2009 Nisan Anneleri buraya

soruma sadece urla cevap verdi sağol urla anladığım kadarıyla herkes ayrıntılı ultrasona giriyor ama size küstüüüüüm cevap yollamadınız demekki rutin bir kontrol ayrıntılı ultrason .

benimkinede sadece urla cvp yazdı URLA seni öpüyorum:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.diğer arkadaşlara küsmüyorum küsmeyeceğim:bbo:

bende bu aralar tatlı yıyorummmmmmmmmm

tatlı seyler istiyor canım

kız bende aynıyım sütlaça düştüm heryerde sütlaç görüyorum. :roflol: oysa ben hamilelikten önce hiç tatlı yemezdim. erkek çocuğu anneye tatlı yedirir diyorlar doğruymuş.

Son düzenleme:
bende hep acı şeyler yiyom. akşam bi çorba içtim zehir gibi acıydı. normal yemeklere bile pil biber katıp yiyom.

evet urla zaman yaklaşıyo, tatlı telaşlar devam ediyo. ben sizlerin doğum sonraki hallerini çok merak ediyom doğrusu. doğumdan sonra görüşmye devam edilirmi acaba. ben eve internet almaya çalışcam. sırf bu site yüzünden.

bizim doktor ayrıntılı ultrasona bir ay önce çok erken demişti. son gitmemde bişey demedi. başıda çok kalabalıktı zaten. bakalım bi dahaki gitmeme ne diycek.

kızlar sadece benım cevap vermem için teşekkür etmişsiniz sagolun ama
diger arkadaşlar demekki o soruyla ilgili cavepı bilmiıyor size yanlış bılgi vermekte istemeyız

elimizden geldigince yorumlara cevap verıyoruz küsmek yok

bakın mesajların altında teşekkür et butonu var onları okuduktan sonra teşekkür edelimki yazdıklarımızın okudunduguna dairrrr

soruma sadece urla cevap verdi sağol urla anladığım kadarıyla herkes ayrıntılı ultrasona giriyor ama size küstüüüüüm cevap yollamadınız demekki rutin bir kontrol ayrıntılı ultrason .
evet rutin bir kontrol
kan akımına falan bakıyorlar bebegin

çiçek çicek evet en heyecanlı 2. günü
biincisi dügünüm 2.bebegimin dogumu olacak

allahım saglıkla huzurla dogumlarımızı nasip etsin

şemşamer benim evimdepc yok istemıyorum evet ben bu kadar sık olamıcam haftada bir anca girerım ve sizin yazdıklarınızı okumadan sadece ben bişeyler yazıp cıkarım
sanırım
zamanım olmaz yani

oda eltim yanımda oturuyoonlard pc var ordan bkıp cıkarım yani

evimde pc olursa ben bebegemi bakıcam evimin işini yapıcam
pc olursa başından hiç kalkmam o yüzden bebek aglarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:

tugcecim bende seni öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet bende tatlı yıyoum demekkiogluşlar tatlı yetıtıyor
ama ben ilk aylarda tursu nun içine düşüyordummmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar farkınızdamı bilmiyoum ama nisan hamişlerde en cok oglan var sanırım degilmiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben latife yaptım zaten küsmediğimide belirttim bakıyorumda bende herkese cvp yazamıyorum çünki konular çok çabuk ilerliyor her konuda fikrim olmayabiliyor ve ben yattığım için yazarken çok zorlanıyorum:1no2:

Son düzenleme:
ne tatlı ne tuzlu nede acı hiçbirşey yiyemiyorum çünki herşey yasak gel nisan gel,nisan gelip inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma aınca istediğim herşeyi yiyeceğim vede hergün gezeceğim

Saol canım aslında bu buluşma olayını birazda bu göbek takıntım yüzünden istiyorum sizin göbeklerinize bakçam. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bu gün, ben bu ara çok halsizim valla,vücudum ağrıyo sanki üşütüyorum herhalde.........................................
selinay geçmiş olsun güzelim urla ve glnm kvrcık ta sanırım rahatsızlar kızlar kendinizwe dikkat edin. bol bol meyve tüketin ilaç kullanmak zorunda kalmayın. :teselli:
canım benim doktorumda sen bilirsin dedi eğer çok çok önemli bişey olsaydı mutlaka yaptır derdi. demek ki gerek yok bende yaptırmıycamm. kaydirigubbakcemile2

canım benide etraftan kokuttularhala karnın çıkmamış bi problem mi var suyunmu az falan filan doldurdular beni aslında ben memnunum acelem yok yani .sonradan büyücek zaten karnımız. :1shok:

ne içmem lazım
adacayı içiyorum ama pek faydası yok sanırım[/QUOTE]

urla sakıııınnnnnnnnnn adaçayı içme güzelim hamilelikte içilmemesi gereken bir çay doktorum bana ilk günlerde söylemişti. kullanma onu güzelim. ıhlamur iç onun bi sakıncası yok.

