2009 Nisan Anneleri buraya

bende senin gibiyim demetcim evde kalınca mutlaka temizlik yapmalıyım yoksa huzursuz oluyorum.Temizlik yapmak beni mutlu ediyo sanki.Eşimde çok kızıyo.Mecburen o evde yokken kaçak yapıyorum bende :)) Geçen cumartesi erken uyandım 6:30 gibi okulda yoktu kızımda geç uyanacak nasılsa diye çamaşır dolaplarını yerleştirdim hepsini.Eşimde erken çıkmıştı sonra söylüyorum afferin sana hiçbir fırsatı kaçırma diyo.Şimdide eğilemiyorum pek bu ağrılar yüzünden bayram temizliğini nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum.Bende birde halı yolluk paspas çırpma hastalığı vardır.Sanki süpürmeyle tazlar mikroplar geçmiyo gibi geliyo.Çamaşır suyula silerim heryeride Yani suyuniçine karıştırırım .Baya zorlanıcam sanırım.

ebru evet canım aynı sayılır fiyatlar banada 75 ytl geliyor

canım bende 70 ytl veriyorum. hatta bazen yarın gün alıyorum. 35 veriyorum.

ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri , hiç temizlik yapmadım
butün gün iş yerindeyim akşam 7 de eve geliyorum. yemek falan derken vakit geçiyor,
tv karşısında ayaklarımı uzaltıp dinlenmek daha cazip geliyor,,,
hafta sonuda bir pazar var ,, onuda eşime ayırıyorum ....

ne yapıp canımdan öte değilya,,, bence sizde yormayın kendinizi ...

aynen şirvan bende. Kendimi çok tembel hissetmeye başlamıştım temizlik yapan arkadaşları duyunca. İyiki söyledin.

canım merak etme bizde muayineden sonra aşıya gittik banada aletle dinleyelim dediler sonra hemşire basbayağı karnımı hamur gibi yağurmaya başladı bide bastırıyorki bende yapma ne yapıyorsun dedim bebeği bulacakmışta kalp atışını dinleyecekmiş neyse sonunda bebeğin kalp atışını duyduk önce 120 dedi sonra 136 sonra 140 derken bebeğinin kalbin düzensiz az atıyo demezmi bende siz dinleyemediniz daha yeni muayineden geldim herşey normaldi dedim.bebek zaten yerinde dyrmuyo bir sağa kayıyor bir sola ben hemşireye inanmadım ama gelde pimpirikli eşime anlat gidip dr somuş doktor gülmüş biz burada herşeyine baktık gayet normaldi ayrıca o aletle dinlemek için bebek daha çok küçük demiş içiniz rahat olsun demiş.yani merak etme bence senin bebeğindede hiçbir sorun yok.

9 gün tatil yapacaklar ne güzel biz yarın burdayız.
bayramdan sonraki cuma- cumarteside burdayız....

bayram zaten kosuşturmaca... kurbanla uğraş,,, gerçi ben bu sefer elimi sürmicem ama,,,
gene de eşimin yanında olmam gerekecek.... hiç sevmiyorum şu kurban işini allah günah yazmasın ama... yorgunluktan başka bir şey değil...

tatil yapacaklar.... sizin adınıza sevindim... ve kıskandım hihoyyyt

kızlar bu kadar temizlik yapıyorsunuz hiç beliniz ağrımıyormu,yapmayın diyoruz madem ille yapacağım diyorsunuz bari camları kapıyı açıp üşütmeyin.

kızlar ayrıntılı ultrasyon yapacaklara uyarı , mutlaka doktora rahim ağzı genişliğini sormaya unutmayın ,
bu çok önemliymiş , seminerde söylemişlerdi

rahim ağzı genişliği 3 cm - normal - 2,5 cm altında erken doğum riski varmış......
gerçi bunları daha öncede yazmıştım ama, gene hatırlatmak istedim.

evet bizim 9 gün tatil. Bizde Adanaya kayınvalidelere gideceğiz kurban falan orda kesilecek ama bana zaten pek bişi yaptırmıyorlardı şimdi hiç birşey yaptırmazlar sanırım :). Benim de eşim çalışacak haftaya cuma ondan dolayı biraz erken döneceğiz ama benim için daha iyi dinlenirim biraz evde.

