2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba arkadaşlar..nasılsınız..dün giremedim ve daha gecmişi tam anlamıyla okuyamadım... umarım herkes iyidir...

kızlar bebişlere müzik dinletiyormusunuz
dinletiyorsanız hangi müzikleri dinletiyorsunuz
mozartın anne karnında bebekler için müzikleri var da ben bulamadım eğer elinde bulunan varsa paylaşabilirmi

bursasu ben iki haftadır dinliyorum ve acayip huzur veriyor sanırım kızım da sevdi...istersen özelden haberleşip sana gönderirim...bir de ninniler var onları da dinliyom...nasipse doğduğunda dinlediğin de sakinleşiyormuş :ecrin_bebek:

merhaba nisan annişleri onların güzel melekleri nasılsınız bakalım
yazılanları ancak bitirebildim..

glnm_kvrck doğum günün kutlu olsunn bebişinle birlikte nice mutlu senelere inşallah

urlacım oğluşun hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)

rumelili seninde kızın hayırlı olsun canım.. cinsiyetler değişen değişene neyseki bizimki ayrıntılıda kesinleşti

ebrartuba yelek çok şirin olmuş keşke bende bu kadar becerikli olsaydım..allahtan annem hallediyo bu örgü işlerini bir sürü şey örmüş valla:)

olumlu düşünmeye calışıyorum canım ama arada böyle bi takıyorummm

aslına bakarsan sana takma diyemem insan takıyor cümkü ben evlendikten 1.5yıl sonra bebeğim oldu ama eşimin uzak bi akrabası birilerini benim üzerimden kıskandırmak ve beni lekelemek için evlendiğimde 3aylık hamile olduğumu ve bi oğlum olacağını söylemişti gelde takma takıyor insan inanalar ve bebeği aldırdığımı düşürdüğümü düşünenler bile olmuş
oysa ben cok saygın bı ailenin kızıyım sırf babamı lekelemek için insanların neler uydurabildiğini duyunca artık dünyada hiçbirşeye şaşırmam
aslına bakarsan takma diyemem ama aklına her geldiğinde kucağına alacağın bebeğin güzelliğini düşün sen cekinmeden doğruyu söle insanların ne düşüneceğinide onlara bırak allah ıslah etsin

Ebru Maternity- Hamile
Ebru Maternity
kemeraltinda kemeralti karakolunu geçince vakifbankin olduğu pasaj içinde zühal hamile giyim ebru maternity nin kiyafetlerini satiyor .

ben klasık hani bahcıvan pantolonları hanile askılı pantolonlar ve
kumaş alt üst sevmıyorum benlik degıl ben daha şık bişiler istıyorum gidince bi bakarım sagol canım

oy kıyamam sana var öle işi gücü olmayan cıkıntılar işte bende ondan tatlım.............
ama bebegimi kucagıma alınca

herseyi unutmak istiyorum

teşekkürler tatlım.................................

cankuşa hoşgeldin.............................................
ben müzik dinletmıyorum ama konuşuyorum eve gidince nasıl müzik dinleteyimmmmmmmmmmm

urla, cankuska, demet1, dozkan, Esennn, etoprak, eysan, GECEYARISIGÜNEŞİ, glnm_kvrck, iyuksel, meral_83, sapphire, s_ebru

şuan bizler sitedeyiz nisan hamişlerinde
didem yok eh didem bencıkıcam az sonraaa yarında okumucam işte yazdıklarını ıhhhhhhhhhhhhhhhhh

geleli bi saat oldu ama anca yazabiliyorum işler birikmiş
yıgılmıs masa üstüm
aman bide telefon susmuyooo

neyse bne cok heyecanlıydım
sabah zor kalktık kocacımla
oda sabah işe gitmedi
neyse ilk randevu bizimdi
dokto geldi ilk önce ultrasona girdik zaten annemle tanısmaya gittiğimiz için hatun bizi tanıyordu.
eşimle tanişti, ultrason renkli 3 boyutluydu
bizim ufaklık sov yaptı hiç durmuyooo
ben 22+6 diyorum ama ultrason 23+5 falan diyo biraz hızlı büyüyo galiba
550 gr olmus, eşim bana benziyo diyip duruyooo, bide o da kocakafa dogmustaaa::)))

doktor hanım ilk önce biraz endişeliydi hiç ilaç falan kullanmadım diye ama zaman gectikce oda duruldu, gelişim ii dedi.bi prop yok, sadece ben son 1 aydır inanılmaz tursu ve acı yiyordum ki daha önce yemege pul biber bile ekmişliğim yoktur, yeme dedi, cünkü tuzlu yaaa ödem yapabilir dedi, bu arada sizde de eger sislikler varsa hemen tuzu bırakıyorsunuz asla tuz yokkk

aralık 30-31 inde glıkoz iç gel dedi , anlamadım niye sanırım test yapacak
hı birde doguma asla kocanı alamam dedi bizim ki de bende bozuldum cünkü beraber olmak istiyoruz ama daha önce aldım ve bayıldılar dedi::)))
bakalım ne olcak tek kötü haber buydu
bu arada bi cd de verdi kıpır kıpır oglusum, resimler cekti beceribilirsem koyarım::)))

kocaman öpüyorum sizi

ben klasık hani bahcıvan pantolonları hanile askılı pantolonlar ve
kumaş alt üst sevmıyorum benlik degıl ben daha şık bişiler istıyorum gidince bi bakarım sagol canım

çok güzel kot pantolonlar var
kazaklar güzel spor bence katologlarina bir bak modern şeyler var:)kaydirigubbakcemile2

Didem canım gözünaydın:)
Bebişin ve senin iyi olmana sevindim..

Bu arada kızlar hamileyken kuru soğan, kuru fasulye, nohut, turşu
çok tüketirsek bebek çok gazlı doğuyormuş...
Ben dikkat etmeye çalışıyorum
Sizlede paylaşmak istedim
Tuzuda azalttım
bakalım hayırlısı
2gündür bulantım oluyo midem ekşiyo neden acaba?

glmkvrck dogum günün kutlu olsun seker:::))))

urla dur geldimmm küsmeeee::))
bi de urla sekerim sizde bi alemsiniz hiç korunmadınız galibaaa
valla biz 2 senedir nasıl koruncagımızı sasmıstık bir sürpriz olmasın diyeee, hazır hissetmedik hiç ama sonra planladık ve RABBİME sükürler olsun tam istediğimizde geldi oglum

didem ne hoş anlatıyon öle karsta renkli ultrason ancak 120 ytl bayılırsan varher ay veremediğimden ben yarın yada öbür gün normal ultrasona gireceğim
kızlar tansıyonu düşen varmı ben neden bilmem 2gündür neredeyse bayılıyorum bu gün akhvaltıdan sonra oğlumu cıkarayım dedim neredeyse rezil oluyordum sokağın ortasında kalakaldım allahtan cevre hep tanıdık koluma girip getirdiler eve ayran içtim ayaklarımı diktim iyim acaba neden bilmiyorm SİZEDE OLUYORMU

tamam tamam küsmedim ehehehehehhehehe

hayırlısı olsun
benımde 29 aralıkta şeker yüklemesi kan idrar

valla didem sus depresyona giriom arada psiklojim bozuldu

allahım hayırlısını nasip etti böyle ogluşum olucak

eysan arada tansiyon düşükligi bendede oluyor

esen evet hoş cumartesi gidicem tatlım sagol.....

sen izmirin neresinden ben urla:)

Canım çok geçmiş olsun
Aman dikkat et kendine
Ben çok şükür tansiyon problemi yaşamıyorum
Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…