2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan gözünaydın canım.
Urla bende senin gibiyim zaman zaman
Dün bebişin cinsiyetini öğrendik ama
Çevremdekiler benim yerime mutlu oldu
O kadar üzerine düşüldüki cinsiyetin
Benim canımı sıktı

Bayramda herkes sordu
Kız mı erkek mi
Yani bunaldım iyicene
Bende sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez dedim herkesede..

şirvan sadece ultrasonda bakılıyo canım kan falan almak yok dediğin gibi kalp damarlarına falan bakıyolar.

tuğçe sevgi hanım yok herhalde ayrılmış ben elif hanıma gidiyorum .gamyoncuiremsu

gitmeyeli bayağı oldu peki o nasıl iyi birv doktormu güler yüzlümü rahat rahat soru sorabiliyormusun bide canım 50 milyon muayine ücreti alıyorlardı önceden şimdi kaç alıyorlar tahlillerede ücret alıyorlarmı?ay bende çok sordum yinede sabırla cvplarsın inşallah:1rolleyes:

selinaycım bende birazdan kilomu güncelleyeceğim.
21+4 : 65,5 olmuşum , doktor 70 le bitirelim dedi.... (zor biraz ama)

bu arada oğlumda 375 gr olmuş... (maşallah değin) :))))
bir ara parmağını emdi; çok şekerdi,,,
renkli olarak dudaklarını falan gördük.. çok şekerdi... birden dudaklarına yapışasım geldiii... ,

bize dil bile çıkardı,, doktor teyzesi bakın dil çıkartıyor dedi,,,
allah kimsenin bu mutluluğunu bozmasın...

hatta doktor sıkıldınmı dedi.20-25 dak. yattım, birazdan bitecek dedi,,,
eşim ordan sabaha kadar baksanız sıkılmaz o dedi...

bu erkeler neden bukadar duygusuz....
ben ultrasyonda baktığımda gülücükler atıyorum,,, o da öylesine bakıyor,,,(sanki kendi çoçuğu değil)
maç seyrederken bile daha dikkatli bakıyorlar sankiiii...

tuğcecim ben elif hanımdan çok memnunun güleryüzlü insanı dinleyen rahat rahat soru sorabileceğin bi doktor. yanlız bayaa yoğun. muayene ssk için 10 ytl rutintahlillere para vermiyoruz.:lepi:

günaydın büyülü bahceler

DEMİR herkese cok tesekkür ediyorrrr, ve kocaman öpüyorrrr

sirvan alemsin demek mac izlerken daha dikkatli bakıyoooo:::)))))
ay bu erkeklerrrr
benimkide bugun kahvaltıda aksama sen gezmeye gitsene falan dedi sonra anladım aksama mac varmıs beni basından kovuyooooo

oglumla sorucaz sana dedim:::)))

kızlar ben de ilk olarak sadece park yatak alayım dedim ama söyle bir duyum aldım::))

bebeklerın sert yerde yatması gerekiyormus cünkü dogduklarında kemikleri sert olmuyor ya egrilip bügrülmesin diye
o yüzden park yataklarda dikkatli olalım içlerine biraz sert yataklar yerleştirelim::::)))

glnm kvrck hadi gözün aydın sonunda öğrendin cinsiyetini hayırlı olsun oğlun cnm

şirvan seninde gözün aydın bende ayrıntılı giricem 2 hafta sonra inşallah bendede bi problem çıkmaz
s_ebru ben park yatak aldım ama sadece yatak odasına koymak için bebek küçükken kısmetse bebek odasıda almayı düşünüyoruz sen bebek odası almayacaksan bence büyüyen karyolalardan al daha iyi

kızlar bende kendimden korkamaya başladım ya ne bulursam yiyorum çok yemeye başladım gelibe ben 70 kiloya çıkarım Allah korusun 60 oldum zaten ;(

tuğcecim ben elif hanımdan çok memnunun güleryüzlü insanı dinleyen rahat rahat soru sorabileceğin bi doktor. yanlız bayaa yoğun. muayene ssk için 10 ytl rutintahlillere para vermiyoruz.:lepi:

canım çok teşekkür ederim o zaman fiyatı orada düşürmüş çok sevindim ben emekli sandığıyım ama aynıdır herhalde önceden randevu alayım o zaman,doktor kızımında adaşıymış:ecrin_bebek:

glnm_kvrck oğluşun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.sitede sadece ben kaldım galiba tam olarak öğrenemeyen ( darısı benim başıma artık.

umarım yakın zamana randevu verirler eğer alamazsan sana elif hanımın sekreterinin numarasını veririm bide ordan zorlarsın. çünkü randevu servisi insanı delirtmek için çalışıyo sanki.senağlama

Bazı gebelerde plasentadan salgılanan hormonlar nedeniyle, gebeliğin yaklaşık 24-26. haftalarından sonra şeker metabo*lizmasında bozukluklar ortaya çıkar. Bu*nun sonucu gebelerin kan şeker seviyesi yükselir. Şeker yüksekliği, uzun süre devam ederse gebelik sırasında ve doğum sonrasında, bebekte bazı ciddi sorunlara neden olmaktadır.

Bu yüzden özellikle başta ailesinde şeker hastalığı hikayesi olan gebeler ve şişman gebeler olmak üzere, tüm gebelerde 24.-26. haftalar arasında 50 gr glukoz verile*rek 1 saatiik yükleme testi ile tarama yapı*lır. Tarama testinde şeker düzeyi 140 gr.’ı geçen gebelere, esas tanıyı sağlayan 3 saatlik test uygulanır. Bu testin sonu*cunda gebelik şekeri tanısı alan gebeler, önce diyetle tedavi edilmeye çalışılır. Di*yetle şeker düzeyi düşürülemeyen gebe*lerde ise, tedaviye insülin eklenir

umarım yakın zamana randevu verirler eğer alamazsan sana elif hanımın sekreterinin numarasını veririm bide ordan zorlarsın. çünkü randevu servisi insanı delirtmek için çalışıyo sanki.senağlama

canım çok sevinirim numayı verirsen:1hug:,evet ben her randevu aldığımda deliriyordum bir saat uğraştırıyorlar hepsi başka bir yere bağlıyor.:sm_confused:

selinay sağol canım sayende herkes kilolarını yazmaya başlamış bizimde içimiz rahatladı ya .

canım çok sevinirim numayı verirsen:1hug:,evet ben her randevu aldığımda deliriyordum bir saat uğraştırıyorlar hepsi başka bir yere bağlıyor.:sm_confused:

ya hastane telefonu vermekte yasak değildir di mi.
lokman hekim 4449911 elif hanımın sekreterinin dahilisi 1106 ama önce randevu servisini aradın mı diye sorar istersen önce randevu servisini ara.kaydirigubbakcemile2

merhabalar yazılanları okudum.
Yeni cinsiyet haberleri alanlar olmuş hayırlı olsun
inşallah hepimizin bebeklerimiz hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğar
arkadaşlar Sağlık ocağında aşıdan bahsedilmiş sorabilirmiyim ne aşısı oluyorsunuz
ben 23 haftalık oldum
kaçırdığım birşeyler yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…