alllah razı olsun e toprak sağlık ocagının başhekimine gittik o çok önemli deil dedi..göbeğiniz bol ılık suyla temizleyin dedi...sonra kendi doktoruma gittim o da bebekle alakalı bi şey deil dedi ve bizi bi cerraha yönlendirdi..randevu aldık ona gidecez o söyliycek artık ne olduğunu..ama artık korkmuyorum çünkü iice azaldı..
şirvancım valla süpersin!! hihoyyyt bende nazife hanımı düşünüyorum. hastaneye gittim baktım çok fena bi yer değil. doğum ücretleri de uygun normal doğum 450 ytl ve herşey dahil, muayene 20 ytl ama tabi bunlar emekli sandığı fiyatları.. bana da yakın sayılır.. mehtap hn. beni o kadar uğraştırdıki anlatamam sana!!! hem uygunmuş 2. düzey fiyatı medicalde ama bana yok dedi işte! neyse canım allah sanada kolaylık versin, yarın için inşallah güzel haberler alırsın.
bu arada bana haftasonu olduğu sürece uyar... tarih ve yer uygun benim için..karşıdaki arkadaşlar için de (avrupa) uygun olur hem, kadıköye direk otobüs var heryerden son durakta inip yalnızca karşıya geçecekler..
:lepi:
tamam canım muhallebecide buluşuruz artık.
27.12.2008 tarihi sizler için uygunsa-
kadıköy saray muhalebecisi- 2. katta buluşalım. saat 14:00
kızlar ya cuma günü doktora gittiğimde de sorucam ama benim bi sorunum var sizde de var mı merak ettim. Böyle kokulu akıntı şeklinde falan değil ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çamaşırım ıslanıyo. sizde de var mı böyle bişey.
güzelim mehtap - paranın dışarı gitmesini istememiştir, eşinin karşıda muayenesi varya ,, o yüzden öyle demiş olabilir.
bu arada biz ikimiz buluşacağız herhalde,,, diğerlerinden ses seda yok baksana..... kaydirigubbakcemile5
kızlar ya cuma günü doktora gittiğimde de sorucam ama benim bi sorunum var sizde de var mı merak ettim. Böyle kokulu akıntı şeklinde falan değil ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çamaşırım ıslanıyo. sizde de var mı böyle bişey.
valla bursasu gülşencim haklısınız anacım almam lazım ama bizimkilerde aldırmıyo sağolsun acaz bi ara
edacım canım ben ara ara giriyorum çalışıyorum iş varken uğrayamıyorum napalım ben sata göre öndeyim doktorun ultrasona göre çizelgem valla şimdilik herşey yolunda bende sende nasıl gidiyor
canım yaaa ayy çok korkuyorum kilo almaktan böle okuyunca iyice korkuyorum çünkü haftadan haftaya değişiyor insan geçen hafta gönüş yok diyordum bu hafta eski hiçbir kıyafetimi giyemiyorum cokacimcoook nolcaz bizz -tatlicadiarzu-arkadaşlar valla çok dikkat edin abur cubur çok kaçırmayın..çok şaşırcaksınız ama bi haftada 3 kilo aldım hayret ediyorum:1shok: 22+4 haftalık olduk..artık hızlı kilo lacagımı bilyodum ama bu kadarını tahmin etmemiştim başım belada bu kilolarla azccık boğazımı tutabilsem ama olmuyocokacimcoook ki ühü ühüüü....
canım için iyice rahat etsin bende de oluyor olmayan da yok herhaldekızlar ya cuma günü doktora gittiğimde de sorucam ama benim bi sorunum var sizde de var mı merak ettim. Böyle kokulu akıntı şeklinde falan değil ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çamaşırım ıslanıyo. sizde de var mı böyle bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?