kızlar yeniden merhaba;
sabah sağlık ocağına gitmişken devamlı kullandığımız ilaçları yazdırım dedim. (ssk)
elevit, ferrum , (calsıum, mağnezyum // gerçi bunlara daha başlamadım ama kullanılacak diye yazdırdım)
eskiden hamilelerden ilaç parası alınmıyordu. artık alınıyor,,,
bir de ilaçların üzerine muayene parası ekleniyormuş.,
ben bu arada 2 ayrı yerde muayene olmuştum. bir medicalpark - birde iş yerimin burda bir hastanede
bunlar içinde 20 ytl aldılar.... özel hastane muayene parası 10 ytl miş,,,,
benim anlamadığım . özel hastaneye giderken 35 ytl muayene parası veriyorum zaten bu10 ytl nerden çıktı, muayene 45 ytl geliyor....
ben özel hastanede reçete yazdırmadım dedim, olsun dediler, tc kimlik numaran sisteme girdimi yetermecburen ödenecek diyor eczacı ....
birde devamlı kullandığımız elevit vitamini - artık doktorun yazdığı karşılamıyormuş, rapor alınması gerekiyor, onuda parayla aldık.
yani 4 ilaç aldım 45 ytl para verdim geldim....geçen sene bunlar hamileler bedavaymış,,,,
evet bende cıkıcam az sonra hepinizin kurban bayramı kutlu olsun............................
evet bende sirkeyi her yerde kullanıyoum fısfıs halinde camlar bile pırıll pırıloluyoo
sirkeyi isterseniz parlatıcı isterseniz bulaşıkların üzerine şöleee bi dolaştırınsüper oluyorlar
merhaba arkadaşlar...öncelikle butterfly için çok üzüldüm Allahtan sabır diliyorum, dualarım seninle butterfly ...inşallah rabbim en kısa zamanda sana anne olmanın sevincini yaşatır...
Yola gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR diliyorum...
Lütfen kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....Ve tatlıyı eti fazla kaçırmayın...
Hepinizi öptüm...
Ben de pazar günü yola gidiyorum..inşallah dönüşte hepinizle sağ salim görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?