en ayrıntılı 4. boyutlu ultrasyon (medicalparkta diğer odada baktıkları) net, suratını bile net
olarak gösteriliyormuş,
mehtap bencede çok yoğun , ben mine hanıma gidiyorum, ama çok konuşken bir kadın değil, sen sorunca söylüyor, her attığım maile cevap veriyor ama....
gökmen beyi çok met ediyorlar, onada eşim istemiyor, erkek olduğu için .....
iyüksel canm vücudunda da ağrı varsa biraz şiddetli hastalanabilirsin. benim öyle oluyo yani.şimdiden doğal yollarla önlemini al canım. duygusal dalgalanmalar hepimizde zaman zaman oluyor.
rumelili cd ve foto için ertelenen senmiydin ben de kimdi diye düşünüyodum. nerde yaptırdın sen. ben de bebişin yüzünü görmeyi çok istiyorum ne biliyim merak iişte. ama ben yarın gidicem tam 22 haftalıkklen. acaba böyle bi güzellik yaparlar mı bana da.
kıslar koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrason 180 imiş cd veriyolarmış. benim hastanede bayan çeken olmadığı için dr.um orayı önerdi ve hastanenin anlaşmasıyla 130 a gelecekmiş. nasıl sizce fiyatı?
kızlar 2009 agustos anneleri bile belli oluyor allahım zaman ne cabuk gecıyor
nisan,mayıs,hazıran,temmuz ve şimdi agustosss
zaman cabuk ilerliyor ayy yine heyecan yaptım bennnnnnnnn
herkese tünaydınlar nisan anneleri..sanırım en geç uyanan benim..benim çok önemli bi sorunum var bi kaç gündür..göbek deliğimden bi sıvı gelio az miktarda ve kokusuda çok kötü..bugün tam 21 haftalık olduk..ama çok kafama takılıyo benimle aynı sorunu yaşayan varmı..yada bu konu hakkında bilgisi olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?