2009 Nisan Anneleri buraya

ben de geçen eczaneden bir ilacı alacaktım. ÖZel hastane de karneme yazmışlardı eczacı adam dedi ki ilaç 7 YTL ama sen ssk ile alıcam dersen o zaman 10 Ytl mecbur vermek zorundasın dedi. Ben de artık o tür ilaçları ucuz olanları direk parayla özel olarak alıyorum. Bişi anlamadım ben bu işten. :uhm:

vala bende bişey anlamadım , hem maaşımızdan o kadar kesinti yapıyolar hemde üstüne para alıyorlar. klava:

teşekkür butonuna ne oldu. (çok kullanıyoruz diye kuzey kaldırdımı yoksa)
didemcim verdiğin bilgiler için teşekkürler....

çok teşekkürler didem gerçekten çok doğru ben nerdeyse 5 aydır çamaşır suyu kullnmıyorum..:1no2:zaten tüm kokulara karşı çok hassasım evde hiç kokulu madde kalmadı.. tüm nisan anneleri herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..birazdan eşim gelecek kuaföre götürcek beni..daha güsel olcam heh hee..zaten 9 da yola çıkıcaz..1 hafta okıyamıycam yazılanları son sayfayı not alım bari...herkese tekrar ii bayramlar..allaha emanet olun..bebişlerinize de çok ii bakın..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım ben sorunu görmedim yoksa cvp yazardım evet aynı sıkıntı bende de var alt bölgemde oluyor dr da ben sorunca ultrasonda baktı oda gördü ama çok normal dedi her hastamda oluyor dedi daha önceden bende olmadığı için birazda şaşırdı.kalça kemiğindeki ağrıyıda sorunca kalsiyum eksikliğinden olduğunu söyledi.kasılma içinde ilaç yazdı çok rahatsız hissedersem içeceğim.canım magnezyum da kullan çok iyi geliyor.çok fazla gözükmüyorsun stede bazen merak ediyorum seni Allah a emanet ol.

canım ucuz olanı parayla almam bişey teşkil etmiyor...

her doktora gittiğin muayene için 10 ytl tc numarana işleniyor.
sen mesela bu hafta yeniden muayene ye git , sonra eczaneye ilaç alıcam de. senin o 10 ytl - 20 ytl olmuş olacak....

ne kadar saçma bir yöntem... o zaman hastanelerden hiç muayene parası alınmaması gerekiyor.

çamaşır suyunu banada yasakladı doktor. nefes darlığım var , kesinlikle kullanmıyosun dedi. ben sirkeyi sürekli kullanırım temizlikte. hatta kendime limon ve sirkeden oluşan bi karışım yapıp fıs fıslı şişlere doldurdum. bulaşık makinamada sirke koyorum. pırıl pırıl yapıyor. bulaşık makinalarında kullanıdığımız parlatıcılarda çok tehlikeliymiş.

canım bizde herhalde saat başı veririz mola çünki arada yürümek şart,inşallah sağlıkla gidersin canım dönüştede bebeğinle ellerin dou dönersin.

canım zaten kendi arabamız olmasaydı çıkmazdım sorunlu bir gebelik geçiriyorum riske atamam ama sağolsun eşimde ince bu konuda tekerlekleri bile yeniledi.ama bişey olacağı varsa evdede olur Allah a emanet.inşallah hepimiz sağsağim gider geliriz

yolculuğa çıkacak olan gebelerime şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum....kendinize,ve meleklerinizin yuvalarına iyi bakın canlarım....hayırlı bayramlar....birdahaki yıl bebeklerimizle bayram sevincini yaşamak kısmet etsin rabbim...

sağol canım yazdığın iyi oldu ben hep makinada parlatıcı kullanıyorum hemde ucuz marka sirkeyi deneyim,buaşık makinasını kokutmaz herhalde,parlatıcı kısmınamı koyuyorsun sirkeyiCADIARZU

bulaşık makinasına nasıl koyuyorsunuz. Parlatıcı konulan yeremi acaba?
Yoksa bulaşıkların üstünemi sıkılıyor.

