2009 Nisan Anneleri buraya

şimdi sen yazınca aklıma geldi bende bu anlattıklarının aynısını rüyamda gördüm sütyenim in her yerine süt akmış leke olmuştu demekki bunu duyacakmışım hayırdır inşallah şimdlik bende böyle bir durum yok ama olmasını isterrim hayırlısıyla tabiki,canım yanlış hatırlamıyorsam sen rahim ağzı uzunluğuyla ilgili birşeyler yazmıştın şimdi başka bir konuyu okudumda çok önemli bir durummuş sen ne kadar olduğunu biliyormusun normali kaç olmalı ki:uhm:

yahu yediklerinizi yazmayın tamam bulunanlar var ama şekeri olanlarda var ben gibi:)) şaka bir yana afiyet,bal,şeker olsun kızlar...benim yerimede yeyin....

canım senin laç çıkmıştı şekerin... ben dr haftaya göstercem sonucu ama kendim baktım yüksek... :çok üzgünüm:

kızlar bende çatlak için saf zeytinyağı kullanıyorum çok iii geliyo kozmetik ürünler kullanmamayı istiyorum çünkü canım kayısı yağı hafif tüylenme yapıyo bilginiz olsun
bende de büyüdü gögüsler 80 di 90 oldu beden

rüyada süt görmek bereketmiş. bende görmüştüm 1 ay önce falan hatta rüyamı yazmışımdır belkiii

oy pardon rumellili

benımde 90 oldu dguma kadar 100 olur herhalde

saat 4:30 randevu aldım kuaförden toptan temızlıge gidiyorum kızlar

artık cok zor hele 8-9 aylarda ne yapcaz bilmem

kızlar aşagıdan muaye kaçıncı ayda oluyor

allaha şükür kuru degıl normal herzamanki gibi

ay kızlar bi tatlı krizim geldi az önce dogru markete gittim 2 halley aldım
bulabileceginiz bişey oldugu için yazdım

yedim oh beeee

afiyet oldun güzelim,,, bebişe yarasın,,,,
çok abur cubur yemeyin , onun yerine mevye yiyin... kilolara dikkat etmek zorundayız....

canım senin laç çıkmıştı şekerin... ben dr haftaya göstercem sonucu ama kendim baktım yüksek... :çok üzgünüm:

benim 197 çıktı canım yarın 100 lükte kaç çıkacak bakalım.......muhtemelen sanada 100 lük yapar ama ben başladım diyete...(
rüyada süt görmek bereketmiş. bende görmüştüm 1 ay önce falan hatta rüyamı yazmışımdır belkiii

oy pardon rumellili

yok canım aşkolsun yiyebilmek en güzeli...şimdi siz yeyin 3 ay sonra hep birlikte yeriz inşallah....:1rolleyes:

çatı muaynesi ise sorduğun 38.haftada oluyormuş...bende haftasonu doktora sordum

ayrıntılı ultrasyon hakkında ;
rahim ağzı genişliğine mutlaka bakılması gerekiyormuş,
normali 3 cm olmasıymış, 2,5 cm altında olursa erken doğum riski oluyormuş,,,

ben bugün doktora sordum kendisi bakmadı, tamam bakalım dedi. 3,8 miş. normal olduğunu söyledi. şuan için bir önemi yok dedi,,,, ilerki zamanlarda bakılıyor, erken doğum riskine rağmen dedi..

şirvancım ben de katılmak isterim saraya ama o gün sınavım var erken biterse gelirim artık....

merhaba kızlar... sabahtan beri sınav görevindeydim..bir yandan hastalık bir yandan işler anca bakabildim ve hiç okumadan size bi selam vereyim dedim...bu arada bursasu bütüngece seni düşündüm rüyamda sana dün gece müzik gönderemedim ya herhalde ondan etkilendim..
Sizler iyisiniz dimi?

--- kolay gelsin sana ,,
benim canım çok acımıştı,, kıza bırak yeter dedim. kaçacaktım nerdeyse....
birde hamileyken tüyler çok çabuk çıkar diye duymuştum.
benim hiç öyle olmadı... daha çok seyrekleşti sankiii....

kızlar bu şeker yükleme testi hangi haftada yapılmaya başlanıyo .Ben bu hafta doktora gidicem aslında ama gelecek hafta mı gitsem diyorum 24. haftam dolmuş olur hem.

benim 197 çıktı canım yarın 100 lükte kaç çıkacak bakalım.......muhtemelen sanada 100 lük yapar ama ben başladım diyete...(

Alıntı:
RUMELİLİ canım yüklemeden sonramı 197 çıktı öncemi tekrar geçmiş olsun banada suyum fazla olduğu için tatlı yasak.herhalde çarşamba günü tekrar bakılacaktı inşallah iyi sonuç alırsın.

kızlar bu şeker yükleme testi hangi haftada yapılmaya başlanıyo .Ben bu hafta doktora gidicem aslında ama gelecek hafta mı gitsem diyorum 24. haftam dolmuş olur hem.

canım benim dr 22-23 de yaptır demişti... o da yüksek çıkıp canımı sıktı... şimdi 100grlık yapılır heralde.....

şirvancım ben de katılmak isterim saraya ama o gün sınavım var erken biterse gelirim artık....

hayırdır ne sınavı öyle ; saat kaçta ki ,,, ve nerde ,,,

gel gel 6 kişi olalım.

kızlar tarih sizler için uygun değilse , değiştirelim , ben öylesine o tarih dedim.
yanlış hatırlamıyorsan rumelilinde o tarihte muayenesi olduğu için gelemiyeceğim dedi.

Son düzenleme:
yok ben 2 senedir gidiyorum alıştım artık hiç acımıyor

ilk sefer tai acımıştı aglamak için hep kakaha atmıştım ama şimdilerde normal
benım bacaklarımda pek yok

eğer yanlış bilmiyosam o tarihte:) ehliyet sınavı... kursa hiç uğramayınca taa en başta söylenene göre yazdım.. yeri daha belli deil. ama saat 12 gibi bitse yetişirim ben bakkalköy tarafındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…