esenn 2.5 kg mu nasıl yani?? şok oldum şu an
2,5 kilo aldim ama ilk aylarda 3 kilo verdim 59 a düstüm sonrada 64,5a ciktim.
ama hamileliğe 62 ile basladim. hangisi sayiliyorsa doktor 62den sayiyor..cokacimcoook
kızlar benim hala hamile olduğum belli olmuyor. doktor bebişin büyüklüğüyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi ama bu gidişinde SAT ıma baktı aa 18 hafayı doldurmuşsun daha erken zannettim ben dedi. yani şaka maka 5. aya girdik ama hala hiç belli olmuyor küçücük göbeğim var. endişelenmeye başladım. benim gibi olan var mı aranızda :1shok: doktorada niye öyle dediniz diye soramadım. bu kontrollerde noluyorsa dilim tutuluyo bişey soramıyorum doktora yaa amann sinir oldum kendime
april16- geda,,,, hatırlatığım kadarıyla sizde bu civarda oturuyordunuz...
bizle görüşmek istemiyormusunuz ? CADIARZU
Hamişler ancak acabildim bilgisayarımı. Yazıları okumadan hemen yazmak istedim, yine çok konuşmuşsunuz daha sonra okurum hepsini...
Bugün dr. kontrolümüz iyi geçti. Bebişim kocaman olmuş, ben bile korktum:)) 438gr.4 haftada 135gr almış kuzum Ama anneside bu defa çok kilo almış, neden olduğunu hiç anlamadım. Fazla bişeyde yemiyorum halbuki. Ekmek, hamur, tatlı hiç yemiyorum 4 haftada 3 kilosenağlama Dr. başta çok almadığım için sorun değil şimdi 3 kilo ama dikkat et dedi tabiki klava: C.tesi günü detaylı ultrasona gircez, randevu aldım. Bebeğim çok şükürki gayet iyi ama benim kan sayımım yine düşmüş, bayramdan sonra tekrar bakılacak duruma göre kan takviyesi yapılcak. Göğsümdeki nefes darlığı için başka bi dr. önerdi yarın onuda arıyıp randevu alıcam.
Sonra sağlık ocağına gittim, aşımı oldum:)) 2.si 4 hafta sonra. Baya sohbet ettik, çok ilgilendiler benimle. Tesadüfen dr.umun okul arkadaşı çıktı oradaki dr.Tabiki muhabbet dahada koyulaştı. Kısaca bizim günümüz iyi geçti. Babası yine ultrson görüntülerinden bişey anlamadıkaydirigubbakcemile3 Dr.u zor zaptedtim cinsiyetini söylemesin diye, ısrarla bari babasına söyliyim desede zafer benimhihoyyyt Hala süpriz olarak kalmaya devam ediyo.hihoyyyt Şimdilik benden bu kadar baya uzun yazdım kusura bakmayına.s.
aprıl ii olmanıza cok sevindim
demek cinsiyetini öğrenmemekte ısrar ediyorsun
bende öle istemiştim ama doktor ilk onu söyleyivermişti:::))))
aprilcım kaçıncı aya kadar öğrenmicen? neye göre alışveriş yapcan o zaman senkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?