tuğçe sevgi hanım yok herhalde ayrılmış ben elif hanıma gidiyorum .gamyoncuiremsu
şirvan sadece ultrasonda bakılıyo canım kan falan almak yok dediğin gibi kalp damarlarına falan bakıyolar.
ne kadar verdin peki sen ?
gitmeyeli bayağı oldu peki o nasıl iyi birv doktormu güler yüzlümü rahat rahat soru sorabiliyormusun bide canım 50 milyon muayine ücreti alıyorlardı önceden şimdi kaç alıyorlar tahlillerede ücret alıyorlarmı?ay bende çok sordum yinede sabırla cvplarsın inşallah:1rolleyes:
tuğcecim ben elif hanımdan çok memnunun güleryüzlü insanı dinleyen rahat rahat soru sorabileceğin bi doktor. yanlız bayaa yoğun. muayene ssk için 10 ytl rutintahlillere para vermiyoruz.:lepi:
canım çok teşekkür ederim o zaman fiyatı orada düşürmüş çok sevindim ben emekli sandığıyım ama aynıdır herhalde önceden randevu alayım o zaman,doktor kızımında adaşıymış:ecrin_bebek:
umarım yakın zamana randevu verirler eğer alamazsan sana elif hanımın sekreterinin numarasını veririm bide ordan zorlarsın. çünkü randevu servisi insanı delirtmek için çalışıyo sanki.senağlama
canım çok sevinirim numayı verirsen:1hug:,evet ben her randevu aldığımda deliriyordum bir saat uğraştırıyorlar hepsi başka bir yere bağlıyor.:sm_confused:
Günaydın nisanın güzel anneleri ve güzel bebişleri
Geçmişi okuudum
Baya sohbetler edilmiş
Allah muhabbetimizi bozmasın
Uzun bir aradan sonra okuduklarımdan aklımda kalnlar
Hasta olanlara geçmiş olsun..
Bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullanın
Hepsi çok güzeller..
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmişler :)))
Dün bende kontrole gittim
Bebişin cinsiyeti belli oldu
Oğluşumuz olcak :)))
Sağlık ocağına gittim
Aşımı oldum bir ay sonra tekrar gideceğim
5doz oluyormuş..
Bu arada bende alışveriş yapamayanlardanım(
Kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar
Öpüyorum sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?