kızlar bu arada gögsünden akıntı gelen varmı?
benim geçen gün farkettim,, sütyenimde lekelenme olmuş, aynı şekilde akşamları sütyeni çıkardığım için atletimde de sol göğüs kısmında lekelenme olmuş,,
bugün doktora sordum, gayet normalmiş, süt oluşuyor dedi,,, inşaallah süt bol olacak dedi,,,
tabii bu benim göğüslerin maşallahı var (pamela endorsan gibi oldu) önden önden gidiyor..
yahu yediklerinizi yazmayın tamam bulunanlar var ama şekeri olanlarda var ben gibi:)) şaka bir yana afiyet,bal,şeker olsun kızlar...benim yerimede yeyin....
allaha şükür kuru degıl normal herzamanki gibi
ay kızlar bi tatlı krizim geldi az önce dogru markete gittim 2 halley aldım
bulabileceginiz bişey oldugu için yazdım
yedim oh beeee
canım senin laç çıkmıştı şekerin... ben dr haftaya göstercem sonucu ama kendim baktım yüksek... :çok üzgünüm:
rüyada süt görmek bereketmiş. bende görmüştüm 1 ay önce falan hatta rüyamı yazmışımdır belkiii
oy pardon rumellili
benımde 90 oldu dguma kadar 100 olur herhalde
saat 4:30 randevu aldım kuaförden toptan temızlıge gidiyorum kızlar
artık cok zor hele 8-9 aylarda ne yapcaz bilmem
kızlar aşagıdan muaye kaçıncı ayda oluyor
şimdi sen yazınca aklıma geldi bende bu anlattıklarının aynısını rüyamda gördüm sütyenim in her yerine süt akmış leke olmuştu demekki bunu duyacakmışım hayırdır inşallah şimdlik bende böyle bir durum yok ama olmasını isterrim hayırlısıyla tabiki,canım yanlış hatırlamıyorsam sen rahim ağzı uzunluğuyla ilgili birşeyler yazmıştın şimdi başka bir konuyu okudumda çok önemli bir durummuş sen ne kadar olduğunu biliyormusun normali kaç olmalı ki:uhm:
benımde 90 oldu dguma kadar 100 olur herhalde
saat 4:30 randevu aldım kuaförden toptan temızlıge gidiyorum kızlar
artık cok zor hele 8-9 aylarda ne yapcaz bilmem
kızlar aşagıdan muaye kaçıncı ayda oluyor
kızlar bu şeker yükleme testi hangi haftada yapılmaya başlanıyo .Ben bu hafta doktora gidicem aslında ama gelecek hafta mı gitsem diyorum 24. haftam dolmuş olur hem.
şirvancım ben de katılmak isterim saraya ama o gün sınavım varerken biterse gelirim artık....
yok ben 2 senedir gidiyorum alıştım artık hiç acımıyor--- kolay gelsin sana ,,
benim canım çok acımıştı,, kıza bırak yeter dedim. kaçacaktım nerdeyse....
birde hamileyken tüyler çok çabuk çıkar diye duymuştum.
benim hiç öyle olmadı... daha çok seyrekleşti sankiii....
hayırdır ne sınavı öyle ; saat kaçta ki ,,, ve nerde ,,,
gel gel 6 kişi olalım.
kızlar tarih sizler uygun değilse , değiştirelim , ben öylesine o tarih dedim.
yanlış hatırlamıyorsan rumelilinde o tarihte muayenesi olduğu için gelemiyeceğim dedi.
çatı muaynesi ise sorduğun 38.haftada oluyormuş...bende haftasonu doktora sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?