Canım mayısın 24 ünde evlendim ben :):asigim:didem beklıyoruz
glnm sen mayısın kaçında evlendin canım
sen ben bide geda bu yılın yaz gelinleriyiz :)
kızlar bebişlere müzik dinletiyormusunuz
dinletiyorsanız hangi müzikleri dinletiyorsunuz
mozartın anne karnında bebekler için müzikleri var da ben bulamadım eğer elinde bulunan varsa paylaşabilirmi
Hoşgeldin canımSelam kizlar hayirli gunler yazilanlari okumadan bir selam vereyim dedim
olumlu düşünmeye calışıyorum canım ama arada böyle bi takıyorummm
Ebru Maternity- Hamile
Ebru Maternity
kemeraltinda kemeralti karakolunu geçince vakifbankin olduğu pasaj içinde zühal hamile giyim ebru maternity nin kiyafetlerini satiyor .
aslına bakarsan sana takma diyemem insan takıyor cümkü ben evlendikten 1.5yıl sonra bebeğim oldu ama eşimin uzak bi akrabası birilerini benim üzerimden kıskandırmak ve beni lekelemek için evlendiğimde 3aylık hamile olduğumu ve bi oğlum olacağını söylemişti gelde takma takıyor insan inanalar ve bebeği aldırdığımı düşürdüğümü düşünenler bile olmuş
oysa ben cok saygın bı ailenin kızıyım sırf babamı lekelemek için insanların neler uydurabildiğini duyunca artık dünyada hiçbirşeye şaşırmam
aslına bakarsan takma diyemem ama aklına her geldiğinde kucağına alacağın bebeğin güzelliğini düşün sen cekinmeden doğruyu söle insanların ne düşüneceğinide onlara bırak allah ıslah etsin
merhaba nisan annişleri onların güzel melekleri nasılsınız bakalım
yazılanları ancak bitirebildim..
glnm_kvrck doğum günün kutlu olsunn bebişinle birlikte nice mutlu senelere inşallah
urlacım oğluşun hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
rumelili seninde kızın hayırlı olsun canım.. cinsiyetler değişen değişene neyseki bizimki ayrıntılıda kesinleşti
ebrartuba yelek çok şirin olmuş keşke bende bu kadar becerikli olsaydım..allahtan annem hallediyo bu örgü işlerini bir sürü şey örmüş valla:)
ben klasık hani bahcıvan pantolonları hanile askılı pantolonlar ve
kumaş alt üst sevmıyorum benlik degıl ben daha şık bişiler istıyorum gidince bi bakarım sagol canım
çok güzel kot pantolonlar var
kazaklar güzel spor bence katologlarina bir bak modern şeyler var:)kaydirigubbakcemile2
Canım çok geçmiş olsundidem ne hoş anlatıyon öle karsta renkli ultrason ancak 120 ytl bayılırsan varher ay veremediğimden ben yarın yada öbür gün normal ultrasona gireceğim
kızlar tansıyonu düşen varmı ben neden bilmem 2gündür neredeyse bayılıyorum bu gün akhvaltıdan sonra oğlumu cıkarayım dedim neredeyse rezil oluyordum sokağın ortasında kalakaldım allahtan cevre hep tanıdık koluma girip getirdiler eve ayran içtim ayaklarımı diktim iyim acaba neden bilmiyorm SİZEDE OLUYORMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?