2009 Nisan Anneleri buraya

ayyyy çok şeker yaaaaaaaaa insan çok mutlu oluo minicik şeyler tepki verio bu arada beni bir doğum korkusu sardı ki sorma rüyamda bile doğuruyorum devamlı.

Yine baya ilerlemiş muhabbet anca okuyabildim. Alışveriş yapanlar hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Didemcim çok sık bi takım almışsın. Bizde alışveriş yapıyoruz ama büyük eşyaları henüz araştırma aşamasındayım. Ne olacağı bellide fiyat bakıyorum çünkü inanılmaz farklı her yerde. Bide bizim taşınma işimiz gündeme geldi yine yılbaşından sonra herşey değişebilir, tabiki benim oda konusundaki fikrimde. Şubatta beşiğini marttada odasını almayı planlıyorum. Araba almaktan vazgeçtim. Doğduktan sonra alıcam, ana kucağınıda görümcemden alıcam çünkü onun kızı şubatta 1 yaşında olucak ve artık onlarınki bi işlerine yaramıyo. Dün öğrendimki anakucağı 13 kilo olunca artık bi işe yaramıyomuş. Bizede arabaya güvenle bağlanan bi araba koltuğu lazım esas olarak e 1 yaşına doğruda ben anca çıkarım trafiğe:)) O nedenle şimdilik o konuyu erteledim.
İstanbulda olanlar bugün eminönündeki Havuzlu Hanı buldum. Kesinlikle kıyafet ve yatak yorgan, derce, makas göğüs pedi..vs... gibi ihtiyaçlarınızı oradan alın derim fiyatlar nerdeyse yarı yarıya ucuz.mesela, Mağazada 60-80 e satılan, 10 lu hastane çıkışı 25-30 ytl...gibi.
Buluşma konusunda şu an için bi engel yok ama benim kociş c.tesileri 2 de işten dönüyo. O haftaki duruma göre ancak o zaman bişey diyebilirimhihoyyyt

aynen çicek bende geçen gün rüyamda doktorumu gördüm bana önlük giydirmişler doğuma gidiyorum normal doğum yapacakmışım etrafımdaikerle diyorumki ya benim sancım falan yok nasıl normal doğum yapçam diyorlarki suni sancı bende istemiyorum falan doktorun yanına gidiyorum doktor hanım diyorum ben daha 5 aylığım nasıl doğum yaparım doktorumda başka şeylerle ilgilenirken bana diyorki heee evet sen 5 aylıktın ne doğurması diyor

ben de geçen rüyamda kendi kendime doğum yaptım korkunçtu bi uyandım kalbim kütküt çarpıo:) ayy nası çıkıcak bu şirin canavarlar içerden

april bu arada biz 10 gün içinde taşınıoruz taşınıcaksanız elinizi çabuk tutun çok ağırlaşmadan halledin canım

Akıntı sorunu çok hafif olarak bendede var ama umursamıyorum. Dr.a sordum olabilir normal dedi. Günlük ped kullananlar evet çok rahat ama değil hamileyken normalde bile kullanmayın. Havasız kaldığı için, mantar yapıyo. Şu an zaten bizim için çok sakıncalı.
Bugün yine dr.daydım ben Sanırım bu haftasonuna doğru kan almaktan kaçamicam. Nefes sorunuma çözüm bulamadılar. Zaten reflüm vardı, anemiye bağlı kan basıncının düşmesinden dolayı nefesim tıkanıyo Tansiyonumun aşırı düşüklüğü de kan sorunumla ilgili. Yani kısaca her sorunda karşıma kocaman KAN sorunu çıkıyo. Çarşamba günü kendi dr.uma gidicem bütün testlerin sonuçlarına göre artık bi karar vercek sanırımsenağlama Bu arada çok şükür ki bebişim iyi ve hala cinsiyeti belli değil yani hala direniyoruuuuummmmhihoyyyt

