benim de hamile olduğumu anlamıyorlar,
hatta geçenlerde biryere gittik birinin bebeği olmuş allah sizede göstersin sizinde olsun dediler.
ben de hamileyim dedim 4,5 aylık şaşırdılar:)
çok komik..
otobüste yer vermiyolarrrrrr......
benim göbiş belli hatta 21.haftaya giriyorum eşimde benım gibi düşünüyor sen o gecemi hamile kaldın diyo delircemmm
nisan 12 dogumum ama 10 gün
önce olurum herhalde ( ama ben mümkünse nisan sonu olsun isterim)
nisan 3-4 gibi doguum ve ozamanda tam
9 ay 10 günlük evli olcam ve dogurcam
etrafımdaki insanların düşüncelerii................................
hayırlısı böyleymiş diyorum saglıklıolsundaaaa
ama cok erken hamile kalmışım
Canım hiç araştırmadım..glnm o patiklerden öremezmisin sen nasıl yapılacağı yazıyo bazı sitelerde......................
eda_edanurcum benimkide öyle oldu biraz küçük bende öğrenmek için evdeki yünlerle ördüm onu.
glnm_kvrck seninde belli değil benimde ikimizde mavili yün aldığımıza göre herhalde erkek olur bebişler.Ben en başından beri erkek diyodum ama kasım ayında üç farklı doktorda göremeyince kızda olabilir diyorum şimdi.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.
canım bende agoraya bakıcam bu cumartesi bide göztepeye gidecegim oralarda güzel seyler bulucagımı söylediler
kemeraltına gidecegım ama başka bişey için oradan alacagımı sanmıyorum cunkü hep klasik kıyafetler var bence göztepede ve agorada bulabilrsin
agorada büyüdü bılıyormusundur yeni acılan hamile butik var oraya bak derim
CANIM bana görede erken daha evlilikten birşey anlamadan anneliği yaşayacaksın ama olsun herşeyde bi hayır vardır. o bebeişin doğacağı varmış vede oldu kimse bunu engelleyemez. etraftakilerin olumsuz birşey düşünmesine imkan yok güzelim çünkü bebeiiin 9 aylık doğunca demek ki düğün den hemen sonra hamile kalmışsın diye düşünülecek. bide etrafı çok takma kötü düşünen insanları istesende düzeltemezsin. :1hug:
Canım bende senin gibiyim ama
Ben mayısta evlendim temmuzda hamile kaldım
Herkes bişey diyo
İlk önceleri çok kafaya takıyodum ama şimdi umursamıyorum bile
Sen kendini bildikten sonra çevredekileri dinleme bile
hayırlsı böyleymiş
Olumlu düşün canım:1hug:
Bebişlerimiz herşeyi hissediyor artık...:ecrin_bebek:
cnm çok teşekkürler.. haftasonu gidip bakayım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?