2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar hamilelik o kadar güzel bir duyguki emin olun hamilelik cinsiyeti kız olsun erkek olsun anneleri güzelleştiriyor ve biz ne giyersek giyelim güzeliz ....
katılıyorum arkadaşım gerçekten de öyle daha biraz önce valizimi hazırlarken bi kaç kıyafet ve hamilelğimi denedim çok güzel oldum yafff..vallahi eşimde çok tatlı oldun daha bi güzelleştin dio şımarıom..hamilelik insanı harbiden güzelleştirio..bu günlerin tadını çıkaralım..nasıl olsa doğmdan sonra emzirerek bebeklerimizle ilgilenerek çok hızlı kilo vercez..yerimseniben

buterflys canım geçmiş sayfalardan okudum yazını üzüntümü tarif edemem rabbim sabırlar versin bide şöyle düşün canım benim cennette bir melek seni bekliycek ve o senin cennete girmene vesile olacak acılarını azalması için rabbime sarıl en iyi ilaç maneviyat inşallah rabbim ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter

allah razı olsun canım tesellin için...

seni çok ii anlıyorum eysancım ben de 21 yaşındayım ve evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ne kadar bunalmıştım ilk öğrendiğimde nasıl bakarım ben bu çocuga diye ama allah eminim bizlere bu işin üstesinde gelme gücünü verir..allah kaldıramıyacağımızdan fazla yük yüklemezmiş..senin bide oğlun varmış evet biraz zorlanıcaksın ama şemşamerin dediği gibi beraber büyürler..olumlu düşün kendi kendini bunaltma..herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

eysan sıkma kendini. şu aralar hepimizde bi duygusallık var.sanırım o yüzden herşey gözümüze daha kötü görünüyor.21 yaşında 2. bebeğin geliyor.maşallah.ne kadar şanslısın bilemezsin.bak sen o gözle bakıyorsun ben de ne güzel diye düşünüyorum.bazen elimizdekilerin kıymetini bilemiyoruz.herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.

eysan canım
sen ne miniciksin öle, kıyamam ki ben sana hiç
ne işin var 21 yasında 2 cocukla diycem dilim varmıyooo, cünkü bi yandanda genc yasta 2 evladın olcak ve 10 yıl sonra hepiniz kardes gibi gezeceksiniz bi sürü sey paylasabilirsiniz:::))

ama ben yine de sana kıyamam, birde kayınvaldelere gideceksin nasıl gideceksin o kadar yolu, konustun mu doktorla bak yolculuk sonra bebeişler asagıya kayıyorlardı sakın kendini yorma tamam mı, bir de oraya gidince iş yaptırmasınlar sana zaten miniciksinnnn::))))

kocaman öpüyorum seni sekerim
ALLAH a emanet ol

arkadaşlar ben de bişey sorayım.ben hapşırınca öksürünce karnımda kasıklarımda çok baskı oluyor.hapşırmaya korkar oldum.

kızlar bence allaha sonsuz şükürler olsun deyin şükür edin bir sürü insan tüp bebek için sıralarda bekliyor düşünsenize gencecik anne olacaksınız ben 31 yaşındayım ve daha ilk bebeğime kavuşcam benim eşimde çok sorumsuz ama olsun annelik duygusu herşeye değer yarın birgün onlar bizim arkadaşımız olacak canınızı sıkmayın allah hepimize yardım etsin bu arada benim annem beni 15 yaşında doğurmuş ve yalnız başına büyütmüş hepinizi öptüm.

Genç yaşta anne olmakta güzel ama şimdi ben 29 yaşındayım 30 yaşında anne olacam ilk bebeğim ben şimdiden korkuyorum nasıl bakacam diye sanki kendimde o gücü bulamıyorum

megul bence çok normaldir çünkü bebeklerimiz artık hızlı büyüyorlar ve baskıları da artıyo parelel olarak..hatta hapşurunca altına kaçıran bi çok hamiş tanıom valla..kaydirigubbakcemile3

bebek gerçekten kayıyormu ben 3,5 saatlik yolculuk yapacağım ama yatarak kendi arabamızla yinede kayarmı acaba:1no2:

Bende 18 yaşında evlendim 19 da kızım dünyaya geldi.Sağolsun annem kayınvalidem yardımcı oldular.Şimdi görenler inanmıyo benim 8 yıllık evli olduğuma.Çoğu mağazalarda eşim yoksa kızımı kardeşinizmi diye soruyolar.Eşimleykende nişanlımısınız diyolar.Sağolsun eşim pek konuşmaz soğuk gözükür görenlerde bizi nişanlı zannediyo.Geçen bi düğünde kadının biri baya acıdı bana nedense. 20-21 yaşında gözüküyomuşum çok erken evlenmişim falan.Bence boşuna korkmayın annelik içgüdüsü size yardımcı olacaktır.Herkesten daha iyi bakacaksınız bebeklerinize.Genç anne olmakta çok güzel tavsiye ederim.

