2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar az önce sağlık ocağından kan sonuçlarını aldım.kaşıntı ile ilgili olarak karaciğer enzimlerime bakılmıştı çok şükür bir sorun çıkmadı.hepinize iyi akşamlar görüşürüz.

canım amin ama unutma hayat devam etmek zorunda bende çok üzüldüm ağladım hatta bir süredir yüksemeyen tansiyonum bile 16-9 fırladı sonra ben ne yapıyorum dedim sende üzerinden bu sıkıntıları atmaya çalış,Allah bu arkadaşımıza sabır versin ve tez zamanda tekrar acılarını hafifletecek güzel,hayırlı haberler alsın diye dua etmekten başka çare yok.

Son düzenleme:

canım merhabalar.bazen gerçekten konunun içinde yazdıklarımız kaynıyo gidiyo.ben de çoğu zaman bakıyorum cevap yazılmamış.ben de bazen teşekkür ediyorum okuduğum belli olsun diye.:sm_confused:
neyse butterfly's hepimizi çok üzdü.ben de çok ağladım.bir de onun bildiğim kadarıyla 4. tüp bebk denemesiydi.bunu düşününce daha çok içim yanıyor.ama elden bişey gelmiyor ki.rabbim isterse veriyor isterse alıyor.doğduktan sonra ölenler 1 yaşındayken 5 yaşındayken ölenler var.nihayetinde hiçbişey bizim elimzde değil.duadan başka yapacak birşeyimiz yok.:Saruboceq:

hiç birimizin ne olacağı belli değil iyi düşünüp umut edip ALLAH a sığınmaktan başka yapabileceğimiz hiç birşey yok

geda canım biraz duygusallasmıssın sen de::)))

biliyorum bşr arakadasımız kötü bişi yasadı ve hepimizin gözyasları onun için aktı, dualar edildi...
ama isyan etmek yok, ALLAH a sükür etmek var...
asla unutmamak gerekiyor ki bizim bilmediğimizi RAB bilir

sirkeyi bulaşık makinasının parlatıcı kısmına koyuyorum. elde yıkarkende bulaşık suyuana limon ve sirke sokuyorum.

gedacım çok etkilenmişin belli. ne kadar duygusallaşmışsın. sen pek sık girmiyosun zaten. demekki girdiğin zamanda yazmak yerine okumayı tercih ediyon seni gidi seni, ne kadar çok yazarsan o kadar çok okunur.. tamammı canım

arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum. ben dahaburdayım ama çıkan arkadşlar oluyo . onun için şimdiden yazıyım.allah kurbanlarınız kabul etsin.

bayramda cicilerinizle fotolar çekininde bakalım kim ne giymiş. meraktan çatlarım benkaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum uzun bi tatil var. tatilden sonra görüşmek dileğiyle inşallah.

çalışan arkadaşlarada allah kolaylık versin. işlerini hafifletsin.

çok tesekkürler gedacıgım verdiin bilgiler için bende pantolonu serenden 70 e aldım 25 e çok iiyimiş yarın bi çıkayım bakalım inş begenip alabilirim bayrama sadece 2 gün var:lepi:

kızlar daha sayfaları konusalı ne olduki 500 lerdeydik simdi 700 oluyo vay be hıza bak 100 syf yapmısız hemen basarılar hepinize.kaydirigubbakcemile5

çok tesekkürler gedacıgım verdiin bilgiler için bende pantolonu serenden 70 e aldım 25 e çok iiyimiş yarın bi çıkayım bakalım inş begenip alabilirim bayrama sadece 2 gün var:lepi:

Kızlar ben de umranıye den,palmetto dıye bı magazadan aldım,62 lira,cok rahat,hep ustumde:)cok memnunum,arkadsım Benetton dan almıs 50 lıraya..25 e cidden ıyıymıs,ben de bakayım

belki de haklısınız duygusalımsenağlama ama bi kaç defa kaale alınmamış önemsememiştim ama bu hafta iki gün üst üste olunca biraz garip oldum ve diğerleri gibi okumayı tercih ettim.... ki genelde öğleden sonraları burdayım....

canınızı sıkmak istemem sadece içimden geçeni dile getirmek istedim....

ebet çıkan arkadaşlar görüşemicek olduklarımız şimdiden bayramınız mübarek olsun.... tatil dönüşü sağlıkve huzurla yeniden görüşmek duasıyla... (bıdık prensesim de ellerinizden öper teyzeleri)

bende birazdan çıkarım. Hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun. :1hug:
Bayram dönüşü herkesi daha mutlu ve huzurlu şekilde görmek dileğiyle... hoşçakalın. Bebişlerle birlikte Allaha emanet olun. Çok çok güzel de olmayın bayramda nazar değmesin.

kızlar bende bayramınızı kutluyorum,bi dahaki bayrama bebişler kucakta sağlıkla girmemiz dileğiyle hepinizi öpüyorummmmmmmm.................

kızlar bende çıkıyorum iş yerinden herkes kendine çok iyi baksın çok iyi dinlensin bu tatilde özellikle çalışan hamişler :)
herkese iyi bayramlar diliyorum allah nice bayramlar göstersin bebeklerimiz ve ailelerimizle bizlere bütün hamişleri öptüm :)

Kızlar ben de umranıye den,palmetto dıye bı magazadan aldım,62 lira,cok rahat,hep ustumde:)cok memnunum,arkadsım Benetton dan almıs 50 lıraya..25 e cidden ıyıymıs,ben de bakayım

Kızlar bende ümraniye oturuyorum bayramdan sonra mutlaka görüşelim şirvan anadolu yakasında bir görüşme ayarlayacaktı yüzyüzede görüşmüş oluruz çok güzel olur... :lepi:

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun gerçi ben yarında ggelicem . :enbuyukkk: maleseeff saat 1 e kadar burdayım. megul sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim gedacım dünkü olaydan sonra bende çok üzüldüm eşimle tartıştım sonra koltukta uyuyakalmışım öğleden sonra aradı barıştık.
ya kızlar aklıma ne geldi ben eşimle küsüp uyursam gece onu tepiyormuşum kaydirigubbakcemile3 dün bütün gece tepik yedim şiddet görüyorum diyor. :roflol: neyse ben rahatlamışım ama sabah baya Çok üzgünüm çoook

KIZLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM .
BENDE ÇIKIYORUM, GERÇİ BEN YARINDA BURDAYIM.

ŞİMDİDEN HERKESİN BAYRAMINI KUTLARIM. KENDİNİZE İYİ BAKIN, SİZLERİ SEVİYORUM.
KİMSE ÜZÜLMESİN ,

bayramdan sonra büyük buluşma var oley :))))

merhaba arkadaşlar...öncelikle butterfly için çok üzüldüm Allahtan sabır diliyorum, dualarım seninle butterfly ...inşallah rabbim en kısa zamanda sana anne olmanın sevincini yaşatır...

Yola gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR diliyorum...

Lütfen kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....Ve tatlıyı eti fazla kaçırmayın...

Hepinizi öptüm...

Ben de pazar günü yola gidiyorum..inşallah dönüşte hepinizle sağ salim görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…