biz onumuzdeki hafta sonu istanbula tasinacagiz internet baglantim olmayabilir sizi size emanet ediyorum kendinize dikkat edin ileriki zamanda gorusmek uzere sevgiler
günaydın kızlar nasılsınız birazdan doktora gidicem gelince anlatırım çok heyecanlıyım öpüyorum hepinizi........................
Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım.Ben dün yoktum kızımı doktora götürdüm.Dün yazılanları okumadan bi meraba diyeyim dedim.Kızımın kalbinde ağrı var diye götürmüştük.Mitral kapak yetmezliği varmış.Daha açıkçası kalp kapağı kaçırıyomuş kanı tam kapanmıyomuş.Şimdilik bi sorun olmaz sadece dikkat edin ağır bi hastalık geçirmesin özellikle bademcik dediler.Ve 21 günde bir iğne olacak 21 yaşına kadar.Kalp romatizması geçirmiş olabilir yada doğuştan var olabilir dediler.DOğuştan varsa hiç sorun olmaz ama kalp romatizmesi sonucu oluşmuşsa bu iğneleri olması lazım ki biz öyle varsayıyoruz dediler.İhtiyaten yani.Neyse uzun oldu sıkmamışımdır umarım.Ben şimdi geçmişi bi okuyayım.
urla benimde yürürken değilde ayakta hareketsiz dikelirken tarif ettiğin yerde benimde baskı gibi bi ağrı oluyor bende üşüttüğümü düşünüyordum demek normal miş
canım sen çok mu kilo aldın daha 5 aylığız erkekn değilmi bahsettiğin şikayetler için sanırım bu aralar biraz yukarı çıkması lazım karnımızın benimkide daha kasıklarımın üstünde hissediyorum çok nadirde göbek değiliğin yakınlarında pıt pıt vuruyor
günaydın herkese ;
ben bu sabah tetenoz aşımı oldum. hiç açımadı, hala açı yok...
uyuşuyor falan diye duymuştum....
sanki aşı yapmadılar gibi geldi bana ......
bu arada bebişin kalp atışlarının dinlediler,,,
aç karnına gitmiştim. bebek açıkmış çabuk bişeyler yee dediler, sonra yeniden dinleyeceğiz dakikada 134 çıkmıştı....
herneyse meyve suyu - bisküvi atıştırdım biraz 5-10 dak sonra yeniden kalp atışlarına bakıldı. hemsire değişmişti bu arada...
buda kalp atışlarını bulmakta güçlük çekti,,,bebeğin hareketlerini hissediyormusun diye sordu...
çok korktummm ne diyo bu kadın diye geçirdim içimden ... sonunda buldu.. bu seferde kalp atışı dakikada 136 dediler,,, normalmiş bişey yokmuş....
sabah sabah şoka sokacaklardı. insanı....
hemde benim gibi pimpirikli bir acemi anneye bu yapılırmı,,, kendi doktoruma mı gitsem ,,, arayada bayram giriyor... gerçi randevumda bayramdan sonra salı günü.....
sizce ne yapım ben yaa....
şirvan bence merak etme. geçen ben gittim , bende de doktor hemşireyle fısır fısır konuştu. aşağıda duruyo demi. felan diye.günaydın herkese ;
aç karnına gitmiştim. bebek açıkmış çabuk bişeyler yee dediler, sonra yeniden dinleyeceğiz dakikada 134 çıkmıştı....
herneyse meyve suyu - bisküvi atıştırdım biraz 5-10 dak sonra yeniden kalp atışlarına bakıldı. hemsire değişmişti bu arada...
buda kalp atışlarını bulmakta güçlük çekti,,,bebeğin hareketlerini hissediyormusun diye sordu...
çok korktummm ne diyo bu kadın diye geçirdim içimden ... sonunda buldu.. bu seferde kalp atışı dakikada 136 dediler,,, normalmiş bişey yokmuş....
hemde benim gibi pimpirikli bir acemi anneye bu yapılırmı,,, kendi doktoruma mı gitsem ,,, arayada bayram giriyor... gerçi randevumda bayramdan sonra salı günü.....
günaydın kızlar
bugün süper bir tatil başlıyor
eşim için geçmiş olsun dileklerine tşk edeiyorum halan iyileşemedi kendime dikkat adiyorum bende bana geçmesin diye
bende yarın ayrıntılıya girecem çok heyacan var :)
bende bu arada biriyle anlaştım artık 15 günde bir c.tesi gelecek bana temizlik için eşim istemiyor artık bir yere dokunmama ama ben nasıl duracam o 15 gün bilemiyorum tabi :)
günaydın herkese ;
bu arada temizlikçi kadın bana da 3 hafta da bir geliyor 70 YTL. İstanbulda genelde bu fiyatlarda sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?