tuğçe canım geçmiş olsun yok bence stres yapma doktorun zaten sana açıklamış normal diyerahat ol allaha emanet güzel bebeişlerimiz insan stres yaptığı ölçüde olumsuzluklar üst üste geliyor. canını sıkma herşey yolunda bence bu arada bebeişin durumu nasıl kilosu filan benimki küçük galiba herkesin en az 350 şey gram var sanırımsenağlama

kızlar ben bi şeyi anlamıyorum eğer bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun !!! :Saruboceq:

2. düzey ultrason ve 4 boyutlu ultrason arasındaki fark nedir? ha bide renkli var? 2. düzeyde de bebeği net olarak görmek mümkün mü ve tabiki cd fotoğraf konusu bu ultrasonda da geçerli mi? eğer geçerli değilse 4 boyutlu ultrasonda neler oluyor ve kan akışı vs. detaylı olarak 4 boyutluda görülebiliyor mu? yani en detaylı olanı hangisi? CADIARZU

bilen var mı yada nereden bilgi alabilirim?? birde anadolu yakasında oturan arkadaşlarım, ben bu mehtap hanımdan çok memnun değilim.. bana tavsiye edebileceğiniz bi dr. var mı acaba? mehtap hn. çok yoğun, ne zaman bi sorunum için arasam meşgule atıyo!!

:1no2:

kızlar hepinize günaydın. yine ben uyanıp kahvaltımı edene kadar bir sürü şey yazmışsınız. hatırladığım kadarıyla cevap vereyim ben de.

şemşamer geçmiş olsun canım dikkat et kendine. ben de 1 senedir araba kullanıyodum. geçen babamın arabasını alıp bi yere gittim. adamın biri arkadan rabanın arkasına sürttü. sinir oldum çünkü hiç suçum yok. adam önüne bakmıyomuş arkaya bakıyomuş. kendisi dedi. bi daha da tövbe dedim. doğuma kadar kullanmam

selinay daha kırgınlık aşamasındaysa bol sıvı ve c vitamini al dinlen canım. ben 2 haftadır hastayım nerdeyse burnum açılmadı gitti. çok şükür ağrım yok.

ayrıntılı için aslında riskli gebeliklerde kesinlikle yapılması gereken birşey olduğu yazıyo her yerde. doktorumda ben her yerine bakıyorum büyük ihtimalle bir sorun çıkmıycak ama siz keyfi olarak yaptırabilirsiniz dedi. ben de hem 4 boyutlu olsun cd olsun hem de bu konuda uzman birisi görsün diye yaptırıyorum. herkes te öyle sanırım

şirvan o eğitime katılmayı çok istemiştim özellikle doğum sırasındaki nefes egzersizlerini anlattıkları için ama kısmet olmadı inşallah sen yararını görürsün

tuğçe canım geçmiş olsun yok bence stres yapma doktorun zaten sana açıklamış normal diyerahat ol allaha emanet güzel bebeişlerimiz insan stres yaptığı ölçüde olumsuzluklar üst üste geliyor. canını sıkma herşey yolunda bence bu arada bebeişin durumu nasıl kilosu filan benimki küçük galiba herkesin en az 350 şey gram var sanırım
eda edanur arkadaşım haklısın zaten çok fazla takıntım oldu diyorum ki bir gittiğimdede dr herşey yolunda süper desin ama olmuyor hayırlısı ne yapayım elimden geleni yapıyorum Allah a sığınıyorum,bebeğimin çok şükür sağlığı gelişimi iyi seninki kaç gr ki doktorun ne diyor

canım bu haftalarda yaptırmamız gereken ultrason 2 düzey ultrason yada ayrıntılı ultrason olarak geçiyor. bu normal her zaman gördüğümüz ultrason cihazında da yapılabilir. en son teknoloji olan 4 boyutlu ultrason cihazında da. yani 4 boyutlu olması cihazın özelliği.cd onlarda var ve renkli. diğeri her zamankigibi ama ayrıntılı bakılıyor ve cd yok. ben böyle biliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.
ben avrupadayım doktor söyleyemicem sana.

kızlar ben hamile kalmadan önce bi ilaç firmasında ürün müdürü olarak çalışıyodum. mümessilleri denetlemek için onlarla doktor ziyareti yapıyoduk. anadolu yakasında bi çok hastane ve doktora gittim. bazıları için ne tatlı doktor keşke benim doktorum olsa diyodum. ama hiç isimlerini falan not etmedim. etseydim şimdi size güzel öneriler yapabilirdim.
bursa denizli antep ankara da da çalıştım. bursa pembe mavi bursada olsaydım kesin gideceğim yerdi mesela

4 boyutlu ultrasonlarda bebeğin cildindeki problemler bile belli oluyormuş,yani ultrasonda son teknoloji ben hala araştırıyorum girmeyi çok istiyorum.

4 boyutlu ultrasonlarda bebeğin cildindeki problemler bile belli oluyormuş,yani ultrasonda son teknoloji ben hala araştırıyorum girmeyi çok istiyorum.
Bende çok gitmek istiyorum 4 boyutlu ultrasona
Eşime bahsettim bu senin dediğin yerden
Kendide bir araştırma yapacak bakalım
Olmazsa bu görüştüğüm yere gitmeyi istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…