ben proluton depot iğne kullanıyorum ama son gülerdde bulamıyoruz sıkıntı varmış yaa şöyle yazılara genel bakınca millet hep haplı iğneli nedir bu kanamalr düşük tehlikeleri normak seğredipte hersey yolunda diyen neden az canm sıkıldı şimdi
Veeeeeeee.....Bizde gittik 2. düzey ultrasona:))) Yarabbim dedim sen çok büyüksün. O kadar muhteşem bişeyki onu öyle renkli ve büyümüş artı babasının kopyası olarak görmek:) Evet aynı babasının kopyası olmuş, ne çok sevmişim kocamı dedim Ona benzedi sıpamdaÇok şükür hiç bi problemimiz yok. Dr. heryerine baktı tek tek ölçtü. tam 45 dakika kaldık. 2. dvd mizi aldık. Ellerini yumruk yapmış uslu uslu durdu, çok güzel pozlar verdi. 1 kere esnerken bikaç kezde ağzını açıp kaparken yakaladık. Cinsiyetimiz hala süpriz kalmaya devam ediyo çok şükürki. Baştan söyledim dr.a aşağıdan rontgenleme bebeğimi dedim o da hep yukarıdan çekti:))
Gitmeyenlere tavsiyem, mutlaka gidin çok değişik bi tecrübe oluyo ve gerçekten içiniz rahatlıyomuş onu öyle sağsağlim görünce.... Bizimki biraz pahalı oldu fiyat merak edenlere bilgi olsun, 270ytl. verdim, Şişlide Oscar Görüntüleme Merkezinde yapıldı. 2li testimizde orada yapılmıştı.SSK geçmiyo ne yazıkki...
aa günaydın
geda nasılsın
hem 20. haftan bitmiş akıllım şimdi 21e girdin... 20+0--- 20+6=21. hafta demek oluyo.... mesela ben 22deyim.... 21 bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?