2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba elevinya bende Mart annesi olacam. Proluton ıgneyı ne zamandan berı ne kadar surede bır neden vurulmustun? sımdı doktorum bana da verdı bır yan etkısını falan gordunmu

çok sevindim bebişini görüşsün ne güzel... ben de erşembe falan düşünüym.... normal karından bakıyalar de mi? ayrıca kansızlık sorununa da üzüldüm inşallah Rabbim yard eder de herşey istediin gibi olur... bu arada cinsiyet konusundaki istikrar ve sabrına imrendim maşallah... a.s.

dün çok yorulmuşum bi sancım vardı doktoru aradım hemen yat ayaklarını uzat dedi geçmese bi ilaç adı verdi makattan uygulanıyor dedi ama geçti yorgunluktan oldu heralde
şu amniotik sıvı nasıl birşey beyazımsı mı acaba sabah tuvalate çıktıktan sonra çamaşırımda beyazsımsı sulu bi sıvı gördüm çok korktum senve ne olabilir ya

bence kafana takma akıntılar normal... ama o kadar kendini yorma dendi sanaaaa.... kısdım bak şimdiiii... boşver 4 5 ay pis ol.... sağlık önemli... benim de bazen çok oluyo akıntı baktım normal yazıyo nette....

ayy cnm sen hazırladıysan kahvaltıyı onu uyadırsaydın bebeişin acıkmıştır nasıl olsa pazartesi bayram tatil sonrada uyur
valla ben 9,30 uyumuşum dün akşam bu sabahta 9,30da kalktım
bende kendime kızıdm bundan sonra yapmıcam hiçbişey bende 20.haftama girdim senin bebiş napıyo
bu sabah uyandım sırtüstü yatıyodum baktm bebiş tekmeler atıyor düz yatıncada göbeğim düzleniyor heralde bebişte rahatsız oluyor hemen uyandırdım eşimi elini göbeğime koydu ama benim yaramaz durdu hiç tınlamadı babasına hiç yüz vermedi oh oh dedim içimden

yok hazırlamadım da... ööle bekliyom... börek falan atıstırdım ama nafile....
kısım çok hareketliydi ama dün saat 2 gibi idi karnımın bi tarafı semsert bi tümsek oldu ööle kaldı baya... ve hareket etmedi hiç... akşama kadar ben de başladım ağlamaya bişiy oldu sandım.... eşimi aradı o da biras daa erkn geldi işten ama hala tık yok taa ki gece 23 gibi..... bu sabah da hafif tekmeler var... ona alışveriş yapcaz bu hafta.... sadece çorap aldım şimdiye kadar... resim olarak koydum çok hoşuma gittii için:)

demek ki sen kızınca bebeğin üzülmüş yüz vermemmiş babasına:):):)

hem 20. haftan bitmiş akıllım şimdi 21e girdin... 20+0--- 20+6=21. hafta demek oluyo.... mesela ben 22deyim.... 21 bitti...

insan çok tedirgin oluyor gerçekten ay hareket etmedi ay kıpırdamadı diye
çorapları ilk gördüğümde anlamıştım çok güzeller Allah giydirmeyide nasip etsin inşallah
karnımda tümsek olmuyor benim
sadece mesele yatıyorum ya kalkarken haliyle karnımı kasıyorum o zamn karnımda sipsivri oluyor çok acayip dağ tepesi gibi
aslında bizler alışverişi erkenden yapmamız lazım çünkü karda kışta karnımız burnumuzda alışverişe çıkmak çok zor olur
çok heyecanlısındır sende şimdi bişeyşer alcaksınız ya bizde kurbanlık almaya gidicez

ebet çok heyecanlı oluyo bi de mağazalarda kız bebekler için bi sürü bişiy olunca insanın gözü dalıyo.... doğum çantasını hazırlamayı düşünüyom şimdiki tatilde... diğerlerini sonraya erteleyecez...
sen de mi gideceksin o halinle.. kokar oralar ama.... biz bi kuruma verdik.. kim uğraşacak istanbulda.... melekete gitsek belki... kolay gelsin size....

ben de daha fazla inat yapmayıp kahvaltı hazırlayım bari... yoksa ben ve bebişe olcak olan... hadi görüşürüz ben buralardayım:):):)

Allah kabul etsin kurbanınızı ben evde kalırmıyırm hiç bende gidecem
şimdi çıkıyoruz sende karnını bir an önce doyur aç kalma kız bebekler için daha cicili şeyler var daha güzeller hadi kendine ii bak gedacım ben çıkıyorum iyi bayramlar olsun

ebet herkese hayırlı bayramlar Allah bi dahakine bebişlerle nasip eder inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…