Bende çok gitmek istiyorum 4 boyutlu ultrasona
Eşime bahsettim bu senin dediğin yerden
Kendide bir araştırma yapacak bakalım
Olmazsa bu görüştüğüm yere gitmeyi istiyorum:))
merhaba arkadaşlar....nasılsınız...şemşamer çok geçmiş olsun aman çok dikkatli ol, ben çok çok panik biriyim diye artık bana arabayı vermiyor...sen de sürme istersen ...
Bu arada selinay sana da çok geçmiş olsun, sanırım urla da öksürükten şikayetçiydi valla aynı dert bende de var...bpğazdaki gıcığın en iyi çaresi karabiberli bal...gıcığa iyi geliyor..bir de ben gece sıcak ballı süt içttim o da rahatlattı...
Çok geçmişşş olssssuunnn kendimize dikkat edelim bebişleri üzmeyelim.....senağlama
Canım sen bu dediğin yerin adını vermesydin bilmeyecektim bencanım fiyatlar nerdeyse hep aynı bende sanırım oraya gideceğim,ama araştırırken 4 boyutlu olmasına dikkat edin hayırısı bakalım
ALİYE camım çok güzel anlatmışsın ayrıntılı ultrasonu kafamdaki soru işaretleri cevaplandı ben 4 boyutluya giricem sanırım bi fiyat araştırması yapayım.
herkese tünaydınlar nisan anneleri..sanırım en geç uyanan benim..benim çok önemli bi sorunum var bi kaç gündür..göbek deliğimden bi sıvı gelio az miktarda ve kokusuda çok kötü..bugün tam 21 haftalık olduk..ama çok kafama takılıyo benimle aynı sorunu yaşayan varmı..yada bu konu hakkında bilgisi olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?