2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar doktorum bana kasılmalar için magnesıum verdi....demir ve kan hapı vermedi ve vermesin zaten hangi birini içeyim.:)) zaten vitaminide bayram tatili boyunca salladım desem yeri....aslında kasılmamda yoktu ama doktora baskı hissediyorum deyince vajinada yazdı ne yapsın adamcağız...bu arada doktor beim bebeğe bu çok hareketli sanırım çok net hissediyorsun deyince evetçok net ama özellikle alt kısımda dedim..oda normal tabi seninkinin kafa yukarda bacaklar aşağıda tekmelerin kuvvetli olması çok doğal dedi...bacaklar benimki gibi kaslı sanırım:)) ahh yavrum çizme derdi olacak annesi gibi....

sağol canım
şuan kendimi burda biraz yabancı hissediyorum, tabii siz kaynaşmısınız ben sonradan pat diye daldım
olsun sizlerin yazılıarnı okumakda güzel

olurmu öle şeyyyyy

her kafana takılan yada herne olursa olsun sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz yabancılık yokkkkkkkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey:

tekrar hoşgeldin sefalar getirdin

etoprak canım dikkat et.ben de biraz dolaşınca hemen kasıklarımda belimde ağrı oluyor.belki yanlış ama ben çok hareket etmemeye çalışıyorum.evin içinde 10 dakikalık yürüyüşler ve haftada bi kere 15-20 dk lık hava alma yürüme şeklinde oluyor.

maşallah etoprak nerdeyse herşeyini almışsın..daha bizde tık yok ama almalıyım yavaş ayvaş çünkü ben de artık çok çabuk yoruluyorum hiç halim kalmıyo ilerleyen zamanlarda hiç çıkmam evden heralde...telaşlandım bak şimdi başlasam ii olcak zannımca...

arkadaşlar valla çok dikkat edin abur cubur çok kaçırmayın..çok şaşırcaksınız ama bi haftada 3 kilo aldım hayret ediyorum:1shok: 22+4 haftalık olduk..artık hızlı kilo lacagımı bilyodum ama bu kadarını tahmin etmemiştim başım belada bu kilolarla azccık boğazımı tutabilsem ama olmuyocokacimcoook ki ühü ühüüü....

evet bende hemen yoruluyorum artık
heves almam bile bi tuhaflaştıı

8.ve 9.aylarda ne yapcam bilmiyorum:teytey:

evet canım yavaş yavaş almalısın çünkü Allah korusun ama hiçbirimizin erken doğum yapmayacağının garantisi yok bu saatten sonra. herşeyi hazır olsun bebeişlerin o zaman için de rahatlıo hem

canım sen hangi hastaneye gidiyordun;
beninde yarın kontrolüm var;
büyük ihtimalle ayrıntılıya sokacak bizi,,, inşallah bir sorun çıkmada bu muayeneyide atlatırız.... oğluşumu bende merak ediyorum... daha ismi yok.... bu gidişle isimsiz kalacak.

evet canım aynen bir kac kez anca hemen büyüdükleri
için
ben bebek arabasını dogumdan sonra alırım büyük ihtimallee

oooo ben daha şanslıyım,

bebek arabası,
arabanın üstüne konulan puseti,
anakucağı, sallanan
portbebe beşiği,
oyun parkı,,,
göğüs pompası,
steril makinası,
hepsi bizim eve nakil oluyor - şimdilik aklıma gelenler bunlar

yiğen ilk torun olunca- geçen sene alım işini bayağı abartmıştık.
şimdi onlar bize taşınıyor,,,

megul cüm ben oturduğu yerde duramayanlardanım, her yere hemen paldır küldür koşturuyorum.. tabi sonra akşama başlıyorum ağlamaya sancıdan.. o bahsettiğim gün o kadar korktum ki, eve gelene kadar zırıl zırıl ağladım ya bebeğime bişey olduysa diye.. allah a şükür eve gelip uzanınınca birazcık teptide içim rahatladı.. bide insanların hiç saygısı acıması yok insana sert bir şekilde çarpıp geçiyolar.. aman kızlar kalabalıktan mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor...

bu arada croxilex göbeğinden gelen o sıvının önemli olmadığını söylemiştin ve çok sevinmiştim senin adına ama sebebi belli oldumu, neden oluyomuş?? şimdi geçti mi peki??

