zaten arkadaşlar benimamnio sıvısı çok azdı bide bu şekilde su kaybetmek istemiyorum..lütfen dua edin de bişey çıkmasın..nasıl cesaret edip arıycam bilemiyorum..ya kötü bişey söylerse...
seaflower merhaba cnm bende nisa hastanesi asiye hanıma gidiyorum
sanırım hamile diye forumda ben söylemiştim ama kesin değil bir dahaki gittiğimde sorcam:) kendisinden çok memnunum ama eğer hamileyse aynı hastanede mürüvvet hanıma gitmeyi düşünüyorum..güngören özel ilgi hastanesi hakkında bir bilgim yok ama fiyatları çok iyiymiş bilgi alırsan bende gitmeyi düşünebilirim:)
croxilex bence kötü şeyler düşünüp strese gireceğine hemen ara. Umarım kötü bişey yoktur.
şemşamer çok geçmiş olsun. ayrıca cesaretine hayran kaldım. ben çok korkuyorum araba kullanmaktan ama umarım doğumdan sonra bende çaresine bakıcam.
urlacım geç oldu ama işlerden anca fırsat bulabildim senin oğlanda süprizci çıktı. hayırlı olsun oğluşun bi süpriz daha yapıp nisan 1 de gelebilir dikkate et yaramaza.
selinay , glnm-kvrk çok geçmiş olsun aman kızlar ilerlemeden önleminizi alın bol c vitamini ve su ihmal etmeyin.
glnm_kvrck bende yarın akşam Etlik'te gireceğim ayrıntılıya memnun kalırsam yazarım.
didem senin organik bebek maşallah baya büyümüş. peki demir içmeyip pekmez içicem deyince doktor onay verdi mi merak ettim.
Unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmayın kızlar. Herkesi okudum ama buraya gelene kadar karıştı.
herkese tünaydınlar nisan anneleri..sanırım en geç uyanan benim..benim çok önemli bi sorunum var bi kaç gündür..göbek deliğimden bi sıvı gelio az miktarda ve kokusuda çok kötü..bugün tam 21 haftalık olduk..ama çok kafama takılıyo benimle aynı sorunu yaşayan varmı..yada bu konu hakkında bilgisi olan???
kızlar ben bi şeyi anlamıyorum eğer bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun !!! :Saruboceq:
2. düzey ultrason ve 4 boyutlu ultrason arasındaki fark nedir? ha bide renkli var? 2. düzeyde de bebeği net olarak görmek mümkün mü ve tabiki cd fotoğraf konusu bu ultrasonda da geçerli mi? eğer geçerli değilse 4 boyutlu ultrasonda neler oluyor ve kan akışı vs. detaylı olarak 4 boyutluda görülebiliyor mu? yani en detaylı olanı hangisi? CADIARZU
bilen var mı yada nereden bilgi alabilirim?? birde anadolu yakasında oturan arkadaşlarım, ben bu mehtap hanımdan çok memnun değilim.. bana tavsiye edebileceğiniz bi dr. var mı acaba? mehtap hn. çok yoğun, ne zaman bi sorunum için arasam meşgule atıyo!!
:1no2:
Dozkan şimdi ayrıntılı ve 4 boyutlu farklı oluyormuş
Bende şaşırdım ne yapacağımı
En iyisi birde doktor kontrolümü beklemek olacak
Crolex çok geçmiş olsun
İnşallah önemli birşey yoktur...
Didem bende bu hafta demir hapına başlıcam ama hiç içmek istemiyorum
Keçiboynuzu pekmezi iyi aslında ama çok kilo aldırmasın sonra
Zaten aldım başımı gidiyorum..
Napcam bilmiyorum bu kiloları..
Canım bende çok tüketmiyoru pekmezicanım beni de demir hapı çok fazla rahatsız ediyor içiyordum bıraktım pekmezide dikkatli için sonuçta çok tatlı tansiyon,şeker problemi oluşturmasın benim dr günde iki tatlıı kaşığı tavsiye ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?