2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınlar nisan anneleri kaydirigubbakcemile3

gedacım evet başladım ama bağımlılığa dönüşüyo bebek alışverişi :) aslında bu aralar çok büyük indirimler kampanyalar falanda var.. du bi bende gideyim dediğin yere.

ya bu arada kızlar bebişinizin hareketlerini çok kafaya takmayın..sonra bebişlerinizin psikolojisi bozulcakkk..sabırlı olun. zaten hepimiz düzenli olarak doktora gidiyoruz.bi terslik olsa haberimiz olur zaten. benim ki de çok hareketli, erken başladı tepmeye..her sabah bana günaydın deyip uyandırıyo haylaz :)))

Rumelili çok sevindim herşeyin normal olmsasınaa... ayrıca kısss anası olarak hoşgeldin aramıza.... (şirvaaaan sana bi dünür adayı dahaaaa:):):) ) ama 22 haftadasın neden renkli fotolarını sonraya erteledi anlamadım...

etoprak git bence de... bizim okulda bi arkadaş geçen yıl doğum yaptı 7 aylık kısı var o mağazanın yine kozyatağına yakın bi yerde olduunu ve mutlaka gitmemizi söylemişti.. geçen optimum a da açılmış mutlaka gidin dedi.... ama sık uğrayın ki çok indirimli olduğu zamanı yakalayın diyo... bu arada sen nerdein ki... anadolu mu?

kızlar yaaa bu aralar acaip huysuz ve sinirliyim.. resmen çatacak yer arıyorum.. daha doğrusu günüm günüme uymuyooo... sabah iyi oluyorum mesela öğleden sonra ise bi anda değişiyorum... bazen sinirimden oturup durup dururken ağlamaya başlıyorum... offf bu hormonlar beni mahvedecek... dolayısıyla kocamıda

evet ben anadolu yakasındayım,kadıköy, ama gezmeyi severim ben her yere gidebilirim yani naniknanik hatta hava çok güzel bugün çıkımde azcık gezim bari :)) normalde çok üşürdüm ben ama hamile kaldığımdan beri hiç üşümüyorum bu fırsatı değerlendireyim dedim. bu arada o mağazanın adı neki??

sen neredesin geda ? avrupa mı?

ya valla ben bu kocaların haline çok üzülüyom :bbo: .. benim zavallı kocacım beni memnun etmek için ne desem yapıyo, hormon mormon anlamam valla kıyamıyorum kocama çok seviyorum napiiiim :asigim:

yok ben de anadolu.. kayışdağı tarafında... yaa adını demişti ama hatırlamıyom:1no2: ama yarına öğrenirim inşallah arkadaşın dersi varsa... ebet hava çok güsel ve benim yazılı okumam gerek offff geçen haftadan beri oku oku bitmedi.... neyse yarın kocamla gezeriz artık bi de salı:) arkadaşlarla... inşallah hava güsel olur... ben eskiden de üşürdüm şimdi de üşüyom:)

yok ben de daa sinir ama okulda acaip sinirleniyom evde uyumaktan sinirlenmeye vakit kalmıyokaydirigubbakcemile3 okulda bi arkadaş da hamile ve eşine takmış kafayı hep ona kızıyo hem de her yaptıına:) ben de bööle giderse senin çocuk aynı babası olcak diyom dalga geçiyom

ööle diyolar hamileyken kime kızarsan bebek ona benzermiş...

benimde ööle valla... evde sürekli uyuyorum... okulda sabahcıyım malum sabah cok erken kalkıyorum öğleden sonra yemeği yapıp küt yatak olayı... akşamlarıda erkenden gene yatıyorum .... eğer o dediğin doğru ise ben hep kocama kızayımda ona benzesin bari... onun gibi gamzeleri ve inci dişleri olsun kızımın.... ya ama kıyamam da ben onaa....sırnaşık şey

selam nisan anneleri,bu hareket konusuna çok fazla canınızı sıkıyorsunuz acaba biz ara sıra hissediyoruz yazıyoruz ya onumu kafanıza takıyorsunuz ben maaşallah Allah ın izniyle 22.haftama geldim ama hareketleri öyle çok aşırı hissetmiyorum yani kendimi çok fazla dinlemem gerekiyor ama iyice tepmesi için daha 7.ayımızı bekliyeceğiz kızlar acele etmeyin bende hafif şekide bir iki haftadır hissediyorum.kısaca üzülmeyin daha erken hafif hafif tekmeler başlar yakında inşallah