ya alış veriş konusunda kızlar yeni yılda yeni fiyatlar gündeme gelecek falan da demişlerdi bana, işte şimdi kriz var daha ucuz ama sonra yükselir fiyatlar gibi şeyler söylediler.. şimdi düşününce ne kadar doğrudur bilemiyorum..ama gerçekten ben çok yavaşladım artık, ve hareketlerim gitikçe kısıtlanıyo bu yüzden aceleye de gelsin istemedim. bende çok tombikliyenlerdenim ve karnım kocaman..

istanbul tayfası toplanıcaktı diye bi söylenti vardı :)))) sayın organizatörler bi gelişme var mı acaba?? kızlar yalnız alış veriş yapmayı düşünmüyosanız toplandığımızda rica etsem alış veriş merkezinde buluşmasak..bi pastane falan olabilir şöyle liseli aşıklar gibi :)) ama alış veriş yapmayı düşünüyorsanız onu bilmiyorum..

oh maşallahhhhhhhhhhhhhh

gögüs pompası banada gelecek

merhaba şirvancım,
ben medical parka gidiyorum göztepedekine.ama ayrıntılı bizim hastanede yok demişti bende bu yüzden koşuyolundakine gitmeye karar verdim, gitmicem kocasına muayene olmaya :jeyyar: sana söylemiştim çok yoğun diye şimdi yunus emre hastanesini araştırıyorum. bak şimdi kadına iyice uyuz oldum madem ayrıntılı vardı da beni niye uğraştırdı o kadar kocası 1 ay sonra ancak gün verebilirm dedi ee buda 22. haftadan sonra işe yaramıyomuş benneyaptımki !! kaça yapıyolar ayrıntlıyı medicalde??

tamam canım muhallebecide buluşuruz artık.
27.12.2008 tarihi sizler için uygunsa-
kadıköy saray muhalebecisi- 2. katta buluşalım. saat 14:00

alllah razı olsun e toprak sağlık ocagının başhekimine gittik o çok önemli deil dedi..göbeğiniz bol ılık suyla temizleyin dedi...sonra kendi doktoruma gittim o da bebekle alakalı bi şey deil dedi ve bizi bi cerraha yönlendirdi..randevu aldık ona gidecez o söyliycek artık ne olduğunu..ama artık korkmuyorum çünkü iice azaldı..

canım, tamam hatırladım, mehtap hanıma gidiyorudun.....
benin doktor mineden gelen mailli kopyalıyorum şimdi.
MERHABA 15-16./12/08 DA GELİN LÜTFEN. 2. DÜZEY USG Yİ BİZ KENDİMİZ YAPIYORUZ. SEVGİLERİMLE
fiyatıda 192 ytl

bu arada bugidi54 (hani benim okul arkaşı vardıya) mehtaptan gitmekten vazgeçti, şimdi yunusemreye gidiyor. ordaki doktoru beğenmiş, NAZİFE HANIM - öğrendim.

Son düzenleme:
tamam canım muhallebecide buluşuruz artık.
27.12.2008 tarihi sizler için uygunsa-
kadıköy saray muhalebecisi- 2. katta buluşalım. saat 14:00

istanbullulardan önce ben damlarmışım muhallebiciye-tatlicadiarzu-

bol bol resim çekinin , duyduk duymadık bölümüne ekleyin emi buluşunca. bizim yerimizide yeyin ne var ne yoksa.

şirvancım valla süpersin!! hihoyyyt bende nazife hanımı düşünüyorum. hastaneye gittim baktım çok fena bi yer değil. doğum ücretleri de uygun normal doğum 450 ytl ve herşey dahil, muayene 20 ytl ama tabi bunlar emekli sandığı fiyatları.. bana da yakın sayılır.. mehtap hn. beni o kadar uğraştırdıki anlatamam sana!!! hem uygunmuş 2. düzey fiyatı medicalde ama bana yok dedi işte! neyse canım allah sanada kolaylık versin, yarın için inşallah güzel haberler alırsın.

bu arada bana haftasonu olduğu sürece uyar... tarih ve yer uygun benim için..karşıdaki arkadaşlar için de (avrupa) uygun olur hem, kadıköye direk otobüs var heryerden son durakta inip yalnızca karşıya geçecekler..
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…