şirvancım peki ayrıntılı ultrason fiyatları nasıl medikalde? benim de haftaya girmem gerekiyo ama hala yer belirlemedim..... yardımlarınızı bekilyom:dance:
Selinay sen 2. doğumunu yapacaksın
Bize moral vermen lazım canım
Sen böyle dersen biz napacaz yaa...
Hayırlısı olsun bütün anneler için
Allah kolay doğumlar versin
Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
kızlar bende ayrıntılı ultrasyona bu hafta girecem gittiğim doktorum başka doktora yönlendiriyor bana öncede ona ikili test için gitmiştim 270 ytl almıştı bizden şimdide aynı ayrıntılı için 270 ytl istiyor
ama doktor çok mükemmel sadece bu işlerle ilgileniyor kontrol yapmıyor 1 saat sürüyor odasında kalmamız
kızlar size çok ilginc bir şey anlatacağım...eşim dün gece kızımızı rüyasında görmüş..:)
....neyse dün gece benim yavrum babasına görünmüş..sabah kalktı bir anlatıyorki görmelisiniz gözünün içi parlıyor... kucağıma aldım bir gülüyor bir gülüyordu ki falan .....işte ne sana ne bana benziyor ama çenesi bana benziyordu falan filan...şaşırdım kaldım :)
sabahtan sonra Allahın izniyle doğunca inşallah o da benim kadar düşkün olcak diye düşünmeye başladım...:)
Buarada yarın sabahtan kızımı tıp fakültesine götürcem kalbinin ağrıdığını söylediği için ordanda alışverişe falan giderim herhalde kızıma ve kendime ciciler almak içim belki kocacımla bebişimede alırım bişeyler.Hiç beğendiğim bi hamilelik bulamıyorum nedense.Umarım yarın bulurum.Antalyada bilen varmı acaba ? Ama antalyadan kimse yokki burda(
hayır olsun iyüksel. ummadık taş baş yararmışkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ebrar tuba. bu arada yeleğe baktım çok tatlı olmuş . güle güle giysin minik hanım
Kızlar hiç bana cevap yazmıyosunuz yorumda yapan yok.Küstüm gidiyorum işte.Yarında yokum.Aklınızada gelemem zaten.Bende aldığım cicileri göstermicem size oh olsun .
:)) Şaka şaka
Hepinizi özellikle o minicik bebişlerinizi minicik yanaklarından öpüyorum güzel anneler hadi iyi akşamlar .Kendinize iyi bakın.
Sanırım erkek canım ama tam belli değil tabi
ayrıntılı ultrasyon : 192 ytl (ssk) miş,,,
bana biraz pahalı geldi ama, başka bir yerde bulamadım.
evet aynen ebrartubanın dediği gibi bide gözümüz arkada gidecez doğuma o çok düşündürüyo beni oğluşum ne yapacak acaba bak yine gözlerim doldu..
glnm böle işte bu hamilelik beni duygusal ,korkak bişe yaptı ne biliyim ben işte...................[/QU
hooop hoop hanımlar ortalığı ortalığı sel götürüyo durun yaaa. hemen koyuvermeyin kendinizi asıl çocuklarımızın bizim cesaretimize ihtiyaçları var.
toparlanıp kendnize gelin bakıyım.
hihoyyyt
Canım haklısınglnm_kvrck bende aynı selinay gibiyim.İğne korkumda yok aslında ama bizde ilkinden kalma tecrübe varya işte onun yan etkiside oluyo sizde ikincisinde anlarsınız.Malum başımıza ne geliceni ne kadar acı çekip ne kadar mutlu olucamızı aşağı yukarı biliyoruz.O yüzden sizden daha heyecanlı ve daha korkağız sanırım.Ben korkmuyorum ama panik oluyorum hazır değilim gibi geliyo.Ne bilim ya bakamazsam ya bisorun olursa gibi korkular yani.Allan hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Haklısın canımevet aynen ebrartubanın dediği gibi bide gözümüz arkada gidecez doğuma o çok düşündürüyo beni oğluşum ne yapacak acaba bak yine gözlerim doldu..
glnm böle işte bu hamilelik beni duygusal ,korkak bişe yaptı ne biliyim ben işte...................
Çok hoş olmuşbende profil resmime minik hanımın patiğini ekledim. tekini henüz bitiremedim akmaşa biter inş. cepten çektiğim için net çıkmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?