aynen çicek bende geçen gün rüyamda doktorumu gördüm bana önlük giydirmişler doğuma gidiyorum normal doğum yapacakmışım etrafımdaikerle diyorumki ya benim sancım falan yok nasıl normal doğum yapçam diyorlarki suni sancı bende istemiyorum falan doktorun yanına gidiyorum doktor hanım diyorum ben daha 5 aylığım nasıl doğum yaparım doktorumda başka şeylerle ilgilenirken bana diyorki heee evet sen 5 aylıktın ne doğurması diyor
ben de geçen rüyamda kendi kendime doğum yaptım korkunçtu bi uyandım kalbim kütküt çarpıo:) ayy nası çıkıcak bu şirin canavarlar içerden
april bu arada biz 10 gün içinde taşınıoruz taşınıcaksanız elinizi çabuk tutun çok ağırlaşmadan halledin canım
Evet haklısın ama şu an için biraz beklememiz gerekiyo. Şubata kadar taşınmalıyız ama. Söyledim kocişe ona göre dedim bak ben oda yapıcam bebişime, sonra ağırlaşırsam kim toplicak bu evi:)) Gerçi şu an da olsa ben toplamam annecim gelir ama sonuçta benim sağlıklı olarak işlerin başında durmam gerekir. Çok uzak değil taşıncağımız yer yürüyerek 5 dak. mesafede..
ben kayınvalidemlerle aynı sitede oturuorum bayram öncesi çoook feci tartıştık o yüzden taşınıoruz evimizden. 10 gün içinde gidicez işte. Allaha şükür ki eşim bana hak verio ve beni koruo. şimdi ev arıoruz bakalım hayırlısı:) dua edin benim için
bu aradaa ped konusuna gelince çok haklısın hiç ama hiç sıhhi bişey deil. ayrıca rahatsızlığına üzüldüm inşallah ilerleyen zamanlarda problemlerin düzelir.
april 16 nefes sorunun çözülür inşallah sağlığına kavuşursun cnm
çiçek geçmiş olsun cnm ya üzüldüm ama oluyo böyle şeyler inşallah çözersiniz ev sorununuzu
kızlar ya bu günlük ped konusu çok kafamı karıştırdı!! ya ben yıllardır kullanıyorum, ama naylon içerikli olanlardan kullanmıyorum. bir iki markanın var ve onların iyi olduğunu düşünüyodum şimdi kullanmasam mı acaba diyorum. ama ben çalıştığım yerdeki tek bayanım, çamaşır değiştirebilecğim bi yer yok ki!! öyle ıslak ıslak da gezememki, neyse şu peçete konusunu deneyeyim..
ŞİRVAN bu arada biz rıhtımdaki muhallebicide buluşcaz di mi??? bide bahariyede var çünkü!!
iyüksel burdamısın okuyosan bana cvp yaz
nerde buluşuosunuz yaaaaaaaaaaa bende geliim:) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?