2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar maşallahınız var yani.Sayfalar çabuk ilerliyo artık.Ben bebişimin yeni kazağını örmeye daldım sizi unuttum.Pekmezden konuşmuşsunuz.Ben bir buçük aydır içiyorum ama son bir haftadır bıraktım.Kan hapına başladığım için.Birde sağlık ocağımızdaki bayan doktor pekmezin kan yapması için çok çok fazla içmen gerekir ki oda kilo yapar dedi.Benim aldığım fazla kiloların suçlusu ortaya çıkmış oldu Zavallı elevit hapının günahını almışım yani :)) Ama yinede içmeye başlıcam akşamları içiyorum ben 3 yemek kaşığı çok gazım olduğu için bırakmıştım.Artık sabahları içicem.Mutlaka faydasını görürüm nasılsa.

şirvancım peki ayrıntılı ultrason fiyatları nasıl medikalde? benim de haftaya girmem gerekiyo ama hala yer belirlemedim..... yardımlarınızı bekilyom:dance:

ayrıntılı ultrasyon : 192 ytl (ssk) miş,,,
bana biraz pahalı geldi ama, başka bir yerde bulamadım.

Selinay sen 2. doğumunu yapacaksın
Bize moral vermen lazım canım
Sen böyle dersen biz napacaz yaa...
Hayırlısı olsun bütün anneler için
Allah kolay doğumlar versin
Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

kızlar size çok ilginc bir şey anlatacağım...eşim dün gece kızımızı rüyasında görmüş..:)

hani gecen hafta konuşmuştuk ya onlar bizim kadar heyecanlanmıyorlar diye ..valla benim kocam duygusuzlukta bir numaradır.. öyle ki hamile olduğumu öğrendiğinde "hadi bakalım hayırlısı "demişti

....neyse dün gece benim yavrum babasına görünmüş..sabah kalktı bir anlatıyorki görmelisiniz gözünün içi parlıyor... kucağıma aldım bir gülüyor bir gülüyordu ki falan .....işte ne sana ne bana benziyor ama çenesi bana benziyordu falan filan...şaşırdım kaldım :)
sabahtan sonra Allahın izniyle doğunca inşallah o da benim kadar düşkün olcak diye düşünmeye başladım...:)

Buarada yarın sabahtan kızımı tıp fakültesine götürcem kalbinin ağrıdığını söylediği için ordanda alışverişe falan giderim herhalde kızıma ve kendime ciciler almak içim belki kocacımla bebişimede alırım bişeyler.Hiç beğendiğim bi hamilelik bulamıyorum nedense.Umarım yarın bulurum.Antalyada bilen varmı acaba ? Ama antalyadan kimse yokki burda (

glnm_kvrck bende aynı selinay gibiyim.İğne korkumda yok aslında ama bizde ilkinden kalma tecrübe varya işte onun yan etkiside oluyo sizde ikincisinde anlarsınız.Malum başımıza ne geliceni ne kadar acı çekip ne kadar mutlu olucamızı aşağı yukarı biliyoruz.O yüzden sizden daha heyecanlı ve daha korkağız sanırım.Ben korkmuyorum ama panik oluyorum hazır değilim gibi geliyo.Ne bilim ya bakamazsam ya bisorun olursa gibi korkular yani.Allan hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

neresiymiş orası , özel muayenemi

Kızlar hiç bana cevap yazmıyosunuz yorumda yapan yok.Küstüm gidiyorum işte.Yarında yokum.Aklınızada gelemem zaten.Bende aldığım cicileri göstermicem size oh olsun .
:)) Şaka şaka
Hepinizi özellikle o minicik bebişlerinizi minicik yanaklarından öpüyorum güzel anneler hadi iyi akşamlar .Kendinize iyi bakın.

hayır olsun iyüksel. ummadık taş baş yararmışkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ebrar tuba. bu arada yeleğe baktım çok tatlı olmuş . güle güle giysin minik hanım

canım iyi akşamlar;
biz cevap veriyoruz ama sen antalyadasın ya ; hani orası uzak ya,,,
o yüzden cevaplar geç geliyor :)))) nasıl kıvırdım ama .............. :)))))

bende profil resmime minik hanımın patiğini ekledim. tekini henüz bitiremedim akmaşa biter inş. cepten çektiğim için net çıkmadı .

evet aynen ebrartubanın dediği gibi bide gözümüz arkada gidecez doğuma o çok düşündürüyo beni oğluşum ne yapacak acaba bak yine gözlerim doldu..

glnm böle işte bu hamilelik beni duygusal ,korkak bişe yaptı ne biliyim ben işte...................

ayrıntılı ultrasyon : 192 ytl (ssk) miş,,,
bana biraz pahalı geldi ama, başka bir yerde bulamadım.

ben koşuyolu görüntüleme merkezinde yaptırcam... fiyatı normal 180 hastane anlaşmalı 130 ssk anlaşması yokmuş sanırım
arayıp bilgi almak isterseniz 327 37 37a.s.

Canım haklısın
Hiç bu yönden bakmamıştım
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Bu arada daha bebişin süveterini bitiremedim...

yok kısım şemşamercim ben bu gün çok duygusalım aralık annelerinin doğumlarına baktım ondanmı etkilendim acaba......................

Haklısın canım
Hamilelik benide çok duygusal yaptı
nasıl olcaksa
Dün doğumgünümdü
Eşim unuttu diye hayıflanırken çok güzel bir akşam yaşattı bana:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…