2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar az önce bebişime ebru gündeşten kaçak şarkısını dinlettim.beppem çoştu ya.sevdi mi sevmedi mi anlamadım ama resmen coştu.pek hoşuma gitti.:))

ben benim cadıyada dinleteyim bali bizimki babaya çekmiş yabancıları seviyo :)

bursasu senin aldığın park yatağın markası ne yazdıysanda ben kaçırdım herhalde kusura bakma.
kraftın yan ürünüymüş jenny diye bi marka kraft çıkartıyormuş cnm

didem hayırlı olsun cnm ya odasını çok merak ettim fiyatıda iyiymiş resmi şöyle yükle
resimler bilgisayardadır heralde sonra Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting a gir ve gözat a tıkla resmini seç hemen onun altında orjinal boyut yazıyor ya orayaı mesaj panosu olarak değiştir yükle de tamamı sonra sayfa yenilenecek ve linkler çıkcak forumlar3 yazan yerdeki linki kopyala ve buraya yapıştır
bak sitede deneme tahtası diye bir yer var orda yapıp yapamadığını deneyebilirsin çok kolay

e toprak hayırlı olsun bebişinin cicileri...
bende senin gibiyim herşeyi bir an evvel almak istiyorum ya benimde geçen gün gezmekten alışveriş yapmaktan ayaklarım ağrıdı şişti akşamda kasık ağrısı çektim valla sonradan çok pişman oldum ne yapıyorum ben dedim kendi kendime

dozkan akıntı bende de var günlük ped kullandım ama çok terletiyor vede sağlıklı olmadığını duymuştum çalışırken illaki kullanmak gerek insan çok rahatsız oluyor gerçekten ama ben evde olduğum için kullanmıyorum

Son düzenleme:
didemcim çok güzel bayıldım ya.sizin aldıklarınızı gördükçe ben 2 ay naıl dayancam kara kara düşünüyorum.
bursasu bu arada senin aldıklarını da diğer topikte gördüm çok güzeller.

arkadaşlar rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

inanamıyorum sana didem..bitirmişsin neredeyse!! bende çok mu abarttım alışverişi diyodum kendi kendime :))))) ama harika şeyler almışsın allah sağlıcakla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

hemen sağına soluna küçük kuranlardan yada maşallah yazan kağıtlardan iliştir de nazar değmesin bebişinin eşyalarına :)

cok tesekkür ederim kızlar

ALLAH razı olsun daha iyileri sizin ve bebişlerinizin olsun insallah

sizlerin aldıklarınızda en az bunlar kadar güzelll

haftaya istanbul yapacaz sanırım
benim bir toplantım var, eşimde gelecek sanırım böylece 2 gün alısverişte yapıcaz
su cin pazarını cok merak ettim
söylemiştim ya baska vaktimiz olmayacak yeni yıl falan hesaplar derken ocak biter ondan sonrada benim göbek önden gider zaten bu ara pek fena
sanki DEMİR kendine yer acıyor beni ittirip, karnımın içi geriliyoooo::::))))
ama dünyanın en güzel duygularından biri eminim ki

ay arkadaşlar öncelikle günlük ped kullanmanın ne sakıncası varmış ya..ben mecburen kullanıyorum..akıntı oluyor ve çamaşırdan öyle kolay kolay çıkmıo..daha rahat hissediyorum kendimi pedle... :1no2: didemcim aldığın cicilere bayıldım hepsi çok hoş sağlıcakla kullansın inşallah..biz daha alamadık vakit bulamıoz ama sizlerinkini görünce fikir ediniom ii oluyo...allahım yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.. ya bu arada kilo kilo diyorum yine dayanamıyorım eşimi dışarı yemek almaya gönderdim..ne olcak benim bu boğazımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook..........

ya bide hayatımda hiç kendimi iştahsız hisssettiğimi hatırlamıyorum..hani biçok insan hasta olunca iştahsız olur bişey yemezya vallahi ben hastada olsam bi güzel yiyorum yaaa..allah nasıl iştah vermiş bana.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2

canım tesekkür ederimkaydirigubbakcemile2

daha önce pedlerle ilgili yazmıstım yine yazayım:1shok:
ben hamle oldugumu ögrendiğimden beri kullanmıyorum, bırak camasırın ıslansın ve sen değiştir ama ped kullanma Çok üzgünüm çoook
hatta daha da önemlisi bebeklerde de kullanmayalım biliyorum zor ama ben söyle bir cözüm buldum kendimce
DEMİR e bez alıcam ama bezin üstüne tülbent bez yada pamuklu bezde koyacagım kendime de lohusalıkta öyle yapacagım cildin pedle temaas etmemesi lazım
özellikle erkek cocuklarda ileride kısırlık falan bile yapabiliyorkötükedihüso

birde bebekler çişlerini yaptıklarında inanılmaz bir rahatlama duyarlarmıs:::)))
ama sonrada ıslanıp bir rahatsızlık duymaları gerekirmiş ki kasları calıssın aksi taktirde sadece rahatlama hissedeceklerinden kaslarını calıstırmazlarmıs böylece okula gidene kadar altlarına yaparlarmıs hatta sonrada kısırlık:((

çok saol didem biliyosun artık beyaz çamaşır kulanıyoruz kan filan gelirse bilelim die ama çamaşırlar çok kirlenio tahammül edemiyorum yıkandıktan sonra çıkmamasına ve ped kulannıyorum o yüzden ama bakalım kullanmamayı deniycem...

gerçekmi didem ben oğlumda hazır bez kullandım, iki yaşında gece gündüz bıraktık çiş yapmayı ama bilemem tabi olabilir mantıklı............................

kızım sen hem çalışıp hem nasıl yapacan bunları hehehh............

kızlar bende ped kullanmıorum onun yerine her gittiğimde yeni peçete koyuyorum bu şekilde altım kuru kalıo:) hemde peçete hava aldıran ve daha hijyenik bişey

bende dinlettim şarkı ama benimki pek tepki vermedi uyuyor heralde bebişim ama benim oğlum bu sabah beni uyandırdı tekmeleriyle akşama kadar yatakta uzanıp tekmelerini hissetmek isterdim ama bebişimi aç bırakırmıyım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…