2009 Nisan Anneleri buraya

didmcim doktor kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. bak bebğini gördün nasıl sevindin. sevincin klavyene dökülmüş canım. tabi nisan anaları olarak bizlerde çok sevindik.

urla bence etrafı fazla takma,

kilolar konuşulmuş. ben 62 ile başladım 65 oldum. doğru dürüst bişey pek yemiyom . ilaçta kullanmadım hiç.

bu arada bebek patiğini ördüm. öğlen arası resmini çekip koyarım inşallah. eh satılanlar kadar güzel olmadı ama genede idare eder.
şimdilik bu kadar. unttuğum bişey olduysa kusuruma bakmayın. a.s.

canım merak etme ; dün bir hamile arkadaşla tanıştım, 32 haftalıkmış, hiç göbek yoktu,
ben 4-5 aylık zannettim, meğerse doğuracak kızcağız.
her bünye farklı oluyor, iç karnın geniştir ne güzel işşte...

Günaydın Şirvan
Seminerde başka nelerden bahsettiler canım
Umarım iyi olmuştur senin için..

seminerde "ayşe öner" doğumdan bahsetti; nefes alma teknikleri , gevşeme , doktora güvenme , (ona teslim olma) uygun zamanlarda(doktor söylüyormuş) ıkınmayı anlattılar;

hastanenin kadın doğumcuları ;

*normal doğum, sezeryan doğum , epidural doğum hakkında bilgi verildi,

* hamilelikteki ultrasyonlardan bahsedildi..

önemli olanları sizlere ilettim.

bende hiç kendime dıkat etmıyorum benımde eşim neden böylesin diye kızıyor

egşlip kalkıyorum işlerımı kendim rahatlıkla yapıyorum hızlı hızlı yeri geldiginde eşim diyor rahat olsana yaaaaaaaaaaa

sakınan göze çöp kacarmış bebegım kıpır kıpır ve saglıklı allahıma şüküler olsun.....

ay cok kılo 14 kılo alan arkadaşımız

bende 4 kilo oldım 21.haftamdayım
ben duba gibi olurum ya 9.aya kadar

takmamaya calışıyorum zaten canım:1hug::1hug:

günaydın arkadaşlar!!!
nasılsınız bakalım bir süredir giremedim foruma..
hamilelik eğitimine bende çok gitmek istiyorum ama bizim buralarda olurmu yakın zamanda bilmem
geçen yıl anka hastanesinde vardı ama..
bu hafta doktor kontrolüm var.
bir aydır bizim afacanı göremedik..neler yapıyor acaba:))

bende bu aralar tatlı yıyorummmmmmmmmm

tatlı seyler istiyor canım

günaydın kızlar nasılsınız bu gün, ben bu ara çok halsizim valla,vücudum ağrıyo sanki üşütüyorum herhalde.........................................

bu arada kızlar, sizinle paylaşmadan edemiycem. dün bir kaza atlattım.

araba kullanmaya taktım kafayı illa öğrencem. eşiminde başının etini yiyom tabi. oda pes etti. bi anahtarda bana yaptırdı. ama kesinlikle şehir içine girme diyede iyice tembih etti. 8 yıllık ehliyetim var ama doğru dürüst hiç kullanmadım. son bir aydır üstüne çok düştüğüm için ara ara alıp götürüyom anahtarı yaptırdığından beridir de alıp kaçıyom. dün yine öyle yaptım. aldım kaçtım. önce sakin yoldan gittim eski iş yerime. soonra şeytan dürttü şehir içine daldım. bi baktım bi sürü polis. aksi gibi vali gelmiş. her yeri sarmış polisler bi panik bende sormayın gitsin. neyse önlerinden geçip düzgünce bi dükkanın önüne park ettim. ama içimdeki şeytan duruyomu gene dürtttü. hadi bir tur daha at diye . gene çıktım aynı güzergahtan iknici tura geçtim. geçtim ama bi yerde acelecilik yaptım karşıdan gelen arabayı beklemeden daldım geçeyim diye . tabi benim ayna küt önce bi araba ya çarptı sonra da arbanın yanındaki adamı eccik sıkıştırdım. tabi o gürültüye bütün isnaf çıktı. ben nasıl panikim. arabaşı çalıştıramıdm. ayyyyyyyy çok kötü bi durumdu nasıl utandım.:çok üzgünüm:

elim ayağım dolaştı . neyse sakinleyince bi yere park ettim çıktım adama baktım bişeyi yokmuş hafif eli sıyrılmış. ordaki esnaf beni sakinleştirdi. sonra işe geldim. eşimi aradım böyle böyle oldu dedim. oda kızmadı sağolsun. bol bol nasihat verdi. bi daha kesinlikle şehir içine dalmayacaksın ben bile kaç yıllık şoförüm zorlanıyom sen ne cesaretle çıkıyon diye hafif azarladı. :mymeka:ama hakettim . :çok üzgünüm: biliyorum şimdi biraz korktum arabadan. tekrar cesaret edip direksiyon başına geçebilirmiyim bilmoym. eşim tabiki geçecen öğrencen diyo ama bakalım.

ayyy ne uzun oldu. sıkılmadan okursunuz umarım:çok üzgünüm:

kızlar benim doktorum tetanoz aşısına gere yok dedi neden acaba ben yinede yaptırsam mı birde geçmiş yazılarda eğer bir problem varsa ayrınyılı ultrason istiyo doktor denmiş benden ayrıntılı ultrason istedi doktor yaaaaa nasıl yani.

kızlar benimde pek karnım çıkmadı o kadar benimde iç karnım büyük galiba
geçen gün kuaförde bir bayanla konuştum o da hamile aramızda 2 3 gün var onun karnı kocaman olmuş şaşırtım eve geldim eşime dedim hadi doktora gidelim benim neden küçük diye karnım ama doktor endişelenecek birşey yok dedi herşey yolunda dedi korkulacak birşey yok arkadaşlar endişelenmiyin boşuna

Çok geçmiş olsun canım
Aman dikkat et kendine ve bebişine..
:Saruboceq:

şemşamer geçmiş olsun canım aman dikkat et canım özellikle hamilesin senin hiç kullanmaman gerekli
ben hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum ani bir korku panik beni üzücek şeylere neden olabilir o yüzden aman dikkat kızlar

ne mutlu sana inşallah hep böyle yavaş gider kilo alman

insallah herkes çok fazla kilo almaz ...
korkuyorum fazla kilo almaktan. gerçi ben çok hareketliyim yürüyorum günde enaz yarim saat iş çikişi. belki etkisi vardir. belki bünye bilmiyorum.
ama bundan sonra nolur bilemem arkadaslarim 5.aydan sonra çok kilo almislar mesela...
yaşayarak öğreneceğiz yaniii....
:CüvCüv:

Günaydın kızlar.

Önce günaydın diyeyim dedim şimdide geçmişi okuyacağım yoksa günaydın demeden akşam oluyo okurken.

bende bu aralar tatlı yıyorummmmmmmmmm

tatlı seyler istiyor canım

Urlacım benimde aynen öyle.Bal istdedi canım aldık önceki hafta oysa ben hiç sevmem ve yemem bal.Eşimde hayret etti.İlk aylarda da o mide bulantılarında rüyamda hergece tatlı görürdüm.Yani görmediğim tatlı çeşiti kalmadı eşime yedirirdim ellerimle.Sabah kalkıncada rüya aklıma geldikçe istifra edersim artık.Şimdi rüyamda görmüyorum ama çok tatli istiyo canım.Azar Azar yiyorum artık.Kızımda turşu limon falan yerdim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…