Evet haklısın ama şu an için biraz beklememiz gerekiyo. Şubata kadar taşınmalıyız ama. Söyledim kocişe ona göre dedim bak ben oda yapıcam bebişime, sonra ağırlaşırsam kim toplicak bu evi:)) Gerçi şu an da olsa ben toplamam annecim gelir ama sonuçta benim sağlıklı olarak işlerin başında durmam gerekir. Çok uzak değil taşıncağımız yer yürüyerek 5 dak. mesafede..

ben kayınvalidemlerle aynı sitede oturuorum bayram öncesi çoook feci tartıştık o yüzden taşınıoruz evimizden. 10 gün içinde gidicez işte. Allaha şükür ki eşim bana hak verio ve beni koruo. şimdi ev arıoruz bakalım hayırlısı:) dua edin benim için

bu aradaa ped konusuna gelince çok haklısın hiç ama hiç sıhhi bişey deil. ayrıca rahatsızlığına üzüldüm inşallah ilerleyen zamanlarda problemlerin düzelir.

april 16 nefes sorunun çözülür inşallah sağlığına kavuşursun cnm
çiçek geçmiş olsun cnm ya üzüldüm ama oluyo böyle şeyler inşallah çözersiniz ev sorununuzu

Sağol canım. Bu arada durumuna üzüldüm ama eşin sana hak verdiği için çok şanslısın:)
İşallah tez zamanda taşınırsınız

april 16 nefes sorunun çözülür inşallah sağlığına kavuşursun cnm
çiçek geçmiş olsun cnm ya üzüldüm ama oluyo böyle şeyler inşallah çözersiniz ev sorununuzu

Bursasu sağol canım, bakalım çarşamba kendi dr.um ne dicek..

kızlar ya bu günlük ped konusu çok kafamı karıştırdı!! ya ben yıllardır kullanıyorum, ama naylon içerikli olanlardan kullanmıyorum. bir iki markanın var ve onların iyi olduğunu düşünüyodum şimdi kullanmasam mı acaba diyorum. ama ben çalıştığım yerdeki tek bayanım, çamaşır değiştirebilecğim bi yer yok ki!! öyle ıslak ıslak da gezememki, neyse şu peçete konusunu deneyeyim..

ŞİRVAN bu arada biz rıhtımdaki muhallebicide buluşcaz di mi??? bide bahariyede var çünkü!!

nerde buluşuosunuz yaaaaaaaaaaa bende geliim:) a.s.

kızlar peçete değilde havlu peçeteler varya arkadaşlarım ondan tavsiye etti bana,peçetede ince olduğu için mantara davetiye çıkarıyomuş bilemem tabi herkez bişe diyo......

merhaba arkadaşlar ..bugun bi girdim bi kayboldum..kusura bakmayın hastalıktan kafamı kaldıramıyorum..bi de sağlık ocağındaki tahlilleri aldım..kan değerim yerlerde sürünüyor..bir de idrar yolu iltihabı var..tedavi gerektiri dedi ...baya bi canım sıkıldı...grip için hiç bir şey yapamayız dedi dr. bakalım benim dr. ne diyecek...
Bu arada bebişlerin cicişleri hayırlı olsun didem takımına bayıldım..Allah hepinize sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah ...

etoprak yarın için de Allah yar ve yardımcın olsun olumlu düşün...

Benim gibi griple uğraşanlar Allah bizim de yardımcımız olsun ...

Aramıza yeni katılan arkadaş hoşgeldin....

Benden bu kadar... ay çok kötüyüm hapşurup duruyom ya.....

nerde buluşuosunuz yaaaaaaaaaaa bende geliim:) a.s.

sen okumadın mı canım ya! istanbul grubu olarak kadıköyde buluşuyoruz bu ayın 27 sinde saat 14.00 saray muhallebicisinde.. gel gel senide bekliyoruz hihoyyyt

tüm istanbul grubuna duyurulur:
tarih:27.12.2008
saat: 14:00
yer.kadıköy saray muhalebecisi- 2. katta buluşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…