2009 Nisan Anneleri buraya

Anca yazıları okudum:) Bugün buradayım büyük ihtimalle çünkü temizlik var, annem gelicek, yazarım aradan size de işallah.
Sabah dr.u aradım Cerrahpaşada bi prof. göğüs hastalıkları üzerine, yarın sabah gidicem. Benim akdeniz anemisinden kaynaklı olabilirmiş, bende öyle düşünüyodum zaten. Bakalım yarın bi gidimde muayene etsin umarım başıma bi iş açılmaz bu nefes darlığından

evet eda secret felsefesi tamamen:)) yaşamımın heryerine yaymaya çalışıyorum ve faydasınıda görmüyor değilim....pozitif düşünmek nasılsa birşey kaybettirmiyor ama biz nedense olumsuz düşünmeyi daha fazla seviyoruz çünkü kolay olan bu....melankoli çoğu zaman haz veriyor...herşeye olacak gözüyle bakmak harika bir duygu....bana nasıl doğum yapacaksın dediklerindede hemen normal diyorum....bana hemen sen karar veremezsinki ya bebek dönmezse diyorlar yani hemen olumsuz....bende niye dönmesin canım döner benim bebeğim olumsuzu bilmiyor diyorum:)) hepimiz kolayca doğurucaz...gerçekten zorunlu olmadığı sürece sezaryan yok:))

Canım iyi haberlerle gelirsin işallah. Bakalım senin bıdık neler yapcak annesine. Bende bu arada heyecanlanmaya başladım, c.tesi bizimde kontrol.

merhaba kızlar bende şimdi yeni bitirdim yazılanları
moralim bozuk bugün kızlar eşim çok hasta çok fena üşütmüş ciğerlerini sanırım kalk doktora gidelim diyorum gitmiyor onu öylede görmek beni üzüyor
ben işe geldim o evde offf ya yanında olsamda ilgilenebilsem

Bende katılıyorum sana. Kesinlikle pıt diye çıkıcak benim bebişimde çünkü annesine biran önce sarılmak istiyohihoyyyt Hem karnımdayken mıncıklayamıyorum, doğsunda ısırim küçük ayaklarını
Geçen gün kuaförde doğum muabbeti oldu, malum her kadının var bi hikayesi. Kuaför kadın 3. doğum yapmış. 2.si korkunçtu diyo bidaha yapmam demiştim ama 3. oldu diyo:) Doğum hanede sancıdan ölüyodum diyo, başka bi hamile kadın getirdiler diyo baktım kadın birden yere çömeldi sancımı unutum ona baktım napıyo diye derken kadın doğurmasın mı diyo:)))) Yerde çömelip kendi kendine:))) Şaka gibi, çok güldüm. Yani buda hayatın bi gerçeği, bizler biraz fazla süt çocuğumuyuz nekaydirigubbakcemile2 Ya da fazla detaycı, pimpirikli, çok bilmek iyi değil işte çok okumamak lazım internette doğum hikayelerini. Bunları söylüyorum sanmayın ben korkusuzum falan, tam aksi kılım kopsa dünyayı yıkarım ağlamaktan ama doğum işi başka ucunda HAYATIMIN MUCİZESİ var..

Canım çok geçmiş olsun..
İnşallah önemli birşey yoktur..
Kendine ve bebişine iyi bak canım:ecrin_bebek:

april temizlik işine sen karışmayı düşünmüyosun di mi?
zaten nefes alamıyorum diyosun durma deterjan kokularının için de sakın...kaydirigubbakcemile

Canım ne güzel konuştun
Ağzına sağlık
Bana soruyorlar işte
nasıl düşünüyorsun doğumu diye
Bir sorun çıkmazsa normal istiyorum diyorum
Aaaa iyi cesaretlisin herkes düşünemz diyolar
Yaşamadımki bu duyguyu nerden bilebilirim?
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Canım çok iyi geldi yazdıklarını okumak sağolasın :)))

April canım çok şaşırdım kadın nasıl yapmış öyle doğumu..
Çok ilginç..
Hayırlısı olsun tüm hamişler için :)):Saruboceq:

rumelili çok ahklısın canım olumlu düşünmek lazım. sonuçta kötü düşünüp strese girip kendimizi ve bebeğimizi sıkıntıya sokmaktan başka bişey yapmış olmuyoruz.
hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallah.şimdi biz bebeklerimizin cicilerine falan takalım bence kafayı doğumu düşünüp hamileliğin güzel heyecanlarını ıskalamayalım.

çok geçmiş olsun canım. ama keşke ikna edip doktora götürebilseydin hem onun için hemde sonuçta sen hamilesin sanada bulaşır falan dikkatet.benneyaptımki

merhaba arkadaşlar....

april geçmiş olsun....rumelili ağzına sağlık çok iyi söylemişsin.... herkes iyidir inşallah...

Bu arada ben sabah tetanoz aşımı oldum bebişimin kalbini dinledik elhamdüllah herşey yolunda ...ebemiz çok iyiydi...hiç acaımadı iğne..
:)

anlaştık kızlar bugünden itibaren sonucun harika olduğunu bilerek geçiricez günleri...hiçbirşey zor değil olması gerekenleri yaşıcaz ama güllük,gülistanlık......:))

canım yazdıklarını okudum geçmiş olsun inşallah bir rahatsızlık çıkmaz Allah senide bebeğinide esirgesin

april temizlik işine sen karışmayı düşünmüyosun di mi?
zaten nefes alamıyorum diyosun durma deterjan kokularının için de sakın...kaydirigubbakcemile

Yok zaten fazla benlik bişey yok. Hafta başında biraz yapmıştım. Camlarımda temiz, mutfakta bütün iş aslında. Ay eskiden 2 günde 1 yapardım şimdi ne zor ayakkabımı bile bağlayamıyorum

Canım çok geçmiş olsun eşine
Aman sen dikkat et kendine
Benim eşimde grip olmuştuda
Yanına yaklaştımamıştı beni hasta olcak diye

canım yazdıklarını okudum geçmiş olsun inşallah bir rahatsızlık çıkmaz Allah senide bebeğinide esirgesin

Sağol canım. En çok korkum kan konusu. Doğumda falan çok kan gidiyo ya. Bebek için endişelenmiyorum zaten o depoladığı için bendekileri ben böyle oluyorum. Bana bişi olursa diye korkum en çok... Yani bana bişi olursa ona da olmuş oluyo:) Aman Allah korusun çok şükürki imkan var, bilgisizde değiliz. Sürekli dr. kontrolündeyim, bakalım bu kadın ne dicek. Telefonda çok iç açıcı konuşmadı gerçi:))
Sen nasılsın canım yatıyosun dimi hala

Herkese merhaba;
bugün biraz geç kaldım,,,,
işleri toparlıyım sonra girerim dedim . Bu saat oldu.
Umarım herkes iyidir.

Ben biraz geçmişi okuyim...

ehehheheh

demet1 cokgeçmiş olsun

ay bende cumartesi günü temizlik yapıcam

bu hafta içi hiç yapmadım

normalde her güne bi iş sıgdırıyordum ama
bu cumartesi bütün gün evdeyim yapıcam

kıyamam benım annem istemedi ben yapayım

ama camlarını sildim haberi bile olmadı
(sonradan kızdı)
kendisi digerlerini yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…