2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım.Ben dün yoktum kızımı doktora götürdüm.Dün yazılanları okumadan bi meraba diyeyim dedim.Kızımın kalbinde ağrı var diye götürmüştük.Mitral kapak yetmezliği varmış.Daha açıkçası kalp kapağı kaçırıyomuş kanı tam kapanmıyomuş.Şimdilik bi sorun olmaz sadece dikkat edin ağır bi hastalık geçirmesin özellikle bademcik dediler.Ve 21 günde bir iğne olacak 21 yaşına kadar.Kalp romatizması geçirmiş olabilir yada doğuştan var olabilir dediler.DOğuştan varsa hiç sorun olmaz ama kalp romatizmesi sonucu oluşmuşsa bu iğneleri olması lazım ki biz öyle varsayıyoruz dediler.İhtiyaten yani.Neyse uzun oldu sıkmamışımdır umarım.Ben şimdi geçmişi bi okuyayım.

günaydın

selinay hayırlı haberlerle gel inşallah

ebrartuba canım cok gecmiş olsun.. off küçüçük yaşta büyükkkkkkkk sorunlar

allahım saglık versin yarrabbim

bende geçmişi bi okuyayım

kızlar hepinize günaydın hepimiz için güzel bir olsun inşallah kaydirigubbakcemile5
ebrar tuğba canmı kızına geçmiş olsun allah şifa versin :Saruboceq:
selinay güzel haberlerini bekliyoruz canım sen ayrıntılıya mı girecektin bugün yerimseniben

butterfly's canım başınız sagolsun..... aglıyorum sabah sabah allahım en yakın ve hayırlızamanda tekrar bebeginle olasın

Anca bitirdim yazılanları butterfly's başın sağolsun canım çok üzüldüm.Allah hiçbir hamileye yaşatmasın böyle olayları.Umarım en kısa zamanda tekrar annelik duygusunu yaşarsın.Allah bebeklerimizi bize bizide bebeklerimize bağışlasın.

Şirvancım ya göbişin küçücükmüş yoksa benimki mi çok büyüdü.Sipsivri bi karnım var.Ayrıca arkadaşlar benim yürümem değişti yaa.Bebişim çok aşağıda gibi geliyo bana Adım atarken yalpalan yalpalana atıyorum bi oyana bi buyana eğilip bükülüyom.Kasıklarımda baskı var nedense.Hızlı yürüyemiyorum zaten.Sizde de varmı böyle sorunlar?

urla benimde yürürken değilde ayakta hareketsiz dikelirken tarif ettiğin yerde benimde baskı gibi bi ağrı oluyor bende üşüttüğümü düşünüyordum demek normal miş

selam kızlar...ebrartuba geçmiş olsun canım.....selinay güzel haberlerle dön....dünde aliye gidecekti detaylıya...şöle herkes dönsünde ,hoş haberler versin bizlere ve bayrama güzel girelim....

Bende özellikle sol bacağım kasıyo sanki kasıklarımdan ama bebişim hep sağ tarfımda neden sol tarafımda kasılma oluyo anlamıyorum.Bende napim devrile devrile yürüyorum tam hamiş oldum yani yürüyüşümlede.Zaten benim göbişi farketmemek imkansız.Gören büyümüşsünüz diyo.

günaydın büyülü bahceler

dünden beri kendimde değilim, butterfly benide cok üzdü
, kimbilir o nasıl, ALLAH ım sabırlar versin

benim dün gece tam yattım sag bacagım kastıııııııııııııı arada oluyorrr

oglan analarında bacak kasılmaları olurmuş ama ben artık inanmıyorum böle seylere

bizimde göbiş büyüdü

gecen bayram siyah balon etek elbise gıymıştık

bu bayram
siyah tayt
üzerime yeşil,sarı,gri, enine çizgili dizlerle hoş bi kazak aldık
çizmelerimizide giydikmi süper oluyoruz
ogluşumla dün gece ayna karsısında giyindik ehehehehehhe

ay kızlar 9 gün tatil başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Buarada bayramlıklarını alanlar olmuş.Bende dün aldım kızıma kendime eşime.Kendime siyah kumaş pantolon aldım ikitane siyah badi biri yuvarlak diğeri kare yakalı bide kalın askılı siyah bedi aldım.Birde fıstık yeşili kazak ama önü v yaka taa göbeğime kadar bol kesim üstü karnı lastikli oturuyo kolları da yarasa kol yarım.Altına badi giycem.Sadece pantolonu hamilelikçiden aldım diğerlerini normal konfeksiyonlardan aldım.Kızıma elbise badi eşofman takımı eşimede kazak ve gömlek ikiside morlu.Sarışın olunca yakışıyo.Hamilelik kazaklar hoşuma gitmedi yaa çok denedim ama beğenemedim.O ebru vardıya hani hamilelik sitesi o kıyafetler vardı çok kalın geliyo bazıları o kemerli kazak falan.bende sonrada giymek için

canım sen çok mu kilo aldın daha 5 aylığız erkekn değilmi bahsettiğin şikayetler için sanırım bu aralar biraz yukarı çıkması lazım karnımızın benimkide daha kasıklarımın üstünde hissediyorum çok nadirde göbek değiliğin yakınlarında pıt pıt vuruyor

ben dogum zamanı kadın tutacagım
şimdilik allahıma şükür yapıyorum

gerekirse 50-60-70 vericez tam günü ama hersey havalancak halılar silincek perdeler v.s
herseyi yerınden oytıcaz
sonucta bi kac kişi olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…