2009 Nisan Anneleri buraya

ya hastane telefonu vermekte yasak değildir di mi.
lokman hekim 4449911 elif hanımın sekreterinin dahilisi 1106 ama önce randevu servisini aradın mı diye sorar istersen önce randevu servisini ara.kaydirigubbakcemile2

tamam canım teşekkürler önce randevu servisini ararım 1-2 hafta sonrasına alacağım için belki uğraştırmazlar,numara vermek yasak değil kendim verdiğim için biliyoruma.s

tetanoz aşısı canım emniyet için doğumda herhangi bir aksilik olursa dezenfekte açısından vs..önlemi alınmış olsun diye en azından,bende daha olmadım hoş 22. haftamdayım bende...

arkadaşlar merhabalar.aklımda kaldığı kadarıyla
glnm oğluşun hayırlı olsun.
april çok geçmiş olsun biraz daha sabır az kaldı inşlallah.
nezle grip olanalr çok geçmiş olsun bol bol c vitamini alın.rabbim şifa versin en kısa zamanda.
gedacım canını sıkma hepimiz psikolojik takılıyoruz.hormonlar sağolsun.
öslem1907 yoktun bayadır nerelerdeydin bakalım?
cinsiyet öğrenemiyenler ben de öğrenemedim.göstermiyo bi türlü.süpriz olacak heralde .

bende olmadım tetanoz sanırım bende olmayacağım....doktorum gerekli olan herşyi söylerdi bunuda sölemediğine göre ortalığı bulandırmama gerek yok değil mi:))

herhalde tatlım

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

şirvancım sende benım gibi içinde bi hevesle kız diye gıttın demiseni seni
bende hep öle düşünüyordum ama ogluşlarımız oluyorrrr

herkese merhabalarr
nasılsınız bugün

benim bugün çoook midem bulanıyor yine hiç iyi hissetmiyorum
şu mide bulantılarım bitürlü geçmek bilmedi ya napicam ben

çok güzel urla bende bunlardan almayı çok isterdim ama bebek 6-7 aylık olduğunda düşerr bundan Allah korusun yiğenimden biliyorum yani

Kızlar selam ben 22 haftadayım ama tam olarak hissetmiyorum bebeği ya deli olacam geç değilmi
bazen bir karıncalanma oluyor şöyle titriyor gibi sanki gaz gibi ama anlayamadım omu acaba hissedeceğim
benim gibi aynı durumda olan varmı kızlar ben istiyorum ki tekme atsın :)

urla çok şirinmiş yatak .seni ilk aylar idare eder hemde korktuğun gibi evin dağılmaz azıcık yer tutar. gülegüle kullansın oğluşun

güle güle kullan canım
iyi günlerde inşallah
üzülme canım illerde daha büyük eve taşınırsan bebişine güzel bir oda yaparsın
benimde bebeken kendi odam yokmuş, bak bişey olmamış bende büyümüşüm bi şekilde
zaten ilk zamanlar kendi yatak odana koyarsın mecburen sonrada inşallah başka bir çözüm bulursun

çatlak önleyici krem olarak 1 aydan beri lierac kullanıyorum

memnunmusun pekii
sanirim öğlen bende öğle bisi sormustum senin dedigin kremi söylediler. bende pek emin olamadim cünkü dün sebamedin bi ürününüaldim ama o sadece lemlendirici losyonmuşş:):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…