merhaba elevinya bende Mart annesi olacam. Proluton ıgneyı ne zamandan berı ne kadar surede bır neden vurulmustun? sımdı doktorum bana da verdı bır yan etkısını falan gordunmu
geda yinemi burdasın kız sen :)
napalımgidemedik bi yere eşim ve ben bilgisayarlar kucaamızda ööle duruyoz.... misafir falan da gelmez bize.... bayramın ikinci günü belki kayınvelidemler gelecek inşallah... yoksa bööle pek bi garip .....
güzelim ben 13 haftaya kadar vuruldum iğne yerlerinin sonraki kaşınısı dışında bir yan etki yok korkma iyi bir iğne
geda merhabaalr canım.bizde bayramda istanbuldayız.bize de gelen giden yok.napalım seneye daha güzel olacak bebeklerimizle beraber inşallah.:teytey:
merhaba elevinya bende Mart annesi olacam. Proluton ıgneyı ne zamandan berı ne kadar surede bır neden vurulmustun? sımdı doktorum bana da verdı bır yan etkısını falan gordunmu
merabalar kızlarrr
kansızlıkla ilgili 1-2 bişi yazacagım ama %50 oglumda da cıkar falan demişsin sen inanma öyle seylere
Allah IN İZNİYLE hiç birsey cıkmaz
kırmızı pancar ve havuc suyu içelim...
eger kan grubun A ise kırmızı etten uzak durman lazım
alyuvarların daha hasas oldugu için tüm kimyasallardan uzak durman lazım, cünkü cepheleri cabuk yıpranır ve kansızlıga neden olur
hazımsızlık cememen gerekiyor
dogal kurutulmus kırmızı üzüm yemelisin
kecıboynuzu pekmezi içmelisin
sadece zeytinyagı kullan
denıze girmelisin ve bakmalısın
canım bunlar sımdılık aklıma gelenler
daha yazmaya calısırım ama sen kendini sakın bırakma::::)))
saglıcakla kal:::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?