2009 Nisan Anneleri buraya

balık tarifi verince aklıma geldi, bizim devamlı balık aldığımız bir yer var, ordaki adamcağız tarif etti,
hamsilerin kılçıklarını çıkartın , patatesleri halka halka doğrayın , bol doğranmış sarımsak, yağ , su, tuz, (isterseniz halka doğranmış soğan)

fırın tepsisine patatesleri dizin , üzerine ayırdığınız hamsileri dizn, onun üzerine sarımsakları serpistirin, üzerine yağ, 1 bardak su (balığa göre tahmini), tuz ekleyin fırına verin,,,,
buğlamaya pişerken limon koyunca tadını bozuyormuş, (balıkçı öyle söyledi)
pistikten sonra limon sıkarsınız.....

balığın öyle güzel bir suyu çıkıyorki, hele sarısakla birleşince ekmek bandırıp yiyosun.
tavsiye ederim.

ayy canım istedi, hafta sonu olsada yapsak.... (bulunan birşey olduğu için yazdım)
yaparsanız benim içinde yiyin, afiyet olsun, bebişe yarasın

Son düzenleme:
imageshackten yüklüyoruz ya resimleri
be şimdi hizliresim den ekliyorum hemen upload oluyor ve gözüküyor ordan yükleyin resimlerinizi

çok güzel anlatmışsın canım ama beni kocam ne sarımsak ne soğan ağzına bile koymuyo!! hatta o kadar nefrat ediyo ki isimlerini bile söylemiyo :1no2: oysa sarımsak doğal antibiyotik ve kış için çok ideal.. neyse canım ben de bol bol tarhana tüketiyorum, o da soğuk algınlığına birebir!! evinde tarhanası olmayanlara tavsiyem bi çok yerde bulabileceğiniz yeldanlızade diye bi isimde (acılı acısız 2 çeşit) tarhana var, oldukça güzel hatta üzerinde tarifi bile var..özellikle çalışanlar için büyük kolaylık olur..

kızlar Allah bu yolda hepinize yardımcı olsun.inşallah yavrularınızı kucağınıza alırsınız......

28 kasımda bebeğimle vedalaştık.canım yavrumun kalbi durmuş.1 hafta öyle taşımışım.suni sancıyla doğum yaptım.tam 21 haftayı bitirmiştim.sorunun ne olduğu araştırılıyor.

nisanda mutlu doğum haberlerinizi okumayı umut ediyorum.lütfen benim için dua edin.en kısa zamanda anne olayım ben de.inanın anne olmak için çok uğraştım ben ,nasip olmadı yine.

çok kötüyüm çoook. sizi daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden daha fazla yazamıycam.beni listelerden silerseniz sevinirim.
Allah yardımcınız olsun.

canım benim basın sagolsun

ALLAH sabırlar versin insallah
ve en kısa zamanda tekrar yanımıza gel insallah
kocaman öpüyorum seni

butterfly's çok üzüldüm.lütfen kendine iyi bak çok üzme kendini desekte teselli edecek sözler bulmakta zorlanıyor insan.
umarım en kısa zaman da yeniden anne olursun canım.

canım yaaa. inan çok üzüldüm. başın sağolsun. Allah başka acılar göstermesin. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın Allah yardımcın olsun canım . Allah'a emanet ol.

butterfly's başın sağolsun..Allah sana ve eşine sabırlar versin.. inşallah bundan sonrasında herşey dilediğince ve gönlüne göre olur..bir an önce anne olursunda tüm acıların hafifler inşallah..

heppinize merhaba kızlar nasılsınız
bugün rutin kontrolumuze gittik oğlum ellerini yüzüne klapadı doktora göstermedi ve uyuyordu doktorumuz cok uğraştı uyandıramadı ben zayıfım ama oğlumun gelişimi cok iyimiş doktor takma dedi almasanda olur bebek alsında. zatan yiyorum da ama ben almıyorum bebeğim alıyo
şirvan göbeğin sana büyük gözüküyormuş ama sen benimkini görsen krıze girersin kocaman seninki çok kibarmış

butterfily canım sakın yanlış anlama ben mesajı yazdıktan sonra gördüm cok özür dilerim bilemedim ama bende ilk bebeğimi kaybeden biri olarak seni çok iyi anlıyorum tüm kalbim ve dualarım seninle
benim doktorum ben ağlamaktan helak olunca
bak sorunsuz bi bebek asla seni terketmezdi demek bi aksaklık varmış hayırlısı buymuş demişti ve ben 3 ay sonra oğluma hamile kaldım
eminim bu günlerin acısı yakında cıkacak hatta benim gibi süpriz bebeğin bile olacak canım cok yıpratma kendini ve konuşmaktan korkma içine de atma sakın
tevekkül et dualarımız seninle

unutma bebeğin seni cennet kapısında şefaatci olmak için bekliyor gitmiş olsada ona muhakkak bi isim koy olurmu

butterfly 's' Allah sabır versin
Diyebileceğimiz pek birşey yok nasip, hayırlısı buymuş deyip kendini teselli etmelisin.
İnşallah Rabbim sana hayırlı, sağlıklı bir evladı en kısa sürede nasip eder. Sana ve tüm bu durumu yaşayan anne adaylarına dua ediyorum.

isim koyar ve hatırladıkca o isimle anarsan mahserde uyandığında o isimle cağrılacak sonra soracak ama annem babam beni hiç görmrdiki diyecek meleklerde görmediler ama seni okadar sevdilerki bu ismi koydular
bebeğinde
o zaman beni görmeden seven ve isim veren anne babama sefaatçi olmak isterim diyecek rabbimde o zaman bizleri acımızla sınadığı gibi ödüllendirecek inan
bebnim bebeğimin adı ENES di

buterfflys canım benim başın sağolsun böle bi durumda ne derir. hiç bilmiyorum. üstelik 5. aylara gelmişken alla sabır versin inşallah eysan çok güzel yazmış inşallah sana moral olmuştur.rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı güzel bir bebek nasip etsibn. diğerinin acısını unuttursun inşallah.
geçmiş olsun canım üzme kendini. inşallah düzelir bir an önce

canım genelde tutuyor ama :ecrin_bebek:

eheheh alemsin şirvan bende ilk aylar ekşi turşu yedim
ama şimdilerde tatlı saldırganlıgım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
urlacım aynı benimdfe öyle gözüm hep tatlılarda.

kızlar çok üzüldüm butterflysa lütfen hepimiz dua edelim allah ona bir an öbnce sağlıklı bir bebek versin hamilenin duası kabul olurmuş. :a015:

butterflys ne yazacagımı bılemiyorum Rabbim ganı ganı sabırlar versin sakın kendini bırakma en kızsa zaman da aramıza geliceksin hepimiz inanıyoruz.sebebini ögerenince bizimle paylaşırsan sevinirim.kendine cok ii bak.

kızlar nerdesiniz konuşmuyorsunuz ya ben rüyamda bebeğimi gördüm ama şu an hiç hatılamıyorum nasıl bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…