soruma sadece urla cevap verdi sağol urla anladığım kadarıyla herkes ayrıntılı ultrasona giriyor ama size küstüüüüüm cevap yollamadınız demekki rutin bir kontrol ayrıntılı ultrason .
bende bu aralar tatlı yıyorummmmmmmmmm
tatlı seyler istiyor canım
evet rutin bir kontrolsoruma sadece urla cevap verdi sağol urla anladığım kadarıyla herkes ayrıntılı ultrasona giriyor ama size küstüüüüüm cevap yollamadınız demekki rutin bir kontrol ayrıntılı ultrason .
Hayırlı haberlerle gel canım:):Saruboceq:benimde bugün kontrolüm var ayrıntılı için konuşucam doktorla. çok heyecanlıyım oğlumu görücem yine özledim miniğimi:)
kızlar sadece benım cevap vermem için teşekkür etmişsiniz sagolun ama
diger arkadaşlar demekki o soruyla ilgili cavepı bilmiıyor size yanlış bılgi vermekte istemeyız
elimizden geldigince yorumlara cevap verıyoruz küsmek yok
bakın mesajların altında teşekkür et butonu var onları okuduktan sonra teşekkür edelimki yazdıklarımızın okudunduguna dairrrr
canım merak etme ; dün bir hamile arkadaşla tanıştım, 32 haftalıkmış, hiç göbek yoktu,
ben 4-5 aylık zannettim, meğerse doğuracak kızcağız.
her bünye farklı oluyor, iç karnın geniştir ne güzel işşte...
selinay geçmiş olsun güzelim urla ve glnm kvrcık ta sanırım rahatsızlar kızlar kendinizwe dikkat edin. bol bol meyve tüketin ilaç kullanmak zorunda kalmayın. :teselli:günaydın kızlar nasılsınız bu gün, ben bu ara çok halsizim valla,vücudum ağrıyo sanki üşütüyorum herhalde.........................................
canım benim doktorumda sen bilirsin dedi eğer çok çok önemli bişey olsaydı mutlaka yaptır derdi. demek ki gerek yok bende yaptırmıycamm. kaydirigubbakcemile2kızlar benim doktorum tetanoz aşısına gere yok dedi neden acaba ben yinede yaptırsam mı birde geçmiş yazılarda eğer bir problem varsa ayrınyılı ultrason istiyo doktor denmiş benden ayrıntılı ultrason istedi doktor yaaaaa nasıl yani.
canım benide etraftan kokuttularhala karnın çıkmamış bi problem mi var suyunmu az falan filan doldurdular beni aslında ben memnunum acelem yok yani .sonradan büyücek zaten karnımız. :1shok:kızlar benimde pek karnım çıkmadı o kadar benimde iç karnım büyük galiba
geçen gün kuaförde bir bayanla konuştum o da hamile aramızda 2 3 gün var onun karnı kocaman olmuş şaşırtım eve geldim eşime dedim hadi doktora gidelim benim neden küçük diye karnım ama doktor endişelenecek birşey yok dedi herşey yolunda dedi korkulacak birşey yok arkadaşlar endişelenmiyin boşuna
arkadaşlar benimde dün kontrolüm vardı çokşükür herşey yolunda ama doktor biraz kasılma gördü buda benim moralimi çok bozdu dr normal her hastamda var bu durum buraya gelirken yoruluyorsunuz ve bekliyorsunuz o yüzden biraz kasılma olması normal dedi sizcede normalmi daha çok erken değilmi kasılma için???
Hayırlı haberlerle gel canım:):Saruboceq:
Ben bayramdan sonra gideceğim
Çok mereka ediyorum
Nasıl oldu bebişim :))
kızlar ben bi şeyi anlamıyorum eğer bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun !!! :Saruboceq:
2. düzey ultrason ve 4 boyutlu ultrason arasındaki fark nedir? ha bide renkli var? 2. düzeyde de bebeği net olarak görmek mümkün mü ve tabiki cd fotoğraf konusu bu ultrasonda da geçerli mi? eğer geçerli değilse 4 boyutlu ultrasonda neler oluyor ve kan akışı vs. detaylı olarak 4 boyutluda görülebiliyor mu? yani en detaylı olanı hangisi? CADIARZU
bilen var mı yada nereden bilgi alabilirim?? birde anadolu yakasında oturan arkadaşlarım, ben bu mehtap hanımdan çok memnun değilim.. bana tavsiye edebileceğiniz bi dr. var mı acaba? mehtap hn. çok yoğun, ne zaman bi sorunum için arasam meşgule atıyo!!
:1no2:
Bende çok gitmek istiyorum 4 boyutlu ultrasona4 boyutlu ultrasonlarda bebeğin cildindeki problemler bile belli oluyormuş,yani ultrasonda son teknoloji ben hala araştırıyorum girmeyi çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?