2009 Nisan Anneleri buraya

onlar bizim kadar heyecanlanmıyo bursasu ne de olsa erkek kalbi işte:) canını sıkma bence belki duygularını belli edemiyodur... kendini üzme bence... boşuna germeyin birbirinizi... im-nşallah düzelirsiniz kısa zamanda... benimki de ööle havalara uçdaı merak etme:)

ben taşımıyorum onu sen taşıyorsun senin kadar heyecanlı olmamı bekleme dedi seninle aynı şeyleri hissedemem
heyecanlanıyorum diyen erkeklerin de%90 ı yalan söyler dedi
ama dedi
bi doğsun o zaman gör bakalım seviniyorum sevmezmiyim falan belkide ben abarttım ama inanki 2,5 saaat boyunca durmadan ağladım yaa

kızlar meraba

bursasu kıyamam ben sana
ama bence kendi haline bırak eminim bi süre sonra senden daha heyecanlı olacak o zamanda sen yüz vermezsinn

bide malasef erkekler bu tür konularda nasiplerini bizden daha az almıs oluyorlar malasef

rumelili cok güldüm yaaa

sen bebişe oglum de kız cıksın
hayALLAH görüyormusun sen yaaa
neyse tabiiki hiç önemli değil s aglıklı olsunda::)))))

canım benim Allah bize çok güzel bir duygu yaşatıo içimizde minicik bir can var. bizim parçamız var. babalar bunu yaşayamıo ne yazıkki hatta bence çoğunda bunun kıskançlığı bile olabilio. sen boşver içindeki mücevheri düşün ona iyi bak kendini üzme nasıl olsa nisanda analar neler doğuruomuş hepsi görecekhihoyyyt

kızlar tekmeler için bence acele etmeyin
ben sanırım en önde gidenlerdenim 22 hafta nerdeyse bitecek ve inanın süper

içinizde dalgalanan bişivar siz unutsanızda ben burdayım diyoo
ama bu hafta canım acıyoo, sürekli zeytinyagı sürdüğüm için karnım ii ama içinden gerilmeler cok oluyorr

sanki içimden karın iç zarın yırtılıyormus gibi
bizim ufaklık cok hızlı büyüdü snırım::)))

kapanısı yapmısız
acılısıda yapayım

pazartesi sabahı tabi uyanamadınız

HERKESE GÜNAYDIN
MUTLU GÜNLER BEBİŞLERE VE BÜYÜLÜ BAHCELERE:::)))

günaydın nisan anneleri ve onların tatlı bebişleri...

Bugun nasılsınız...umarım hepimiz için çok güzel bir hafta olur

kızlar bir şey soracam şu sola yatma meselesi hakkında...
tuhaf ama benim bebiş sağa yatınca rahat ediyor sanki....ama tüm kaynaklarda solun bebeğin nefes alması için daha iyi olduğunu söylüyor şaştım valla

Bursasu senin durumunu çok iyi anlıyorum beni eşimde pek heyecanlı değil.Sadece tekme atınca gülüyo.Ama kızım saolsun benimle aynı heyecanı taşıyo.Kardeşide ablası dokununca daha çok tekme atıyo.Dün akşam cinsiyetini ne tahmin ediyosun diye sordum babanneside vardı kız erkek farketmez sağlıklı olsunda dedi çok şaşırdım.babannemizinde bi isteği yok kız olsun diyo oda.ama eşim inşallah erkektir diyo.ERkeklerde pek heyecan olmuyo anlayacağınız.Takmayın kafanıza boşverin.

Günaydın güzel nisan anneleri ve tatlı bebişleri.

rumelili kızın hayırlı olsun canım senin kız süpriz seviyo anlaşılan bide bakarsın 1Nisan da gelir bi şaka daha yapar sana.

bursasu hiç canını sıkma canım erkekler böyle ne yazıkki onlar ancak doğduktan sonra anlıyo babalık hissinin ne olduğunu.

iyüksel canım kaynaklarda da yazdığı gibi bu sola yatma mevzusu iç organlarımızın yeriyle de ilgili olduğu için en doğru pozisyon sola yatmak. ama ben şimdiden bu sola yatmakla ilgili sorun yaşamaya başladım valla gece bi kalkıyorum uyuşmuşum iki dakika sağa yatayım diyorum öyle uyuyup kalıyorum sonra uyanınca suçluluk hissediyorum kaç kere uyanıp uyuyorum şimdiden gece uykularımız bölünmeye başladı hazırlık sayalım bari naapalım.:CüvCüv:

sağol canım mandalina yiyorum ama hemen şimdi gidip sıkıp içicem. valla ne diyim. işallah çok kilo almadım bitirirz hamileliği hepimiz
canım sana sonomedi yazmıştım gördünmü kadıköyde galiba

Sonomede ben gittim 1. tarama için. Kadıköy evlendirme dairesi karşısı. Benim girdiğim siyah beyazdı yine ama renkliside vardır bence bir sormak lazım. Güzel bir yer biraz pahalıydı tabi. 1. tarama testi için 150 YTL vermiştim.

Kızlar herkese günaydın...
Bende ancak okudum yazdıklarınızı..Babaların heyeecanından şikayetler edilmiş ama onlar bizim gibi hissedemiyorlarki..ben mesela akşam olduğu zaman yatağa yatıyorum elim saatlerce karnımın üstünde durabiliyorum tekmelerini elimlede hissedebileyim diye halbuki elimi koymadanda hissedebiliyorum ama yinede alimi de koyuyorum ve düşünün biz anneyiz öyle saatlerce bekelyebiliyorum sonra babamızın yanına gidiyoruz bak tekmeliyo elini koy dşye o koyuyo ama öyle saatlerce bekleyemiyo 2-3 dakike duruyo eli yok bişey tekmelemiyo diyo çekiyoo:):) Onalr bizim gibi hissedemezler imkansız bence...üzmeyin kendinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…