kızlar bu şeker yükleme testi hangi haftada yapılmaya başlanıyo .Ben bu hafta doktora gidicem aslında ama gelecek hafta mı gitsem diyorum 24. haftam dolmuş olur hem.
olsun gülşencim idilcik oynasında senin şekerin yüksek çıkmasın canım inşallah
herkese iyi akşamlar güzel anne adayları. umarım hepinizde herşey yolunda gidiordur. butterflys'ı okudum ve ağladım Allah'ım ona sabır ve metanet versin :Saruboceq: kızlar bir sorum olacak. dr.umuz bize 16 ve 17 haftlalarda bebeğin büyük ihtimalle erkek olduğunu sölemiş ve hatta pipiye benzettiği yeri de göstermişti. biz tam erkeğe hazırlanmışken beni ayrıntılıya gönderdi ve bebişimin bir prenses olduğu söylendi. dr.um daha sonra yine de cinsiyeti görmekte zorlandı. soracağım şu. kız erkek ne olursa olsun bizim bitanemiz olacak, ama ben pembişleri almaya başladım, dr yine de beyazlar al şimdilik dedi. kızlar ayrıntılıda yanılma payı var mıdır? sizin veya bi tanıdığınızın başına böle bişey geldi mi yani ayrıntılı sonrası yanılma???
ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar doktorunuz nelere baktı??? ben 1 saat muayenede kaldım ve 2 kere daha kontrole gelmen lazım bişeylere daha bakmam lazım dedi. beynin arasındaki ufacık br yerin gelişimine bakacak.sizde de incelendi mi o kısım??? kadın doğumcu arkadaşlara sorduk normalde takip etmiyoruz oraları anlamsız dediler kemik uzunukları böbrekler vs ye bakılır dediler ama içime kurt düştü. her muayene 300 ytl bu arada.. başka doktora mı gitsem???
canım ayrıntılıda bebeğin parmaklarının boğumları bile sayılabilio yani cinsiyeti görememesi için gerçekten kör olması lazım. sen doktora nasıl göremediğini sor. nasıl yani bi erkek bi kız demiş olmaz öyle şey ben erkek olduğunu 3 aylıkken öğrendim hala da erkek. hadi bi kere yanlış gördü sonra neden emin olamıyo ben onu anlamadım.kafamçokkarıştı
canım ben bugün gittim ve tüm kemik uzunlukları ölçüldü (burun kemiği, uyluk kemiği kafatası çapı vs..) sonrada tüm iç organlarına baktı tek tek bi anomali söz konusumu diye. kalbine baktı 4 odacıklı falan mı diye. bebeğe giden damarlardaki kan akışına baktı.. ama hiç öyle beyninde küçük biyere falan bakmadılar...ayrıca ben 190 ytl ye baktırdım, anlaşmalı falanda değil..istersen başka bir yere görün için rahatlasın canım..
bizde bi kanal var bebeklerle ilgili tvde orda bazen denk geliyo izliyorumda bu çatı muaynesi zor gibi vallahi kızlar ama ondanda zoru şu ağda olayı içi acıyo insanın vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?