yazı için tesekkürler bursasu çok güzel anlatmış canım ama ben fazla yiyemiyorum balık yaaa ama bebiş için zorlarım kendimi. Bide ben pişirincede yemek istemiyorum.cokacimcoook
merhaba kızlar bende şimdi yeni bitirdim yazılanları
moralim bozuk bugün kızlar eşim çok hasta çok fena üşütmüş ciğerlerini sanırım kalk doktora gidelim diyorum gitmiyor onu öylede görmek beni üzüyor
ben işe geldim o evde offf ya yanında olsamda ilgilenebilsem
Anca yazıları okudum:) Bugün buradayım büyük ihtimalle çünkü temizlik var, annem gelicek, yazarım aradan size de işallah.
Sabah dr.u aradım Cerrahpaşada bi prof. göğüs hastalıkları üzerine, yarın sabah gidicem. Benim akdeniz anemisinden kaynaklı olabilirmiş, bende öyle düşünüyodum zaten. Bakalım yarın bi gidimde muayene etsin umarım başıma bi iş açılmaz bu nefes darlığından
ImageShack - Image Hosting :: 041208bm7.jpg
BENİM GÖBİŞ ,,, KENDİM BAKINCA ÇOK ÇIKTI DİYORDUM. RESİMDE HİÇ ÖYLE GÖZÜKMÜYORMUŞ.
TOPLAM 4,5 KİLO ALMIŞIM
croxilex den bir haber çıkmadı göbeğindeki problem için dr gideceğini yazmıştı inşallah iyidir
Bende bayrama elbise aldım canımsirvan ben bi becerebilsem size göbek sov yapacam ama
bugün öglen kocacımla carsıya kacabildik ve süper bir bayramlık elbise aldım mor mor
ben onu denerken magazada ki herkes kac aylık diyoduuu
aynada da yanımda dal gibi bir kız incecik süper bir elbise alıyordu,
kıza biraz söylendim valla, biraz uzak dur dedim yaaa, ne o öle nispet yapar gbi dedim
tüm magazaya senlik oldu::))))
bu arada kadın tutan diğer arkadaşlar ne kadar veriyonuz. bende istiyom epeydir , burda bi hanım var ben geleyim dedi ama geçen sene parasına 50 dedi, bu sene daha çokmuş güya. banada50 çok geldi açıkçası. sizler verin rakam da karşılaştırma yapayım.
evet ya bende onu düşünüyodum şimdi. ne yaptı acaba ?
ya ben balığa dokunamıyorum bile.balık yerine ceviz yemeye çalışıyorum ama inşallah faydası olur.zaten 30.haftadan sonra omega3 vericekmiş doktor.balığın yerini tutmaz tabi ama hiç almamaktan iyidir
nerdesiniz yaaaa;
ben gelince hepiniz koyboluyorsunuz....
giderim haa ,,, gelmem bir daha .......
ImageShack - Image Hosting :: 041208bm7.jpg
BENİM GÖBİŞ ,,, KENDİM BAKINCA ÇOK ÇIKTI DİYORDUM. RESİMDE HİÇ ÖYLE GÖZÜKMÜYORMUŞ.
TOPLAM 4,5 KİLO ALMIŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?