2009 Nisan Anneleri buraya

edacım inşallah öle olur canım benim........................

inşallah hepimizin doğumları çok kolay olur bir anda kurtuluruz.........................

didem bu tatlı isteğini azaltmak için bi çözümünmü yokmu canım hehehhhhhhhh............

acil cvp istiyorum bu arada.............................

selinaycım sen de haklısın insan bu durumda ekstradan bi de geride kalanları düşünüyo. ben iğneden korkmuyorum ama ilginçtir ben de sezeryandan korkuyorum

s_ebru hayırlı olsun canım ne güzel gördün kızını. benim de yarın 10.30da randevum. sabırsızlıkla bekliyorum

rumeli canımsın sağol önerilerin ve iyi dileklerin için. ben çikolatayı çok severdim eskiden şimdi de yiyorum ama çok canım istemiyo ama sabah mutlaka yicem

canım sorduğum her soruyu cevaplıyor, öyle cevaplamamazlık yapmadı hiç , ,,

benim bahsettiğim , kendi fazla bişeyler söylemiyor,,,

kzlar ben çıkıyorum....
şu sayfa numarasınıda kaydedimde , akşam gene siz çoşarsınız falan,,,
,bulması kolay olsun....

yarın görüşmek üzere....
hayırlı akşamlar herkese

SELİNAY CANIM
bende öyleydim, kriz gelince pek care yok valla
ama ben limon yiyorum aksamları 2 adet
ilk önce bi tuhaf oluyooo ama sonra alısınca süper valla
bi letzetli geliyoo, hem yaralıda
bide annem keciboynuzu yer öyle olunca, hem bagırsklarıda calıstırır...::::))))

kızlar kocaman öpüyorum sizii
saglıcakla kalın

didem bu tatlı isteğini azaltmak için bi çözümünmü yokmu canım hehehhhhhhhh............

acil cvp istiyorum bu arada.............................

SELİNAY ay okadar yeme bak ablam son 3 ayında çok kilo aldı nedenide o nutella sıfır pakete başlayıp dibini gördüğüm oluyor diyordu laelaelaelaelae yuh artık ama dimi yaa kaydirigubbakcemile3 20 kilo aldı toplamda gerçi şimdi hiç kilosu kalmadı ya herkesin bünyesi farklı inşallah bizde o kadar hızlı verebiliriz. tatlı isteğini azaltmak için düşük kalorili şeyler tercih et mesela meyveli yoğurt gibi veya daha iyi direk meyve yemek gibi benim tatlı isteğimi meyve bastırıyor çikoya yüklenme derim canım ya senin kesin erkek bence ne kadar erkek anası hamiş tanıdıysam ben dahil tatlı yiyor cokacimcoook

Son düzenleme:
çiçekçiçek hayırlı olsun sen de gördün bebişini

ben de çıkıyorum canlar.yarın sabah ayrıntılı ultrasona gidiyorum. akşamda memorial hastanesindeki ücretsiz doğuma hazırlık kursuna kayıt yaptırmıştım ona gidicem. giremeyebilirim yani. hepinize iyi akşamlar

akşam oldu azaldık yine:) kızlar bu öğlen doktordan önce eşimle birşeyler yemeye gittik ve orda garson bana belime koymam için yastik getirdi sanırım hamileleiğim artık belli oluo bayaaa:) ilk kez hamile muamelesi gördüm garip bi duygu:CüvCüv:

anlamadım bende valla bi tuhaflık var ama seninkinde mi yoksa benimkinde mi?? sırnaşık şey

sağlıklıdır iinşallah herkesin bebişi..Allahım dert verip dermansız bırakmasın :Saruboceq:

ama bu ultrason meselesi çok kafaları karıştırdı :bbo: amaaaaan ben ikisinide yaptırcam, ne neymiş iyice bi anlıcam valla olmıcak yoksa böyle :)

yok yok glnm kvrck senin koca normal, benimkinde bi tuhaflık vaaaar şimdi daha çok emin oldum :)))))

neyse yaprak dökümü izlim bari kimsecikler yok bu akşam

ben sema hastanesinde muayene oluyorum dr koşuyolu görüntülemeyi tavsiye etti aradım 2.düzey dopler, ayrıntılı ultrason dedim adam da bana 180 dedi sema deyince 130 dedi...

ben pembemaviye gidiyorum aliye83 nasıl bir yer orası senbiliyorsun heralde orayı tercih edebileceğini söylemişsin çok merak ettim doktorumda Jale Gürlüler tanıyormusun bana yzarsan çok sevinirim
Bu arada bursasu dün müzik olayından bahsettin ben sana göndereyim özelden mesaj at dedim..ses çıkmadı... :uhm:
i yüksel saol ya almak isterim müzikleri bensana hotmailimi özelden yazarım tamam çok sağol

bu arada 2 gündür hastanedeydim arkadaşın doğumu için söylediğim gibi bebeği ters durduğu için epidural sezeryan oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum kızcağız o serumlardan kolunun acısından dikişlerinin acısından kıvrandı bebeğinin bile çok zor emzirdi yani çok sancılı oldu
bide orda normal doğumu bekleyen bir bayan vardı başka odada sesleri geliyodu bağırıyordu onu duyunca tüylerim diken diken oldu valla Allah hepimize kolaylık versin bir nefeste doğum nasip etsin inşallah normal veya sezeryan ikiside zor doğumun her şekli zor yanii

Neyseki bu defa çok yazmamışsınızhihoyyyt Kolayca okuyabildim. Bugün yine sokaktaydım, napim hava güzeldi 1 ay sonra evden çıkmak imkansızlaşıcak malum tadını çıkardım biraz. Ama saat 6 dan itibaren korkunç bi mide bulantısı yaşıyorum şimdi biraz daha iyiyim ama anlamsız yani 21. hafta acaba bebeğin saçımı çıkıyo? Hani der ya eskiler saç çıkınca bulantı olurmuş:)))
Dün gece hiç uyutmadı bebiş. Garip yerlerde gezdi, sancı ve sıkıntı verdi, zaten benim malum nefes darlığımda var bide üstüne bacağımdaki kıraplar eklenince uyumak imkansız oldu Detaylı ultrasona sanırım en pahalı ben gidicem, biraz kafam karıştı 250ytl. üstelik dr.umun gönderdiği bi yer. Bakan prof.muş o nedenlede pahalı olabilir. Şişlide Oscar Görüntüleme Merkezi, 2li testim de orada olmuştu. Dvd o zamanda vermişlerdi ama bebiş küçüktü tabi. Aşı dokunmadı ama kolum hafif şişti gibi. Yaptırmayanlar mutlaka yaptırın derim bende. Doğumda ve 5 yaşına kadar bebeklerimizi koruyomuş. Göbek kordonu falan kesilirken makas, bıçak yada her hangi birşekilde iğne yapılınca önlem almak açısından yararlıymış...

Anne olmak zormuş en başından Ama katlanıcaz her doğum yapan kadın gibi. Bende korkmaya başladım bebek büyüdükçe ama bundan kaçış yok. Allah yardımcımız olsun ne denirki başka? Bide pozitif düşünmek önemli, olumsuzlukları çağırmamak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…