2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar....nasılsınız...şemşamer çok geçmiş olsun aman çok dikkatli ol, ben çok çok panik biriyim diye artık bana arabayı vermiyor...sen de sürme istersen ...

Bu arada selinay sana da çok geçmiş olsun, sanırım urla da öksürükten şikayetçiydi valla aynı dert bende de var...bpğazdaki gıcığın en iyi çaresi karabiberli bal...gıcığa iyi geliyor..bir de ben gece sıcak ballı süt içttim o da rahatlattı...

Çok geçmişşş olssssuunnn kendimize dikkat edelim bebişleri üzmeyelim.....senağlama

Bende çok gitmek istiyorum 4 boyutlu ultrasona
Eşime bahsettim bu senin dediğin yerden
Kendide bir araştırma yapacak bakalım
Olmazsa bu görüştüğüm yere gitmeyi istiyorum:))

canım fiyatlar nerdeyse hep aynı bende sanırım oraya gideceğim,ama araştırırken 4 boyutlu olmasına dikkat edin hayırısı bakalım

Bu arada bursasu dün müzik olayından bahsettin ben sana göndereyim özelden mesaj at dedim..ses çıkmadı... :uhm:

ALİYE camım çok güzel anlatmışsın ayrıntılı ultrasonu kafamdaki soru işaretleri cevaplandı ben 4 boyutluya giricem sanırım bi fiyat araştırması yapayım.

teşekkürler ballı sütü deneyecegim

4 boyutlu ultrason sanırım son aylara yakın yapılıyor

canım fiyatlar nerdeyse hep aynı bende sanırım oraya gideceğim,ama araştırırken 4 boyutlu olmasına dikkat edin hayırısı bakalım
Canım sen bu dediğin yerin adını vermesydin bilmeyecektim ben
Bende araştırdım ama fiyatlar yüksek geldi
Sabırsızlanıyorum
Hayırlısı olsun bakalım:Saruboceq:

ya kızlar..bana bugun bi haller oldu..

birincisi acayip sinirliyim (ve gerçekten özel bir nedeni yok) eşime burnumdan soluyorum ay adamı bir kaşık su da boğacam yahu ...

ikincisi yukarda da bahsettim herhalde hasta olacam boğazımda kaşıntı ve iki de bir hapşuruyorum (benim bebiş bir zıplıyorki o zaman),

sonuncu olarak belim de bir ağrı var sanki regli ağrısı ....oyyyy neden böyleyim ben yahu ....

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 23.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

kızlar bu sayfada yazandanda anlaşılacağı üzre ayrıntılı konusu biraz çözümlenmiş olur sanırım....çok telaşlı kimseler var aramızda.....açıkçası bir sonraki kontrolde beni nelerin bekleyeceğini düşünerek zamanımı geçiremem gibi geliyor....bebek için tüm gerekli olanlar doktorlarımız zaten bizlere söylüyorlar...doktorunuza güveniyorsanız kafanız rahat olmalı......ayrıca bu ultrasonların çıkış sebebi normal ultrason cihazlarında tespit edilen anomalilerin ayrıntılıda kesinleşmesiydi.....şimdi ise tamamen farklı amaçlara hizmet ediyor....benide doktorum cumartesi gönderdi ve yapılan dalında uzman bir kişinin bebeğin akciğer,kalp,böbrek yapılarına bakması,el ve ayak parmaklarını,omiriliğini incelemesi şeklindeydi....ve doktorun söylediği bu şekilde bebeklerin sağlıksız olduğunu düşüncesini % 55-60 ekarte ederiz dedi...her anne için her risk her zaman vardır diye ekledi...% 100 demek için bebeğin hücre yapısına bakılıp karar verilir diyede devam etti....muayne bitip hayırlı olsun dediğinde biz eşimle birbirimize bakıp,hani bizim cd ve fotolarımız deyincede doktor; işin şov kısmı için 3 hafta sonra gelin onuda 4 boyutluda yaparız....yani 4 boyutluyu nasıl değerlendirdiklerini öğrenmiş olduk böylece....))

