:sm_cool: günaydın kızlaaaaar ,
hayırlı bir güne başlamanız dileğiyle... normalde sabahları pek başına geçmiyodum bilgisayarın ama bugün biraz tembelim canım çalışmak istemiyooo!!
ya dün gece nefes darlığından bahsetmişsiniz, bendede aynı sorunlar var.eşim yatıyomusun koşuyomusun belli değil diyo!!. zaten kaburgalarımda batmaya başladı.. benim için daha erken olduğunu sanıyordum ama değil anlaşılan..
ya kızlar ben bu doğum işinden iyice korkmaya başladım senağlama geçen de normal doğumu araştırdım biraz, eğer bebek çok zorlarsa anneyi doktor o bölgeyi uyuşturup bi 10 cm falan kesiyomuş!! uff ya en olmadık yerlere iğne falan yapıyolar.. ya ben doğurmaktan vazgeçtim dursun orda hem ben ona daha iyi bakıyorum içimdeyken
Şemşamer, urla, etoprak günaydın sizede canlarım
Etoprak benimde bu doğum aklıma geldikçe korkmuyo değilim
Ama eninde sonunda bebişimiz dünyaya gelcek Allah'ın izniyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kolay doğumlar yapalım:=)
:sm_cool: günaydın kızlaaaaar ,
hayırlı bir güne başlamanız dileğiyle... normalde sabahları pek başına geçmiyodum bilgisayarın ama bugün biraz tembelim canım çalışmak istemiyooo!!
ya dün gece nefes darlığından bahsetmişsiniz, bendede aynı sorunlar var.eşim yatıyomusun koşuyomusun belli değil diyo!!. zaten kaburgalarımda batmaya başladı.. benim için daha erken olduğunu sanıyordum ama değil anlaşılan..
ya kızlar ben bu doğum işinden iyice korkmaya başladım senağlama geçen de normal doğumu araştırdım biraz, eğer bebek çok zorlarsa anneyi doktor o bölgeyi uyuşturup bi 10 cm falan kesiyomuş!! uff ya en olmadık yerlere iğne falan yapıyolar.. ya ben doğurmaktan vazgeçtim dursun orda hem ben ona daha iyi bakıyorum içimdeyken
bence zamansız yere düşünüp bebeğinizide kendinizide kasmayın arkadaşlar. o an gelmeden hiç bişey belli olmaz. kendinizi o ana saklayın. ne yaşanacaksa zamanında yaşayın. nasılsa çıkacak o bebekler ordan ha öyle hö böyle. analarımız korksa nasıl bu kadar çoğalabilirdik. bizler ikinciyi nasıl düşünebilirdik o kadar korkunç bişey olsa.
herşey takdiri ilahi arkadaşlar. rabbem öyle bir evlat sevgisi veriyorki, kucağınıza aldığınız anda tüm acıları unutuyorsunz.
kendimizi kasmak yok okiyerimseniben
edanur ay duygusallaştım yınee ben yaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın büyülü bahceler
bakıyorum doguma odaklanmısız
benim annem sen istesende istemesende zamanı gelince cıkacak diyor
o yüzden simdinin tadını cıkarın::)))
zamanı gelince de dogumun tadını cıkaralım::::))))
Aynı işte yatınca oluyo sanki boğazımda bi yumruk göğüs kafesimde ağırlık var gibi oluyo. 3 yastıkla dik uyumak zorunda kalıyorum. Napıcaz 2 ay sonra bilmiyorum?
canım demir eksikliğnden olabilir diye yazıyo bazı sitelerde demir ölçümlerin nasıl..............
canım benim eltiminde oglu var kızı olsun1,5 yaşında şuan hastaneden gelırken
galatasaray forması almışlar
oglu hep istermiş
kardeşin gelirken getimiş dediler cok sevinmişşşşş
size onun cok istedıgı bişeyi bebegınle gelınce kardeşi üzeinden verin:teytey::teytey:
evet olabilir canım saol bizde öle bişe yapmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı.........
Etoprak benimde bu doğum aklıma geldikçe korkmuyo değilim
Ama eninde sonunda bebişimiz dünyaya gelcek Allah'ın izniyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kolay doğumlar yapalım:=)
urla, april16, demet1, dozkan, glnm_kvrck, oslem1907, sekiznisanikibindokuz, s_ebru, ugly
buralardasınız ama kimsecikler bişeycikler yazmıyor
:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?