ebrarcım çok geçmiş olsun kızına acil şifalar dilerimGünaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım.Ben dün yoktum kızımı doktora götürdüm.Dün yazılanları okumadan bi meraba diyeyim dedim.Kızımın kalbinde ağrı var diye götürmüştük.Mitral kapak yetmezliği varmış.Daha açıkçası kalp kapağı kaçırıyomuş kanı tam kapanmıyomuş.Şimdilik bi sorun olmaz sadece dikkat edin ağır bi hastalık geçirmesin özellikle bademcik dediler.Ve 21 günde bir iğne olacak 21 yaşına kadar.Kalp romatizması geçirmiş olabilir yada doğuştan var olabilir dediler.DOğuştan varsa hiç sorun olmaz ama kalp romatizmesi sonucu oluşmuşsa bu iğneleri olması lazım ki biz öyle varsayıyoruz dediler.İhtiyaten yani.Neyse uzun oldu sıkmamışımdır umarım.Ben şimdi geçmişi bi okuyayım.
urla sende benim gibi temizlik manyağı kendimi paralıyorumki sorma ya halbuki eve ne gelen var ne giden ama içim rahat etmiyor iştedemet bende öle ya içim içimi yiyopis olunca ev
herkes halılarını süpürmekten eskiticeksın diyor
gecen cumartesi yaptım en son
1 haftasır evi bile süpürmedim
eşim bile kızıyordu her gün hergün kendine iş cıkarıyorsun d iyeeeeeeeeeeee
hatta busabah uyandık bak dedim yatagımızı toplamadım
lavabolar ovalanmadı
v.s
oh be dedı ben seni böyle daha cok sevıom
evi pis bırakıncamı benı daha cok sevıyorsun dedim güldükkkkkkkkkkk
evetdedi yorulmuyorsun
sen dedi kendine dıkkat etmıyorsun
ama ddim akşam eve gelınce başlıcak temızlık dedım
4,30 gibi evde oluyorum saat 7,30 kadar ne yaparsam kardır
yarında evimdeyim biraz derin temızlık olucak
allah nasip ederse:teytey::teytey:
Gebe bir kadın hangi hareketleri ve işleri yapmamalı? Nelere dikkat etmelidir?
Gebe bir kadın vücudunun imkan tanıdığı pek çok işi yapabilir. Ancak zor işlerden, örneğin ağır yük taşımaktan kaçınması yararlıdır. Özetle, gebelikten önceki yaşam temposunu, gerekliyse bazı kısıtlamalarla sürdürebilir. Son aylarda alınan kilolar nedeniyle hareket kabiliyeti kendiliğinden sınırlanır. Bu dönemde kendini zorlamamalıdır. Gebenin sürekli oturarak ya da sürekli ayakta durarak iş yapması bacaklardaki kan dolaşımını bozabileceğinden sakıncalıdır. Sürekli oturarak çalışan gebeler, aralıklarla ayağa kalkarak, dolaşmalıdırlar. Sürekli ayakta durmak gerektiğinde tek ayağını 10 cm. yükseklikte bir desteğe dayamak ve aralıklarla değiştirmek yararlı olur.
günaydınn
tatile az kaldı son gün mutluyuz hihoyyyt
benim karnım resmen göğüslerimin altından şişti. Kız olduğu için belki böle ama öle alt tarafta sivri bi karnım yok. Komple şişiğim :)
Ben tetenozu doktoruma sordum 6. ve 7. aylarda yaptırırız dedi. Onun dediğini yapacağım bende doktorum o olduğuna göre ona güvenmem lazım. Yürüyüşüm de pek değişiklik yok hatta bazen farkında olmadan çok hızlanıyorum. Ama yemekten sonraları kıpırdayacak halim olmuyor. Karnım bi şişiyor bir şişiyor sormayın. Çatlayacağım sanıyorum. kafamçokkarıştı
Herkeze iyi günler!!!
Sabahtan giremedim toplantımız vardı.
şimdide yemekten geldim bir bakayım dedim güzel anneler neler yazmış.
Bugün benim doktor kontrolüm var..
Bir aydır göremiyoruz bizim oğlanı çok merak ediyoruz ne alemde..
Yazarım size dönüşte..
canım oglan anneleri bel kalçadan kilo almazmış güzelleşirmiş
kız
anneleri belden kalcadan kilo alırmış
umarım dediğin gibi olur urla. kızımda beliminde kalçamında maşallahı vardı.şimdi benim yaşta fazla bari oğlanda almayayım eritememde ben.kaydirigubbakcemile5
tuğçe çok teşekkürler...ya arkadaşlar benim ollum biraz zayıf 21 haftalık olduk daha 412 gr olmuş oğluşum..halbuki çok dikkate ediyorum yediklerime niye kilo almıyo..tavsiye edbileceğiniz özel bişey varmı arkadaşlar..ben 7 kilo aldım ama oğlum az alıo..tavsiyelerinizi bekliyorum...
Herkeze iyi günler!!!
Sabahtan giremedim toplantımız vardı.
şimdide yemekten geldim bir bakayım dedim güzel anneler neler yazmış.
Bugün benim doktor kontrolüm var..
Bir aydır göremiyoruz bizim oğlanı çok merak ediyoruz ne alemde..
Yazarım size dönüşte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?