tünaydın kızlaaar,
ooooo başlamışsınız bile bayram temizliğine.. valla ben camlarımın hepsini geçen hafta eşime sildirdimçok söylendi ne gerek var diye ama saolsun yinede yaptı.. perdelerimide yıkayıp astım. mutfağım küçük zaten bu haftasonuda detaylı olarak mutfağı temizleyip, bi toz falan alırım..
bu arada tüm hasta olanlara Allah tan acil şifalar diliyorum.. çok çok geçmiş olsun.
sabah şu doğum meselesi yüzünden epey paniklemiştim, insan düşündükçede kafasında büyütüyor ama yazdıklarınızı okudukça rahatladım. böyle giderse sayenizde xlarge bi hatun olucam sırnaşık şey
şu balık konusuna gelince..ben oldum olası sevmem balığı ama çok zorda kaldıkça hamsi falan yiyodum. şimdi her haftasonunu balık günü ilan ettik.eşim temizliyo ama şimdi balıkçılar hamsi hariç bi çok balığı temizleyip satıyorlar. temizlemeyi sevmeyen arkadaşlarım öyle alabilirsiniz, bol limonlada fırına verin çok kokusu olmuyo o zaman..yanınada bol yeşillikli bi salata yapın, yeşilliklerde kalsiyum miktarı çok yüksekmiş çünkü.. bi taşla iki kuş :1rolleyes:
bu arada bebişlerinizin isimleri belli oldu mu??? ben hala kararsızım..
ya bi saattir uğraşıyorum açamadım resimleri kafamçokkarıştı olmuyo işte olmuyoooo!!
balık tarifi verince aklıma geldi, bizim devamlı balık aldığımız bir yer var, ordaki adamcağız tarif etti,
hamsilerin kılçıklarını çıkartın , patatesleri halka halka doğrayın , bol doğranmış sarımsak, yağ , su, tuz,
fırın tepsisine patatesleri dizin , üzerine ayırdığınız hamsileri dizn, onun üzerine sarımsakları serpistirin, üzerine yağ, 1 bardak su (balığa göre tahmini), tuz ekleyin fırına verin,,,,
buğlamaya pişerken limon koyunca tadını bozuyormuş, (balıkçı öyle söyledi)
pistikten sonra limon sıkarsınız.....
balığın öyle güzel bir suyu çıkıyorki, hele sarısakla birleşince ekmek bandırıp yiyosun.
tavsiye ederim.
ayy canım istedi, hafta sonu olsada yapsak.... (bulunan birşey olduğu için yazdım)
yaparsanız benim içinde yiyin, afiyet olsun, bebişe yarasın
kızlar Allah bu yolda hepinize yardımcı olsun.inşallah yavrularınızı kucağınıza alırsınız......
28 kasımda bebeğimle vedalaştık.canım yavrumun kalbi durmuş.1 hafta öyle taşımışım.suni sancıyla doğum yaptım.tam 21 haftayı bitirmiştim.sorunun ne olduğu araştırılıyor.
nisanda mutlu doğum haberlerinizi okumayı umut ediyorum.lütfen benim için dua edin.en kısa zamanda anne olayım ben de.inanın anne olmak için çok uğraştım ben ,nasip olmadı yine.
çok kötüyüm çoook. sizi daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden daha fazla yazamıycam.beni listelerden silerseniz sevinirim.
Allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun canım üzme kendini. inşallah düzelir bir an öncemerhaba kızlar bende şimdi yeni bitirdim yazılanları
moralim bozuk bugün kızlar eşim çok hasta çok fena üşütmüş ciğerlerini sanırım kalk doktora gidelim diyorum gitmiyor onu öylede görmek beni üzüyor
ben işe geldim o evde offf ya yanında olsamda ilgilenebilsem
canım genelde tutuyor ama :ecrin_bebek:sositososito
BEN DE ERKEK ANASIYIM AMA ;
BEN EKŞİ YİYORUM.
TURŞU , LİMON , SALATALARIN SUYUNU ,,, İÇMEDEN DURAMIYORUM.
yani;
ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı ---- bende tutmuyor.....
urlacım aynı benimdfe öyle gözüm hep tatlılarda.eheheh alemsin şirvan bende ilk aylar ekşi turşu yedim
ama şimdilerde tatlı saldırganlıgım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?