2009 Nisan Anneleri buraya

bende bi kaç gündür pek hissetmiyorum. düşük yapan arkadışda okuduktan sonra (isminin yazılışını aklımda tutamadım) endişe etmeye başlamıştım. gece uyandım elim hep karnımda zaten. hissettim haraketlerin sevindim.

hayırlı haberlerle gel inşallah.

ben son gittiğmide kilosunu sormayı unuttum. doktorda sağolsun hiç söyleimiyo. bebğe yarayacak şeylerden, balık, süt, ceviz yiyebilrsin. sana diyom ben süt içmeyi unutyom. bugün yine içmedim ya.. üç gündür unutuyom içmeyifisfisfis

canım oglan anneleri bel kalçadan kilo almazmış güzelleşirmiş
kız
anneleri belden kalcadan kilo alırmış

ben kalçadan çok aldım. yüzümde bana çok çirkin geliyo. ama etrafımdaki insanlar cildin güzelleşti diyolar. halbuki siviceledn geçilmyo. kızım tüm güzelliğimi çekip aldı benden. bir afrodit doğurcam sanırım.

bu arada oğlum tutturdu çirkin olursa ben onu sevmem. zaten koca kafası var diye.

selam arkadaşlar hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum,dün ayrıntılı ultrasona girdim oğlumun sağ böbreğinde kistik yapılar olduğunu söyledi perintalog çok üzüldüm birde amniyon sıvısı biraz fazlaymış nedenini sorduğumda şeker hastalığı olabilir dedi tokluk kan şekeri tahlili istedi 50 gr glikozla yapılan yarın yaptırcam zaten 15-16 haftalıkken yüksek tansiyon problemi çıktı bide şeker ooooof çok moralim bozuk annemde ve bende böbrek rahatsızlığı var dr genetik olabileceğini söyledi kesin birşey söylebilmem için bayramdan sonra gel dedi oğlum karnımda secde halinde duruyor kalbini fazla inceleyemedi doktor ama bir sorun gözükmüyor dedi arkadaşlar bu annelik duygusu ne kadar değişik bir şey dün bütün gece uyuyamadım o daha karnımda olmasına rağmen böyle bir problem beni çok üzdü rabbim bütün annelere ve bebeklerine merhamet etsin içinde bana ve oğluma bayram tatili için antalyaya gidicem ama tatil hiçbirşey anlamıycam biran önce bayram tatili bitip tekrar ultrasona girmeyi 4 gözle bekliycem dualarınızı bekliyorum.

gözün aydın canım. aldıklarınıda güle güle giy.

geçmiş olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. umarım şeker konusunda de bir problem çıkmaz. evet annelik öyle bir duygu işte. onların o savunmasız halleri masum, hiç birşeyden habersiz halleri bizleri mahvediyor. insan o hallerde tüm benliği ruhuyla yavrusuna yardım etmek onun için birşeyler yapmak istiyor. ypamamak insanı mahvediyor. ama üzülme düzelmeyecek sorunlar değil inşallah. allah beterinden saklasın.

roseberry bence boşuna kendini üzme aynısını ablama da söylediler.Böbreklerinde kist var diye.Ama ona amniyosentez yapılmıştı o zaman söylediler.Doğuncaya kadar sürekli kontrole gittiler çok endişelendi korktu tabi.Ama doğduktan sonra hiçbişeyi yoktu.Tekrar doktora götürdüler kesinlikle bi sorun yok demişler.Bebek anne karnında gelişirken o tür kistler olabilirmiş o domadan önce kendi kendine düzelirmiş.Hiç canını sıkma bence kendiliğinden iyileşecek canım.Bak bebişide strese sokuyosun ona göre sen rahat ol oda gelişimine baksın dimi ama :))

canım aynı sıkıntıları yaşıyoruz tansiyon bendede var benimde bebeğimin suyu fazla çıktı şeker tahlilini dün yaptı doktorum,benim suyumda fazla çıktığında ya bebeğin barsaklarında yada senin şekerinde bir sorun var demişti ama hamd olsun ikimizde normal çıktık,inşallah seninkide iyi çıkar,tansiyonu yatarak ve kafama takmayarak aşmaya çalışıyorum

roseberry canım umarım gelip geçici bişeydir.arkadaşlarıma aynen katılıyorum doktorların hamilelikte şüphelendiği çoğu şeyler doğumdan sonra yok oluyo.üzme kendini.unutma biz üzülünce bebeklerimiz aynen hissediyor.

kızlar tüm geçmişi okudum ama kim ne yazdı unuttum kusura bakmayın... herkesin iyi olması duasıyla cumanız mübarek olsun.....

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize....ya ben hala bayram için bişi alamadım nerden ve nasıl bişi alcam bilemiyorum ben kıyafet konusunda çok kararsızım.pantolaon varda üzerine ne alcam offffffffffffff.ümraniyede yim ben gidebilecegim bi yer blen varmı acabaaaa

arkadaşlar sayfaların arasında dolaşırken insan bi sürü yazıyı okuduğu için doğal olarak kime ne yazacağını unutuyo. bunu önlemek için cevap yazmak istedğiniz mesajların altında bulun "alıntı yap" ın yanındaki MQ ya basarsanız mesaj, cevap yazmak istedğiniz zaman otomatikman alıntılanmış olacaktır. sizde kime ne yazacktım derdinden kurtulacaksınız. kaydirigubbakcemile5

ebratuba tuğçe 8 ve diğer arkadaşlarım çok sağolun inşallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız ......

