kızlar benim hala hamile olduğum belli olmuyor. doktor bebişin büyüklüğüyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi ama bu gidişinde SAT ıma baktı aa 18 hafayı doldurmuşsun daha erken zannettim ben dedi. yani şaka maka 5. aya girdik ama hala hiç belli olmuyor küçücük göbeğim var. endişelenmeye başladım. benim gibi olan var mı aranızda :1shok: doktorada niye öyle dediniz diye soramadım. bu kontrollerde noluyorsa dilim tutuluyo bişey soramıyorum doktora yaa amann sinir oldum kendime
Günaydın Şirvan
Seminerde başka nelerden bahsettiler canım
Umarım iyi olmuştur senin için..
eysan canım bazen benimde basım cok fena dönüyooo
özelikle ani hareket yapınca
eşim bana cok kızıyor cünkü ben hala durumuma alısamadım cok ani hareketler yapıyorum daha dogrusu kendimi kollamayı bilmiyorum, eğilip kalkıveriyorum ama doktora özellikle onu sordum hayır rahat ol dedi zaten bebeğin cok hareketli sen hiç hareket etmesen bile o sürekli suda oynuyor dedi::)))
evet ebrar cım erkek, hemde tam bir erkek suratı var adamda::)))
takmamaya calışıyorum zaten canım:1hug::1hug:didmcim doktor kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. bak bebğini gördün nasıl sevindin. sevincin klavyene dökülmüş canım. tabi nisan anaları olarak bizlerde çok sevindik.
urla bence etrafı fazla takma,
kilolar konuşulmuş. ben 62 ile başladım 65 oldum. doğru dürüst bişey pek yemiyom . ilaçta kullanmadım hiç.
bu arada bebek patiğini ördüm. öğlen arası resmini çekip koyarım inşallah. eh satılanlar kadar güzel olmadı ama genede idare eder.
şimdilik bu kadar. unttuğum bişey olduysa kusuruma bakmayın. a.s.
s_ebru ben turşu yemiyorum ama tuzuda bırakamıyorum yaa.Ne yapsam acaba.Ayaklarım şişiyo benimde çorapların lastiğinin geldiği yerler özellikle boğmuş gibi oluyo bazen.Tabi işte de sürekli ayağımı sarkıtıyorum onunda etkisi vardır.Kızıma hamileyken hiç böyle sorunlarım olmazdı yada ben hatırlamıyorum :))
Çok geçmiş olsun canımbu arada kızlar, sizinle paylaşmadan edemiycem. dün bir kaza atlattım.
araba kullanmaya taktım kafayı illa öğrencem. eşiminde başının etini yiyom tabi. oda pes etti. bi anahtarda bana yaptırdı. ama kesinlikle şehir içine girme diyede iyice tembih etti. 8 yıllık ehliyetim var ama doğru dürüst hiç kullanmadım. son bir aydır üstüne çok düştüğüm için ara ara alıp götürüyom anahtarı yaptırdığından beridir de alıp kaçıyom. dün yine öyle yaptım. aldım kaçtım. önce sakin yoldan gittim eski iş yerime. soonra şeytan dürttü şehir içine daldım. bi baktım bi sürü polis. aksi gibi vali gelmiş. her yeri sarmış polisler bi panik bende sormayın gitsin. neyse önlerinden geçip düzgünce bi dükkanın önüne park ettim. ama içimdeki şeytan duruyomu gene dürtttü. hadi bir tur daha at diye . gene çıktım aynı güzergahtan iknici tura geçtim. geçtim ama bi yerde acelecilik yaptım karşıdan gelen arabayı beklemeden daldım geçeyim diye . tabi benim ayna küt önce bi araba ya çarptı sonra da arbanın yanındaki adamı eccik sıkıştırdım. tabi o gürültüye bütün isnaf çıktı. ben nasıl panikim. arabaşı çalıştıramıdm. ayyyyyyyy çok kötü bi durumdu nasıl utandım.:çok üzgünüm:
elim ayağım dolaştı . neyse sakinleyince bi yere park ettim çıktım adama baktım bişeyi yokmuş hafif eli sıyrılmış. ordaki esnaf beni sakinleştirdi. sonra işe geldim. eşimi aradım böyle böyle oldu dedim. oda kızmadı sağolsun. bol bol nasihat verdi. bi daha kesinlikle şehir içine dalmayacaksın ben bile kaç yıllık şoförüm zorlanıyom sen ne cesaretle çıkıyon diye hafif azarladı. :mymeka:ama hakettim . :çok üzgünüm: biliyorum şimdi biraz korktum arabadan. tekrar cesaret edip direksiyon başına geçebilirmiyim bilmoym. eşim tabiki geçecen öğrencen diyo ama bakalım.
ayyy ne uzun oldu. sıkılmadan okursunuz umarım:çok üzgünüm:
Canım geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız bu gün, ben bu ara çok halsizim valla,vücudum ağrıyo sanki üşütüyorum herhalde.........................................
ne mutlu sana inşallah hep böyle yavaş gider kilo alman
bende bu aralar tatlı yıyorummmmmmmmmm
tatlı seyler istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?