2009 Nisan Anneleri buraya

valla 1 ay oldu bunu kullanmaya başlayalı arkadaşımın tavsiyesiyle aldı o doğum yaptı ve onun maşallah 1 tane çatlağı olmadı oda sabah bu kremi akşam badem yağını böyle sabah akşam karışık kullanıyordu bende öyle kullanıyorum tabi sonucu 9 aylıkken göreceğiz

çok güzel urla bende bunlardan almayı çok isterdim ama bebek 6-7 aylık olduğunda düşerr bundan Allah korusun yiğenimden biliyorum yani

evet görümcemin bebek 7 aylık suan yatmıyor zaten ondan alıcaz
aman allah kousun 2-3 ay bunu kullanıcaz artık

çatlaklar kaçıncı ayda başlıyor ona göre bende kullanayım birşeyler

sagol canım haklısın

işte düşünüyorum eşyalarını nereye koyacam cekmece boşaltıcam artık

bazen deliligim tutuyor cok işime yaramayan şeyleri atıyorum

saglıklı olsunda başka bişey istemem

evet görümcemin bebek 7 aylık suan yatmıyor zaten ondan alıcaz
aman allah kousun 2-3 ay bunu kullanıcaz artık

canım banada görümcek verecek aynısının pembesi mayıstada inşallah anneannemiz yatağını alacak ilk zamanlar beşik daha mantıklı

bende şuan çatlak yok ama karnım büyüdü maşallah aşagıları göremıyorum artık zar zor

bu günde agdacıya gidecegim inşallah iş çıkışı....

çatlaklar kaçıncı ayda başlıyor ona göre bende kullanayım birşeyler

çatlaklar başlamadan önelemini almalısın yani karnın gerinmeden cildini nemlendirmelisin ben 3. aydan beri yağlanıp kremleniyorum inşallah işe yarar

kaşınmalarım başladı benim ama kaşımıyorum

urcanın oğlun sağlıkla yatar inşallah,
bende de yeşili var, geçen sene ortak renk olsun diye yeşil almıştık. kardeşime ,,,
ama ikiside erkek oldu. kuzenler iyi anlaşacak.....
2.lerde kız olur inşallah......

tuğcecim hemen başla derim ,
ne zaman çatlayacak diye birşey yok , bünye meselesi , ama genelde son aylar oluyormuş,,,,
kardeşimde öyle olmuştu, doğumdan 1 hafta önce falan çatladı....
ama sürmedi üşendi,,, allahtan o kadar çok yok... 1-2 tane.....

bende lierac kullanıyorum, bebek yağı sürüyorum. birde kayışı yağı duymuştum onu aldım onu sürüyorum.

bu arada tüm vucudum kuruyor, sizde de öylemi acaba;
banyodan sonra tüm vucudü bebek yağı ile yağlıyorum. sanki yağlı güreşe çıkacam gibi,,,
sonra vücüt kremi falan sürüyorum....
ama ertesi gün kupkuru ,, normalde cildim kuru değildi,,, hamilelikte böyle oldu... kışında etkisi olabilirmi acaba?

allaha şükür kuru degıl normal herzamanki gibi

ay kızlar bi tatlı krizim geldi az önce dogru markete gittim 2 halley aldım
bulabileceginiz bişey oldugu için yazdım

yedim oh beeee

sagol canım.....................:CüvCüv::CüvCüv:

canım sağol o zaman bebek yağına bu hafta başlıyayım sonrada krem alırım,benim cildimde çok kuruyor ve geriliyor bence sadece hamile olmamızla ilgili bir durum önceden hiç böyle olmazdı ilerde dahada çok gerilebiliriz:CüvCüv:

allaha şükür kuru degıl normal herzamanki gibi

ay kızlar bi tatlı krizim geldi az önce dogru markete gittim 2 halley aldım
bulabileceginiz bişey oldugu için yazdım

yedim oh beeee

afiyet olsunnnnnnkaydirigubbakcemile3

yahu yediklerinizi yazmayın tamam bulunanlar var ama şekeri olanlarda var ben gibi:)) şaka bir yana afiyet,bal,şeker olsun kızlar...benim yerimede yeyin....

kızlar bu arada gögsünden akıntı gelen varmı?
benim geçen gün farkettim,, sütyenimde lekelenme olmuş, aynı şekilde akşamları sütyeni çıkardığım için atletimde de sol göğüs kısmında lekelenme olmuş,,

bugün doktora sordum, gayet normalmiş, süt oluşuyor dedi,,, inşaallah süt bol olacak dedi,,,
tabii bu benim göğüslerin maşallahı var (pamela endorsan gibi oldu) önden önden gidiyor..

Bende çatlamalar için zeytinyağı+bebeyağını karıştırdım akşamları kullanıyorum..
İnşallah iyi gelir

Şirvancım benim göğüsler büyüktü zaten iyicene büyüdü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…