tuğçe ben geçenlerde sormuştum ama cevap alamamıştım bu kasılmalar nasıl oluyo benim alt bölgemde bazen ağrılar oluyo karnım değil ama böyle kemiklerim ağrıyo gibi olunca yürüyemiom bile dinlenince geçiyo senindemi öyle

evet ya yolculukta öyle bi problem var bizde 9 saat yolculuk yapıcaz..doktorum her molada yürüyüş kendini kasma dedi..tuğçe siz kendi arabanızla gidiyonuz ne güzel..sık sık durursanız bişeycik olmaz inşallah..hem sürede çok az..umarım bizm yolculukta sorunsuz olur sonra piman olmam..ama gitmemiz lazım kayınvelidemler ankarada ve 6 aydır eşim annecini görmüo mecburen gitcez yani..

Tuğçe canım kısa bir yolculuk benim düşüncem birşey olmaz gibime geliyor uzun yolculuk yapacak arkadaşlar içinde 2 3 saatte bir durup biraz dinlemek en güzeli eniştem kadın doğumcu ona sorduğumda bana bunu söylemişti
ben mesala aydınlıyım ailem orda ve eniştem yaptıracak doğumu bana gelmemi söylüyor o haftalarda uçağa binmekte yasak olacak ben kendi arabımızla o yolu çaıkacam ama hep mola vererek

kızlar bu arada laf karısmadan belirteyimmm

biliyorsunuz endüstriyel temizlik malzemeleri pazarlıyoruz, aklınıza gelecek hertürlü deterjan yanii, urla bi sürü renk cesit ve kokuda var eminim aklın kaldı:::)))))

neyse bu aslında önemli bir konu, deterjanların istinasız hepsi inanın size ve bebiğinize cok zararlı:::)
ben hamile kalmadan önce her gelen yeni ürünü evde dener test eder öyle satısa sunardım kaldı ki bizde ki malzemeler endüstriyel olup sizin marketten aldgınız ürünlerden kat kat daha etkili cünkü prof. anlamda kullandırıyoruz....
özellikle camasır suyu, kirec cözücü gibi asitik maddeler intiharla eş anlamlı
biliyorum camsır suyu kullanmadıgınızda sanki temizlenmemiş gibi hissediyorsunuz, içinize sinmiyor, özellikle tuvalat ve banyoda, ve belkide kokusu sizi simdilik cok rahatsız etmiyor hatta güzel bile gelebilir ama sonradan olacakları okuyun.....

o asitler siz nefes aldıkca cigerlerinize yapısıyo
bebişe plesanta vasıtasıyla geciyor
özellikle erkek bebeişlerde kısırlıga sebeb oluyor...
derinize değmesi halınde kanserojen, evet bi kereden bişi olmaz diyorsunuz ama farkettiniz mi neden etrafta bu kadar kanser vakası arttı...

kızlar ben bu işi yapıyorum, işim bu bir fabrikada yemekhanede camasır suyu kullanılmaz sa olmaz yada yerler makineyler yag cözücüyle yıkanmalıdır ama evde kesinlikle hayır....
en ii temizlik maddesi SİRKEDİR:::)
camasır deterjanı da KAYA TUZU (kan lekesini bile cıkarır) ama tabi bir hastanenin camasır hanesine deterjan stmayacagım kaya tuzuyla yıka denmiyor::::)))

lütfen dikkat edin en önemlisi saglık
ve asla bana bişi olmaz demeyin:::)))

uzun oldu basınızı agrıttım ama napayım bayram geldi temizlik lafı uzayınca yazamadan edemedim..

kızlar yeniden merhaba;
sabah sağlık ocağına gitmişken devamlı kullandığımız ilaçları yazdırım dedim. (ssk)
elevit, ferrum , (calsıum, mağnezyum // gerçi bunlara daha başlamadım ama kullanılacak diye yazdırdım)
eskiden hamilelerden ilaç parası alınmıyordu. artık alınıyor,,,
bir de ilaçların üzerine muayene parası ekleniyormuş.,
ben bu arada 2 ayrı yerde muayene olmuştum. bir medicalpark - birde iş yerimin burda bir hastanede
bunlar içinde 20 ytl aldılar.... özel hastane muayene parası 10 ytl miş,,,,

benim anlamadığım . özel hastaneye giderken 35 ytl muayene parası veriyorum zaten bu10 ytl nerden çıktı, muayene 45 ytl geliyor....
ben özel hastanede reçete yazdırmadım dedim, olsun dediler, tc kimlik numaran sisteme girdimi yetermecburen ödenecek diyor eczacı ....

birde devamlı kullandığımız elevit vitamini - artık doktorun yazdığı karşılamıyormuş, rapor alınması gerekiyor, onuda parayla aldık.

yani 4 ilaç aldım 45 ytl para verdim geldim....geçen sene bunlar hamileler bedavaymış,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…