katılıyorum arkadaşım gerçekten de öyle daha biraz önce valizimi hazırlarken bi kaç kıyafet ve hamilelğimi denedim çok güzel oldum yafff..vallahi eşimde çok tatlı oldun daha bi güzelleştin dio şımarıom..hamilelik insanı harbiden güzelleştirio..bu günlerin tadını çıkaralım..nasıl olsa doğmdan sonra emzirerek bebeklerimizle ilgilenerek çok hızlı kilo vercez..yerimsenibenkızlar hamilelik o kadar güzel bir duyguki emin olun hamilelik cinsiyeti kız olsun erkek olsun anneleri güzelleştiriyor ve biz ne giyersek giyelim güzeliz ....
kızlar merhaba
bu gün acaip yoğunum yarın aksam memlekete gideceğim kayınvalideme hazırlanıyorum
pek gidesimde yok bazen bunakıma giriyorum kızla rben bu yasta bu kadar sorumluluğu neden aldımki sanki
dün bi söz işittim bence gercekten cok doğru EVLENİNCE BÖYLE OLUYOR HAYELLERİNİ BİR KENARA BIRAKACAK KADAR BÜYÜYORSUN
aynen öyle
21 yasındayım bu 2. bebişim ve eşim haftanın 6 günü calışıyor akşamları o kadar yorgun geliyor ki ne benimle ilgişlenecek yada bana yardım edecek takati bile olmuyor yinede oğlumla ilgileniyor
bu arada oğlumda daha 28 aylık düşündükçe sıkılıyorum
tabi aslında belki benim zorladığım kadar oda zorlasa oda beni anlar ve yardım edemesede desteği bana yeter ama sanırım o beni ve hamileliği bu sıralar pek takmıyor ayrıca bunu anlamam gec olsada sanırım bu bebeği ilki kadar önemsemiyor bilmiyorum bu gümlerde bunalıma yakınım
allah kimseyi huzurunda etmesin düşncesi bile beni korkutuyor
sizide sıktım hakkınızı helal edin
kız eyşen bu ne karamsarlık,ne güzel işte genç yaşta ikinci bebiş sen kocaman edecen daha yaşıtların yeni evlenecek çocukların gurur duyacak bu benim annem diye,ben çok pişmanım bu kadar ara verdiğime şimdiki aklım olsa bende arkaya arkaya doğururdum birbirine arkadaş olurlardı şimdi düşünüyorumda oğlum ortaokuldayken öbürü anasınıfına başlayacak ne paylaşabilecekler,bide ben 6 yıl daha garanti eve kapandım tam rahatlamışken.....................
roseberry bu arada atlamışım canım kusura bakma geçmiş olsun canım,hiç bişe olmaz korkma doktorlar neler neler diyo sonra herşey normal ilerliyo kalbini ferah tut............
roseberry çok geçmiş olsun ama lütfen sıkma canını..inşallah hayırlısı ile bebeklerizi kucagımıza alıcaz..bu günleri düşünüp kendi halimize gülecez ne çok evham yapmışız işte bebeklerimiz kucagımızda ve sağlıklılar diyecez..dün canım çok sıkkındı ve vallahi bebeğimin içerde sıkılıgını üzüldüğünü hisettim daha minnacık bedenlerini şimdiden strese sokmayalım..rabbim hepimize sağlık sıhhat ve mutluluklar versin..a.s
seni çok ii anlıyorum eysancım ben de 21 yaşındayım ve evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ne kadar bunalmıştım ilk öğrendiğimde nasıl bakarım ben bu çocuga diye ama allah eminim bizlere bu işin üstesinde gelme gücünü verir..allah kaldıramıyacağımızdan fazla yük yüklemezmiş..senin bide oğlun varmış evet biraz zorlanıcaksın ama şemşamerin dediği gibi beraber büyürler..olumlu düşün kendi kendini bunaltma..herşeyin hayırlısı olsun inşallah..kızlar merhaba
bu gün acaip yoğunum yarın aksam memlekete gideceğim kayınvalideme hazırlanıyorum
pek gidesimde yok bazen bunakıma giriyorum kızla rben bu yasta bu kadar sorumluluğu neden aldımki sanki
dün bi söz işittim bence gercekten cok doğru EVLENİNCE BÖYLE OLUYOR HAYELLERİNİ BİR KENARA BIRAKACAK KADAR BÜYÜYORSUN
aynen öyle
21 yasındayım bu 2. bebişim ve eşim haftanın 6 günü calışıyor akşamları o kadar yorgun geliyor ki ne benimle ilgişlenecek yada bana yardım edecek takati bile olmuyor yinede oğlumla ilgileniyor
bu arada oğlumda daha 28 aylık düşündükçe sıkılıyorum
tabi aslında belki benim zorladığım kadar oda zorlasa oda beni anlar ve yardım edemesede desteği bana yeter ama sanırım o beni ve hamileliği bu sıralar pek takmıyor ayrıca bunu anlamam gec olsada sanırım bu bebeği ilki kadar önemsemiyor bilmiyorum bu gümlerde bunalıma yakınım
allah kimseyi huzurunda etmesin düşncesi bile beni korkutuyor
sizide sıktım hakkınızı helal edin
seni çok ii anlıyorum eysancım ben de 21 yaşındayım ve evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ne kadar bunalmıştım ilk öğrendiğimde nasıl bakarım ben bu çocuga diye ama allah eminim bizlere bu işin üstesinde gelme gücünü verir..allah kaldıramıyacağımızdan fazla yük yüklemezmiş..senin bide oğlun varmış evet biraz zorlanıcaksın ama şemşamerin dediği gibi beraber büyürler..olumlu düşün kendi kendini bunaltma..herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
eysan canım
sen ne miniciksin öle, kıyamam ki ben sana hiç
ne işin var 21 yasında 2 cocukla diycem dilim varmıyooo, cünkü bi yandanda genc yasta 2 evladın olcak ve 10 yıl sonra hepiniz kardes gibi gezeceksiniz bi sürü sey paylasabilirsiniz:::))
ama ben yine de sana kıyamam, birde kayınvaldelere gideceksin nasıl gideceksin o kadar yolu, konustun mu doktorla bak yolculuk sonra bebeişler asagıya kayıyorlardı sakın kendini yorma tamam mı, bir de oraya gidince iş yaptırmasınlar sana zaten miniciksinnnn::))))
kocaman öpüyorum seni sekerim
ALLAH a emanet ol
arkadaşlar ben de bişey sorayım.ben hapşırınca öksürünce karnımda kasıklarımda çok baskı oluyor.hapşırmaya korkar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?