2009 Nisan Anneleri buraya

glnm unuturmu kocişin seni hiç siz daha cicim aylarındasınız...............................

yok kısım şemşamercim ben bu gün çok duygusalım aralık annelerinin doğumlarına baktım ondanmı etkilendim acaba......................
haklısın canım. bende yaşıyom zaman zaman duygusallak. kadınız işte ne yapacan.

Haklısın canım
Hamilelik benide çok duygusal yaptı
nasıl olcaksa
Dün doğumgünümdü
Eşim unuttu diye hayıflanırken çok güzel bir akşam yaşattı bana:asigim:

ohh ohhh maşallah nazar değmesin Allah muhabbetinizi artırsın.

Çok hoş olmuş
Tığ ilemi ördün yoksa şişlemi
Güle güle kullansın bebişin :):Saruboceq:

tığ ile ördüm canım. daha iyisi senin bebişe olsun

ebrartuba ve selinay böyle söylemeyin ya. valla şimdiye kadar gayet cesaretli normal doğum yapıcam diyen ben ilk defa korktum valla

bu arada ben ne yeleği gördüm nede patiği....................

ben çıkıyorum arkdaşlar hepinize iyi akşamlar. Allah'a emanet olun. öpüldünüz. a.s.

korkma canım ya kolay normal doğum ben oğlum napacak diye üzülüyom zaten kıskanıyolar,1günde hastanede kalıcaz gelince pek ilgilenemeyecez onları takıyom kafaya ..........................................

doğumdan çok serumdan korkuyorum bu arada heheh...............iğneden yani....

aliye sana dedim kıs.....................................korkma ....................................

sanırım çıkmaya başlıyoz yavaş yavaş herkese iyi akşamlar. Allah a emanet olun... dua ve muhabbetle..

bu arada nutellayı zengin edecem ,valla dayanamıyom yiyom............................

saol canım ya yardımcı olduğun için :1hug: ama 2. düzey daha ayrıntılıymış, burada bizim bi hocamızın eşi kadın doğum uzmanı ona sorduk az önce. 4 boyutluda yalnızca fiziksel bozukluklar görüntülenebiliyormuş..

ya bilmiyorum mine hn. ı denesem mi acaba? bi sorun oluncada susmayı tercih eder mi :1no2:

gökmen beye benim eşimde izin vermiyo!! bakıyorum araştırıyorum hep en iyi doktorlarda erkek deli olucam valla!!

ben geldim doktordan :)
çok şükür Allaha sağlıklı o kadar büyümüş ki
renkli vesikalık fotosunu bile verdi
ağzını durmadan açıp kapıyor, obur dedi doktor.
452 gr da olmuş. kesin olarak yüzde 1 milyon kız dedi. Nasıl muttluyum. Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın video ya da aldı gelince babaya göstereceğiz. :)))))

benim kocişte ilk bebişte çok kıskançtı erkek doktora izin vermiyodu,doğumda 50 tane girip çıkıyo dedim................

şimdi erkek doktora gidiyorum ben benimkine has bi kıskançlık sanmıştım..................

Maşallah canım kızına
Gözünaydın
İnşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız:):Saruboceq:

gedacım ayrıntılı derken 4 boyutlu ultrasonu kastediyosun sanırım. çünkü asıl ayrıntılı olan 2. düzeymiş.. ama 4 boyutlu ultrason için söylediğin rakamdan daha aşağısını duymadım ben henüz. bence çok iyi!! :sm_cool: sen hangi hastanede muayene oluyosun??

canım benim doktorumda 2 si ile çalışıyormuş:)) colormed ve ultramed.....gitmeden önce şekerli bişeyler ye mutlaka faydasını görürsün....renkli görüntülerini görmedim ama bende evde birkaç kaşık çikolata yedim ve çok kıpırtılıydı benim küçük hanım....hatta doktor incelerken çişini bile yaptı benim miniğim.:roflol:...fıskıye gibi çok hoştu......aslında hakkı bukadar demek ki bu ultrasonların ama kime ne kadar giydirirlerse işte....çok güzel sonuçlarla gel inşallah

Canım bunu dediğin iyi oldu sağolasın
Bende 4 boyutluya gitmeyi düşünüyorum
Bakalım dr. ayrıntılıda gerekli derse onuda yaptırırım
Bebişim sağlıklı olsunda yeterki
Bende doktor kontrolden sonra belli olur
Hayırlısı bakalım

Benim doktorum erkek
Ya benim eşimde var tuhaflı ya da sizin eşlerinzi kıskanç birazscıkkkaydirigubbakcemile3

Canım 4 boyutluya gidecektin değilmi.. doktorunun şov kısmı dediği
Ben bir yerle görüştüm 26. haftada yapılıyo dedi
Sende sanırım 26 da gideceksin..
(Ya ben çok mu büyüttüm bu 4 boyutlu ultrasonu:uhm::1shok:)

selinay duyduğuma göre ikinci doğum ilkinden daha kolay oluyormuş. o yüzden sen bizden daha rahat ol derim. ya 1 günlük bir olay napalım kaderde ne varsa onu yaşıycaz çokl fazla kafama takmıyorum şimdiden allah hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah.:ecrin_bebek:

evet canım 4 boyutluya gideceğim....yalnızca ona gideceksen normal senin haftanda çünkü onda bir kısıtlama yok incelem olmadığı için.....birazcık büyüttünkaydirigubbakcemile3 ama seni yine biz anlarız...:1hug:

Anladım canım
Neyse bundan sonra 4 boyutlu ultrason hakkında konuşmayacağımkaydirigubbakcemile3
Bugünde benim çenem düştü:))
sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…