2009 Nisan Anneleri buraya

herkezler çıktı herhalde bende çıkıyorum...
herkeze iyi bayramlar mutlu huzurlu sağlıklı geçsin bayramınız....
tatilden sonra görüşürüz....
öptüüüümm

bişi sorcam kızlar
bayram tatilini fırsat bilip bebeişin odasını düzenleyecegim
alısveriş falan
ama aklıma yatak işi takılıyor,
beşik almayacagım hani su sonradan yanındaki cekmeceler cıkarılıp tek kişilik yatak olanlardan alacagım ama onlarında bazıları sallanır bazıları sabit,
sallanır almak mı gerekiyor kiii, yoksa gerek yok zaten bebiş uyuyunca oraya mı yatıracagız
karasız kaldım,
birde bu arada bu alısverişi yapan arkadaslardan fiyat destek bilgi alabilirmiyim,

günaydın kıslar..... inşallah kerkes iyidir... gerçi çok az kişi var ama.... ben de ne yazık ki bayramda memlekete gidemeyenlerdenim: istanbulda ööle kaldık eşimle kızımız saolsun:) belki kayınvalidemer gelecekmiş....

didemcim ben hiç alışveriş yapmadım bebiş için o yüzden yard olamıyom inş. bu tatilde yapcaz... ama yatak fala daha da sonra....doğum çantasını hazırlıcam inş.

april geçmiş olsun inşallah takviyeye gerek kalmadan doğal yollarla kanlanırsın...

kıslar bakın akşam şirvanın yazdıklarının nedenini açıklıyo.... artık bizler de ücret ödeyecekmişiz.....

Memurlar da yeni yıldan itibaren muayene ücreti ödeyecek
1 Aralık 2008 10:42
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı düzenlemeye göre, hastaneye giden memurlar da muayene katılım parası ödeyecek. Kamu kurumlarında çalışanlar 3 ile 10 Yeni Türk Lirası arasında değişen muayene katılım ücretlerini yeni yıldan itibaren eczanelere verecek. Söz konusu para SSK ve Bağ-Kur'lulardan yaklaşık iki aydır alınıyor.

Memurlardan alınmadığı için tartışmalara neden olan katılım payını 1 Ekim 2008 tarihinden bu yana işçi ve esnaf ödüyor. Sağlık ocakları ve aile hekimlerinde alınmayan muayene ve tedavi ücretleri hastanelerde alınıyor. Buna göre, vatandaşlar yaklaşık iki aydır devlet hastanelerinde 3 YTL, eğitim ve araştırma hastanelerinde 4 YTL, üniversite hastanelerinde 6 YTL, özel sağlık kurum ve kuruluşlarında 10 YTL muayene ücreti ödüyor. Ücretleri SGK adına eczaneler vatandaştan tahsil ediyor. İlaç yazdırılmasa bile muayene hastanın vatandaşlık numarası üzerine kaydediliyor, ilk eczaneye gidişte karşısına çıkıyor.

Sağlık Uygulama Tebliği'ne dahil olmadıkları için 2,5 milyondan fazla memur 3 ile 10 YTL arasında değişen parayı ödemiyordu. Memurlar, Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı Bütçe Uygulama Talimatı'na bağlı olduğu için ücretsiz tedavi olabiliyordu.

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) getirdiği norm ve standart birliğine rağmen kamuda çalışanların ücretsiz tedavi olması işçi ve esnaf tarafından eleştirildi. SGK Başkanı Fatih Acar, devlet memurlarından da muayene katılım payı alınacağını açıklamıştı. Yapılan düzenlemeyle, devlet memurları 2009'da yürürlüğe girecek Sağlık Uygulama Tebliği'ne tabi olacaklar. İşçi, esnaf ve memur aynı şekilde muayene katılım payı ödeyecek.

günaydın günaydın günaydın kaydirigubbakcemile3
güzel anneler ve güzel bebişleri:CüvCüv: kaç gündür giremiyorum dün yarısını okudum bugün ne yalan sölim okuyamadım herkez iyidir umarım bu arada cinsiyetleri belli olan arkadaşlarıma hayırlı olsun bide hatırladığım kadarıyla glnm_kvrck ın oğlu oluyormuş onada hayırlı olsun hepinizi öpüyorum a.s.

herkese iyi tatiller kızlar hala benim gibi tekme hissetmeyen varmı yaa korkmaya baslıycam artık

annaaaaaa
kendi basıma kalmısım herkes bayrama gitmişşşş
kocaman öpüyorummmmm
saglıcakla kalınnnn::::))))
MUTLU BAYRAMLAR

