2009 Nisan Anneleri buraya

sevgili meslektaşım çok çok geçmiş olsun tekrar.. inşallah iyileşirsin bir an önce :Saruboceq:

selam arkadaşlar... inşallah herkes iyidir....

didem eşyalarınızı güle güle kullanın....

taşınma derdi olanlar april ve çiçek inşallah kısa zamanda halledersiniz.. kışın zor olr...

akıntı konusu bende de var ve arada kaşıntı.... ööle koku falan olsa enfeksiyon dicem ama yok...

bi de bugün şeker yükleme testim yapıldı... normalin üstünde görünüyo şeker... 140normla benimki 153çıktı.. biras canım sıkıldı... inşallah ciddi bişiy olmaz dua edin... çarşamba günü de koşuyolu görüntülemede doppler var... Rabbim hepimize sağlık ve huzur versin....

bi de kıslar sizden çok dua istiyorum bugünlerde hep canım sıkkın hep üzgünüm... ve ne yazıkki anlaşılmadığımı düşünüp sürekli ağlıyorum... ancak o zaman rahatlıyorum...

bi de kıslar sizden çok dua istiyorum bugünlerde hep canım sıkkın hep üzgünüm... ve ne yazıkki anlaşılmadığımı düşünüp sürekli ağlıyorum... ancak o zaman rahatlıyorum...

Gedacım dualarım seninle Allah içindeki tüm sıkıntıyı ve hüznü alsın ve bebişinle sana huzur versin..hiç üzülme ben de ara ara oluyom öle bol bol dua et...icini ferahlatır....

hepinize günaydın arkadşlar. kimsecikler yazmamış, nisan anneleri uyanamadı galiba.

ayyyy çok şeker yaaaaaaaaa insan çok mutlu oluo minicik şeyler tepki verio bu arada beni bir doğum korkusu sardı ki sorma rüyamda bile doğuruyorum devamlı.
bende bugün sabaha kadar tedirgindim. karnım sürekli kasıldı. rüyamıydı gerçekmiydi bişey anmladım. hep erken doğum yapacağımı düşünüp durdum.

gedacım, aynı derttten muzdaripiz, bede öyleyim. dokunsalar ağlayacağım sanki. inanın ne konuşmak, ne yazmak geliyor içimden. hayırlısı bakalım. dualarım seninle.

çiçekçiçek, tartışmaya üzüldüm. her şerde bi hayır vardır. hakkında hayırlısı olsun.

didem aldıklarına bayıldım. çok zevklisin. DEMİR BEY güle güle kullansın.
günlük hed konusunda bir tavsiye. pamuklu bezleri 10-15 parçaya ayırın. hepsini bir güzel yıkayıp ütüleyip bi kenara koyun. sabah evden çıkarken alıp hazır hazır kullanın. sonrada hepsini birden yıkarsınız. isterseniz tek tek yıkarsınız temizlik işi size kalmış ama elinizin altında bolca hazır vaziyette bulunursa sorun olmaz. kaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnn...
didem oy maşallah hersseyi almışsın vallaa

saglıkla kullansın bebişin

günaydın kızlar....aldıklarınız harika didem...demir bebek güle güle kullansın....
april16 şimdiden kolay gelsin taşınma konusunda ve KAN olayındada geçmiş olsun canım...
geda benimde yüksek şekerim bakalım yarın 100 mg lık şeker yüklemem var ama üzülmüyorum hiç..eminim üstesinden gelicem diyetle...sadece kendimi ilgilendiren bir konu olsaydı bu şeker mereti çoktan kırardım kirişi ama cumartesi duyduğumdan beri içimdeki en pamuk prensesime bişey olacak diye muazzam dikkat ediyorum....sonraları nasılsa sağlıksız beslenmeyle dengelemeyebiliriz onların gıda sorununu ama bari ben sağlıklı doğurayım yavrumu:))....

yarınki kontrolumde doktorum 2.düzey ulturason vercekmiş. renkli ulturason mu ki bilen var mi arkadaslar....

bidee çok kilo almaktan korkuyorummmmmm.....

tamam canım bi mani olmazsa o gün kesin aranızayım bende:)

yarınki kontrolumde doktorum 2.düzey ulturason vercekmiş. renkli ulturason mu ki bilen var mi arkadaslar....

GÜNAYDIN KIZLAR.

esenn 2. düzey renkli değil canım sadece daha ayrıntılı ve heryerini tektek inceleyip ölçüyolar bebişin.
renkli olan 4 boyutlu onun daha çok şov amaçlı hatıra olarak kullanıldığını duyduk hep.
buarada listeden baktım öyle korkulacak bi kilo almamışsınki 22. haftada 4 kilo süper gidiyosun bence.hihoyyyt

canım ayrıntılı ultrasona giriceksin hepimiz teker teker girioruz bebeği herşeine detaylı şekilde bakılıo.

kilo almaktan bende korkuorum ama ne yazıkki kilolar gelio bi şekilde dikkat de etsen gelio çünkü metabolizma hamilelikte yavaşlıo ayrıca vücut su tutuyo. napalım dikkat etmeye çalışıcaz ama kilo alırsak da dünyanın sonu deil veririz doğumdan sonra

herkeslerw günaydın kızlar
didem demirin eşyaları çok güzel güle güle kullanın
bende bu gün bi karın ağrısı var kızlar neden olabilir ya sizdede oluyomu

Günaydın nisanın güzel anneleri ve güzel bebişleri
Geçmişi okuudum
Baya sohbetler edilmiş
Allah muhabbetimizi bozmasın

Uzun bir aradan sonra okuduklarımdan aklımda kalnlar
Hasta olanlara geçmiş olsun..
Bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullanın
Hepsi çok güzeller..
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmişler :)))

Dün bende kontrole gittim
Bebişin cinsiyeti belli oldu
Oğluşumuz olcak :)))
Sağlık ocağına gittim
Aşımı oldum bir ay sonra tekrar gideceğim
5doz oluyormuş..
Bu arada bende alışveriş yapamayanlardanım(
Kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar
Öpüyorum sizi:)

glnm-kvrck oğluşun hayırlı olsun canım.
Ankaralı hamişlerden kızı olacak olan yok aramızda herhalde kız almaya başka şehirlere gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…