Ben hala okumayı bitirememiştim şimdi bitti.
Urla bu hafta senin sayende sayfalar bi hızlandı yetişemiyorum valla.
İşi gücü bırakıyorum bazen okuyayım diye.
Kızlar bende bu akşam ayrıntılıya giriyorum. Umarım güzel haberler alırım.
Bakalım bizim bebişte süpriz var mı ?cinsiyeti bu sefer %100 derler herhalde gerçi doktorumuz kesin erkek demişti ama nisan bebekleri biraz yaramaz çıktı belli mi olur.
Bakalım bizim bebişte süpriz var mı ?cinsiyeti bu sefer %100 derler herhalde gerçi doktorumuz kesin erkek demişti ama nisan bebekleri biraz yaramaz çıktı belli mi olur.[/QUOTE
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:))
evet eda secret felsefesi tamamen:)) yaşamımın heryerine yaymaya çalışıyorum ve faydasınıda görmüyor değilim....pozitif düşünmek nasılsa birşey kaybettirmiyor ama biz nedense olumsuz düşünmeyi daha fazla seviyoruz çünkü kolay olan bu....melankoli çoğu zaman haz veriyor...herşeye olacak gözüyle bakmak harika bir duygu....bana nasıl doğum yapacaksın dediklerindede hemen normal diyorum....bana hemen sen karar veremezsinki ya bebek dönmezse diyorlar yani hemen olumsuz....bende niye dönmesin canım döner benim bebeğim olumsuzu bilmiyor diyorum:)) hepimiz kolayca doğurucaz...gerçekten zorunlu olmadığı sürece sezaryan yok:))
Anca yazıları okudum:) Bugün buradayım büyük ihtimalle çünkü temizlik var, annem gelicek, yazarım aradan size de işallah.
Sabah dr.u aradım Cerrahpaşada bi prof. göğüs hastalıkları üzerine, yarın sabah gidicem. Benim akdeniz anemisinden kaynaklı olabilirmiş, bende öyle düşünüyodum zaten. Bakalım yarın bi gidimde muayene etsin umarım başıma bi iş açılmaz bu nefes darlığından
Anca yazıları okudum:) Bugün buradayım büyük ihtimalle çünkü temizlik var, annem gelicek, yazarım aradan size de işallah.
Sabah dr.u aradım Cerrahpaşada bi prof. göğüs hastalıkları üzerine, yarın sabah gidicem. Benim akdeniz anemisinden kaynaklı olabilirmiş, bende öyle düşünüyodum zaten. Bakalım yarın bi gidimde muayene etsin umarım başıma bi iş açılmaz bu nefes darlığından
Canım ne güzel konuştunevet eda secret felsefesi tamamen:)) yaşamımın heryerine yaymaya çalışıyorum ve faydasınıda görmüyor değilim....pozitif düşünmek nasılsa birşey kaybettirmiyor ama biz nedense olumsuz düşünmeyi daha fazla seviyoruz çünkü kolay olan bu....melankoli çoğu zaman haz veriyor...herşeye olacak gözüyle bakmak harika bir duygu....bana nasıl doğum yapacaksın dediklerindede hemen normal diyorum....bana hemen sen karar veremezsinki ya bebek dönmezse diyorlar yani hemen olumsuz....bende niye dönmesin canım döner benim bebeğim olumsuzu bilmiyor diyorum:)) hepimiz kolayca doğurucaz...gerçekten zorunlu olmadığı sürece sezaryan yok:))
merhaba kızlar bende şimdi yeni bitirdim yazılanları
moralim bozuk bugün kızlar eşim çok hasta çok fena üşütmüş ciğerlerini sanırım kalk doktora gidelim diyorum gitmiyor onu öylede görmek beni üzüyor
ben işe geldim o evde offf ya yanında olsamda ilgilenebilsem
april temizlik işine sen karışmayı düşünmüyosun di mi?
zaten nefes alamıyorum diyosun durma deterjan kokularının için de sakın...kaydirigubbakcemile
Canım çok geçmiş olsun eşinemerhaba kızlar bende şimdi yeni bitirdim yazılanları
moralim bozuk bugün kızlar eşim çok hasta çok fena üşütmüş ciğerlerini sanırım kalk doktora gidelim diyorum gitmiyor onu öylede görmek beni üzüyor
ben işe geldim o evde offf ya yanında olsamda ilgilenebilsem
canım yazdıklarını okudum geçmiş olsun inşallah bir rahatsızlık çıkmaz Allah senide bebeğinide esirgesin
Bakalım bizim bebişte süpriz var mı ?cinsiyeti bu sefer %100 derler herhalde gerçi doktorumuz kesin erkek demişti ama nisan bebekleri biraz yaramaz çıktı belli mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?