- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
günaydın günaydın günaydın kaydirigubbakcemile3
güzel anneler ve güzel bebişleri:CüvCüv: kaç gündür giremiyorum dün yarısını okudum bugün ne yalan sölim okuyamadım herkez iyidir umarım bu arada cinsiyetleri belli olan arkadaşlarıma hayırlı olsun bide hatırladığım kadarıyla glnm_kvrck ın oğlu oluyormuş onada hayırlı olsun hepinizi öpüyorum a.s.
canım ben sorunu görmedim yoksa cvp yazardım evet aynı sıkıntı bende de var alt bölgemde oluyor dr da ben sorunca ultrasonda baktı oda gördü ama çok normal dedi her hastamda oluyor dedi daha önceden bende olmadığı için birazda şaşırdı.kalça kemiğindeki ağrıyıda sorunca kalsiyum eksikliğinden olduğunu söyledi.kasılma içinde ilaç yazdı çok rahatsız hissedersem içeceğim.canım magnezyum da kullan çok iyi geliyor.çok fazla gözükmüyorsun stede bazen merak ediyorum seni Allah a emanet ol.
geçmiş olsun aprilcim canım benim,inşallah en kısa zamnada halledersin sorunlarının.................
günaydın kızlar
aprıl canım cok gecmiş olsun sana kan yapıcı bir kac formül bulup en kısa zamanda yazayım belki faydası olur canım::)))
günaydın kızlar april16 geçmiş olsun cnm
prosedion insan dayanamıyor 1 ay beklemeye Allahta benim doktor 15günde bir çağırıyor çağırmasada ben giderim zaten
bu sabah benim minik afacan annesini çok rahatsız etti uykumdan uyandırdı sabah ezanı okunuyordu gözlerimi açtığımda karnım nasıl acıkmış heralde bebeğiminde karnı acıktı dayanamadı anasını başladı tekmelemeye cnm yavrum benim çok güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese yaşatsın
GÜNAYDIN KIZLAR BENDE ÇALIŞANLAR ARASINDAYIN.
APRİLCİM GEÇMİŞ OLSUN , EN KISA ZAMANDA KANLANIRSIN İNŞALLAH
prosedion CANIM AYRINTILI ULTRASYON; BEBEĞİN İÇ ORGANLARINI - DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELENMESİ, DAMARLARDAKİ KAN AKIŞINA BİLE BAKIYORLAR.
BURSASU - NE GÜZEL SENİN BEBİŞ HAREKETLİ, MAŞALLAH,,,,
BENİMKİ TEMBEL HERHALDE,,, HAREKETLERİNİ ÇOK AZ HİSSEDİYORUM....
HALBUKİULTRASYONLARDA HİÇ YERİNDE DURMUYOR.... KÜÇÜK OLDUĞUNDAN HENÜZ HİSSETMİYORUM HERHALDE
günaydın kıslar..... inşallah kerkes iyidir... gerçi çok az kişi var ama.... ben de ne yazık ki bayramda memlekete gidemeyenlerdenim:istanbulda ööle kaldık eşimle kızımız saolsun:) belki kayınvalidemer gelecekmiş....
didemcim ben hiç alışveriş yapmadım bebiş için o yüzden yard olamıyom inş. bu tatilde yapcaz... ama yatak fala daha da sonra....doğum çantasını hazırlıcam inş.
april geçmiş olsun inşallah takviyeye gerek kalmadan doğal yollarla kanlanırsın...
Yok canım benim bebişin cinsiyeti daha belli değil
Bu arada herkese merhaba kızlar
Gerçi fazla kişide kalmamış
Bende bayram iznine erken çıkanlardanım
Haftaya cuamrtesi işbaş
Didemmmm sen burdasın sanırım..
Nasılsın?
Tatil yok, çalışmaya devam diyenlerdensin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?