rumelili demek kıza dçöndü senin bebiş hayırlısı olsun insanda böyle duyunca korkuyor onca eşya aldım
ne kadar güzel bişey dimi geda hareketleri hissetmek çok güzel bi duygu benim dün gecem berbat geçti eşimle çok fena tartıştık hala moralim sıfır
konu şurdan çıktı bebeğim hareket ediyodu ve elleyince göbeiğimi tekmeleri hissediliyor eşime dedim gel bak nasıl atıyor oda geldi yanıma elini koydu 2 kere attı bebeğim ben okadar mutlu oluyorumki o böyle oynayınca ama malesef eşim benim kadar sewvinmedi ne hissediyorsun dedim hiçbişey sölemedi öyle baktı suratıma bende taktrım tabi kafaya nasıl hiçbirşey hissetmez insan bu kadar duygusuz olabilirmi diye saat gece 2den sabaha karşı 4,30 a kadar tartıştık tabi arada daha neler neler söylendi çok kırığım eşime ya:a015:senağlamasenağlama
ben taşımıyorum onu sen taşıyorsun senin kadar heyecanlı olmamı bekleme dedi seninle aynı şeyleri hissedemem
heyecanlanıyorum diyen erkeklerin de%90 ı yalan söyler dedi
ama dedi
bi doğsun o zaman gör bakalım seviniyorum sevmezmiyim falan belkide ben abarttım ama inanki 2,5 saaat boyunca durmadan ağladım yaa
kızlar bir şey soracam şu sola yatma meselesi hakkında...
tuhaf ama benim bebiş sağa yatınca rahat ediyor sanki....ama tüm kaynaklarda solun bebeğin nefes alması için daha iyi olduğunu söylüyor şaştım valla
sağol canım mandalina yiyorum ama hemen şimdi gidip sıkıp içicem. valla ne diyim. işallah çok kilo almadım bitirirz hamileliği hepimiz
canım sana sonomedi yazmıştım gördünmü kadıköyde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?