bilmiyom bizim oralarda ööle derlermiş:)
annem köyün imamına kızmış abime hamileyken ve abimin kafa yapısının ona benzediğini söylüyo hepkaydirigubbakcemile3
kasımda abimin nişanı olmuştu ben de onun için memlekete gitmiştim ben de kafayı abime takmıştım o da durup durup beni sinirlendirecek şeyler yapıp yeğenim bana benzesin diye dalga geçiyodu:):) ben de isterim babamıza benzesin ama hiç kızmıyom onaaa:)

evet bende eşime benzesin bebeğim diye kızmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor adam okadar iyiki maşallahama kızıncada gözlerine bakıyorum maviş olsun kızım diye tabi gözlerine bakınca geri yumuşuyorum ben eşimide kızımıda çok seviyorum kime benzerse benzesin yavrum sağıklı olsunda

Son düzenleme:

Ay ben herkese kızıyorum yolda, alışverişte, nolucak bu çocuk kim olduğunu tanımadığım insanlara mı benzicekCADIARZU ayyyyyy korkunçlaelaelaelaelae
Bende kocama benzemesini çoook istiyorum ama, o da ısrarla kendisine benzemesin diye dua ediyo.kaydirigubbakcemile

Canım dr. önce kesin erkek mi demiştiki sonra kız oldu:uhm:
Neyse, önemli olan sağlıklı olduğunu duymak, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza bakalım salı gününe az kaldı. Bende sabırsızlıkla bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar...benim de kahvaltıya misafir vardı anca işim bitti ...nasılsınız....rumelili kızın hayırlı olsun .... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Hareket meselesinden ben de muzdaribim yahu ben niye hissedemiyom diye üzülüyom duruyom yalnız sabah farkettim gecen haftadan beri benim göbek resmen fırladı :)

canım o neki bizimkine ilk kız dediler sonra erkek sonra kızda oabilir erkekte dediler bende normal sağlıklı olsunda dedim dr güldü çok şükür sonunda ayrıntılıda kız olduğu kesinleşti Rabbim herkesin kalbine göre veriyor,Allah sağlık versin miniklerimize.

kısslaaarrr çok çok çok net hissettim kısımın tekmeleriniiii... eşim de gördü karnım nasıl kalkıp kalkıp indiiii:):):):):):):):) ayyy çok güseldiiii

kısslaaarrr çok çok çok net hissettim kısımın tekmeleriniiii... eşim de gördü karnım nasıl kalkıp kalkıp indiiii:):):):):):):):) ayyy çok güseldiiii

süper ya maşallah kız olmasa topçu olcak dicem :) benimki tepiyo ama biri elini koydumu duruveriyo!! bu arada bugün gittim opimuma ama çok pişman oldum. mahşer yeri gibiydi..pazar olunca bide hava güzel diye tüm istanbul oradaydı sanki. ama bizim bebişlerimize uygun fazla bişi yoktu. 0-1 yaş arası bişey yok gibi, ama bide sen bak belki sen bişeyler bulabilirsin..sana tavsiyem eğer fırsatın olursa bauhaus un yanında kozyatağı carfur var oradaki mağazalarda bizim bebeklerimize uygun şeyler var oralarada bi bak istersen.

rumelili demek kıza dçöndü senin bebiş hayırlısı olsun insanda böyle duyunca korkuyor onca eşya aldım

ne kadar güzel bişey dimi geda hareketleri hissetmek çok güzel bi duygu benim dün gecem berbat geçti eşimle çok fena tartıştık hala moralim sıfır
konu şurdan çıktı bebeğim hareket ediyodu ve elleyince göbeiğimi tekmeleri hissediliyor eşime dedim gel bak nasıl atıyor oda geldi yanıma elini koydu 2 kere attı bebeğim ben okadar mutlu oluyorumki o böyle oynayınca ama malesef eşim benim kadar sewvinmedi ne hissediyorsun dedim hiçbişey sölemedi öyle baktı suratıma bende taktrım tabi kafaya nasıl hiçbirşey hissetmez insan bu kadar duygusuz olabilirmi diye saat gece 2den sabaha karşı 4,30 a kadar tartıştık tabi arada daha neler neler söylendi çok kırığım eşime ya
:a015:senağlamasenağlama

maşallah sana ne hızlısın gezcem dedin gezmişin... teşekkürler inşallah bakarım... ayrıca boşuna yorulmuş oldun benim yğsğmden biras ama ne biliiim öve öve bitiremedi arkadaş: bayram tatilini buna ayırcam zaten inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…