merhaba arkadaşlar ..bugun bi girdim bi kayboldum..kusura bakmayın hastalıktan kafamı kaldıramıyorum..bi de sağlık ocağındaki tahlilleri aldım..kan değerim yerlerde sürünüyor..bir de idrar yolu iltihabı var..tedavi gerektiri dedi ...baya bi canım sıkıldı...grip için hiç bir şey yapamayız dedi dr. bakalım benim dr. ne diyecek...
Bu arada bebişlerin cicişleri hayırlı olsun didem takımına bayıldım..Allah hepinize sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah ...
etoprak yarın için de Allah yar ve yardımcın olsun olumlu düşün...
Benim gibi griple uğraşanlar Allah bizim de yardımcımız olsun ...
Aramıza yeni katılan arkadaş hoşgeldin....
Benden bu kadar... ay çok kötüyüm hapşurup duruyom ya.....
nerde buluşuosunuz yaaaaaaaaaaa bende geliim:) a.s.
kaydirigubbakcemile5
27 aralık cumartesi günü ; saat 14:00 da ;
kadıköy rıhtım daki saray muhallebicisi 2.katında buluşma var...
şuanlık 5 kişi olduk.kaydirigubbakcemile5
bi de kıslar sizden çok dua istiyorum bugünlerde hep canım sıkkın hep üzgünüm... ve ne yazıkki anlaşılmadığımı düşünüp sürekli ağlıyorum... ancak o zaman rahatlıyorum...
bende bugün sabaha kadar tedirgindim. karnım sürekli kasıldı. rüyamıydı gerçekmiydi bişey anmladım. hep erken doğum yapacağımı düşünüp durdum.ayyyy çok şeker yaaaaaaaaa insan çok mutlu oluo minicik şeyler tepki verio bu arada beni bir doğum korkusu sardı ki sorma rüyamda bile doğuruyorum devamlı.
bi de kıslar sizden çok dua istiyorum bugünlerde hep canım sıkkın hep üzgünüm... ve ne yazıkki anlaşılmadığımı düşünüp sürekli ağlıyorum... ancak o zaman rahatlıyorum...
sen okumadın mı canım ya! istanbul grubu olarak kadıköyde buluşuyoruz bu ayın 27 sinde saat 14.00 saray muhallebicisinde.. gel gel senide bekliyoruz hihoyyyt
tüm istanbul grubuna duyurulur:
tarih:27.12.2008
saat: 14:00
yer.kadıköy saray muhalebecisi- 2. katta buluşalım.
yarınki kontrolumde doktorum 2.düzey ulturason vercekmiş. renkli ulturason mu ki bilen var mi arkadaslar....
bidee çok kilo almaktan korkuyorummmmmm.....
yarınki kontrolumde doktorum 2.düzey ulturason vercekmiş. renkli ulturason mu ki bilen var mi arkadaslar....
bidee çok kilo almaktan korkuyorummmmmm.....
glnm-kvrck oğluşun hayırlı olsun canım.
Ankaralı hamişlerden kızı olacak olan yok aramızda herhalde kız almaya başka şehirlere gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?