2009 Nisan Anneleri buraya

BEN HİÇ SÖYLEMEYEYİM o zaman 3kilo verdim 22 haftayız ve hala verdiğimi bile alamadım 58kiloyum bu sabah tartıldım

ama benim hamileliğimde esim benden cok alıyo o 5kilo aldı bebek erkek olunca öle oluyormuş nette okumuştum doğru olabilir benim ilk oğlumdada benden cok almıştı

didem kontrolün güzel geçmiş canım çok sevindim. sen bebişi güzel besliyorsun canım doğal yollardan gerçi ilaç kullanmıyorum bende güzel beslenmeye çalışıyorum . inşallah iyi ve sağlıklı olsun bebeklerimiz.
glnm kvrcık canım eminmisin kuru fasulye ve nohu gibi şeylerin bebekte şimdiden gaz yaptığına ben sadece emzirme döneminde çok sık yenmemesi gerektiğini duymuştum. :uhm:

kızlar bende 72 ile başladım 67 ye düşrümşimdi 73 üm doktorum 1 kilo almış gibi hesap yapıyor verilen kiloları kaile almıyor zaten bulantıyla verilen kilo hızlı alınıyormuş bana problem yok dedi.

Hamişler ancak acabildim bilgisayarımı. Yazıları okumadan hemen yazmak istedim, yine çok konuşmuşsunuz daha sonra okurum hepsini...
Bugün dr. kontrolümüz iyi geçti. Bebişim kocaman olmuş, ben bile korktum:)) 438gr. 4 haftada 135gr almış kuzum Ama anneside bu defa çok kilo almış, neden olduğunu hiç anlamadım. Fazla bişeyde yemiyorum halbuki. Ekmek, hamur, tatlı hiç yemiyorum 4 haftada 3 kilosenağlama Dr. başta çok almadığım için sorun değil şimdi 3 kilo ama dikkat et dedi tabikiklava: C.tesi günü detaylı ultrasona gircez, randevu aldım. Bebeğim çok şükürki gayet iyi ama benim kan sayımım yine düşmüş, bayramdan sonra tekrar bakılacak duruma göre kan takviyesi yapılcak. Göğsümdeki nefes darlığı için başka bi dr. önerdi yarın onuda arıyıp randevu alıcam.
Sonra sağlık ocağına gittim, aşımı oldum:)) 2.si 4 hafta sonra. Baya sohbet ettik, çok ilgilendiler benimle. Tesadüfen dr.umun okul arkadaşı çıktı oradaki dr.Tabiki muhabbet dahada koyulaştı. Kısaca bizim günümüz iyi geçti. Babası yine ultrson görüntülerinden bişey anlamadıkaydirigubbakcemile3 Dr.u zor zaptedtim cinsiyetini söylemesin diye, ısrarla bari babasına söyliyim desede zafer benimhihoyyyt Hala süpriz olarak kalmaya devam ediyo.hihoyyyt Şimdilik benden bu kadar baya uzun yazdım kusura bakmayına.s.

selamlar.. glnmkvrck doğum günün kutlu olsun...
Rabbim bebeğinle nice seneler göstersin inşallah....

edanurcum benim de şişmedi çok... ama artık kbanlarım dar geliyo... arkam büyüdü de birass kaydirigubbakcemile3 ama pantolon giyince belli oluyo...

şirvan urla ve edanur hatırlanmak güsel teşekkürler...

urla takma kafana Rabbim herşeyi en güsel şekilde ayarlayacak sen ona güven....

şirvan ve edanur evet ben de anadolu yakasındayım ama dün biras kötü oldum ondan.. bana uyar... siz belirleyin aksilik olmadıktan sonra inşallah ....

april16- geda,,,, hatırlatığım kadarıyla sizde bu civarda oturuyordunuz...
bizle görüşmek istemiyormusunuz ? CADIARZU

Şirvancım tabiki buluşmak isterim ama ben avrupa yakasında oturuyorum. Evlenmeden önce karşıdaydımsenağlama Buluşma günü bi sorun olmazsa tabiki gelirim.
Bu arada yazıların tümünü hala okuyamadım 10 sayfa daha varkafamçokkarıştı

aprıl ii olmanıza cok sevindim

demek cinsiyetini öğrenmemekte ısrar ediyorsun
bende öle istemiştim ama doktor ilk onu söyleyivermişti:::))))

urla bu arada oğlu hayırlı olsun... ben geçen göbeğini gördüğümde cinsiyete baktım kız yazıyodu ve şaşırmıştım göbekle çelişiyo diye:)

didem dr hayırlı olsun Rabbim hiç sorun yaşatmasın inşallah

aprilcım kaçıncı aya kadar öğrenmicen? neye göre alışveriş yapcan o zaman senkaydirigubbakcemile3

aprıl ii olmanıza cok sevindim

demek cinsiyetini öğrenmemekte ısrar ediyorsun
bende öle istemiştim ama doktor ilk onu söyleyivermişti:::))))

Saol canım, seninkini de şimdi okudum. İyi geçmesine sevindim. Sanırım dr.u sevdin:) Devam edecek gibi gözüküyosun:))
Evet cinsiyet konusunda çok direniyorum ama detaylıda kaçamicaz sanırım. Çok talep var napim bende masus inat ettim öğrenmiyorum, sonuçta benim dışımdakiler için önemli ama benim için hiç önemli değil. Sağlıklı ve rahat doğması mühim...

aprilcım kaçıncı aya kadar öğrenmicen? neye göre alışveriş yapcan o zaman senkaydirigubbakcemile3

Canım mümkünse doğana kadar öğrenmesem keşke ama detaylı ultrasonda gözüküyomuş sanırım. Dr. özellikle her organını incelediği için görcez mecburen
Alışverişi zaten yapıyorum. Ben mavi yada pembe bişey almayı kesinlikle düşünmüyorum çünkü sevmiyorum. Su yeşili, beyaz, sarı, kırmızı, lacivert yada çok renkli şeyler alıyorum. Odasıda zaten beyaz olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…