butterfily canım sakın yanlış anlama ben mesajı yazdıktan sonra gördüm cok özür dilerim bilemedim ama bende ilk bebeğimi kaybeden biri olarak seni çok iyi anlıyorum tüm kalbim ve dualarım seninle
benim doktorum ben ağlamaktan helak olunca
bak sorunsuz bi bebek asla seni terketmezdi demek bi aksaklık varmış hayırlısı buymuş demişti ve ben 3 ay sonra oğluma hamile kaldım
eminim bu günlerin acısı yakında cıkacak hatta benim gibi süpriz bebeğin bile olacak canım cok yıpratma kendini ve konuşmaktan korkma içine de atma sakın
tevekkül et dualarımız seninle
unutma bebeğin seni cennet kapısında şefaatci olmak için bekliyor gitmiş olsada ona muhakkak bi isim koy olurmu
kızlar Allah bu yolda hepinize yardımcı olsun.inşallah yavrularınızı kucağınıza alırsınız......
28 kasımda bebeğimle vedalaştık.canım yavrumun kalbi durmuş.1 hafta öyle taşımışım.suni sancıyla doğum yaptım.tam 21 haftayı bitirmiştim.sorunun ne olduğu araştırılıyor.
nisanda mutlu doğum haberlerinizi okumayı umut ediyorum.lütfen benim için dua edin.en kısa zamanda anne olayım ben de.inanın anne olmak için çok uğraştım ben ,nasip olmadı yine.
çok kötüyüm çoook. sizi daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden daha fazla yazamıycam.beni listelerden silerseniz sevinirim.
Allah yardımcınız olsun.
bursasu
moralim bozuldu umarım butterfly sonradan yazdıklarımı okumuştur
kızlar Allah bu yolda hepinize yardımcı olsun.inşallah yavrularınızı kucağınıza alırsınız......
28 kasımda bebeğimle vedalaştık.canım yavrumun kalbi durmuş.1 hafta öyle taşımışım.suni sancıyla doğum yaptım.tam 21 haftayı bitirmiştim.sorunun ne olduğu araştırılıyor.
nisanda mutlu doğum haberlerinizi okumayı umut ediyorum.lütfen benim için dua edin.en kısa zamanda anne olayım ben de.inanın anne olmak için çok uğraştım ben ,nasip olmadı yine.
çok kötüyüm çoook. sizi daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden daha fazla yazamıycam.beni listelerden silerseniz sevinirim.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?