Bende iyi temizlensin diye çamaşır suyu sıkıyorum...
Sirke kullanım bariii

kızlar önce hepinize tesekkürler aslında bende eşimle kavga etmediğim sürece pek olumsuz düşünmem ve genc anna olma fikrinide cok benimsoyorum ama eşim asibileşince bende piskopata bağlıyorum oturup kuruyorum kafamda
şimdi işe verdim kendimi iyiyim belki o eve gelene kadar sabahkileri bile unuturum
yolculuk 3saat ama biz o kadar duruyoruz ki hem bende migren var fazla dayanamıyorum hemde oğlum durmuyo 4saate gidiyoruz kars tayım ama erzurumluyum buraya 3 saat köyümüz zorlanmam zaten eşimde trafik polisi ve cok dikkatlidir asla hız yapmaz en fazla 70 80 le gidiyoruz normalde hele şimdi hamileyim yalvaesam 70i gecmez yani

camaşır suyuna galince cok dikkat etmek lazım eltim 30 yasında temizlik hastası şimdi 3 senedir boğazı dayanmıyor hiç iyileşmiyor devamlı öksürük doktor ne yapmışsın camaşır suyunu içtin mi diye dalga gecmiş mahfetmiş boğazını DİKKAT farketmeden zehirliyor

Arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum.Hepinizin kurban bayramını kutlarım Allah bidahaki bayrama bebişlerimizle girmeyi nasip etsin inşallah.Yolculuğa çıkacak hamişler kendinize çok dikkat edin bol bol yürüyün ve ayaklarınızı mümkün olduğu sürece uzatmaya dikkat edin.Belki yarında gelirim işe belkide gelmem henüz belli değil.Hepinizi tek tek öpüyorum.Bayramdan sonra pazartesi görüşmek üzere.Sizi aynı bıraktığım gibi isterim ona göre.Bebişlere iyi bakın.baaaay

Ay burdan neler öğreniyorum sizlerin sayesinde
bende bir arkadaşımda gördüm çamaşır suyu döküyordu makinaya ama ben zararlı olur diye hiç yapmadım
ama sirkeyi deniyim bende nasıl yapacam parlatıcı kısmınamı koyacam elma sirkesi var evde olurmu :)))

evet bende cıkıcam az sonra hepinizin kurban bayramı kutlu olsun............................

evet bende sirkeyi her yerde kullanıyoum fısfıs halinde camlar bile pırıll pırıloluyoo
sirkeyi isterseniz parlatıcı isterseniz bulaşıkların üzerine şöleee bi dolaştırınsüper oluyorlar

sirvan ve bulasık makinesine camasır suyu sıkan tum degerli bebiş anneleri

ben size ne diyim yaaaaa::(((

bakın farkında olmadan neler yapıyorsunu.....

camasır suyu bulasık makinesine uyumlu değildir, üstelik bulasık makinesi deterjanlarında yazılan 3- 4-5 faktörlerde tamamen uydurmadır, yani kendinizi kandırırsınız....
neyse camsır suyu döktüğünüzde arınmaz ve arınmamıs deterjan kalıntılarıyla beraber camasır suyu da parlatmada siz ona sogutma diyorsunuz tabakalara daha bir yapısır, siz gözle onları göremezsiniz ama bir tabaka halinde tabaktadırlar, sonra siz o tabaklara sıcak yemeklerinizi koydugunuzda tekrar erir ve lezzetli yemeklerinize karısır, size de afiyet olsun:::((((

kızlar bende hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyorum,sağlıklı,hayırlı,mutlu bayramlar diliyorum,hepimiz Allah a emanet olalım.

aslında çok yazmıcaktım cevap verilmiyo ya da kaale alınmıyom diye (cevap verilmiyo diyenlerin cidden bazen haklı olduu yerler oldu şu bi kaç gündür ben de okumakla yetiniyom daa çok...) ama dayanamıcam....
çünkü çok kötüyüm... dün butterfly okuyunca oturup bi sürü ağladım ööle bi etkilenmişim ki gece ruyamda annem de benle beraber hamile oluyo ama bebeği ölüyo ağlaren mahvoluyom ama yatakta olan bendim yani benim bebeğim sanki..... sonra eşim uyandırdı ama benim yastık falan gözyaşıyla ıpıslak.... eşim sakinleştirdi biraz sonra okulda ruh gibi... hala da öyleyim....

Rabbim kimselere yaşatmasın yaşattıına sabır versin.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…