ALİYE camım çok güzel anlatmışsın ayrıntılı ultrasonu kafamdaki soru işaretleri cevaplandı ben 4 boyutluya giricem sanırım bi fiyat araştırması yapayım.

gir canım gir bi kere oluyo hayatta bu günler. tabi ben bizim şu andaki hassas duygularımızı fırsat bilip gerksiz harcama yapmamıza neden olan yerlere de sinir oluyorum ama neyse.
canım sen andolu yakasındasın dimi

iyüksel canm vücudunda da ağrı varsa biraz şiddetli hastalanabilirsin. benim öyle oluyo yani.şimdiden doğal yollarla önlemini al canım. duygusal dalgalanmalar hepimizde zaman zaman oluyor.

rumelili cd ve foto için ertelenen senmiydin ben de kimdi diye düşünüyodum. nerde yaptırdın sen. ben de bebişin yüzünü görmeyi çok istiyorum ne biliyim merak iişte. ama ben yarın gidicem tam 22 haftalıkklen. acaba böyle bi güzellik yaparlar mı bana da.

mrb kızlar, benim bi sorum olacak? ben nisa hastanesinde nuray hanıma gidiyordum ama kendisi ayrılmış,asiye hanıma gideyim diyorum ama oda hamileymiş galiba,ben şu aralar hastane değiştirmeyi düşünüyorum, güngören özel ilgi hastanesi hakkında bilgisi olanınız var mı acaba? doğum ve muayene ücretide çok uygun, muayene ssklıya 13 ytl,normal doğum 200 ytl, sezeryan 300 ytl. sizce nasıldır orası çevrenizde deneyimi olan varmı? bana yardımcı olurmusunuz lütfen, çok kararsız kaldım????

meraba kızlar

semsamer cok üzüldüm, dikkat et demiyorum eminim etmişsindir ama görülmez kaza işte, bi sadak aver, birde sakın korkup uzaklaşma arabadan cünkü bence cok önemli birde eşin şehir dışında falan oluyormus, zaten bir kavrarsan olayı bisiklete binmekten kolay inanki:::::)))

seaflower merhaba cnm bende nisa hastanesi asiye hanıma gidiyorum
sanırım hamile diye forumda ben söylemiştim ama kesin değil bir dahaki gittiğimde sorcam:) kendisinden çok memnunum ama eğer hamileyse aynı hastanede mürüvvet hanıma gitmeyi düşünüyorum..güngören özel ilgi hastanesi hakkında bir bilgim yok ama fiyatları çok iyiymiş bilgi alırsan bende gitmeyi düşünebilirim:)

iyuksel canım mine inana gittim hatta gitmeden önce sana sordum ama arada kaynadı sanırım:::)))

bu arada biraz costuk da sayfalar cok hızlı ilerliyor,
hasta olan arkadaslar dikketli olun daha nerdeyse kısın basındayız 3 ay daha kıs var, kendinizi koruyunuz, yine diyecegim ama
TABİİ OLMAYAN TIBBI DEĞİLDİR

tabi seyler yiyin, bu arada keci boynuzu pekmezi demir kaynegiymis haberiniz olsun::)))

hııı ben doktorumla bu sefer pazarlık yapabildim, ilaç vermeyecegine söz verdi, hatta o da yeni dogum yapmıs, bende sadece demir ilacı kullandım ve kullanmanı istiyorum dedi:))))

bende keciboynuzu pekmezi dedim::::)))

herkese tünaydınlar nisan anneleri..sanırım en geç uyanan benim..benim çok önemli bi sorunum var bi kaç gündür..göbek deliğimden bi sıvı gelio az miktarda ve kokusuda çok kötü..bugün tam 21 haftalık olduk..ama çok kafama takılıyo benimle aynı sorunu yaşayan varmı..yada bu konu hakkında bilgisi olan???

didemcim bırakta sayfalar ilerlesin hatta yavaşız bileeeeeeeeeeeee

ögle yemegimizi yedik oh beeeeeeeeeee

allahım kimseyi açlıkla sınamasın

dışarıda muhtac onca insan var allahım yardımcıları olsun............

croxilex
bence hemen doktorunu ara
normal bi kişide göbek deliginden gelen sıvı sakıncalıdır
hamilelerde pek bılmıyorum ama hemen ara doktorunu canım

yarın bi aksilik olmazsa bizde ayrıntılı ultrasona girecegiz..çok heyecanlıyım oğlumu görcem ne güzel..gerçi biz artık 15 günde bi gidiyoruz sık sık görüyorum...ya arkadaşlar tıp merkezine gidiyorum ve emekli sandığına bağlıyızda ayrıntılı için fark ödiycekmiyiz acaba..karşılamıyomu emekli sandığı..hastaneye sormayı unutmuşum..

selam arkadaşlar...

selinay geçmiş olsun inşallah geçici bişiydir...

şemşamer aman dikkat et geçmş olsun sana da....

rosebery benden de istedi dr sıkıntı olduğu için değil bence...

tetanoz aşısı benim dr bana bırakmadı yaptır dedi hoş ben o demeden yaptırmıştım....
şirvanın dediği gibi her ihtimale karşı yapılmalı bence de... nasıl olsa zararsız.... ben nasip olursa 5 doz tamamlamayı düşünüyom....

canım ya ilk defa böyle bişey duyuyorum bence doktoruna git mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…