2009 Nisan Anneleri buraya

Didemcim tebrik ederim bebişini görmüşsün seninki erkekmiydi ben unutmuşum.Ay bende çok özledim yaa ama benim doktorum hiç ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bir ay sonra gel dedi en son 14 kasımda gittiğimde.Acaba unuttumu yoksa gereklimi görmedi anlamadım.Ama çevremdeki doğum yapmış arkadaşlardan duyduğum kadarıyla ayrıntılıya risk varsa gönderiyo doktorlar.Neyse beklicez artık.Ayrıca şeker yüklemesi 24. haftada mı oluyo şimdi anlamadım ben?

slm kızlar daha yeni bitirdim yazılanları ama 1 satimi aldı.gnlm kıvırck doğum gunun kutlu olsun urla seninde oğlusun hayırlı olsun.

Canım bende 13 kasımda gitmiştim banada ayrıntılı ultrason için birşey demediAralık 15 16 gibi gitcem
Ama ben doktor göndermesede gitmek istiyorum ayrıntılıya:))

eysan canım bazen benimde basım cok fena dönüyooo
özelikle ani hareket yapınca
eşim bana cok kızıyor cünkü ben hala durumuma alısamadım cok ani hareketler yapıyorum daha dogrusu kendimi kollamayı bilmiyorum, eğilip kalkıveriyorum ama doktora özellikle onu sordum hayır rahat ol dedi zaten bebeğin cok hareketli sen hiç hareket etmesen bile o sürekli suda oynuyor dedi::)))

evet ebrar cım erkek, hemde tam bir erkek suratı var adamda::)))

didem hayırlı olsun ikinizinde sağlıklı olmasına sevindim. ben de yarın öğleden sonra gideceğim detaylıya ama benimki siyah beyaz yine sanırım. Ben bu hafta turşu ve tuzluyu biraz abarttım sanırım tamam artık söz turşu yememeğe çalışcağım.

s_ebru ben turşu yemiyorum ama tuzuda bırakamıyorum yaa.Ne yapsam acaba.Ayaklarım şişiyo benimde çorapların lastiğinin geldiği yerler özellikle boğmuş gibi oluyo bazen.Tabi işte de sürekli ayağımı sarkıtıyorum onunda etkisi vardır.Kızıma hamileyken hiç böyle sorunlarım olmazdı yada ben hatırlamıyorum :))

çok oturduğun için oluyordur büyük ihtimalle. Benim ayaklarda sorun yok gibi yada farkında değilim. ben de normal değilim canım ya çok tuzlu istiyor yada çok tatlı normal bişi istemiyor. Özellikle kakaolu çikolata, kek ne olursa canım çok çekiyor.

Son düzenleme:
kızlar kaç kilo aldınız? ben halimden korkmaya başladım başlangıçtan bu yana 9 kilo aldım.

Son düzenleme:
Hoşgeldin Armonia
Ben 19+5
sabah tartıldım
72 ile başlamıştım bu arada..
78,60 çıktım
Ben dikkat etmeme rağmen hızlı gidiyorum sanırım..

Benim kadar kilo alan yok heralde 49la hamile kaldım 22. haftam bitti 63 kiloyum tam 14 kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım maşallah
Bende fazla aldım diye hayıflanıyorum:))
Benden önde gidenler varmış
Bebeğin ve sen sağlıklı olda
Alınan kilolar verilir elbette :))

Allahtan boy var belli etmiyor:)doktorum ilk gittiğimde 49 kilosun al biraz dedi şimdi dur diyo yeme arzum napıyosun 63 olmuşum oglumda bi hafta önden gidiyor 21 haftalık ama ultrasonda 22 haftalık görünüyor ben ve ogluşum işi iyice abarttık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…