ben hiç hamillek almadım canım. hep robalı kıyafetler. bu sene çok moda biliyosun. her mağzada da var. sorgun gibi bi yerde bile bi sürü güzel çeşitvar. hep onları giyiyom ben. ve eminim 3 ay daha beni idare edecekler. hemde doğumdan sonrada allah izin verirse giyebilirim. sanada öyle bişey tavsiye ederim. yerimseniben

ben dün seren hamile den pantoloun üstüne bi tunik gibi spor elbise aldım okulda giyebileceğim şekillde...ümraniyede aker lcvaikki karşısındaki sırada... bi de sondurağa yakın lord var ama ordaki tezgahtarlara kızdıım için almadan çıktım deendiim şeyi:)
pantolon alacaksan da son durağa yakın olan leke jeans de siyah beli lastikli pantolonlar var. ben 1 ay önce almştım ve tek vardı yeşl 38beden almıştım dün arkadaşa da aldık yani yenileri gelmiş ki seri sonu demişlerdi kaçırma derim ben hem güzel duruyo hem 25ytl... siyah renk hepsi.... ben bööle giderse almak zorunda kalcam kıss olduu için kalçam büyüdü:) ama siyah pantolon kadıköyden 58e almıştım pişman oldum....

kızlar merhaba
bu gün acaip yoğunum yarın aksam memlekete gideceğim kayınvalideme hazırlanıyorum
pek gidesimde yok bazen bunakıma giriyorum kızla rben bu yasta bu kadar sorumluluğu neden aldımki sanki
dün bi söz işittim bence gercekten cok doğru EVLENİNCE BÖYLE OLUYOR HAYELLERİNİ BİR KENARA BIRAKACAK KADAR BÜYÜYORSUN
aynen öyle
21 yasındayım bu 2. bebişim ve eşim haftanın 6 günü calışıyor akşamları o kadar yorgun geliyor ki ne benimle ilgişlenecek yada bana yardım edecek takati bile olmuyor yinede oğlumla ilgileniyor
bu arada oğlumda daha 28 aylık düşündükçe sıkılıyorum
tabi aslında belki benim zorladığım kadar oda zorlasa oda beni anlar ve yardım edemesede desteği bana yeter ama sanırım o beni ve hamileliği bu sıralar pek takmıyor ayrıca bunu anlamam gec olsada sanırım bu bebeği ilki kadar önemsemiyor bilmiyorum bu gümlerde bunalıma yakınım
allah kimseyi huzurunda etmesin düşncesi bile beni korkutuyor
sizide sıktım hakkınızı helal edin

kızlar hamilelik o kadar güzel bir duyguki emin olun hamilelik cinsiyeti kız olsun erkek olsun anneleri güzelleştiriyor ve biz ne giyersek giyelim güzeliz ....

kızlar yemek sonrası biraz yazayım dedim

bugün hiç calısasım yok, dün aksam sinemaya gittik ıssız adama tavsiye ederim gec yattım hala uykum var::)))

ama yarında calısacagız ve 9 gün tatil hayal bize, bayram dönüşü cm,cmt calısacagız, olsun ALLAH saglık versinde calısalım::)))

croxıex canım ciddi bişi olmamasına cok sevindim::)))

selinay canım seninde ii olmana cok sevindim::)))

roseberry moralini bozma canım hersey düzelecek, inan bunları unutacaksın bile:::)))
ebrartuba canım sanada gecmiş olsun, kızınada bebişe de ii bak canım:::)))
tugce canım sanada gecmiş olsun, umaraım dertlerin bir an önce biter:::)))

bayram öncesi dikkatli olun kızlar yaaa,

urla sen ne arıza bişiysin yaaaa, insan her fırsatta temizlik mi yapar yaaaaa, sen bebişini bi dogurda görcem temizlik işini o zaman simdi zaman bollugundan ohh valllaa:::)))

buarada benim gögüs ucları kahverengişden siyaha dogru yol alıyoo cok komık yaaa:::)))

roseberry çok geçmiş olsun ama lütfen sıkma canını..inşallah hayırlısı ile bebeklerizi kucagımıza alıcaz..bu günleri düşünüp kendi halimize gülecez ne çok evham yapmışız işte bebeklerimiz kucagımızda ve sağlıklılar diyecez..dün canım çok sıkkındı ve vallahi bebeğimin içerde sıkılıgını üzüldüğünü hisettim daha minnacık bedenlerini şimdiden strese sokmayalım..rabbim hepimize sağlık sıhhat ve mutluluklar versin..a.s

anlıyorum seni canım. her dağın karı kendine fazla. öyle bi sözdü işte her neyse . genelde eşler ikinciyi pek düşünmüyo gibi geliyo ama doğunca göreceksin babasının yanında yeri bambaşka olacak. benim eşimde ilk başlarda öyle yapmıştı. çok zoruma gitmişti ama zamanla alıştı. oğluyun küçük olması seni biraz zorlayacak ama ikisini birden büyütmüş olacaksın aralarındaki yaş farkı çok olmayacak.
sende gencecik yaşta çocuklarını büyütmüş olacağından ilerki yaşlarını daharahat geçireceksin inşallah. olaya olmulu yönden bakmaya , günlük telaşların altında ezilmemeye çalış. biliyorum zor . ama inan çoğu insan günlük telaşarın altında ezildiği için mutsuz, ve hep endişeli. biraz farklı olmak gerekiyo sanırım. hayata biraz daha pozitfi , güzel yanlarından bakmak, insanlardan çok fazla şeyler beklememek, başkasına dayanmak yerine kendi kendimize ayakta kalabilmemeiz için köklermizi güçlendirmek gerikyor. hiç bişeyi için atma . bak ne güzel bi sitemiz var. bi r iki şeyde olsa döküyoz burda kurtları rahatlıyoz. içimzde biriktirince minik kurtlar 7 başlı ejderhaya dönüyo.

kendini ve bebeğini başkaları için üzme . a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…