kızlar az önce bebişime ebru gündeşten kaçak şarkısını dinlettim.beppem çoştu ya.sevdi mi sevmedi mi anlamadım ama resmen coştu.pek hoşuma gitti.:))
kraftın yan ürünüymüş jenny diye bi marka kraft çıkartıyormuş cnmbursasu senin aldığın park yatağın markası ne yazdıysanda ben kaçırdım herhalde kusura bakma.
didem hayırlı olsun cnm ya odasını çok merak ettim fiyatıda iyiymiş resmi şöyle yükleselinay yuksel ve daha hatırlayamadıklarım kendinize ii bakın geçmişler olsun
bursa su bende ona benzer bir araba aldım krafttın 280 ytl ama::)))
anakucagı ve araba koltuguda var içinde
birde bebek odası takımı aldık 1700 ytl 3 kapılı dolap sifonyer ve büyüyen yataklardan
suraya nasıl resim eklediğini gösterirsen bende ekliyimm::)))
birde oyun parkı aldık onunda anneme koyacam aynı apartmandayız ama bendede olsun esyaları diyooo birde yazın ayvalıga falan giderken götürürür katlanınca minicik bişi oluyooo
merhaba hanımlaaar,
öncelikle hasta olanların hepsine çok geçmiş olsun diyorum.. annemin ekspres reçeteleri soğuk algınlığı için : bir kaç kaşık bal+karabiber+limon karışımı (direk içilecek) yada tereyağ+pekmez+birazcık karabiber (kaynatılıp içilecek).. ben genelde ilkini deniyorum çok işe yarıyor.
bu arada aramıza yeni katılan princess-in-love hoşgeldin..umarım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
kızlar ben çok mu aceleciyim?! çoğunuz daha hiç bişey almamış bebişine. ben tulumlarını, battaniyesini, hastane çıkışını ve yatağını aldım hemen.. ama ben artık fazla gezemiyorum diye korkudan hızlandırdım galiba.. bayramda eşimle dolaşırken aniden kramplar girmeye başladı bacaklarıma,sonrada çok şiddetli sancılar başladı kasıklarımda..kendimi eve zor attım. yinede alan arkadaşlarım allah hepinize sağlıkla kullanmayı nasip etsin almayanlarada allah kolaylık versin :)))
ya ben yarın ayrıntılıya giricem kızlar, uzun zamandır dört gözle bu anı bekliyoduk!!inşallah bi aksilik çıkmaz yarın ki kontrolde. oğlum emir ve benim için dua edin emi!
kızlar ya cuma günü doktora gittiğimde de sorucam ama benim bi sorunum var sizde de var mı merak ettim. Böyle kokulu akıntı şeklinde falan değil ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çamaşırım ıslanıyo. sizde de var mı böyle bişey.
ay arkadaşlar öncelikle günlük ped kullanmanın ne sakıncası varmış ya..ben mecburen kullanıyorum..akıntı oluyor ve çamaşırdan öyle kolay kolay çıkmıo..daha rahat hissediyorum kendimi pedle... :1no2: didemcim aldığın cicilere bayıldım hepsi çok hoş sağlıcakla kullansın inşallah..biz daha alamadık vakit bulamıoz ama sizlerinkini görünce fikir ediniom ii oluyo...allahım yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..ya bu arada kilo kilo diyorum yine dayanamıyorım eşimi dışarı yemek almaya gönderdim..ne olcak benim bu boğazımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook..........
kızlar az önce bebişime ebru gündeşten kaçak şarkısını dinlettim.beppem çoştu ya.sevdi mi sevmedi mi anlamadım ama resmen coştu.pek hoşuma gitti.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?