2009 Nisan Anneleri buraya

Ay bugün yine çeneniz düşmüş oku oku bitmiyo, hala da var yani okumam gereken sayfalar. Okuduğum kadarıyla aklımda kalanlara cvp yazıcam. Ebrartuba kızına geçmiş olsun canım, corillex iyi haberlerine çooook sevindim, roseberry sende sıkma canını bende arkadaşlara katılıyorum doğduğunda hiçbişeyi kalmicak. İyi düşün canım. Şirvancım sende takma kafana sağlık ocağındaki yetersiz dengesiz hemşireleri. Sürekli dr. kontrolündeyiz bizler. Hiçbişey olmaz bebişlerimize Allahın izniyle. Kolun yarın biraz ağrıyabilir. Benimde 2 gün ağrıdı ama bugün iyi.
Dün bizim temizlik başarıyla bitti, ben pek bişi yapmadım annemle babam sağolsun herşeyi hallettiler, bana yemek yapmak kaldı. Ama bende temizlik yapmadan duramayanlardanım. Temizlik yapınca inanılmaz huzurlu hissediyorum kendimi. Son aylardan başlayarak bende bi kadın tutucam tabi bulabilirsem, buradakiler burunlarından kıl aldırmıyo ve en az 70 e geliyo
Bu arada keşke benim kocişte iş yapma yoruluyosun deseydisenağlama gerçi ben yine yapardımkaydirigubbakcemile3 ama ne bilim o farkında değil böyle şeylerin. Sanıyoki ben dünyayı temizlesem, dünyayı dolaşsam ya da çok büyük bi sorunda olsa bana bişi olmaz:çok üzgünüm:
Bu arada ben bugün dr.a gittim. Kalan sayfalarıda okuyim yazarım...

Şirvancım okumuşken yazını, hazır sinirim geçmeden bende yazim bari:) Bugün Cerrahpaşaya gittim, dr. fiyatı 6ytl olan bi ilaç verdi. Normalde kendi dr.uma giderken 10 ytl veriyorum reçete başı son 3 aydır hadi ona alıştım. Özel hastane olduğu için diye. Ama bugünkü kabustu. 6ytl. katkı payı, %25 hastaneye katkı payı, ilacında %20si derken 6 ytl lik ilaç 10ytl.ye geldi!! Şaka gibi!! Dedim madem öyle sağlık karnem olmadan alim ilacın normal parasını veriim. Eczacı dediki bu senin hanene yazıldı artık çok geç şimdi almasan bigün mutlaka devlet alıcak senden hemde faiziyle!!! Lütfen dikkat edin, yeni sağlık yasası korkunç saçma ama bu ülkede olduğumuz için bizde uyumak durumunda kalıyoruz.Sizde dr.a gidince, ilaç alırken falan aklınızda olsun.Ayrıca bu yasadan önce analık kaşesi diye bişi varmış ve hamileler ilaca para vermiyomuş. O da kalkmış!!

Ay ben kaçırdım gidenlerle bayramlaşmayı Ancak bitti yazılar. Herkese bende iyi bayramlar diliyorum. Yola gidenlerede iyi yolculuklar. Bu kurban işi Şirvan gibi benide geriyo, şu an hamileyim 10 misli gözümde büyüyo. Eşimle gideriz ama o karışmaz pek ben bakarım, seçerim nası olcak bu sene bu halde bilmiyorum:uhm:
Benim bayramlığımı annecim dikti. Çok beğendim. Gri kareli bi jile yapmış göğüs altından pileli ve orada kurdelesi var. Ben zaten pantolona kıyasla elbiseyi daha çok seviyorum hamilelerde. Bugünde rugan babet aldım kendime çok şık oldu elbisemle. Bu arada Seçen giyimde %50 indirim var haberiniz olsun. Bide kot aldım sanki düşük belli gibi duruyo, süper yapmışlar...

kızar çamaşır makinasına hiç çamaşır suyu koyulurmu yaa okuyunca gözlerim böle :1shok: açık kaldı
bende bi ara iyi temzlenmiyor die normal elde yıkanan bulaşık deterjanı koymuştum makinadan köpükler taşmıştı
bende parlatııcı kısmına sirke koyuyorum vede cam silk fısfısının içine sirke kattım parlatsın diye
ama meselacam silerken falan piamapenlkere cif kullanıyorumyerleri viledayla ama lavabolar falan hep elle cifle yıkıyorum yani

slm iyuksel ya ne zamandan beri yazcıam unutuyorum geçen de yazdım çok gerilerde kaldı 2009nisan annelerinde müzik öndermekten bahsetmişsin ya hala aklımda ya msn adresimi vereyimsana umarım bu mesajımı görürsün çünkü özel mesajın kapalı

Yarın 2.düzey ultrasona gidicem çok heyecanlıyım. Acaba içimdeki canavar neye benziyokaydirigubbakcemile2 Babamız gelemicek çok üzgünüm, kuzenimle gidicez o da teyzesi sayılır:))
Bu arada bugünkü dr. randevumuz pek iç açıcı değildi. Tamamen kan sorunumla ilgiliymiş nefes darlığım. Ve kanım düştükçe nefesin gidiyomuş. Birsürü test yapıldı, nefes testi kan testi..vs. Bayramdan sonra tekrar gidicem. Bi alet verdi dr. her akşam ve sabah nefesimi ölçücem bayram boyunca ve dr. buna göre bi değerlendirme yapıcak. Bana dışardan kan verilmesi konusuda her geçen gün netlik kazanıyosenağlama Kesinlikle başkasının kanını istemesemde heleki hamileyken ama mecburum, doğum yaklaştıkça hayatım tehlikeye giriyo kan değerlerimin düşüklüğü yüzünden. Dr. tansiyonumun düşüklüğüne yada nefesime doğumda çözüm bulabileceklerini ama kan sorunumu çözmenin zor olduğunu söyledi... Umarım en kısa sürede kolayca hallolur bu hastalıklarım:Saruboceq:

geçmiş olsun aprilcim canım benim,inşallah en kısa zamnada halledersin sorunlarının.................

