2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar nefes sorunu yaşayan var mııı? Benim 2 aydır var ve geceleri boğulacak gibi oluyorum. Dr.bu sorunun şu an için erken olduğunu söyledi ve bi göğüs hastalıkları dr.u tavsiye etti. Yarın sabah aricam.İşallah bi sorun çıkmaz..
Tatlı konusu benimde son 3-5 gündür gündemimde:)) İlk başta hiç istemedim ama şimdi akşamları mutlaka chokella ya da bi parça çikolata yemem gerekiyo. Bebekte çok mutlu oluyo o anlarda tabiki. Umarım bunlar bize veremeyeceğimiz kilolar olarak dönmezkaydirigubbakcemile2 Hamilelik dışında tatlıyla hiç aram yoktu oysa, nerden çıktı bu şimdi anlamadım acaba benimkide mi erkekkaydirigubbakcemile3 Öğrenmicem, merak ta etmiyorum, hala direniyorum yani

Herkes uyudu sanırm, bu saatten sonra gelen olmaz tahmin ediyorum o nedenle ben kapıyorum bugünü, herkese iyi geceler Allah rahat uykular versin...a.s.

evet ama insan koprkuyor april ya gördüm herşeyi yani epidurali çıkardılar kızın belinden 10cm falan misine ipi gibi tel çıktı epidural ilacı ordan verilmiş

bende nefes darlığı öekiyorum bzen uzanırken kalbim yerinden çıkcakmış gibi atıyor sıkışıyor nefesim kalbimin olğandan fazla kan popaladığını öylesine hissediyorumki ölecem diye korkuyorum valla

evet ama insan koprkuyor april ya gördüm herşeyi yani epidurali çıkardılar kızın belinden 10cm falan misine ipi gibi tel çıktı epidural ilacı ordan verilmiş

Ay keşke bakmasaydın canım yaaa Napalım normal doğumunda acısı var, sezeryanında. Hepsi ayrı ayrı kötü ama sonuç aynı:) En güzelide sonucu düşünmek zaten...

evet burdayım eşimin işyerinde problem çıkmış oraya gitti bende uyumuyorum onu bekliyorum bi bakıyım dedim

Aynı işte yatınca oluyo sanki boğazımda bi yumruk göğüs kafesimde ağırlık var gibi oluyo. 3 yastıkla dik uyumak zorunda kalıyorum. Napıcaz 2 ay sonra bilmiyorum?

ben uyurken hep yan yatıyorum yoksa rahat edemiyorum
tv fakan izlerken sırtüstü uzanıyorumda aynen öyle oluyo yani ben zaten 3 yastıkla hayatta uyuyamam

aynı sekilde nefes almakta zorlanıyorum ve bi ara nefes alamıcakmışım gibi gelıyorrr

bende tatlı konusunda cıldırıyorum
biskrem yiyoum haley gibi şeyler

GÜNAYDIN hamişler:teytey::teytey:

hepinize günaydın arkadaşlar. mutlu güzel, huzurlu bol sohbetli bir gün geçirmemiz dileğiylea.s.

e-toprak gözün aydın canım.

hepinize günaydın arkadaşlar. mutlu güzel, huzurlu bol sohbetli bir gün geçirmemiz dileğiylea.s.

canım benim eltiminde oglu var kızı olsun1,5 yaşında şuan hastaneden gelırken
galatasaray forması almışlar
oglu hep istermiş

kardeşin gelirken getimiş dediler cok sevinmişşşşş

size onun cok istedıgı bişeyi bebegınle gelınce kardeşi üzeinden verin:teytey::teytey:

:sm_cool: günaydın kızlaaaaar ,

hayırlı bir güne başlamanız dileğiyle... normalde sabahları pek başına geçmiyodum bilgisayarın ama bugün biraz tembelim canım çalışmak istemiyooo!!

ya dün gece nefes darlığından bahsetmişsiniz, bendede aynı sorunlar var.eşim yatıyomusun koşuyomusun belli değil diyo!!. zaten kaburgalarımda batmaya başladı.. benim için daha erken olduğunu sanıyordum ama değil anlaşılan..

ya kızlar ben bu doğum işinden iyice korkmaya başladım senağlama geçen de normal doğumu araştırdım biraz, eğer bebek çok zorlarsa anneyi doktor o bölgeyi uyuşturup bi 10 cm falan kesiyomuş!! uff ya en olmadık yerlere iğne falan yapıyolar.. ya ben doğurmaktan vazgeçtim dursun orda hem ben ona daha iyi bakıyorum içimdeyken

Şemşamer, urla, etoprak günaydın sizede canlarım

Etoprak benimde bu doğum aklıma geldikçe korkmuyo değilim
Ama eninde sonunda bebişimiz dünyaya gelcek Allah'ın izniyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kolay doğumlar yapalım:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…