2009 Nisan Anneleri buraya

tuğce8 süpersin valla. evde olman bize yaradı hemen ayrıntılı açıklamalar yazıyosun teşekkür ederiz.

demet1 eğer fazla c vitamininin bi zararı varsa ben yandım. günde 1 kilo mandalina yiyorum nerdeyse.
ama hatırladığım kadarıyla bi arkadaş c vitamininin fazlasını vücudumuzun idrarla dışarı attığını söylemişti.

şirvancım peki ayrıntılı ultrason fiyatları nasıl medikalde? benim de haftaya girmem gerekiyo ama hala yer belirlemedim..... yardımlarınızı bekilyom:dance:

dozkan aynen bende ben meyve ile besleniyorum
utanıyorum ama ben günde nerdeyse 1 kilo portakal 1 kilo mandalina yiyorum aklına ne geliyorsa meyve olarak ben yiyorum :)

benim bir arkadaşım söyledi kızlar küçükken annem bana çok fazla c vitamini vermiş dedi doktorluk olmuşlar doktor fazla vermişsin biraz kes demiş :)
o yüzden bende korktum

kızlar bende ayrıntılı ultrasyona bu hafta girecem gittiğim doktorum başka doktora yönlendiriyor bana öncede ona ikili test için gitmiştim 270 ytl almıştı bizden şimdide aynı ayrıntılı için 270 ytl istiyor
ama doktor çok mükemmel sadece bu işlerle ilgileniyor kontrol yapmıyor 1 saat sürüyor odasında kalmamız

kıslar koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrason 180 imiş cd veriyolarmış. benim hastanede bayan çeken olmadığı için dr.um orayı önerdi ve hastanenin anlaşmasıyla 130 a gelecekmiş. nasıl sizce fiyatı?

canım ben colormed' te yaptırdım....avrupa yakasındaysan tavsiye edebilirim...fındıkzadede adli tıpın karşısı....sakin bir doktor ilgileniyor:)) bende merak etmiyorum desen yalan olur yüzünü....ehh beklicez daha 2,5 haftacık:asigim:

çok iyi canım sakın kaçırma...bende doktor tavsiyesi ile 150 ye gittim

Bu hafta benimde kontrolüm var ama ayrıntılı ultrasondan falan hiç bahsetmedi doktorum
bu gidişte bir soracağım

kıslar bu arada benim bıdık ööle hareketli ki... kıpır kıpır.. okulda bazen gülesim geliyo o teptikçe:)
Rabbim hepimize elimize aldığımız günleri de nasip etsin inşallah...

slm kızlar geçmiş olsun diyenlere teşekkürler.....................

kızlar okudum okudum unuttum yine kim ne yazdı ,bundan sonra kalem kağıt alıp not edicem heheh....

bende bayramdan sonra gidecektim doktora bu ayrıntılı meselesi kafama takıldı, cumaya randevu aldım,bende çok heyecanlıyım............ arkadaşım 60 ytl fark ödemiş cd fln vermemişler hayırlısı bakalım.......................

kızlar 2009 agustos anneleri bile belli oluyor allahım zaman ne cabuk gecıyor
nisan,mayıs,hazıran,temmuz ve şimdi agustosss

zaman cabuk ilerliyor ayy yine heyecan yaptım bennnnnnnnn

kızlar 2009 agustos anneleri bile belli oluyor allahım zaman ne cabuk gecıyor
nisan,mayıs,hazıran,temmuz ve şimdi agustosss

zaman cabuk ilerliyor ayy yine heyecan yaptım bennnnnnnnn

telaşe müdürü urlakaydirigubbakcemile3

heyecan dergahının piri urlakaydirigubbakcemile3

kk topik istatikçisi urlakaydirigubbakcemile3
hoşbulduk.....a.s.

rumelili ben de yarın bakırköy ultramed de yaptırıcam doktor racılığıyla olduğundan 220 ytl değil 160 ytl ödiycem inşallah güzel görüntüler çıkar da boşa gitmez onca para. bi daha veremem çünkü. 130 ytl de iyi bi fiyatmış gerçekten
internetim kesildi bi süre giremedim 4 sayfa ilerlemişsiniz süper gidiyo sayfalar

ikinci doğumum ama ben iğneden korkan adamım,doğumdan tırsıyorum şimdiden korkular başladı bende yaaaaaaaaaaaaaa...................

hakikaten tuğçe bilgi bankamız oldu.
didem doğal sağlıkçımız

urla için gedanın dediklerine katılıyorum kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun bence ihmal etme ara sonucu bize de yaz bende merak ettim..
aliye canım ben anadolu yakasında oturuyorum kendi gitiğim hastaneden fiyat aldım 90 ytl dedi. birde afiyet hastanesi var orasıda 75 diyor.

kızlar benim bebeişim maşallah çok hareketli ya bugün bi ara bi hareketlendi patır patır bi kasığımda bide göbek deliğimin olduğu yerlerde hissediyorum aynı anda sanırım bacağı ve eli bide döndüğü anları az çok anlıyorum farklı bir his oluyor sanki kayma gibi ablama anlattım biraz önce tadını çıkar ben özlüyorum o kıpır kıpır hareketleri diyor (6 ay önce doğurdu kendisi)kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…