günaydın kızlar

aprıl canım cok gecmiş olsun sana kan yapıcı bir kac formül bulup en kısa zamanda yazayım belki faydası olur canım::)))

herkeze günaydın!
bugün son iş günüm 12 de paydos ve tatil:))
dün doktorda randevum vardı.
gayet güzel geçti
allaha şükür bir sorun yokmuş:))
aslında ayın 15 inde randevum vardı ama dayanamadım
bazen çok endişeleniyorum 1 ay uzun süre muayene periyodu için deyip bi gideyim diyorum..
malum tv de gazetede görmüşsünüzdür. nazillide yaşanan doğum faciasını şimdi hatırlatıp canınızı sıkmayayım ama o olaydan sonra endişelerim arttı.
gerçi doktorum yatıştırmaya çalıştı beni ama olsun
ayyyy ne zor işlermiş bunlar ya!!!
tek olunca pek dikkat etmiyosun böyle şeylere şimdi 2 kişi yaşayınca bir bedende artık herşey çok önem kazandı!!!

birde sizlere birşey soracağım!!
ayrıntılı ultrason ne demek?yaptıranlar bilgi verebilirlermi?
dün doktoruma sordum her yerde yapılmıyormuş mesela bizim buralara yakın yanlızca izmirde varmış!
tuhafıma gitti çokmu önemli bişey..
kaç para?
benim doktor gerek yok aslında dedi ama istersen gidebilirsin dedi.
ne yapayım kızlar????

posiedon aslında ilk oğluma hamileyken sadece 3 lü tarama testinde kötü sonuç çıkanları gönderiyorlardı,şimdi büyük şehirlerde ayrıntılı ultrason aleti çoğaldı karneylede 60-80ytl fark ödeyip herkez baktırabiliyo onun için herkezi gönderiyo doktorlar sen bilirsin doktorun gerek yok dediyse ..................

günaydın kızlar april16 geçmiş olsun cnm
prosedion insan dayanamıyor 1 ay beklemeye Allahta benim doktor 15günde bir çağırıyor çağırmasada ben giderim zaten
bu sabah benim minik afacan annesini çok rahatsız etti uykumdan uyandırdı sabah ezanı okunuyordu gözlerimi açtığımda karnım nasıl acıkmış heralde bebeğiminde karnı acıktı dayanamadı anasını başladı tekmelemeye cnm yavrum benim çok güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese yaşatsın

bayramda herkes bi yerlere gidecekmiş biz evdeyiz
sanada kolay gelsin benimde bugün erken kalkacağım tuttu valla

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE ÇALIŞANLAR ARASINDAYIN.

APRİLCİM GEÇMİŞ OLSUN , EN KISA ZAMANDA KANLANIRSIN İNŞALLAH

prosedion CANIM AYRINTILI ULTRASYON; BEBEĞİN İÇ ORGANLARINI - DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELENMESİ, DAMARLARDAKİ KAN AKIŞINA BİLE BAKIYORLAR.

BURSASU - NE GÜZEL SENİN BEBİŞ HAREKETLİ, MAŞALLAH,,,,
BENİMKİ TEMBEL HERHALDE,,, HAREKETLERİNİ ÇOK AZ HİSSEDİYORUM....
HALBUKİULTRASYONLARDA HİÇ YERİNDE DURMUYOR.... KÜÇÜK OLDUĞUNDAN HENÜZ HİSSETMİYORUM HERHALDE

ya maşallah şirvan sabahları çok hiperaktif beni uyandırıyor heralde bebişle benim uyuma saatlerimiz uymuyor
senin bebiş heralde sen uyurken oda uyuyor gün içindede hareket halindeyken faketmiyosundur

bir araştırcam bakalım nerde yaptırabilirim.
bayramdan sonra randevu alayım bari.
biz bayramda önce bayram ziyeretlerine gideriz.
sonra herhalde havada güzel olursa gezeriz(o avm senin bu alışveriş merkezi benim:)))
dün doktordan sonra bikaç mağazaya baktım
burda hamile giyisileri satan yerler çok az varolanlardada iğranç şeyler var..
yanlızca bir tanesi benim tarzımda..
ama normal mağazalardan kendime göre şeyler buldum.
2 tane çok şirin elbise tunik benzeri bişeyler aldım
bi tane kırmız bir kaban kısa
2 tanede düz sıfır yaka badi genişinden sığabileceğimden:)))
artık her mağazada acaba bu bana olurmu diye bakıyorum giyisilere...
38 bedendim şimdi 40-42 beden almaya başladımm..
ilerleyen tarihlerde 44 ü görürmüyüm bilemem ama ayda 2 kilo alıyorummmmmm
aldığımı hissetmiyorum sanki hep aynıymışım gibi geliyor ama tartı öle sölemiyor elbette:(((

tatile erken başlamış arkadaşlara iyi bayramlar iyi tatiller..a.s.
ben sanırım tatil süresince giremem foruma..
şimdide masamda bir sürü bitirmem gereken iş var ama konsantre olamıyorum..

bu arada dünkü kontrolden sonra doktor bana demir hapının yanında magnesium birde mide yanmalarına karşı bişeyler yazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…