2009 Nisan Anneleri buraya

bence zamansız yere düşünüp bebeğinizide kendinizide kasmayın arkadaşlar. o an gelmeden hiç bişey belli olmaz. kendinizi o ana saklayın. ne yaşanacaksa zamanında yaşayın. nasılsa çıkacak o bebekler ordan ha öyle hö böyle. analarımız korksa nasıl bu kadar çoğalabilirdik. bizler ikinciyi nasıl düşünebilirdik o kadar korkunç bişey olsa.
herşey takdiri ilahi arkadaşlar. rabbem öyle bir evlat sevgisi veriyorki, kucağınıza aldığınız anda tüm acıları unutuyorsunz.

kendimizi kasmak yok okiyerimseniben

sagol canım hepimize saglıklı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

normal dogumda bir tanıdıgıma dış dikiş 32 atılmış

iç dikiş herhalde var 40 ve üzeri dışa nazaran korkutmak degıl amacım

acılma olmasa ve normal doguömda kesiliyorrrrrrrr

offffffffff

bende cok korkuyorum sonucta szeryan ama

annelik ilk başından beri zormuş düşünün bide dogurduktan sonra bakımı uykusuzlukonun dertleriyle
kendimizi unutucazzzzzzzzzzzzz

kızlar ben cok kılo aldım birden 4
haftada 3 kilo

peki bebegime kilo aldıracak besinler nelerdir acaba

ben almayım bebegim alsın

kızlar lütfen zaten korkuyoruz doğumdan filan bide çoğumuzun ilk gebeliği ne yaşayacağımızı bilmiyoruz birbirimizi daha çok korkutmak yerine moral vermemiz lazım. şemşaver gibi. zor olduğunu kabul ediyorum ama sonucu çok güzel heleki ilk emzirme anı ablamın doğumu boyunca yanındaydım. doktorda çok kolay bir doğum olduğunu söyledi dikişi filan azdı hemen ayağa kalktı . bebeği ilk kucağına getirdiler. karnımdakisenmiydin dedi ağlamaya başladı benim yavrumsun senn dedi emzirdi annem ve ben de ağlamaya başladık. ben o ana kadar annelikte doğumdan filan çok korkuyordum o anda karar verdim hamile kalmaya 1 ay sonrada hamileydim. allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah. :1hug:

günaydın büyülü bahceler

bakıyorum doguma odaklanmısız
benim annem sen istesende istemesende zamanı gelince cıkacak diyor
o yüzden simdinin tadını cıkarın::)))
zamanı gelince de dogumun tadını cıkaralım::::))))

edanur ay duygusallaştım yınee ben yaaaaaaaaaaaaaaa

bende gözlerim doldu yinee inşallah bebişlerimizi kucağımıza kolaylıkla alırız .kadın olmak zor ama şimdi daha mutluyum anne olacağım için .. ve gün geçtikçe oğlumu daha çok seviyorum. ağlarım ben şimdi yaa senağlama

merhaba kızlar.....april'a katılıyorum ve pozitif düşünelim diyorum....asla olumsuzlukları çağırmayın hatta kafanızdan geçirmeyin...örneğin ben normal doğum yapıcam üstelik te fırt diye çabucak olucak...inanıyorum ve tekrar ediyorum.....:))

günaydın didemm
sabah sabah doğum telaşı sardı kızları kaydirigubbakcemile3
durun ayol son günlere yaklaştıkmı iyice rahatsız edicek bizyaramazlar
şimdi doğurmak istemiyoz ama o zaman çıksında kurtulalım dicez :roflol:

rumelili secret i okımuşmuydun onun yazarı gibi konuştun. kaydirigubbakcemile3
oda diyorki evrene pozitif mesajlar gönderirsen o da sana
pozitif karşılık verir. aslında bunun bizdeki karşılığı
duanın önemi bence inanarak dua edersen rabbim herkesin yolunu açıyor. :Saruboceq:

kızlar korkmayın abartmayın ya hele normal doğum yapınca hiçbişeyiniz kalmıyo doğumndan sonra ,o kesme işi olsada anlamıyosunuz bile canınız yanmıyo yani ...............a.s.

bu arada günaydın kızlar ...................................................

Kızlar bir kaç gündür bebeğimi hissediyorum
Çok güzel bir duygu

Doğum konusuna gelince
Allah hepimizi hayırlısıylan kurtarsın..
Ayrıca konuşulanlar moral oldu bana
Sağolun kızlar:)))

bende artık ogluşumu hissedıyorum
son 1 haftadır cok güzel i duygu allahım herkese tattırsın

urla, april16, demet1, dozkan, glnm_kvrck, oslem1907, sekiznisanikibindokuz, s_ebru, ugly

buralardasınız ama kimsecikler bişeycikler yazmıyor
:):):):)

urla, april16, demet1, dozkan, glnm_kvrck, oslem1907, sekiznisanikibindokuz, s_ebru, ugly

buralardasınız ama kimsecikler bişeycikler yazmıyor
:):):):)

Ben hala okumayı bitirememiştim şimdi bitti.
Urla bu hafta senin sayende sayfalar bi hızlandı yetişemiyorum valla.
İşi gücü bırakıyorum bazen okuyayım diye.
Kızlar bende bu akşam ayrıntılıya giriyorum. Umarım güzel haberler alırım.
Bakalım bizim bebişte süpriz var mı ?cinsiyeti bu sefer %100 derler herhalde gerçi doktorumuz kesin erkek demişti ama nisan bebekleri biraz yaramaz çıktı belli mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…