2009 Nisan Anneleri buraya

evet arkadaşlar düşük bebeklerede isim konması gerekiyomuş. dün eşim kitap okurken söyledi. öbür tarafta bekler ve annem babam bana isim koymadı dermiş. eysan çok güzel anlatmış. o yüzden düşükde olsa bebeklerimize isim koyalım. eysanın dedği gibi onlar cennet kapısında şefaatçi olmak için inşallah bekliyolar.

butterfly bebeğine allahtan rahmet diliyorum,sanada başsağlığı canım benim....seni burada anlayacak o kadar çok insan var ki ve inan bana acılar hafifliyor....bende 2003 5 kasımında kızımı kaybetmiştim 16.haftayı bitirdiğimizde....ama rabbim yine bahşetti yine hamileyim,yine kızım olacak....Allah tez zamanda bizi bırakmayacak bebekler nasip etsin sanada....eysan arkadaşıma katılıyorum bebeğine isim koymayı unutma.bizde ilk kızımızdan birşey anlayamadığımız için adını RÜYA koyduk....tekrar başın saolsun,mekanı cennet olsun meleğimizin

canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm seninle çokşey paylaştık ya moralim bozuldu üzülme diyemem ama çok yıpratma kendini bende bebeğimi kaybettiğimde yıkılmıştım hatta bu yüzden çeşitli hastalıklarla tanıştım sen o durumu düşme yüce Rabbim sabrını versin,yardımcınız olsun bu yaşadığın son acın olsun dualarım seninle.

canım yaaa. inan çok üzüldüm. başın sağolsun. Allah başka acılar göstermesin. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

iyi akşamlar kızlar.. mesai bitti, ben çıkıyorum. görüşmek üzere sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
butterflys çok geçmiş olsun canım benim ,allah en kısa zamanda inşallah yeniden tattır bu duyguyu,başın sağ olsun canım benim..............

kızlar kusura bakmayın ya yazdıklarınızı okudum ama butterflys in olayını okuyunca hepsi aklımdan silindi onunla aynı gün hamile kalmıştık çok etkilendim................

hatırladığım kadarıyla didem ben temizliği 70 ytlye yaptırıyorum,orda çok ucuzmuş canım ya..................

şirvan göbüşün küçücük ya benimki niye böle büyümüş anlamadım.................

şirvan göbeğim seninki kadar. endişelenmeme ggerek kalmadı SAT larımızı yakın. demek ki az olması normal bide ben etek filan giyiyorum ondan hiç belli olmuyor. :CüvCüv:
kızlar küçücük şeylere kafamızı takıyoruz ne sıkıntılar var şükretmemiz lazım buttterrflysın imtihanı çok zor sancı vermişler doğum yaşamış ama kolları boş kalmış kıyamam yaa rabbim bundan sonra gönlüne göre versin inşallah herkese iyi akşamlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz. :a015:

merhaba arkadaslar okuya okuya bir hal oldum kizlar hiziniza yetisemiyorum supersiniz ben bir haftadir sehir disindaydim bir yazdim ama sonra hemen cikmak zorunda kaldim bugunde anca okudum butterflys canim inan bana cok uzuldum basin sagolsun hasta olan arkadaslarada gecmis olsun diyorum kendimize dikkat edelim arkadaslar lutfen daha fazla uzulmeyelim

biz onumuzdeki hafta sonu istanbula tasinacagiz internet baglantim olmayabilir sizi size emanet ediyorum kendinize dikkat edin ileriki zamanda gorusmek uzere sevgiler

arkadaşlar merhabalr.eve yeni geldim ve tüm yazılanları okudum ama butterfly's dan başka bişey düşünemiyorum şu an.canım arkadaşım senin için tüm kalbimle dua ediyorum.tüp bebek tedavisiyle hamile kalan biri olarak yaşadıklarını biliyorum.ama yazcak bişey bulamıyorum.çok üzgünüm.başın sağolsun.inşallah tedavisiz yeniden hemencecik hamile kalırsın.tüm dualarım seninle.

selamlar.... herkesin iyi olması duasıyla...

yazdıklarınızı hep okudum ama butterfly her şeyi bitirdi bende..... Rabbim sabır versin eşine ve sana... inşallah Rabbim en kısa zamanda yeni bebek nasip eder....

rabbim yavrularımızı korusun bizi onlarsız bırakmasın inşallah....

butterfly 's cnm çok üzüldüm başın saolsun....Allah en kısa zamanda yeni bir bebek nasip etsin inşallah......

butterfly's şu an okudum ve iptal oldum ağlamaktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahtan sana ve eşine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Umudunu ve inancını yitirme, bebeklerimizi bize veren yüce Rabbim almakta onun bileceği bişey sanırım o nedenle çok söz yok bu noktada. En kısa sürede hayırlısıyla ve sağlıkla seni yeniden aramızda göreceğimize inanıyorum. Lütfen bırakma kendini. Tüm kalbimle dualarım seninle arkadaşım:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız birazdan doktora gidicem gelince anlatırım çok heyecanlıyım öpüyorum hepinizi........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…