sağol canım
şuan kendimi burda biraz yabancı hissediyorum, tabii siz kaynaşmısınız ben sonradan pat diye daldım
olsun sizlerin yazılıarnı okumakda güzel
maşallah etoprak nerdeyse herşeyini almışsın..daha bizde tık yok ama almalıyım yavaş ayvaş çünkü ben de artık çok çabuk yoruluyorum hiç halim kalmıyo ilerleyen zamanlarda hiç çıkmam evden heralde...telaşlandım bak şimdi başlasam ii olcak zannımca...
maşallah etoprak nerdeyse herşeyini almışsın..daha bizde tık yok ama almalıyım yavaş ayvaş çünkü ben de artık çok çabuk yoruluyorum hiç halim kalmıyo ilerleyen zamanlarda hiç çıkmam evden heralde...telaşlandım bak şimdi başlasam ii olcak zannımca...
merhaba hanımlaaar,
öncelikle hasta olanların hepsine çok geçmiş olsun diyorum.. annemin ekspres reçeteleri soğuk algınlığı için : bir kaç kaşık bal+karabiber+limon karışımı (direk içilecek) yada tereyağ+pekmez+birazcık karabiber (kaynatılıp içilecek).. ben genelde ilkini deniyorum çok işe yarıyor.
bu arada aramıza yeni katılan princess-in-love hoşgeldin..umarım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
kızlar ben çok mu aceleciyim?! çoğunuz daha hiç bişey almamış bebişine. ben tulumlarını, battaniyesini, hastane çıkışını ve yatağını aldım hemen.. ama ben artık fazla gezemiyorum diye korkudan hızlandırdım galiba.. bayramda eşimle dolaşırken aniden kramplar girmeye başladı bacaklarıma,sonrada çok şiddetli sancılar başladı kasıklarımda..kendimi eve zor attım. yinede alan arkadaşlarım allah hepinize sağlıkla kullanmayı nasip etsin almayanlarada allah kolaylık versin :)))
ya ben yarın ayrıntılıya giricem kızlar, uzun zamandır dört gözle bu anı bekliyoduk!!inşallah bi aksilik çıkmaz yarın ki kontrolde. oğlum emir ve benim için dua edin emi!
evet canım aynen bir kac kez anca hemen büyüdükleri
için
ben bebek arabasını dogumdan sonra alırım büyük ihtimallee
oh maşallahhhhhhhhhhhhhhoooo ben daha şanslıyım,
bebek arabası,
arabanın üstüne konulan puseti,
anakucağı, sallanan
portbebe beşiği,
oyun parkı,,,
göğüs pompası,
steril makinası,
hepsi bizim eve nakil oluyor - şimdilik aklıma gelenler bunlar
yiğen ilk torun olunca- geçen sene alım işini bayağı abartmıştık.
şimdi onlar bize taşınıyor,,,
canım sen hangi hastaneye gidiyordun;
beninde yarın kontrolüm var;
büyük ihtimalle ayrıntılıya sokacak bizi,,, inşallah bir sorun çıkmada bu muayeneyide atlatırız.... oğluşumu bende merak ediyorum... daha ismi yok.... bu gidişle isimsiz kalacak.
megul cüm ben oturduğu yerde duramayanlardanım, her yere hemen paldır küldür koşturuyorum.. tabi sonra akşama başlıyorum ağlamaya sancıdan.. o bahsettiğim gün o kadar korktum ki, eve gelene kadar zırıl zırıl ağladım ya bebeğime bişey olduysa diye.. allah a şükür eve gelip uzanınınca birazcık teptide içim rahatladı.. bide insanların hiç saygısı acıması yok insana sert bir şekilde çarpıp geçiyolar.. aman kızlar kalabalıktan mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor...
bu arada croxilex göbeğinden gelen o sıvının önemli olmadığını söylemiştin ve çok sevinmiştim senin adına ama sebebi belli oldumu, neden oluyomuş?? şimdi geçti mi peki??
ya alış veriş konusunda kızlar yeni yılda yeni fiyatlar gündeme gelecek falan da demişlerdi bana, işte şimdi kriz var daha ucuz ama sonra yükselir fiyatlar gibi şeyler söylediler.. şimdi düşününce ne kadar doğrudur bilemiyorum..ama gerçekten ben çok yavaşladım artık, ve hareketlerim gitikçe kısıtlanıyo bu yüzden aceleye de gelsin istemedim. bende çok tombikliyenlerdenim ve karnım kocaman..
istanbul tayfası toplanıcaktı diye bi söylenti vardı :)))) sayın organizatörler bi gelişme var mı acaba?? kızlar yalnız alış veriş yapmayı düşünmüyosanız toplandığımızda rica etsem alış veriş merkezinde buluşmasak..bi pastane falan olabilir şöyle liseli aşıklar gibi :)) ama alış veriş yapmayı düşünüyorsanız onu bilmiyorum..
merhaba şirvancım,
ben medical parka gidiyorum göztepedekine.ama ayrıntılı bizim hastanede yok demişti bende bu yüzden koşuyolundakine gitmeye karar verdim, gitmicem kocasına muayene olmaya :jeyyar: sana söylemiştim çok yoğun diye şimdi yunus emre hastanesini araştırıyorum. bak şimdi kadına iyice uyuz oldum madem ayrıntılı vardı da beni niye uğraştırdı o kadar kocası 1 ay sonra ancak gün verebilirm dedi ee buda 22. haftadan sonra işe yaramıyomuş benneyaptımki !! kaça yapıyolar ayrıntlıyı medicalde??
arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende
tamam canım muhallebecide buluşuruz artık.
27.12.2008 tarihi sizler için uygunsa-
kadıköy saray muhalebecisi- 2. katta buluşalım. saat 14:00
canım, tamam hatırladım, mehtap hanıma gidiyorudun.....
benin doktor mineden gelen mailli kopyalıyorum şimdi.
MERHABA 15-16./12/08 DA GELİN LÜTFEN. 2. DÜZEY USG Yİ BİZ KENDİMİZ YAPIYORUZ. SEVGİLERİMLE
fiyatıda 192 ytl
bu arada bugidi54 (hani benim okul arkaşı vardıya) mehtaptan gitmekten vazgeçti, şimdi yunusemreye gidiyor. ordaki doktoru beğenmiş, NAZİFE HANIM - öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?