- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
saol canım ya yardımcı olduğun için :1hug: ama 2. düzey daha ayrıntılıymış, burada bizim bi hocamızın eşi kadın doğum uzmanı ona sorduk az önce. 4 boyutluda yalnızca fiziksel bozukluklar görüntülenebiliyormuş..
ya bilmiyorum mine hn. ı denesem mi acaba? bi sorun oluncada susmayı tercih eder mi :1no2:
gökmen beye benim eşimde izin vermiyo!! bakıyorum araştırıyorum hep en iyi doktorlarda erkekdeli olucam valla!!
didem bu tatlı isteğini azaltmak için bi çözümünmü yokmu canım hehehhhhhhhh............
acil cvp istiyorum bu arada.............................
Canım bunu dediğin iyi oldu sağolasın
Bende 4 boyutluya gitmeyi düşünüyorum
Bakalım dr. ayrıntılıda gerekli derse onuda yaptırırım
Bebişim sağlıklı olsunda yeterki
Bende doktor kontrolden sonra belli olur
Hayırlısı bakalım
Benim doktorum erkek
Ya benim eşimde var tuhaflı ya da sizin eşlerinzi kıskanç birazscıkkkaydirigubbakcemile3
gedacım ayrıntılı derken 4 boyutlu ultrasonu kastediyosun sanırım. çünkü asıl ayrıntılı olan 2. düzeymiş.. ama 4 boyutlu ultrason için söylediğin rakamdan daha aşağısını duymadım ben henüz. bence çok iyi!! :sm_cool: sen hangi hastanede muayene oluyosun??
ben pembemaviye gidiyorum aliye83 nasıl bir yer orası senbiliyorsun heralde orayı tercih edebileceğini söylemişsin çok merak ettim doktorumda Jale Gürlüler tanıyormusun bana yzarsan çok sevinirimkızlar ben hamile kalmadan önce bi ilaç firmasında ürün müdürü olarak çalışıyodum. mümessilleri denetlemek için onlarla doktor ziyareti yapıyoduk. anadolu yakasında bi çok hastane ve doktora gittim. bazıları için ne tatlı doktor keşke benim doktorum olsa diyodum. ama hiç isimlerini falan not etmedim. etseydim şimdi size güzel öneriler yapabilirdim.
bursa denizli antep ankara da da çalıştım. bursa pembe mavi bursada olsaydım kesin gideceğim yerdi mesela
i yüksel saol ya almak isterim müzikleri bensana hotmailimi özelden yazarım tamam çok sağolBu arada bursasu dün müzik olayından bahsettin ben sana göndereyim özelden mesaj at dedim..ses çıkmadı... :uhm:
bu arada 2 gündür hastanedeydim arkadaşın doğumu için söylediğim gibi bebeği ters durduğu için epidural sezeryan oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum kızcağız o serumlardan kolunun acısından dikişlerinin acısından kıvrandı bebeğinin bile çok zor emzirdi yani çok sancılı oldu
bide orda normal doğumu bekleyen bir bayan vardı başka odada sesleri geliyodu bağırıyordu onu duyunca tüylerim diken diken oldu valla Allah hepimize kolaylık versin bir nefeste doğum nasip etsin inşallah normal veya sezeryan ikiside zor doğumun her şekli zor yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?