evet ama insan koprkuyor april ya gördüm herşeyi yani epidurali çıkardılar kızın belinden 10cm falan misine ipi gibi tel çıktı epidural ilacı ordan verilmiş
bende nefes darlığı öekiyorum bzen uzanırken kalbim yerinden çıkcakmış gibi atıyor sıkışıyor nefesim kalbimin olğandan fazla kan popaladığını öylesine hissediyorumki ölecem diye korkuyorum valla
Kızlar nefes sorunu yaşayan var mııı? Benim 2 aydır var ve geceleri boğulacak gibi oluyorum. Dr.bu sorunun şu an için erken olduğunu söyledi ve bi göğüs hastalıkları dr.u tavsiye etti. Yarın sabah aricam.İşallah bi sorun çıkmaz..
Tatlı konusu benimde son 3-5 gündür gündemimde:)) İlk başta hiç istemedim ama şimdi akşamları mutlaka chokella ya da bi parça çikolata yemem gerekiyo. Bebekte çok mutlu oluyo o anlarda tabiki. Umarım bunlar bize veremeyeceğimiz kilolar olarak dönmezkaydirigubbakcemile2 Hamilelik dışında tatlıyla hiç aram yoktu oysa, nerden çıktı bu şimdi anlamadım acaba benimkide mi erkekkaydirigubbakcemile3 Öğrenmicem, merak ta etmiyorum, hala direniyorum yani
Herkes uyudu sanırm, bu saatten sonra gelen olmaz tahmin ediyorum o nedenle ben kapıyorum bugünü, herkese iyi geceler Allah rahat uykular versin...a.s.
canım benim eltiminde oglu var kızı olsun1,5 yaşında şuan hastaneden gelırkenkorkma canım ya kolay normal doğum ben oğlum napacak diye üzülüyom zaten kıskanıyolar,1günde hastanede kalıcaz gelince pek ilgilenemeyecez onları takıyom kafaya ..........................................
doğumdan çok serumdan korkuyorum bu arada heheh...............iğneden yani....
yanlışlık yaptım. s-ebru gözün aydın canım.
hakikaten tuğçe bilgi bankamız oldu.
didem doğal sağlıkçımız
urla için gedanın dediklerine katılıyorum kaydirigubbakcemile3
telaşe müdürü urlakaydirigubbakcemile3
heyecan dergahının piri urlakaydirigubbakcemile3
kk topik istatikçisi urlakaydirigubbakcemile3
hoşbulduk.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?