2009 Nisan Anneleri buraya

haklısın canım ama bende şimdiden iyice pekişitiriym, yarın bebek olunca hiç süremem diye düşünüyodum.
eşim çok sık il dışına gidiyo. bende annemlerin yanına gidip gelmek durumunda kalıyom.
ayrıcana da çok hevesleniyom araba süren bayanlara

şemşamer gecmiş olsun
selinay sanırım bende üşüttüm öksürüyorum
ama geceleri azıyor gündüzleri pek yokk yataga yatıyorum gıcık sankiiiii

ne içmem lazım
adacayı içiyorum ama pek faydası yok sanırım

bu arada LIERAC diye çatlak kremi kullanmaya başladım.
kullanmak isteyenlere tavsiye ederim...

problem olacagından degıldır canım hiç sanmam

slm kızlar hepinize günaydın yarım satten beri yazdıklarınızı okuyoruym tam 20 sayfa ve hastaneye gidicem tekarar bakmadan edemedim
şemsamer dikkat et kendine ya zaten göbek şişince araba kullanamıycan en iyisi sürüş işini doğumdan sonraya bırak kendini ve bebeğinin tehlikeye atma
çok geçmiş olsun....

bu arada LIERAC diye çatlak kremi kullanmaya başladım.
kullanmak isteyenlere tavsiye ederim...
ben de aldım lierac kremini akşamları onu sürüyorum sabahlarıda badem yağlı karışımı bakalım iyi gelecekmi
doğum yapan arkadaşımda benim yaptığım gibi yaptı ve 1 tane çatlağı olmadan dün doğum yaptı epidural sezeyanla ...dün onun yanındayım onu doğuma gönderdim sedyeye yattı gitti ayy çok kötü oldum yaaa sanki beni alıyolarmış gibi heyecanlandım
bebek3,400 doğdu ama maşallah ya bembayaz bir surat tombul tombul simsiyah saçlar kızımızın adı da defne oldu arkadaşlar Allah hepimize sağlıkla doğurmak nasip etsin

poseidon tickerları şurdan bakta yap Sık Sorulan Sorular / Cevaplar - Kadınlar Kulübü çünkü konuyu kapatıyorlar bunu anlatmaya çalışınca...

Şemlamercim seni çok iyi anlıyorum 2 yıl önce bende çok hevesli ve bi okadarda acemiydim.Ama senin bu halinle bu heyecanı yaşaman çok sakıncalı bence.Şuan çok iyi araba kullanmama rağmen şehiriçinde bende araba kullanmıyorum ama annemlere eve işe falan gidiyorum.Birde bizim Antalyamızda raylı sisteme geçiş var bütün yollar kapalı nerdeyse çoğu yerler tek yön 5 aydır şehir içine girmiyorum.Ani bi heyecan yada aksilik olabilir diye.Aman dikkat et canım bebişin 4-5 aylık olmadan kullanamazsın zaten acele etme bence.Ve Büyük geçmiş olsun.

şemşamer çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Kızlar bende rüyamda kendi kendime doğum yaptım ve o kadar güzel bi bebek doğurdum ki hala aklımda çok mutlu oldum. Ama ne yazıkki epidural sezeryan yaptıracağım için doğumum o kadar da pıt diye kolay olmayacak. napalım nisan yaklaşırken düşünürüz bu bebişler nasıl çıkıcak içerden diye:)

kızlar bişey sorucam bu tickerlerı son adet tarihine göre ayarlıyoruz ama ben normalde 21 haftdayım diyorum burda 20 hafta civarı gözüküo sizdede öyle mi?

hepinize teşekkürler arkadaşlar. evet sanırım biraz ertlemem gerekiyo ileretme işini. hevesler bir başka bahara kaldı artıkın.

çiçek çiçek benimkide öyle oldu bu sefer ya. bir hafta önden gidiyo. anlamadım tickeri bu sefer valla.

bursasu bebeğinizide allah analı babalı büyütsün canım. bizde yaşayacaz o güzel duyguları inşallah.

bende epidral normal doğum istiyomya doktora daha hiç sormadım bakalım müsatmiyim. gerçi korkmuyoda değilim ondan. iyi bir anestezi şart. hayırlısı bakalm.

selam kızlar,

şemşamer çok geçmiş olsun..

şirvan ben verdiğim adresten aldım, ama dediğim gibi biraz tuzluya geliyo. çok gebe kıyafeti almadığım için bi tanecik olsun istedim.. gerçi esprili bodylerin fiyatları bu civarda zaten ama kargo ücreti falanda sana ait. ama ürünün kalitesi güzel..çok fazla kıyafetim olmadığından en sık buradan aldığım body i giyiyorum ve daha hiç bişey olmadı.. birde gebe giyim diye bi marka var orada var esprili t-shirtler ama bunlardan yok orada...

günaydın arkadaşlar ben de bugün 15.30 da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Off niye bu kadar heyecanlanıyorum kiii

arkadaşlar benimde dün kontrolüm vardı çokşükür herşey yolunda ama doktor biraz kasılma gördü buda benim moralimi çok bozdu dr normal her hastamda var bu durum buraya gelirken yoruluyorsunuz ve bekliyorsunuz o yüzden biraz kasılma olması normal dedi sizcede normalmi daha çok erken değilmi kasılma için???

tugcecim bebişini görmüşsün oy ne güzel
üzme canını

s_ebru oyy hadi bakalım sende göüceksin bebişini

korkuyorum valla belimize iğne yapacaklar ayyy

kızlar varya ben her gecen gün dahada heyecanlanıyorum nisana cok yok hamile kaldıgımız süre kadar bi zaman daha gecıcek dogurmalarımız başlıcak aslında cok işimiz var
beşik,kıyafet v.s ............................................

oy ne tatlı telaşlar

doguma giderken ben ne aglarım ama tutamam kendimi

neler gçiyor kafamdannnnnnnnnn

nisan girdimi hep artık tetikte olucazzzz

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

soruma sadece urla cevap verdi sağol urla anladığım kadarıyla herkes ayrıntılı ultrasona giriyor ama size küstüüüüüm cevap yollamadınız demekki rutin bir kontrol ayrıntılı ultrason .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…