urla aynen bende öyleyim o ev temizken bile ben yapmak istiyorum aynen eşim çok kızıyor benim yanımda yapma demet diyor ben görmiyim diyor bende o yokken özellikle işten geç gelince hemen o fırsatı değerlendirip yapıyorum
yani bendede bu hastalık var duramıyorum bazen kendime kızıyorum
ebru evet canım aynı sayılır fiyatlar banada 75 ytl geliyor
canım bende 70 ytl veriyorum. hatta bazen yarın gün alıyorum. 35 veriyorum.
ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri , hiç temizlik yapmadım
butün gün iş yerindeyim akşam 7 de eve geliyorum. yemek falan derken vakit geçiyor,
tv karşısında ayaklarımı uzaltıp dinlenmek daha cazip geliyor,,,
hafta sonuda bir pazar var ,, onuda eşime ayırıyorum ....
ne yapıp canımdan öte değilya,,, bence sizde yormayın kendinizi ...
günaydın herkese ;
ben bu sabah tetenoz aşımı oldum. hiç açımadı, hala açı yok...
uyuşuyor falan diye duymuştum....
sanki aşı yapmadılar gibi geldi bana ......
bu arada bebişin kalp atışlarının dinlediler,,,
aç karnına gitmiştim. bebek açıkmış çabuk bişeyler yee dediler, sonra yeniden dinleyeceğiz dakikada 134 çıkmıştı....
herneyse meyve suyu - bisküvi atıştırdım biraz 5-10 dak sonra yeniden kalp atışlarına bakıldı. hemsire değişmişti bu arada...
buda kalp atışlarını bulmakta güçlük çekti,,,bebeğin hareketlerini hissediyormusun diye sordu...
çok korktummm ne diyo bu kadın diye geçirdim içimden ... sonunda buldu.. bu seferde kalp atışı dakikada 136 dediler,,, normalmiş bişey yokmuş....
sabah sabah şoka sokacaklardı. insanı....
hemde benim gibi pimpirikli bir acemi anneye bu yapılırmı,,, kendi doktoruma mı gitsem ,,, arayada bayram giriyor... gerçi randevumda bayramdan sonra salı günü.....
sizce ne yapım ben yaa....
günaydınn
tatile az kaldı son gün mutluyuz hihoyyyt
benim karnım resmen göğüslerimin altından şişti. Kız olduğu için belki böle ama öle alt tarafta sivri bi karnım yok. Komple şişiğim :)
Ben tetenozu doktoruma sordum 6. ve 7. aylarda yaptırırız dedi. Onun dediğini yapacağım bende doktorum o olduğuna göre ona güvenmem lazım. Yürüyüşüm de pek değişiklik yok hatta bazen farkında olmadan çok hızlanıyorum. Ama yemekten sonraları kıpırdayacak halim olmuyor. Karnım bi şişiyor bir şişiyor sormayın. Çatlayacağım sanıyorum. kafamçokkarıştı
9 gün tatil yapacaklar ne güzel biz yarın burdayız.
bayramdan sonraki cuma- cumarteside burdayız....
bayram zaten kosuşturmaca... kurbanla uğraş,,, gerçi ben bu sefer elimi sürmicem ama,,,
gene de eşimin yanında olmam gerekecek.... hiç sevmiyorum şu kurban işini allah günah yazmasın ama... yorgunluktan başka bir şey değil...
tatil yapacaklar.... sizin adınıza sevindim... ve kıskandım hihoyyyt
kızlar hepinize teşekkür ederim. iyiki varsınız. aceyip moral veriyorsunuz.....
dünkü olaydan sonra (buffers bebeğinin kalpi durmuşya ) bayağı etkiledi,
ben en iyisi bayramdan sonra kendi doktoruma gidimm....
sizin bebişlerin kalp atışları kaçtı, hatırlayan varmı ?
ebrartuba kızına geçmiş olsun canım(acil sifalar diliyorum)
buarada bayramda yeni ciciler alanlara hayırlı osun diyorum....
butün gün iş yerindeyim akşam 7 de eve geliyorum. yemek falan derken vakit geçiyor,
bende senin gibiyim demetcim evde kalınca mutlaka temizlik yapmalıyım yoksa huzursuz oluyorum.Temizlik yapmak beni mutlu ediyo sanki.Eşimde çok kızıyo.Mecburen o evde yokken kaçak yapıyorum bende :)) Geçen cumartesi erken uyandım 6:30 gibi okulda yoktu kızımda geç uyanacak nasılsa diye çamaşır dolaplarını yerleştirdim hepsini.Eşimde erken çıkmıştı sonra söylüyorum afferin sana hiçbir fırsatı kaçırma diyo.Şimdide eğilemiyorum pek bu ağrılar yüzünden bayram temizliğini nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum.Bende birde halı yolluk paspas çırpma hastalığı vardır.Sanki süpürmeyle tazlar mikroplar geçmiyo gibi geliyo.Çamaşır suyula silerim heryeride Yani suyuniçine karıştırırım .Baya zorlanıcam sanırım.
Çok kilo almadım başından beri 5 kilo aldım sadece karnım sivri ama ben hatırlarsanız biara kendimi fazla yorup (hani kaynanama yufka açtımya) baya ağrı çekmiştim kasıklarımda.O zamandan beri tam olarak geçmedi o ağrı.Doktorumda daha dikkatli ol bundan sonra dedi.Bİdaha yormadım kendimi ama yürüyünce o ağrı oluyo hep.Dediğim gibi o zaman benim bebiş biraz aşağı kayıdı sanırım yani bana öyle geliyo.
günaydın nisan anneleri..aslında pc nin karşısına geçtiğimde çok mutluydum sevinçli sevinçli haberlerimizi vercektim ama butterflys bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm...allahım bol bol sabırlar versin..arkadaşım lütfen kendini çok üzme seni en ii bizler anlarız..inan bi an kendimi senin yerine koydum da düşünmesi bile çok acı veriyor ama her işte bi hayır vardır lütfen allaha sığın..dualarımız seninle emin ol.. arkadaşlar biliyosunuz göeğimden bi sıvı geliyordu halada gelmeye devam ediyor ama doktorumuz allaha şükür bi aksilik olamdığını kesinlikle bebeğimle alakalı olmadığını söyledi..bayramda ankaradayız ama bayramdan sonra bi cerraha gidicez..hepinize teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?