- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
haklısın canım. bende yaşıyom zaman zaman duygusallak. kadınız işte ne yapacan.yok kısım şemşamercim ben bu gün çok duygusalım aralık annelerinin doğumlarına baktım ondanmı etkilendim acaba......................
Haklısın canım
Hamilelik benide çok duygusal yaptı
nasıl olcaksa
Dün doğumgünümdü
Eşim unuttu diye hayıflanırken çok güzel bir akşam yaşattı bana:asigim:
Çok hoş olmuş
Tığ ilemi ördün yoksa şişlemi
Güle güle kullansın bebişin :):Saruboceq:
en ayrıntılı 4. boyutlu ultrasyon (medicalparkta diğer odada baktıkları) net, suratını bile net
olarak gösteriliyormuş,
mehtap bencede çok yoğun , ben mine hanıma gidiyorum, ama çok konuşken bir kadın değil, sen sorunca söylüyor, her attığım maile cevap veriyor ama....
gökmen beyi çok met ediyorlar, onada eşim istemiyor, erkek olduğu için .....
Maşallah canım kızınaben geldim doktordan :)
çok şükür Allaha sağlıklı o kadar büyümüş ki
renkli vesikalık fotosunu bile verdi
ağzını durmadan açıp kapıyor, obur dedi doktor.
452 gr da olmuş. kesin olarak yüzde 1 milyon kız dedi. Nasıl muttluyum. Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın video ya da aldı gelince babaya göstereceğiz. :)))))
kıslar koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrason 180 imiş cd veriyolarmış. benim hastanede bayan çeken olmadığı için dr.um orayı önerdi ve hastanenin anlaşmasıyla 130 a gelecekmiş. nasıl sizce fiyatı?
rumelili ben de yarın bakırköy ultramed de yaptırıcam doktor racılığıyla olduğundan 220 ytl değil 160 ytl ödiycem inşallah güzel görüntüler çıkar da boşa gitmez onca para. bi daha veremem çünkü. 130 ytl de iyi bi fiyatmış gerçekten
internetim kesildi bi süre giremedim 4 sayfa ilerlemişsiniz süper gidiyo sayfalar
Canım bunu dediğin iyi oldu sağolasınsaol canım ya yardımcı olduğun için :1hug: ama 2. düzey daha ayrıntılıymış, burada bizim bi hocamızın eşi kadın doğum uzmanı ona sorduk az önce. 4 boyutluda yalnızca fiziksel bozukluklar görüntülenebiliyormuş..
ya bilmiyorum mine hn. ı denesem mi acaba? bi sorun oluncada susmayı tercih eder mi :1no2:
gökmen beye benim eşimde izin vermiyo!! bakıyorum araştırıyorum hep en iyi doktorlarda erkekdeli olucam valla!!
canım benim doktorumda 2 si ile çalışıyormuş:)) colormed ve ultramed.....gitmeden önce şekerli bişeyler ye mutlaka faydasını görürsün....renkli görüntülerini görmedim ama bende evde birkaç kaşık çikolata yedim ve çok kıpırtılıydı benim küçük hanım....hatta doktor incelerken çişini bile yaptı benim miniğim.:roflol:...fıskıye gibi çok hoştu......aslında hakkı bukadar demek ki bu ultrasonların ama kime ne kadar giydirirlerse işte....çok güzel sonuçlarla gel inşallah
Canım 4 boyutluya gidecektin değilmi.. doktorunun şov kısmı dediği
Ben bir yerle görüştüm 26. haftada yapılıyo dedi
Sende sanırım 26 da gideceksin..
(Ya ben çok mu büyüttüm bu 4 boyutlu ultrasonu:uhm::1shok:)
Anladım canımevet canım 4 boyutluya gideceğim....yalnızca ona gideceksen normal senin haftanda çünkü onda bir kısıtlama yok incelem olmadığı için.....birazcık büyüttünkaydirigubbakcemile3 ama seni yine biz anlarız...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?