2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah canım bundan sonrası içinde güzel haberler alırsın.. :Saruboceq:

güzelim mehtap - paranın dışarı gitmesini istememiştir, eşinin karşıda muayenesi varya ,, o yüzden öyle demiş olabilir.

bu arada biz ikimiz buluşacağız herhalde,,, diğerlerinden ses seda yok baksana..... kaydirigubbakcemile5

sen şimdi yarın yunus emreyemi gitceksin,,,,
nazife hanımda yoğunmuş, randevuları hep dolu diye duydum,, seninde bilgin olsun ....

benim yarın randevum- mine hanımdan saat 9 da --- bebişimi özledim....
cd alacam bu sefer ,,,

kızlar ya cuma günü doktora gittiğimde de sorucam ama benim bi sorunum var sizde de var mı merak ettim. Böyle kokulu akıntı şeklinde falan değil ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çamaşırım ıslanıyo. sizde de var mı böyle bişey.

dozkan bende tam bunu yazacktım evet bendede aynı şekilde ve arada korkuyorum ama olurmuş diye duydum

urlacım son iki haftadır var daha çok. önceden yoktu bu kadar ıslaklık. geçen cuma ayrıntılıyada girdim bi sorun yok amniyo sıvısı normal dediler ama merak ediyorum niye oluyo.acaba çok mu su içiyorum .

canım merak etme , koku olmadığı sürece normalmiş,

bende de oluyor,,, arada bir kokluyorumm. kontrol amaclı,,,,
koku olursa iltihap olurmuş, diye duydum.

şirvan,urla sağolun kızlar insanın sadece kendisine olmadığını duyması çok rahatlatıyor.

kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri günlük pedde kullanmadım kullanan var mı zararlı mı biliyo musunuz?

bende devamlı günlük ped kullanıyorum. evdeysem kullanmıyorum da dışarıda rahatsız oluyorum akıntılardan dolayı

kızlar aynı sorun bendede var herhalde çoğumuz yaşıyoruz canım benim doktorum ped kullanmamamı söyledi bi süre sonra iltahapa çevirir dedi her gün çamaşırını değiştir ve pamuklu beyaz kullan dediydi

sayenizde artık kafama takmayacağım bu ıslaklığı demekki ortak kaderimizmiş. iyiki varsınız.

dur bakalım şirvancım, akşama doğru talep artar belki :))) ebru da gelecekmiş, üç kişi olduk şimdilik. zaten şeytan bi üçlersem çabuk beşlerim dermiş sırnaşık şey

boşver artık mehtap hn.ı düşündükçe kızıyorum ona, kaç kez rahatsızlandım aradım açmadı..allahtan bişey olmadı ama olabilirdide, ilgisiz işte!
yok ben yarın koşuyolunda biyer var 2. düzey için ona gitcem..kısmetse bi ara sevk alıp gitcem yunus emre hastanesine, dur bak söylediğin ii oldu alayım ben şimdiden randevumu alayım..

bu arada kıskananlar var galiba :)) sizleride bekleriz randevumuza :)))) hihoyyyt

günlük pede benim doktorumda karşı.....hava almasına izin verin cildinizin diyor... bu arada buluşmaya gelmek isterim ama o güne hem doktor randevum var hemde avrupa yakasında olduğumdan beni zorlar aynı gün o kadar yol...

canım bende de var.ped kullanmıyordum ama şimdi mecbur kaldım.çünkü akşama kadar 2 -3 tane çamaşır değiştirmem gerkeir o zaman.ben akıntı olur olmaz pedi değiştiriyorum.:bbo:

canım demekki çizelgeni ben yanlış hatırladım. :smiley-cool: bende de herşey iyi allaha şükür bir problemim yok hala fıldır fıldır geziyom. bakalım ilerde nasıl olcaz :CüvCüv:

canım yaaa ayy çok korkuyorum kilo almaktan böle okuyunca iyice korkuyorum çünkü haftadan haftaya değişiyor insan geçen hafta gönüş yok diyordum bu hafta eski hiçbir kıyafetimi giyemiyorum cokacimcoook nolcaz bizz -tatlicadiarzu-
canım için iyice rahat etsin bende de oluyor olmayan da yok herhalde

şirvan kızz yer tarih çok iyi şimdilik bi planım yok önemli bişey olmazsa mutlaka gelirim. hadi 4 kişi olduk yok mu arttırann. hihoyyyt:teytey:

kızlar az önce bebişime ebru gündeşten kaçak şarkısını dinlettim.beppem çoştu ya.sevdi mi sevmedi mi anlamadım ama resmen coştu.pek hoşuma gitti.:))

şimdiye kadar nasıl göründüğünüzü hiç düşünmemiştim şimdi merak ettim ,inşallah buluşursunuz hayırrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…