şemşamer geçmiş olsun canım aman dikkat et canım özellikle hamilesin senin hiç kullanmaman gerekli
ben hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum ani bir korku panik beni üzücek şeylere neden olabilir o yüzden aman dikkat kızlar
kızlar benim doktorum tetanoz aşısına gere yok dedi neden acaba ben yinede yaptırsam mı birde geçmiş yazılarda eğer bir problem varsa ayrınyılı ultrason istiyo doktor denmiş benden ayrıntılı ultrason istedi doktor yaaaaa nasıl yani.
bu arada kızlar, sizinle paylaşmadan edemiycem. dün bir kaza atlattım.
araba kullanmaya taktım kafayı illa öğrencem. eşiminde başının etini yiyom tabi. oda pes etti. bi anahtarda bana yaptırdı. ama kesinlikle şehir içine girme diyede iyice tembih etti. 8 yıllık ehliyetim var ama doğru dürüst hiç kullanmadım. son bir aydır üstüne çok düştüğüm için ara ara alıp götürüyom anahtarı yaptırdığından beridir de alıp kaçıyom. dün yine öyle yaptım. aldım kaçtım. önce sakin yoldan gittim eski iş yerime. soonra şeytan dürttü şehir içine daldım. bi baktım bi sürü polis. aksi gibi vali gelmiş. her yeri sarmış polisler bi panik bende sormayın gitsin. neyse önlerinden geçip düzgünce bi dükkanın önüne park ettim. ama içimdeki şeytan duruyomu gene dürtttü. hadi bir tur daha at diye . gene çıktım aynı güzergahtan iknici tura geçtim. geçtim ama bi yerde acelecilik yaptım karşıdan gelen arabayı beklemeden daldım geçeyim diye . tabi benim ayna küt önce bi araba ya çarptı sonra da arbanın yanındaki adamı eccik sıkıştırdım. tabi o gürültüye bütün isnaf çıktı. ben nasıl panikim. arabaşı çalıştıramıdm. ayyyyyyyy çok kötü bi durumdu nasıl utandım.:çok üzgünüm:
elim ayağım dolaştı . neyse sakinleyince bi yere park ettim çıktım adama baktım bişeyi yokmuş hafif eli sıyrılmış. ordaki esnaf beni sakinleştirdi. sonra işe geldim. eşimi aradım böyle böyle oldu dedim. oda kızmadı sağolsun. bol bol nasihat verdi. bi daha kesinlikle şehir içine dalmayacaksın ben bile kaç yıllık şoförüm zorlanıyom sen ne cesaretle çıkıyon diye hafif azarladı. :mymeka:ama hakettim . :çok üzgünüm: biliyorum şimdi biraz korktum arabadan. tekrar cesaret edip direksiyon başına geçebilirmiyim bilmoym. eşim tabiki geçecen öğrencen diyo ama bakalım.
ayyy ne uzun oldu. sıkılmadan okursunuz umarım:çok üzgünüm:
ben de aldım lierac kremini akşamları onu sürüyorum sabahlarıda badem yağlı karışımı bakalım iyi gelecekmibu arada LIERAC diye çatlak kremi kullanmaya başladım.
kullanmak isteyenlere tavsiye ederim...
haklısın canım ama bende şimdiden iyice pekişitiriym, yarın bebek olunca hiç süremem diye düşünüyodum.
eşim çok sık il dışına gidiyo. bende annemlerin yanına gidip gelmek durumunda kalıyom.
ayrıcana da çok hevesleniyom araba süren bayanlara
canım bende dün bir hamilede (yapım aşaması ) varya onu gördüm çok beğendim, bugün sizlere soracaktım. nerden bulurum diye , tam isabet valla,,,,,
sen nerden aldın.... internet dışında satılan bir yer varmı acaba?
kızlar bişey sorucam bu tickerlerı son adet tarihine göre ayarlıyoruz ama ben normalde 21 haftdayım diyorum burda 20 hafta civarı gözüküo sizdede öyle mi?
hepinize teşekkürler arkadaşlar. evet sanırım biraz ertlemem gerekiyo ileretme işini. hevesler bir başka bahara kaldı artıkın.
çiçek çiçek benimkide öyle oldu bu sefer ya. bir hafta önden gidiyo. anlamadım tickeri bu sefer valla.
bursasu bebeğinizide allah analı babalı büyütsün canım. bizde yaşayacaz o güzel duyguları inşallah.
bende epidral normal doğum istiyomya doktora daha hiç sormadım bakalım müsatmiyim. gerçi korkmuyoda değilim ondan. iyi bir anestezi şart. hayırlısı bakalm.
soruma sadece urla cevap verdi sağol urla anladığım kadarıyla herkes ayrıntılı ultrasona giriyor ama size küstüüüüüm cevap yollamadınız demekki rutin bir kontrol ayrıntılı ultrason .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?