Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım.Ben dün yoktum kızımı doktora götürdüm.Dün yazılanları okumadan bi meraba diyeyim dedim.Kızımın kalbinde ağrı var diye götürmüştük.Mitral kapak yetmezliği varmış.Daha açıkçası kalp kapağı kaçırıyomuş kanı tam kapanmıyomuş.Şimdilik bi sorun olmaz sadece dikkat edin ağır bi hastalık geçirmesin özellikle bademcik dediler.Ve 21 günde bir iğne olacak 21 yaşına kadar.Kalp romatizması geçirmiş olabilir yada doğuştan var olabilir dediler.DOğuştan varsa hiç sorun olmaz ama kalp romatizmesi sonucu oluşmuşsa bu iğneleri olması lazım ki biz öyle varsayıyoruz dediler.İhtiyaten yani.Neyse uzun oldu sıkmamışımdır umarım.Ben şimdi geçmişi bi okuyayım.
Şirvancım ya göbişin küçücükmüş yoksa benimki mi çok büyüdü.Sipsivri bi karnım var.Ayrıca arkadaşlar benim yürümem değişti yaa.Bebişim çok aşağıda gibi geliyo bana Adım atarken yalpalan yalpalana atıyorum bi oyana bi buyana eğilip bükülüyom.Kasıklarımda baskı var nedense.Hızlı yürüyemiyorum zaten.Sizde de varmı böyle sorunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?