2009 Nisan Anneleri buraya

yazı için tesekkürler bursasu çok güzel anlatmış canım ama ben fazla yiyemiyorum balık yaaa ama bebiş için zorlarım kendimi. Bide ben pişirincede yemek istemiyorum.cokacimcoook

ya ben balığa dokunamıyorum bile.balık yerine ceviz yemeye çalışıyorum ama inşallah faydası olur.zaten 30.haftadan sonra omega3 vericekmiş doktor.balığın yerini tutmaz tabi ama hiç almamaktan iyidir

sirvan ben bi becerebilsem size göbek sov yapacam ama

bugün öglen kocacımla carsıya kacabildik ve süper bir bayramlık elbise aldım mor mor
ben onu denerken magazada ki herkes kac aylık diyoduuu
aynada da yanımda dal gibi bir kız incecik süper bir elbise alıyordu,
kıza biraz söylendim valla, biraz uzak dur dedim yaaa, ne o öle nispet yapar gbi dedim
tüm magazaya senlik oldu::))))

geçmiş olsun ikinizede kızlar

Şirvancım göbeğin hayırlı olsun:)) Hiç aklıma gelmezdi bigün göbeğim olcak ve bu hoşuma gidecek. Bende bakıp duruyorum genelde dar giyiyorum belli olsun diye:)) Bende resmini çektim ama henüz ekleme fırsatım olamadı. En yakın zamanda göndercem bende...

croxilex den bir haber çıkmadı göbeğindeki problem için dr gideceğini yazmıştı inşallah iyidir

bu arada kadın tutan diğer arkadaşlar ne kadar veriyonuz. bende istiyom epeydir , burda bi hanım var ben geleyim dedi ama geçen sene parasına 50 dedi, bu sene daha çokmuş güya. banada50 çok geldi açıkçası. sizler verin rakam da karşılaştırma yapayım.

Bende bayrama elbise aldım canım
Giyemk için hevesleniyorum
neyseki bayrama az kaldı
İyi günlerde giy canım:)))

şemşemar temizliğe gelen kadınların fiyatı burda geliş sıklığına göre değişiyor. haftada bir gelirse daha az alıyo ama ayda bir alırsan daha çok istiyolar.

ne yaparsın geceyarısıgüneşi iş başa düştü çok yoruldum ama mola vercem şimdi yatak odamı sildim süpürdüm çıktım belim koptu sıra bebişimin odası olacak boş odaya geldi ama dinlenmeden bişey yapamam bende senin gibi kendi yaptığım nerdeyse hiçbirşeyi yiyemiyorum yani biz her pazar balık yemeye gidiyoruz mudanyaya hafta içide 2-3 günde bir balık yağı hapını yutuyorum

ya ben balığa dokunamıyorum bile.balık yerine ceviz yemeye çalışıyorum ama inşallah faydası olur.zaten 30.haftadan sonra omega3 vericekmiş doktor.balığın yerini tutmaz tabi ama hiç almamaktan iyidir

canım sen elini sürmicen tabii, eşin , annen, kayınvaliden , ne bilim kardeşin yapsın balığı sen bir güzelce yee...

ben bişeycik soracağım , biz niye başka topiğe göbiş resimleri, isimleri, kilolar,,, ayrı ayrı giriyoruz..
sonra burası ilerlemiyor,,
urla hanım kızıyor bize ((

tamam orda hepsi ayrı ayrı güzel oluyor ama .....
urlacım sen en iyisi diğer topiklerin sayfalarıda toplayarak hesapla,,,
nasılsa onlarda bizin 2009 nisan analarının

tünaydın kızlaaar,

ooooo başlamışsınız bile bayram temizliğine.. valla ben camlarımın hepsini geçen hafta eşime sildirdim çok söylendi ne gerek var diye ama saolsun yinede yaptı.. perdelerimide yıkayıp astım. mutfağım küçük zaten bu haftasonuda detaylı olarak mutfağı temizleyip, bi toz falan alırım..

bu arada tüm hasta olanlara Allah tan acil şifalar diliyorum.. çok çok geçmiş olsun.

sabah şu doğum meselesi yüzünden epey paniklemiştim, insan düşündükçede kafasında büyütüyor ama yazdıklarınızı okudukça rahatladım. böyle giderse sayenizde xlarge bi hatun olucam sırnaşık şey

şu balık konusuna gelince..ben oldum olası sevmem balığı ama çok zorda kaldıkça hamsi falan yiyodum. şimdi her haftasonunu balık günü ilan ettik.eşim temizliyo ama şimdi balıkçılar hamsi hariç bi çok balığı temizleyip satıyorlar. temizlemeyi sevmeyen arkadaşlarım öyle alabilirsiniz, bol limonlada fırına verin çok kokusu olmuyo o zaman..yanınada bol yeşillikli bi salata yapın, yeşilliklerde kalsiyum miktarı çok yüksekmiş çünkü.. bi taşla iki kuş :1rolleyes:

bu arada bebişlerinizin isimleri belli oldu mu??? ben hala kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…