2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek canım bencede çok hızlı geçiyor zaman daha hamile kaldım mı test yapayım kese oluşmuş filan derken bebişlerimizi büyüdü şimdi 5aylık olduk. bana haızlı geçiyor ya bakalım hamiş kıyafetini ne zaman giyicez.

selam kızlarrr,
glnm kvrck doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yaşlara...

esennn bende aynı dertten muzdaribim, otobüste falan kimse iplemiyo benide benneyaptımki

benim göbiş belli hatta 21.haftaya giriyorum eşimde benım gibi düşünüyor sen o gecemi hamile kaldın diyo delircemmm

nisan 12 dogumum ama 10 gün
önce olurum herhalde ( ama ben mümkünse nisan sonu olsun isterim)

nisan 3-4 gibi doguum ve ozamanda tam
9 ay 10 günlük evli olcam ve dogurcam

etrafımdaki insanların düşüncelerii................................

glnm_kvrck kusura bakma canım bensenin doğumgününü kutlamayı unuttum sanırım.Kutlayayım derken araya başka bişey girdi sanırım.Nice mutlu yıllara bebeğinve sevdiklerinle.Allah sanada bebişinede uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.
Kızlar göbeği belli olmayanlar sanırım ilk gebelik.Benim kızımdada öyleydi 6.aya girdiğimde bile norlma kıyafetlerimle geziyodum.Ama bu ikinci gebelikte 3.ay bitti ve artık hiç bişeye sığamaz oldum kilo almadım hemen ama karnım hemen şişti.Halada öyle sipsivri bi karnım var.Kazaklarımın hiçbiri olmuyo pantolonları zaten unuttum.

Canım bende senin gibiyim ama
Ben mayısta evlendim temmuzda hamile kaldım
Herkes bişey diyo
İlk önceleri çok kafaya takıyodum ama şimdi umursamıyorum bile
Sen kendini bildikten sonra çevredekileri dinleme bile
hayırlsı böyleymiş
Olumlu düşün canım:1hug:
Bebişlerimiz herşeyi hissediyor artık...:ecrin_bebek:

hayırlısı böyleymiş diyorum saglıklıolsundaaaa

ama cok erken hamile kalmışım

urlacım sen bu konuyu çok takıyosun bence.Boşver etrafındaki insanları ne yani sen erken doğum yapsan herkes başka şeymi düşünecek.hemen hamile kalmamışsındır büyük ihtimalle ama bebişler kendilerini bir iki hafta büyütüyolar önde gidiyolar yani.Bana ablam (hemşiredir) sen geçte hamile kalsan o haftasını adet tarihine göre tamamlar demişti.Yoksa bende hastanede eşim yoğun bakımdayken hamile kalmış olucam :)):CüvCüv:

glnm o patiklerden öremezmisin sen nasıl yapılacağı yazıyo bazı sitelerde......................
Canım hiç araştırmadım..
Örebilirim sanırım ayrıntılı anlatan bir sitede..

Canım benim hep içime erkek doğuyo nedendir bilinmez..
Hayırlısı olsun
Sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün olsunda
Kız erkek farketmez
Herkes cinsiyet tahmini yapıyo ben geriliyorum
Hayırlısı olsun:))
:Saruboceq:

CANIM bana görede erken daha evlilikten birşey anlamadan anneliği yaşayacaksın ama olsun herşeyde bi hayır vardır. o bebeişin doğacağı varmış vede oldu kimse bunu engelleyemez. etraftakilerin olumsuz birşey düşünmesine imkan yok güzelim çünkü bebeiiin 9 aylık doğunca demek ki düğün den hemen sonra hamile kalmışsın diye düşünülecek. bide etrafı çok takma kötü düşünen insanları istesende düzeltemezsin. :1hug:

cnm çok teşekkürler.. haftasonu gidip bakayım bende :)

ya kızlar bu arada maşallahımız var nazar deymesin şu ara ciddi bir problemi olan yok herkes rahat görürüyor. mart annelerini okudum biraz onlar çok şikayet ediyorlar ya bir daha ki ay bizde mi öle olcaz. inşallah o kadar çabuk ağırlaşmayız. kaydirigubbakcemile

haklısın canım
........................

olumlu düşünmeye calışıyorum canım ama arada böyle bi takıyorummm

didem beklıyoruz
glnm sen mayısın kaçında evlendin canım

sen ben bide geda bu yılın yaz gelinleriyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…