şirvancım, ben en son sağlık ocağında dinlemiştim ve 130 ile 150 arasındaydı kalp atışları!! çok heyecanlı benim oğlum :))

keşke bende senın gibi düşünüp uygulaya bilsem
içim içimi yiyorr elimde degıl

:teytey::teytey:

bende cumartesileri yatıyorum eşimi yolcu ettıkten sonra dön saga dön sola 9 oluyor saat

kalk melek diyorum uyku yok

başlıyorum işeee

ehehehehhehehe

ANLADIM canım hatırladım yufka açtığını kıyamam hala geçmedi demek tabi çalışıyorsunda ondan dinlenemedin. çok kilo almamışsın o gördüğün bayanıda dikkate alma herkes aYNI OLMUYOR HAMİLELİKLERİNDE BEN ÇOK GÜZEL HAMİLELER TANIYORUM HATTA BAZISI NORMAL HALİNDEN DAHADA GÜZELLEŞİYOR BELKİ BİZDE ÖYLE OLURUZ.

günaydın nisan anneleri..aslında pc nin karşısına geçtiğimde çok mutluydum sevinçli sevinçli haberlerimizi vercektim ama butterflys bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm...allahım bol bol sabırlar versin..arkadaşım lütfen kendini çok üzme seni en ii bizler anlarız..inan bi an kendimi senin yerine koydum da düşünmesi bile çok acı veriyor ama her işte bi hayır vardır lütfen allaha sığın..dualarımız seninle emin ol.. arkadaşlar biliyosunuz göeğimden bi sıvı geliyordu halada gelmeye devam ediyor ama doktorumuz allaha şükür bi aksilik olamdığını kesinlikle bebeğimle alakalı olmadığını söyledi..bayramda ankaradayız ama bayramdan sonra bi cerraha gidicez..hepinize teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için...kaydirigubbakcemile5

İnşallah eda_edanurcum geçen bayram bi tanıdık güzelleşmişsin erkek olacaka galiba bebeğin dedi.Bilemiyorum tabi kardeşim ve eşim sakın kilo verme verirsende göğüslerin ve yüzünden verme oralar öylece kalsın diyolar gülüyoruz.benim memişler küçüktü önce şimdi çok güzel oldular sütlenince.Yüzümde öyle sanırım.Şu popo kısmını versem yeter ben belimden ve karnımdan kilo almam zaten yani yağlanma olmaz.Zaten biz nisan anneleri olarak hepimiz çok güzel olucaz bence nisan gibi güzel bir ayda doğum yapıcaz.

ben kız anneleri çirkinleşir erkek anneleri daha da güzelleşir diye duymuştum. Kız güzelliğini alırmış anneden, erkek de güzellik katarmış. Ben çirkin olucam . Kızım güzel olsun da napalım...

bende hiç yapmıyom valla. nasıl tembelleştem, nasıl uyuşuklaştım sormayın gitsin. akşam 5 te çıkıyom ama eve gidince pestilim çıkmış oluyo. kadında tutmadım evler resmen rezil. kendimden utanıyorum:tomato:

bide evin herşeyini değiştircem a dan z ye onun içinde içimden yapmak hiç gelmiyo. yeni eşylar gelsin onlara bakarım diyom. ama kimbilir ne zaman olacak bu dedğim. o zaman kadar çöp ev oluruz heradekaydirigubbakcemile3

croxilek iyi olmana çok sevindim. bizde baya merak etmiştik. geçmiş olsun.

bende bekarken ve ilk evlendiğim yıllarda acayip titzdim. babmla ne çok kavga ederdik bu yüzden. ama yıllar geçtikçe çok yorulmaya çokda umursamamya başladım çalıştığım için. evde olunca gene dikkat ediyorum. yere bişey düşse hemen süpürge açıp herryeri baştan temizliyom. ama çalışnıca yapmıyom . yapamıyom

neyse ben yemeğe çıkıyom arkadşalr . hepinize afiyet olsun. öpüldünüz

Kızlar bende çalışıyorum ve temizliğimi kendim yapıyorum . aama 1 günde hepsini yapmıyorum yavaş yavaş kendimi çok yormadan yapıyorum . evim temiz olunca mutlu oluyorum ilerde kendimi kötü hissedersem bende tutatrım temizlikçi ama şu anda iyyim.
şirvan sen ne için telaşlandın anlamadım tetenoz aşısı güzel geçmiş bebeişin kalp atışları normalmiş. CADIARZU

Kızlar selam
Ebrartuba çok geçmiş olsun kızına
Temizlik yapacaklar aman dikkat edin
Dozkan hadi bakalım hayırlısı
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Tuğçe canım üzme kendini doktoruna güven canım
Aklımda kalanlar bunlar..
O kadarda sayfa okudum..

Şemşamer benimde öyle sayılır hafta içi hiç eve bakamıyorum.işten gelince anca yemek yapıyorum o kadar.yemekten sonrada çok fena uykum geliyo bazen kestiriyorum tv.nin karşısında.HAfta sonuna kalıyo herşey.Eşime söyleniyorum çöp ev olucaz diye.Ama bu kez tuvalet ve banyoyu ona temizleticem.Ayaklarımı ıslatmak istemiyorum Hasta olmaktan korkuyorum.Kızıma hamileyken idrar yolu iltihabi olmuştum kızım doğduğunda onda da iki kez oldu.Hamileyken geçirilen hastalıklar bebeklerde de oluyo.Eltimde de aynısı oldu, komşumuzda da.Aman dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…