2009 Nisan Anneleri buraya

glnm kvrck canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik oğlunu

Dozkan 2. düzey ultrason için gittinmi dediğin yere
Benim doktorum birşey demedi..

canımcım Gevher'e tekrar gitmedim ayrıntılıyada etlik lokman hekimde girdim. baya uzun uzun ölçtü baktı kadın ama cd resim falan vermedi. benim içim rahatladı ama.
:dance:

hepinize günaydın kızlar şemşamer,şengün,şirvan,pırıl,aliye83,eda edanur, kızlar kilolarınızı,kilo almadıysanız haftalarınızı güncelleyin lütfen...................

glm bebiş erkek oluyomuş hayırlı olsun canım ............
megulcüm kafana hiçbişe takma ama bazen bendede oluyo böle duygusallık,bu ara sinirlilik hakim........

didemcim bebişin için aldıkların hayırlı olsun canım............

kızlar bende hep bi hüsranlık var cok durgunum aptal gibiyim hiç heyecanım yok bebegin agırlıgı var herjkes agırlaştın diyo ama bende hiç telaş heyecan yok bebek kıyafetlerini görünce bile pek tepkili olmuyorum
neden böyle oldum ben depresyona falanmı girdim sık sık aglıyorum sebepli yada sebepsiz
en basit şeyler bile batıyor hemen aglıyoum

herkes bi telaşta alışverişte

dün akşam eşime dedim kk'da herkes alışverişte bizde tık yok dedim eşim dedi ne gerekiyorsa alalım aşkım erkek sonuçta anlamaz yani ne lazım
ama bende bi tuhaflık varrrr

pardon aliyecim sen yazmışsın listeye girmediğin için karışmış senide ekledim....................

canım merak etme ; bende sendedim, bende bişey almak gelmiyor içimden ;
nedenide herşey bize hazır geliyor diye düşünüyorum.
sonlara doğru bir kaç parça cici alacağım oğluma ,,ama şimdi değil...:lepi:

saolun kızlar eklemeye başlamışsınız kiloları listeye,ekleyinde psikolojimiz bozulmasın demi heheh..........

canım hayırlı olsun ; oğluşun , allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....

urlacım bende öleyim canım ama bizimkiler insanda heves bırakmıyo herşeyi almışlar daha biz bakmadan,insan parasını verirde beğendiğinizi alın der ama demi o kadar çok almışlarki şimdi içimden gelmiyo alsam öbürleri kalacak öffffffffffff öffffffffffffff büyük oğluşumdada böle yapmışlardı neyse sağlık olsun.................

annem bana verdi yeterli miktarda bundan 1 ay önce ama ben o parayı harcadım
o sorun degıl alıcam ama bi tuhaflık var gibi bendee

canımcım Gevher'e tekrar gitmedim ayrıntılıyada etlik lokman hekimde girdim. baya uzun uzun ölçtü baktı kadın ama cd resim falan vermedi. benim içim rahatladı ama.
:dance:
bende artık kontroller tahliller için etlik lokman hekim e gideceğim,orada yanlış hatırlamıyorsam sevgi hanım vardı bayağıda iyi doktor hayırlısı bakalım.

günaydın arkadaşlar, benim şimdi ilk bebeğim ve hiç deneyimimiz yok aileler olarak da. Sizce park yatak mı alayım, hafif sallanan böle çekmeceli falan olan beşiklerden mi alayım ?? bebek odası alamayacağım da. Park yatakta kaç aya yada yaşa kadar yatar bebek. Devamlı park yatakta yatarsa problem olur muuu? off bi sürü soru sordum

bende artık kontroller tahliller için etlik lokman hekim e gideceğim,orada yanlış hatırlamıyorsam sevgi hanım vardı bayağıda iyi doktor hayırlısı bakalım.

tuğçe sevgi hanım yok herhalde ayrılmış ben elif hanıma gidiyorum .gamyoncuiremsu

kızlar kontrolden yeni geldim...
kesin erkek ( içimde gene bir ümüt vardı kız diye) açmış bacaklarını poz veriyordu. zipidi..:))))

2. DÜZEY USG yapıldı.
kalpe giden damarlardaki kan akışlarına bakıldı. başını detaylı inceledi; karın kordonundaki akış hızına bakıldı. kalp atışlarını dinledik. .
allaha şükür herşeyi normal ,,, sağlıklı .....

annem bana verdi yeterli miktarda bundan 1 ay önce ama ben o parayı harcadım
o sorun degıl alıcam ama bi tuhaflık var gibi bendee

geçer canım yaaaaaaaaaa dur biraz daha büyüsün doğum yaklaşsında neler neler alıcan bebişe kafan karışık herhalde evlendikten hemen sonra hamile kaldığın için..........bebeişi kucağına al bak dünyanın en güzel şeyi

yaa benim anlamadığım;
ben 2. düzey ultrasyon için benden para almadılar,,,
sadece muayene parası verdim.....
kan falanda almadılar,,,,

halbuki ; ben hastaneyi aradığımda ayrıntılı ultrasyon fiyatını öğrenmek için 197 ytl demişlerdi....
benim bugün yaptırdığım neydiki?
hastaneden çıkınca aklıma geldi,, şimdide doktoru arayıp sormak istemiyorum....
kafam takıldı.

2.düzey usg ye giren arkadaşlar sizde neler yapıldı....
sadece ultrasyonlamı bakıldı.... kan alımı yapıldımı (diper testler gibi; ikili test- üçlü test gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…