aşkolsun benide kızımıda unutmuşsun senağlama
Sağol canımglnm kvrck canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik oğlunu
Dozkan 2. düzey ultrason için gittinmi dediğin yere
Benim doktorum birşey demedi..
kızlar bende hep bi hüsranlık var cok durgunum aptal gibiyim hiç heyecanım yok bebegin agırlıgı var herjkes agırlaştın diyo ama bende hiç telaş heyecan yok bebek kıyafetlerini görünce bile pek tepkili olmuyorum
neden böyle oldum ben depresyona falanmı girdim sık sık aglıyorum sebepli yada sebepsiz
en basit şeyler bile batıyor hemen aglıyoum
herkes bi telaşta alışverişte
dün akşam eşime dedim kk'da herkes alışverişte bizde tık yok dedim eşim dedi ne gerekiyorsa alalım aşkım erkek sonuçta anlamaz yani ne lazım
ama bende bi tuhaflık varrrr
Günaydın nisanın güzel anneleri ve güzel bebişleri
Geçmişi okuudum
Baya sohbetler edilmiş
Allah muhabbetimizi bozmasın
Uzun bir aradan sonra okuduklarımdan aklımda kalnlar
Hasta olanlara geçmiş olsun..
Bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullanın
Hepsi çok güzeller..
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmişler :)))
Dün bende kontrole gittim
Bebişin cinsiyeti belli oldu
Oğluşumuz olcak :)))
Sağlık ocağına gittim
Aşımı oldum bir ay sonra tekrar gideceğim
5doz oluyormuş..
Bu arada bende alışveriş yapamayanlardanım(
Kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar
Öpüyorum sizi:)
urlacım bende öleyim canım ama bizimkiler insanda heves bırakmıyo herşeyi almışlar daha biz bakmadan,insan parasını verirde beğendiğinizi alın der ama demi o kadar çok almışlarki şimdi içimden gelmiyo alsam öbürleri kalacak öffffffffffff öffffffffffffff büyük oğluşumdada böle yapmışlardı neyse sağlık olsun.................
bende artık kontroller tahliller için etlik lokman hekim e gideceğim,orada yanlış hatırlamıyorsam sevgi hanım vardı bayağıda iyi doktor hayırlısı bakalım.canımcım Gevher'e tekrar gitmedim ayrıntılıyada etlik lokman hekimde girdim. baya uzun uzun ölçtü baktı kadın ama cd resim falan vermedi. benim içim rahatladı ama.
:dance:
bende artık kontroller tahliller için etlik lokman hekim e gideceğim,orada yanlış hatırlamıyorsam sevgi hanım vardı bayağıda iyi doktor hayırlısı bakalım.
annem bana verdi yeterli miktarda bundan 1 ay önce ama ben o parayı harcadım
o sorun degıl alıcam ama bi tuhaflık var gibi bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?