Canım bende 13 kasımda gitmiştim banada ayrıntılı ultrason için birşey demediAralık 15 16 gibi gitcemDidemcim tebrik ederim bebişini görmüşsün seninki erkekmiydi ben unutmuşum.Ay bende çok özledim yaa ama benim doktorum hiç ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bir ay sonra gel dedi en son 14 kasımda gittiğimde.Acaba unuttumu yoksa gereklimi görmedi anlamadım.Ama çevremdeki doğum yapmış arkadaşlardan duyduğum kadarıyla ayrıntılıya risk varsa gönderiyo doktorlar.Neyse beklicez artık.Ayrıca şeker yüklemesi 24. haftada mı oluyo şimdi anlamadım ben?
s_ebru ben turşu yemiyorum ama tuzuda bırakamıyorum yaa.Ne yapsam acaba.Ayaklarım şişiyo benimde çorapların lastiğinin geldiği yerler özellikle boğmuş gibi oluyo bazen.Tabi işte de sürekli ayağımı sarkıtıyorum onunda etkisi vardır.Kızıma hamileyken hiç böyle sorunlarım olmazdı yada ben hatırlamıyorum :))
Canım bünyeden galibabenimde 21+2 60 la başladım 69 oldum.
ben 19+5 62 ile basladim 64,5 kiloyum simdi. arzum amaninnnnn 14 kiloo
Canım maşallahBenim kadar kilo alan yok heralde 49la hamile kaldım 22. haftam bitti 63 kiloyum tam 14 kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim kadar kilo alan yok heralde 49la hamile kaldım 22. haftam bitti 63 kiloyum tam 14 kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?