aslında çok yazmıcaktım cevap verilmiyo ya da kaale alınmıyom diye (cevap verilmiyo diyenlerin cidden bazen haklı olduu yerler oldu şu bi kaç gündür ben de okumakla yetiniyom daa çok...) ama dayanamıcam....
çünkü çok kötüyüm... dün butterfly okuyunca oturup bi sürü ağladım ööle bi etkilenmişim ki gece ruyamda annem de benle beraber hamile oluyo ama bebeği ölüyo ağlaren mahvoluyom ama yatakta olan bendim yani benim bebeğim sanki..... sonra eşim uyandırdı ama benim yastık falan gözyaşıyla ıpıslak.... eşim sakinleştirdi biraz sonra okulda ruh gibi... hala da öyleyim....
Rabbim kimselere yaşatmasın yaşattıına sabır versin.............
aslında çok yazmıcaktım cevap verilmiyo ya da kaale alınmıyom diye (cevap verilmiyo diyenlerin cidden bazen haklı olduu yerler oldu şu bi kaç gündür ben de okumakla yetiniyom daa çok...) ama dayanamıcam....
çünkü çok kötüyüm... dün butterfly okuyunca oturup bi sürü ağladım ööle bi etkilenmişim ki gece ruyamda annem de benle beraber hamile oluyo ama bebeği ölüyo ağlaren mahvoluyom ama yatakta olan bendim yani benim bebeğim sanki..... sonra eşim uyandırdı ama benim yastık falan gözyaşıyla ıpıslak.... eşim sakinleştirdi biraz sonra okulda ruh gibi... hala da öyleyim....
ben dün seren hamile den pantoloun üstüne bi tunik gibi spor elbise aldım okulda giyebileceğim şekillde...ümraniyede aker lcvaikki karşısındaki sırada... bi de sondurağa yakın lord var ama ordaki tezgahtarlara kızdıım için almadan çıktım deendiim şeyi:)
pantolon alacaksan da son durağa yakın olan leke jeans de siyah beli lastikli pantolonlar var. ben 1 ay önce almştım ve tek vardı yeşl 38beden almıştım dün arkadaşa da aldık yani yenileri gelmiş ki seri sonu demişlerdi kaçırma derim ben hem güzel duruyo hem 25ytl... siyah renk hepsi.... ben bööle giderse almak zorunda kalcam kıss olduu için kalçam büyüdü:) ama siyah pantolon kadıköyden 58e almıştım pişman oldum....
çok tesekkürler gedacıgım verdiin bilgiler için bende pantolonu serenden 70 e aldım 25 e çok iiyimiş yarın bi çıkayım bakalım inş begenip alabilirim bayrama sadece 2 gün var:lepi:
sirkeyi bulaşık makinasının parlatıcı kısmına koyuyorum. elde yıkarkende bulaşık suyuana limon ve sirke sokuyorum.
gedacım çok etkilenmişin belli. ne kadar duygusallaşmışsın. sen pek sık girmiyosun zaten. demekki girdiğin zamanda yazmak yerine okumayı tercih ediyon seni gidi seni, ne kadar çok yazarsan o kadar çok okunur.. tamammı canım
arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum. ben dahaburdayım ama çıkan arkadşlar oluyo . onun için şimdiden yazıyım.allah kurbanlarınız kabul etsin.
bayramda cicilerinizle fotolar çekininde bakalım kim ne giymiş. meraktan çatlarım benkaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum uzun bi tatil var. tatilden sonra görüşmek dileğiyle inşallah.
çalışan arkadaşlarada allah kolaylık versin. işlerini hafifletsin.
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize....ya ben hala bayram için bişi alamadım nerden ve nasıl bişi alcam bilemiyorum ben kıyafet konusunda çok kararsızım.pantolaon varda üzerine ne alcam offffffffffffff.ümraniyede yim ben gidebilecegim bi yer blen varmı acabaaaa
Kızlar ben de umranıye den,palmetto dıye bı magazadan aldım,62 lira,cok rahat,hep ustumde:)cok memnunum,arkadsım Benetton dan almıs 50 lıraya..25 e cidden ıyıymıs,ben de bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?