Yok canım benim bebişin cinsiyeti daha belli değil

Bu arada herkese merhaba kızlar
Gerçi fazla kişide kalmamış
Bende bayram iznine erken çıkanlardanım
Haftaya cuamrtesi işbaş

Didemmmm sen burdasın sanırım..
Nasılsın?
Tatil yok, çalışmaya devam diyenlerdensin:)))

canım çok saol içimi rahatlattın cevabın yeni buldum ben fazla giremiom haklısın yada anlık bakıp çıkıyoum 3 e kadar okulda oluyorum eve gelincede eşim gelene kafar yemek sonra bulaşık derken 8 oluyo sonrada uyuyorum bazen öğlen arası eve gelince bakıyorum daha cinsiyette öğrenemedik bayramdan sonra kont inşallah herkesin bayramını da kutluyorum kızlar bundan sonraki bayramda bebeklerimize da bayramlık lacaz inşallah hayırlısı ile

Selamlaaarr...
Herkese iyi bayramlar diliyorum,bir dahaki bayrama herkesin bebekleri sağlıkla kucağında olsun inşallah...
Bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar ,bebeklerinize ne isimler koyacaksınız.benim erkek,ama bir türlü isim beyenemiyorum:1no2: çok zor ..

kızlar merak etmeyin geceleri benimde kalça kemiğim ve diz kapaklarımda ağrı oluo bunun nedeni bebeğin bizden alamdığı kalsiyumu kemiklerimizi sömürerek alması:) kalsiyum hapı alınca geçio yada azalıo o ağrılar. neyse canlarım hepinize iyi bayramlar

geçmiş olsun aprilcim canım benim,inşallah en kısa zamnada halledersin sorunlarının.................

Sağol canım işallah..

günaydın kızlar

aprıl canım cok gecmiş olsun sana kan yapıcı bir kac formül bulup en kısa zamanda yazayım belki faydası olur canım::)))

Bekliyorum canım yeni formüllerini ama çok bişey değişmez sanırım benimki genetik bi sorun. Kan hücrelerimle ilgili. Malum onları değiştirmekte mümkün değil Bu arada bebişimde de aynı problemin olması %50 ihtimalmiş

Sağol Canım. Bizimkide gececi, saat 6 da başlıyo akşam sabaha karşı ezanla uyuyo:)) Gündüz tık yok. Doğduğunda da böyle olursa benim işim var onla.

Sağol Şirvancım bende kanlanmak istiyorum ama hızla tükeniyo kaynaklarım:))

Gedacım bende istemiyorum ama yapcak bişey yok sanırım. En son kaçsam kaçsam 8. aya kadar kaçabilirim sonra zaten mecbur alcakmışım

Veeeeeeee.....Bizde gittik 2. düzey ultrasona:))) Yarabbim dedim sen çok büyüksün. O kadar muhteşem bişeyki onu öyle renkli ve büyümüş artı babasının kopyası olarak görmek:) Evet aynı babasının kopyası olmuş, ne çok sevmişim kocamı dedim Ona benzedi sıpamda Çok şükür hiç bi problemimiz yok. Dr. heryerine baktı tek tek ölçtü. tam 45 dakika kaldık. 2. dvd mizi aldık. Ellerini yumruk yapmış uslu uslu durdu, çok güzel pozlar verdi. 1 kere esnerken bikaç kezde ağzını açıp kaparken yakaladık. Cinsiyetimiz hala süpriz kalmaya devam ediyo çok şükürki. Baştan söyledim dr.a aşağıdan rontgenleme bebeğimi dedim o da hep yukarıdan çekti:))
Gitmeyenlere tavsiyem, mutlaka gidin çok değişik bi tecrübe oluyo ve gerçekten içiniz rahatlıyomuş onu öyle sağsağlim görünce.... Bizimki biraz pahalı oldu fiyat merak edenlere bilgi olsun, 270ytl. verdim, Şişlide Oscar Görüntüleme Merkezinde yapıldı. 2li testimizde orada yapılmıştı.SSK geçmiyo ne yazıkki...

merhaba sevgili nisan anneleri. benimde bebişim nisanda doğacak inşallah. ben PIHTILAŞMA NEDENİYLE DÜŞÜK YAŞAYANLAR konusunu takip ediyordum uzun zamandır. benimde pıhtılaşma sorunum varda. nisan annelerini ilk kez okudum. herkes çok içten:)
benimde bebişim erkek. isim arıyoruz bizde.
bu arada herkesin bayramı kutlu olsun!

yaa canım kusura bakma senin doğum günündü sanırım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara minik meleğinle a.s.

bu arada kızlar herkeze şeker tadında bir bayram diliyorum :1hug:
hepinizi çokça öpüyorum bu arada minik melekleri benim için sevin olurmu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…