıncada gözlerine bakıyorum maviş olsun kızım diye tabi gözlerine bakınca geri yumuşuyorum ben eşimide kızımıda çok seviyorum kime benzerse benzesin yavrum sağıklı olsunda
günaydın kızlar.....dün 4 boyutlu ultrasonumuz vardı ama ondanda ilginci son 8 haftadır oğlum diye sevdiğim canımın içi kız oldu.....hiç farketmiyordu benim için ama babamız sonsuz sevindi.....allah gönlümdekini verdi dedi durdu....bu arada hiçbir sorunumuz yokmuş çok şükür işin şov kısmını yani cd çekimini ve renklendirmiş fotolarını 3 hafta sonraya bıraktı daha güzel görüntüler yakalıyoruz büyük olunca dedi:))......sanırım daha tombul oldukça kime benzediğide çıkıyor:)) sağlıkla,sevgiyle inşallah
Canım dr. önce kesin erkek mi demiştiki sonra kız oldu:uhm:
Neyse, önemli olan sağlıklı olduğunu duymak, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza bakalım salı gününe az kaldı. Bende sabırsızlıkla bekliyorum...
kısslaaarrr çok çok çok net hissettim kısımın tekmeleriniiii... eşim de gördü karnım nasıl kalkıp kalkıp indiiii:):):):):):):):) ayyy çok güseldiiii
kısslaaarrr çok çok çok net hissettim kısımın tekmeleriniiii... eşim de gördü karnım nasıl kalkıp kalkıp indiiii:):):):):):):):) ayyy çok güseldiiii
rumelili demek kıza dçöndü senin bebiş hayırlısı olsun insanda böyle duyunca korkuyor onca eşya aldımgünaydın kızlar.....dün 4 boyutlu ultrasonumuz vardı ama ondanda ilginci son 8 haftadır oğlum diye sevdiğim canımın içi kız oldu.....hiç farketmiyordu benim için ama babamız sonsuz sevindi.....allah gönlümdekini verdi dedi durdu....bu arada hiçbir sorunumuz yokmuş çok şükür işin şov kısmını yani cd çekimini ve renklendirmiş fotolarını 3 hafta sonraya bıraktı daha güzel görüntüler yakalıyoruz büyük olunca dedi:))......sanırım daha tombul oldukça kime benzediğide çıkıyor:)) sağlıkla,sevgiyle inşallah
süper ya maşallahkız olmasa topçu olcak dicem :) benimki tepiyo ama biri elini koydumu duruveriyo!! bu arada bugün gittim opimuma ama çok pişman oldum. mahşer yeri gibiydi..pazar olunca bide hava güzel diye tüm istanbul oradaydı sanki. ama bizim bebişlerimize uygun fazla bişi yoktu. 0-1 yaş arası bişey yok gibi, ama bide sen bak belki sen bişeyler bulabilirsin..sana tavsiyem eğer fırsatın olursa bauhaus un yanında kozyatağı carfur var oradaki mağazalarda bizim bebeklerimize uygun şeyler var oralarada bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?